Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk bestel regelmatig bij Azerty en is een super bedrijf! Snelle levering, super communicatie via mijn account en per email. Defecte apparaten met garantie via servicesverzoek correct afgehandeld en de prijzen zijn in verhouding goed met andere bedrijven. Zo door gaan!
AlgemeenZe zijn één van de webwinkels die alles wat ik wilde hebben op voorraad hadden. Ik heb een volledige PC (behalve videokaart) besteld bij Azerty middels een offerte.
De website is verder duidelijk en ik kon de status van de bestelde producten (via offerte) online volgen wanneer alles op voorraad was (elk product krijgt dan een groen vinkje). Contact was zeer prettig en er werd op dezelfde dag nog gereageerd op emails. Top!
Gewoon goed. De doos van de Lian Li kwam gewoon in zijn eigen doos en daarnaast nog een doos met de rest van de producten. Alles veilig en wel aangekomen.
KlantenserviceDie is gewoon uitstekend! Ik heb middels een offerte een PC laten samen stellen en van de artikelprijzen in de offerte werd hier en daar nog wat af gedaan en zelfs black friday werd meegerekend. Ik heb iets meer dan anderhalve week contact gehouden met Azerty omtrent mijn offerte omdat ik in tijde van de offerte hier en daar nog wat artikelen heb weggehaald en toegevoegd. Azerty schroomt niet om producten die ik graag wilde, maar niet in het assortiment zaten gewoon toe te voegen. De Lian-Li PC-O11 Air was niet in het assortiment, maar hebben ze gewoon voor me toegevoegd. Daarnaast was de offerte standaard 3 dagen geldig maar een weekje langer was geen issue. Uiteindelijk heb ik na Black Friday de offerte laten omzetten in een bestelling en betaald en ik ben ontzettend blij dat ik hier en daar wat korting kreeg bij deze grote bestelling. Grote dank aan de flexibiliteit en het meedenken van Azerty!
Zeker weten aan te bevelen!
AlgemeenAlles liep zoals altijd vlot bij Azerty, al leek er een interne synchronisatiefout te zijn waardoor mijn orderstatus op 'wacht op betaling' bleek te staan terwijl Azerty mijn centjes gewoon had ontvangen (en op de producten wachtte). Ik heb hier een paar dagen na bestelling over gepolst bij Azerty en kreeg een dag later al een mailtje terug met toelichting.
VerzendingIk was ingegaan op een Black Friday-actie van Azerty en voor de Samsung 970 EVO 1TB gaven zij een wachttijd van 2 à 3 werkdagen op hun website op. Dat werd uiteindelijk het driedubbele (besteld 26/11, verzonden 7/12). Op zich geen ramp, maar wel misleidend. De verwachte levertermijn werd in die periode ook niet aangepast op de website.
KlantenserviceSnelle en afdoende respons van Azerty op mijn vraag.
AlgemeenWas tijd voor een update van hardware, van 4790K naar 9600k en een nieuw mobo en mem. goede service en altijd bij de vijand gekocht de overstap gewaagd en moet zeggen stelt best tevreden ...goede service en snelle levering ondanks de feestdagen, ben superblij met dit geweldige setje ....als de brandweer dit spul.
VerzendingVerpakking was gewoon goed .
KlantenserviceKonden niet leveren 2 tot 3 werkdagen en klantenservice stelde een vergelijkbaar bord voor maar ik heb ff gewacht en heb nu het gewilde mobo in bezit.
Gewoon goede service vanuit Azerty.
AlgemeenFast service 24h , reasonable good prices , post and packing is really goodand amazing service.
KlantenserviceNo many problems but when i needed their help was very helpful and contact me very fast.
AlgemeenBestellen was makkelijk en het product werd al snel verzonden. Helaas had ik het verkeerde gekocht dus moest ik het of retourneren of weigeren aan de deur volgens Azerty. Dat heb ik dus toen gedaan. Helaas duurt het wel even totdat ik mijn geld terug gestort krijg maar dat is te verwachten.
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel en heeft mij mijn opties goed uitgelegd.
AlgemeenNa het overlijden van de voeding van mijn PC snel een nieuwe besteld vrijdag voor de kerst. Dezelfde avond is deze nog opgestuurd en keurig op de hoogte gehouden.
VerzendingPerfecte service van Azerty, dezelfde avond nog keurig verstuurd en als de PostNL pakketbezorger niet zaterdag en maandag "thuis" had gewerkt had ik hem zelfs nog voor de kerst binnen gekregen. Dat laatste ligt niet aan Azerty die hebben alles keurig verzorgd!
Post NL heeft er echter een enorm potje van gemaakt. Zowel zaterdag als maandag is er de hele dag iemand thuis geweest en beide dagen een berichtje in de mail dat ze niemand thuis zouden hebben getroffen...... 2x een klacht ingediend hopelijk wordt er wat mee gedaan. PostNL zou er veel aangelegen zijn om de bezorgers uit het proces te elimineren en het gewoon bij een pickuppoint te laten bezorgen.
Via Facebook melding gemaakt van de praktijken van PostNL. Ook Azerty heeft een klacht bij PostNL ingediend. Het is voor hen van belang dat de klant krijgt wat zij beloven. Helaas met een partij als PostNL wordt dat erg lastig. Keurig te woord gestaan en ook keurig met het navragen of ik het pakket had ontvangen.
Algemeenbestelling was snel geplaatst, ook mede door de duidelijke site. betaling gedaan en meteen bericht dat bestelling in behandeling was. niet veel later bericht dat alles klaar lag ter verzending en volgende dag alles netjes in huis.
Verzendingsnelle verzending en bezorging
AlgemeenSuper service, veel keuze voor een goede prijs. Meer alternatieven dan sommige andere online winkels.
VerzendingSnelle bezorging. Volgende dag in huis
AlgemeenBij Azerty een Samsung CHG7 Series C27HG70QQU monitor besteld tijdens de Black december actie. Helaas had dit product de vermelding alleen geldig zolang de voorraad strekt. Echter was de voorraad op de site 0 stuks. Na telefonisch contact bleek het toch mogelijk want er zou een flinke lading onderweg zijn.
VerzendingVoor een product t.w.v. 500€ zou je verwachten dat er een omdoos om de monitor doos heen zou zitten. De doos was echter 'as is' verzonden en zag er lelijk en beschadigd uit. Was ook al geopend geweest wat te zien was aan opnieuw bevestigd plakband en veel slijtage.
KlantenserviceDe klantenservice is heel vriendelijk en denkt graag mee, toch blijkt het heel moeilijk om op individuele basis/klacht snel en bevredigend actie te kunnen ondernemen. In totaal heb ik na het bestellen van de monitor meer dan 3,5 week gewacht, incl. het op dezelfde dag nog terugsturen van de 1e monitor welke duidelijk al eens in gebruik was geweest, oude firmware bevatte en een defect vertoonde.
Hoe kan het dat een dergelijk beschadigd en duidelijk al gebruikt (refurbished) product als nieuw wordt verkocht? Hoe kan het dat ik als klant na het retourneren bijna 3 weken moet wachten op een vervangend product, terwijl volgens de website de levertijd 2-3 werkdagen is?
Hoezeer ik de Azerty service mensen ook een warm hart toedraag en het contact kan waarderen, zal ik een volgende keer geen monitor meer bestellen bij Azerty, omdat mijn vertrouwen in het bedrijf in het algemeen hiervoor te zeer beschadigd is.
Ik hoop dat er iets met mijn feedback gedaan wordt.
AlgemeenVeel producten en lage prijzen. computer goed in elkaar gezet door assemblage team. Ik zou Azerty zeker aanraden!
Algemeenlaag prijs, volgende dag thuis gestuurd . nergens zo laag prijs gezien. makkelijk te bestellen en overzichtelijk.
AlgemeenDe website had alle relevante informatie. EN is daarin vrijwel uniek. Je kunt echt goed zien wat je koopt. De prijzen zijn lager dan de meeste concurrentie. (Reichelt is ook goed wat dat betreft) En de bezorging was vlekkeloos.
Azerty maakt een betrouwbare indruk en ik had wel het idee dat ik alles kon terugsturen als het niet beviel, maar dat was gelukkig niet nodig.
Zondagavond besteld. Maandag in huis., Goed verpakt. Kan niet beter.
(Oh ja bezorging per drone binnen een uur zou nog beter zijn, maar dat heb ik nog nergens kunnen vinden)
AlgemeenWebshop met zeer ruim aanbod en uitstekende service. Zeer goeie overzichtelijke website, goed overzicht van eigenschappen en opties, en een snel en gemakkelijk betaaltraject.
VerzendingOp Zaterdag besteld, product zou Maandag al geleverd worden. Uitstekende service.
AlgemeenZe verkopen veel producten voor een goede prijs. Ze zijn erg betrouwbaar, heb er al vaker besteld. Ik zou Azerty zeker aanraden!
AlgemeenNovember 2018 hier een GPU en PSU besteld.
De website was duidelijk, betaling snel en vervolg stappen helder.
Stevig verpakt met een beschermende vulling.
KlantenserviceHelaas de spullen terug moeten sturen vanwege instabiliteit videokaart, was geen probleem.
Duidelijk en snel geregeld, wel verzendkost terug moeten betalen maar dat is overal.
Drie dagen na ontvangst retour mijn geld terug gekregen, top!
AlgemeenDuidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Volgende keer bestel ik hier weer. Helemaal top!
VerzendingZelfs tijdens de kerstdagen het product na 1 dag binnen gekregen. Helemaal top.
AlgemeenSnel geleverd ook nu tijdens de kerstdagen.
Internet site mag de software wel eens een update hebben sorteren en keuzes maken gaat soms lastig. Aflopende prijs is vaak een allegaatje.
Maar goed verder alles top.
Top produkt van top merk
KlantenserviceEven gebeld wanneer het geleverd werdt netjes antwoord en ontdanks de drukte de volgende dag.
AlgemeenVlotte bestelprocedure met een snelle bevestiging per email. Track&trace via PostNL met updates toen de bezorgtijd iets uitliep.
Bestelling was goed verpakt en alles keurig geleverd.
Kortom: prima!
Lichte vertraging bij PostNL, maar daar kan Azerty natuurlijk niets aan doen.
AlgemeenMakkelijke site, snelle afhandeling van de bestelling en heel makkelijk een account aangemaakt, omdat ik een nieuwe klant ben.
VerzendingOndanks de kerstdrukte, toch bezorgd zoals beloofd, ene dag bestellen, de volgende dag in huis. Zeer netjes verpakt, zodat mijn harde schijf geen schade kan oplopen tijdens vervoer.
KlantenserviceDeze winkel houd je netjes op de hoogte wanneer je bestelling is verpakt, wordt verzonden en wanneer de verwchte levertijd is. Het product werkt perfect!!