Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Buitengewoon prettige serviceafdeling. Ze hebben meer voor de installatie van mijn Gigabyte X399 systeem gedaan dan ik had mogen verwachten op basis van wat ik van het geheel bij hen had gekocht. Redelijk normaal prijsniveau voor een webshop. Zit ongeveer op het niveau van Alternate. Alleen de wachttijd aan de telefoon moeten beter. Bij herhaling 20 minuten in de wacht is niet in overeenstemming met het overigens hoge hulpvaardigheidsniveau.

Ik heb mijn bestelling zelf opgehaald, maar Azerty heeft mij per post iets achterna gestuurd wat ik in de winkel kwijt was geraakt. Hulde derhalve.

In verband met de verzendingsdrukte gekozen voor Azerty (in de buurt). Ze hadden alles wat ik wilde op voorraad. De dag erop afgehaald. Kreeg er gratis een zakje moederbord standoffs bij. Aardig personeel. Snelle afhandeling. Betaling bij afhalen. Volgende keer ga ik hier weer heen.

Op mijn vraag of ik 10 moederbord standoffs mocht, werd er iemand naar achteren gestuurd om een zakje te maken. Niet terug gezien op de rekening.

Ik koop hier al een aantal jaren mijn spullen. Ze hebben scherpe prijzen, een goed assortiment en het meeste in voorraad.

Verzending is snel (besteld op tweede Kerstdag, de 28e werd het bezorgd) en goed verpakt.

Spullen worden goed verpakt én snel geleverd.

Helaas had ik een verkeerde generatie moederbord gekregen, terwijl in de opmerkingen bij de bestelling geschreven stond dat indien combinatie moederbord-processor niet goed was, deze bestelling niet door moest gaan.
Dit is toen helaas niet gelezen en kreeg dus een verkeerde combinatie (zelf gedaan hoor).

Service erna was UITSTEKEND.
Gelijk spul terug kunnen sturen en is netjes afgehandeld (geld terug).

Zie hierboven.

Na een korte zoektocht de gewenste HDD gevonden en besteld. Prijzen waren competitief, HDD was op voorraad.

Product diezelfde dag nog verzonden en de dag erna in huis.

Snelle levering. Goede service, goede prijzen.
Website geeft goed aan hoeveel ze op voorraad hebben.

Had 3 monitoren en een videokaart besteld. Deze had ik de volgende dag in huis.

Ik wilde graag een betere GPU voor Mn sleeperpc. Ik kon bij azerty alles gemakkelijk vinden voor de beste/goedkoopste prijs.

Het kwam na 3 dagen zoals stond beschreven bij het product

Ik geef het een voldoende omdat ik nog wat vragen had over het product helaas kwamen de antwoorden hierop een beetje laat in mijn mailbox

Ik heb bij Azerty alle componenten gekocht om een PC in elkaar te zetten. Helaas ging de PC niet aan na assemblage. Gelukkig kon ik met een eigen voeding concluderen dat de geleverde voeding stuk was. Die teruggestuurd en rap geld terug gekregen. Nu very happy.

Aflevering kwam pas na een week op gang (ipv 2-3 dagen) omdat een mini tubetje koelpasta (25 euro) niet binnenkwam. Gebeld met de helpdesk en werd toen opgelost.

Bellen leidde to gewenst effect.

De bestelde produkten werden netjes op tijd de volgende dag geleverd! Ook de afhaalbalie is ideaal! Ik woon dicht in de buurt en ze zijn s avonds ook nog open (mooie zaak met leuke showroom) en je krijgt ook nog koffie!!
klantenservice is prima! Had een artikel geannuleerd en het bedrag werd snel overgemaakt.

Hoewel de site op en niet-techneut nogal rommelig over kan komen bevat hij voor de doelgroep (ICT-figuren zoals ik) voldoende structuur en informatie om een oordeel te kunnen vormen.

De bestelde(NAS-)HDD wasuitstekend verpakt om mishandeling tijdens het vervoer te doorstZelfs tijdens de kerstvakantie was de bestelling de eerstvolgende werkdag in huis. Bravo

Goede prijs voor het product, had het geselecteerd vanwege de prijs en recenties op deze website.

Had een hdd gekocht, was in een iets te grote doos gedaan waardoor het bubbel hoesje waar de hdd in zou moeten zitten was los gegaan.
Hdd zat dus in de hoek van de doos toen ik hem opendeed.
Hopelijk heeft het geen effect op de levensduur.

Ik ben benieuwd of ze contact op gaan nemen wanneer ze deze reactie lezen

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat je de schijf hebt ontvangen op deze manier.
Mocht er iets met de schijf aan de hand zijn en er niet tevreden mee zijn kan je contact opnemen met onze service afdeling voor een oplossing.
Dit kan dan naar service@azerty.nl gecommuniceerd worden.

Michiel van Aartsen

Producten zijn prima en levering is meestal ook optijd, klantenservice is goed & vriendelijk.
Maar ik vind dat ze gebruikerssporen beter moeten uitwissen als ze een teruggestuurd product weer gaan verkopen.

Verzending kwam te laat omdat een onderdeel door de leverancier nog niet bij hen was geleverd.
Kreeg een teruggestuurd product(ik begrijp dat ze die weer verkopen) die niet weer dicht was gemaakt wat ik persoonlijk slordig vind.
Het moederbord(product dat telaat kwam) was niet gecheckt of hij gebruikt was want toen ik checkte detecteerde hij een nieuwe processor en was dus gebruikt naar hen terug gestuurd, ze hadden de gebruikerssporen wel wat beter kunnen verbergen vind ik zelf.

Klantenservice was vriendelijk en beantwoorde mijn vragen duidelijk. Zat wel eerst 2-3 minuten in de wacht wat ik snap omdat het met de feestdagen natuurlijk drukker is.

Ik had snel gevonden welke harde schijven ik nodig had voor m'n NAS. Eindelijk een webshop die z'n beloften waar maakt en de volgende dag al levert. Scherpe prijs en snelle service zorgen er voor dat ze me als vaste klant behouden!

Veel webshops vermelden op de site "Voor HH:MM besteld, de volgende dag in huis", maar van de afgelopen 10 webshops waar ik artikelen heb besteld is alleen azerty daar in geslaagd.

Ik heb mijzelf een leuke kerstcadeau gegeven, o.a. de nieuwe RTX 2070 van GIGABYTE met daarbij een Sharkoon WPM600W. Er is zeer zeker niets om over te klagen.

De verzending in aparte doos verpakt die goed gevuld zat met luchtzakjes tegen het stoten! Zéér goede (verpakte) verzending!

Bij de nieuwe RTX 2070 wordt er gratis Battlefield V meegeleverd. Deze moest je wel eerst aanvragen bij de service maar binnen 24h al de game-sleutel geleverd gekregen! Zéér snelle service! Top!

Ik heb onderdelen besteld bij Azerty omdat zij de laagste prijs hadden en omdat de website overzichtelijk is. hierdoor heb ik snel mijn producten gevonden en heb ik mijn bestelling zonder moeite kunnen voltooien.

Mijn bestelling is zoals op de website stond de volgende dag bezorgd. hier heb ik een stevige doos aangetroffen waar mijn onderdelen in zaten.
Alles wat ik had besteld zat er keurig in verpakt natuurlijk helemaal heel wand dat ben ik gewend van Azerty.

In het verleden ook positieve ervaringen gehad met deze webshop en niet toe gekomen aan het schrijven van een review, maar het is ook goed om positieve ervaringen te benoemen!
Ik heb een nieuw beeldscherm besteld tijdens de kerstdrukte bij Azerty en dit is correct en snel verstuurd en afgehandeld.

Verzending was binnen de beloofde 24 uur in huis (ook petje af voor PostNL wat dat betreft!)
Ik ontving het scherm als pakket in de eigen verpakking.
Enige wat in mijn optiek nog beter had gekund is een doos om de verpakking van het beeldscherm heen.
Misschien ergens ook overbodig, maar het geeft me meestal een zekerder gevoel dat iets fragiels zoals een beeldscherm nog een extra beschermlaag heeft/krijgt tijdens de verzending.
Het scherm was overigens 100% in orde (Iiyama) en ik heb mijn vriendin er erg blij mee gemaakt.

Ik ging sowieso een positieve review geven en de win actie heeft mij dat laatste duwtje in de rug gegeven.
Bestelling is met de vooropgestelde tijd verzonden en in goede staat geleverd. Al meer dan 10 jaar tevreden klant van de service van AZERTY. En zoveel jaren goede service geven is niet vanzelfsprekend. Het kan elders misschien nog een beetje goedkoper maar nog niet met dezelfde degelijke service en dat is het zeker waard.

Ik zal er nog bij bestellen.

Op tijd, en net voor het weekend nog geleverd in de drukke kerstperiode. Super!

Nog geen slechte ervaring gehad.

Deze keer een kast + voeding besteld, deze waren eenvoudig op de site te vinden, bestelling en betaling verliepen zoals het hoort: dus zonder probleem.

Er was levertijd van drie dagen voor de kast, ik werd door Azerty gebeld dat het twee dagen langer zou duren voor de kast beschikbaar was (vanwege de Kerstdagen daartussen, kan ik mij goed voorstellen), en ging daarmee akkoord. Daarna kwam bestelling op aangegeven moment aan. Prima.

Goeie website! goeie prijs + snelle levering koop altijd alles op azerty omdat de prijs altijd het beste is op Azerty en de levertijd is altijd 1 werkdag!

verzending is max 2 dagen! 9 van de 10 keer heb je je pakketje de volgende dag al! super fijn, hoef je niet lang te wachten!

prima contact kan soms lang duren voor een antwoord! over het algemeen best snel

Ik kon makkelijk en snel bestellen en betalen via www.Azerty.nl Ook de manier waarop men een computer kan samenstellen via de winkelwagen verloopt soepel en overzichtelijk. Azerty is over het algemeen goedkoper dan de concurrenten en om deze reden heb ik meerdere onderdelen bij Azerty gekocht.

Ik ben tevreden als klant en geeft azerty een goede beoordeling.

De verzending is snel geleverd en daarmee was ik heel erg blij. Er is niets vervelender dan een product die later binnen komt dan wordt aangegeven. Ik wil azerty alleen als tip meegeven dat het met bestellingen boven de 100 euro best zonder verzendkosten mag, en om deze reden geef ik voor verzending een voldoende (3 sterren). Verder is alles goed.

Klantenservice is gewoon goed. Ze staan je te woord zoals het hoort.

Scorekaart voor Azerty