Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDeze Dell charger was overal duurder en mijn ervaring met Azerty is altijd top geweest. De levering is super snel en communicatie is heel goed. Adviseer ik aan iedereen.
VerzendingDeze Dell charger is zoals ik erover gelezen heb. Werkt goed heb het als reserve voor mijn Surface book 2 gekocht en is comfortabel in gebruik. Neem het overal mee en doet zijn werk perfect.
AlgemeenVlotte afhandeling door Azerty. De prijzen zijn vergelijkbaar voordelig. Het vergelijken van mijn product op vergelijkende sites bracht dit bedrijf naar voren. Ik had er zelf niet naar gezocht.
VerzendingAfhandeling niet binnen 24u maar dat hoeft ook niet (altijd). Wel vlot, binnen enkele dagen geleverd.
AlgemeenVia Tweakers Pricewatch terecht gekomen bij Azerty voor de aankoop van een Synology NAS. De webshop is een overzichtelijk site welke het ook eenvoudig mogelijk maakt om producten retour te sturen.
VerzendingProduct werd snel (sneller dan verwacht) geleverd in een goed verpakte doos.
AlgemeenGoed werkende Website, scherpe prijs, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn order, snel afgeleverd en netjes verpakt.
Wat wil je nog meer?
Goed verpakt, kleine envelop voor klein product! Snel geleverd
Wat wil je nog meer?
Snel afgeleverd en heel goed verpakt.
Het betrof een hard disk en die was heel goed verpakt in o.a. een zakje gemaakt van grote luchtbellen. Die zat dan weer in een stevige doosje met nog meer dempend materiaal.
Prima dus en zeker voor een hard disk heel belangrijk.
AlgemeenZeer goede site, duidelijk en overzichtelijk aanbod. Zeer concurrerende prijzen voor bijna alle componenten en producten Ook snelle levering: zondag besteld, maandag in huis.
VerzendingSneller dan verwacht.
AlgemeenIk had een monitor gekocht ( asus vg258q ) bij Azerty niet al te duur vergeleken met andere cosumenten . snel met het afrekenen geen problemen en een mailtje dat ik het product had gekocht later ook nog een factuur erbij.
Verzendinger stond 2-3 werkdagen bij het product. gewoon binnen de tijd gekregen wat op de site stond verder ook geen problemen met het verzenden
Klantenservicegoede service ik had eerder al wat producten bij azerty toen had ik wel wat vragen. toen hadden ze binnen 2 uur mijn vraag beantwoord verder snelle service, zeker een aanrader
AlgemeenWordt goed geïnformeerd over wanneer bestelling geleverd wordt en als de betaling geslaagd is voor de rest nog nooit problemen gehad met azerty
VerzendingAzerty zelf zorgt ervoor dat het product binnen 24 uur bij jou thuis is soms kan het vertraging oplopen maar hier kan azerty helaas niks aan doen (postnl fix it)
KlantenserviceWordt snel geholpen met klachten en vragen
AlgemeenEen Illiama 32 inch monitor besteld, werd de volgende dag afgeleverd. Prima product. Nooit geen klachten over andere producten gehad.
KlantenserviceAls je in de avond 22.15 belt voor vragen of iets dergelijks wordt er gewoon opgenomen.
AlgemeenSnel levering en duidelijk informatie over verzending. Product netjes verpakt en in goede staat ontvangen.
AlgemeenGtx 1060 besteld. Snelle levering. Perfecte staat. Kan nu weer heerlijk door gamen met de kaart.
KlantenserviceGoed mail contact. Duidelijk.
AlgemeenMakkelijke site, fijn dat je de processor en bios kunt laten controleren vooraf, voor een vriendschappelijke prijs. Besteld moederbord MSI + AMD Ryzen 7 2700 + 16 GB DD3 + 2 M SSD. Alles zelf in (om) gebouwd loopt als een trein. Hiervoor had ik een i3 en twijfelde om er een i7 in te zetten. Nee, top. PC nu. Azerty heeft de kennis en componenten in huis!
VerzendingZaterdag avond besteld en had deze ivm de kerst en pakketdienst drukte niet snel verwacht. Maar het was donderdag al binnen. Bedankt, een mooie kerst vakantie nu!
KlantenserviceKennis in huis en goede componenten!
AlgemeenHelaas was de informatie over de bestelde smartphone niet volledig (het betrof een zogenaamd Europees model waardoor Nederlandse handleiding ontbrak). De klantenservice stuurde op verzoek wel meteen een gekopieerde handleiding toe van zo'n 150 pagina's; service!
KlantenserviceZie boven
AlgemeenVideokaart besteld. Kreeg twijfels na de bestelling maar met dat 24/7 volgende dag was het al verzonden. Alhoewel ik zelf al het wantwoord had gevonden (of het ging werken of niet) kreeg ik alsnog een vriendelijke email dat het zou moeten werken etc etc. De verzending is sneller dan de klantenservice en dat is hier geen probleem.
VerzendingHet was wat ik besteld had.
KlantenserviceVriendelijk al had ik ze achteraf niet echt nodig. Maar ze waren wel bereikbaar.
AlgemeenHet proces van zoeken naar een product en het product is erg simpel en erg nader uitgelegd en goed te volgen.
VerzendingDe levering is erge snel en simpel mijn producten verschenen vaak eerder op de mat dan verwacht.
KlantenserviceIk heb niet veel ervaring met de klanten service. Dat komt ook omdat alles wat ik bestel bij Azerty werkt naar behoren.
AlgemeenSuper website. Heb hier bijna al mijn onderdelen van mijn pc besteld en super geleverd zonder schade. Heb hier toevallig 2 dagen geleden nog wat besteld en ja hoor alweer top. Ga sowieso door met deze super online winkel.
VerzendingGoed, meteen de volgende dag geleverd zonder schade.
KlantenserviceIk heb een mailtje gestuurd van een vraag over een product kreeg de reactie een beetje laat maar ik kan ermee leven.
AlgemeenHeel vaak dingen besteld tot nog toe alleen maar in top kwaliteit geleverd en innen de tijd ontvangen! Een top winkel voor pc onderdelen!
VerzendingPerfect op tijd nooit iets beschadigd binnen gekregen
KlantenserviceAltijd snelle reactie
AlgemeenFijne webshop waarop ik al mijn benodigde componenten kon bestellen. Verzending ging erg snel en alle producten waren in orde!
VerzendingErg snelle verzending, volgende dag in huis
AlgemeenDuidelijke website met goede product omschrijving en handige vergelijk functie. Bestel procedure was duidelijk en volgende dag ontvangen ondanks de Kerst. Top!
VerzendingBinnen enkele uren kreeg ik een verzendbevestiging met track en trace. Product werd keurig op tijd afgeleverd.
AlgemeenGoedkoop, op dat moment de laagste prijs. Overzichtelijke website waarbij het makkelijk was een bestelling te plaatsen.
VerzendingSnelle levering, binnen 2 dagen. Goed verpakt geen problemen.