Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBij Azerty 2 monitoren aangeschaft voor op kantoor. Besteld op maandag en netjes zoals verwacht op dinsdag geleverd.
VerzendingDe schermen waren goed verpakt in een extra buitendoos.
AlgemeenHardware bestelt bij Azerty voor een nieuwe PC. Ze waren de goedkoopste en wou alles in 1x bij één webwinkel bestellen ipv 10 verschillende bestellingen bij verschillende winkels.
Ik heb in het verleden daar vaker besteld en het liep vaak slecht af. Bestellingen die pas na 4 dagen aankwamen terwijl het de volgende dag leverbaar was of klantenservice die mijn RMA niet serieus namen, maar de fabrikant uiteindelijk wel.
Toch ging het deze keer allemaal prima en vlotjes zonder te veel gedoe.
Verzending was keurig. Had redelijk wat hardware bestelt en het kwam erg netjes verpakt bij mij thuis, dit keer wel de volgende werkdag. Heb vaker gehad dat Azerty niet altijd de volgende werkdag levert, ook al is het product op voorraad.
KlantenserviceIk heb alleen maar slechte ervaringen gehad met Klantenservice in het verleden en daarom was ik ook afgestapt van Azerty. Bijvoorbeeld: Microfoon was defecte van een 3 maand oud product. Ze hebben er 10 minuten na gekeken toen ik het opstuurde.
Toen afgedwongen dat de koptelefoon doorgestuurd moest worden naar de fabriek en die hebben toen bevestigd dat deze wel defect was.
Er zijn nog wel meer dingen in het verleden waar ik tegen aanliep bij de klantenservice.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBestelling geplaatst voor een SSD na jaren eerder een laptop-adapter besteld te hebben bij Azerty, de SSD is vlot afgeleverd en werkt goed. Bestellen ging probleemloos (overzichtelijke website, plus- en minpunten goed aangegeven per product)
VerzendingGoed verpakt, snelle levering
AlgemeenComputersysteem, ook door Azerty onder de oude naam, na een aantal jaren weer eens vervangen. Advies gekregen over de door mij uitgekozen high-end componenten, dat doet mij goed. Alles naar behoren afgehandeld en kunnen samenstellen tot een nieuwe snelle configuratie dat er weer jaren tegen kan. Prachtig bedrijf en vollop keuze om zelf een systeem te bouwen. Als vanouds weer heel tevreden. Houden zich aan afspraken en goede kwaliteit.
VerzendingGeleverd volgens afspraak, wordt op de hoogte gehouden van afhandeling.
Klantenserviceadvies gekregen over losse componenten.
AlgemeenIn mijn geval, een aantal kabels, snel en voordelig. De zoekmachine is heel bijzonder met kabels. Je kunt selecteren wat je aan beide kanten van de kabel wil. BV cinch aan de ene kant TRS aan de andere. Plus type kabel. digitaal video analoog etc.
VerzendingSnel...Wel grote doos maar dat kwam doordat de kabels op zich royaal verpakt waren door de fabrikant. Ik hoop nog op wat meer milieu vriendelijkheid van de fabrikanten en verkopers.
AlgemeenArtikel had levertijd van 2 tot 3 werkdagen maar kwam tegelijk met de rest
helemaal toppie
AlgemeenArtikel had levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Op zondag besteld, op donderdag verstuurd vanuit Raalte en vrijdag ontvangen. Levertijd helaas iets langer dan verwacht maar nog op tijd voor het weekend.
VerzendingProdukt was goed verpakt met weinig kans op transportschade.
AlgemeenBij deze shop bestel ik altijd omdat ik hier goede ervaringen mee heb, laatste keer iets besteld maar betaling niet afgerond. Helaas kun je daarna de betaling op de site niet meer afronden. Voor de rest top service
VerzendingIk had aangegeven dit niet op mijn huisadres af te laten leveren omdat ik bijna nooit thuis ben, blijkt dat dit niet goed doorgekomen was en het uiteindelijk al in de brievenbus lag.
AlgemeenTot nu toe bijna mijn alle computer componenten van mijn eigen build besteld bij Azerty. Regelmatig en verdeeld besteld.
Verzending en klantenservice zijn erg goed bij Azerty!
Iets mindere punten:
- Proces retouren
- Zelf eigen verzendkosten betalen (kosten kunnen wel gedeclareerd worden)
- Kan soms meerdere dagen duren voordat het geretourneerde artikel onderzocht is en antwoord gegeven worden.
- beschikbaarheid product. Soms blijken de wachttijden toch veel langer te zijn dan op de website staat zonder dat de klant geïnformeerd wordt. Zelf contact opnemen geeft wel veel meer duidelijkheid.
- Proces bestellen tot verzenden bij Azerty verloopt voorspoedig en snel zolang het product direct op voorraad is.
- Pakketten worden goed beschermd verzonden
- Klantenservice is zowel telefonisch als via mail bereikbaar.
- Telefonisch contact soms moeizaam maar soms ook direct beschikbaar.
- Mail wordt binnen 24h (mits werkdag) beantwoord
- Staat je netjes te woord en verleent goede service
AlgemeenBesteld, was niet op voorraad maar binnen beloofde termijn geleverd. Goede prijs en goede service. Website is ook overzichtelijk.
VerzendingPrima
AlgemeenGoede omschrijving op website, prima product wat voldoet aan de verwachtingen en snelle levering. Product ook goed verpakt.
KlantenserviceSnel en goed ingepakt waardoor het product niet beschadigd
AlgemeenGoede beschrijving van de harde schijf, je koopt dus een harde schijf die hoort bij jou product en niet duur.
AlgemeenSupergoede site! Alles is heel goedkoop en heel veel dingen zijn beschikbaar, en extra monteur opties ook.
VerzendingSnelle levering! Meteen de eerste werkdag.
KlantenserviceToen ik een probleem was was klantenservice er meteen.
AlgemeenIk heb hier mijn videokaart besteld. Er stond dat ik die binnen 2-3 dagen binnen kreeg. Hij kwam op perfecte timing binnen twee dagen. Ik kreeg er ook een game bundle bij die ik gelijk terugstuurde. Ik kreeg de dag daarna al een mail. Top service.
AlgemeenIk heb mijn nieuwe PC case hier besteld en heb die spoedig binnen gekregen. Ik ben zeer tevreden met de kast!
VerzendingDe levertijd was iets later omdat de kast niet op voorraad was maar kwam alsnog in 3 dagen binnen.
KlantenserviceIk heb tussendoor eventjes gebeld over de verzend tijd en heb netjes antwoord op mijn vraag gekregen.
AlgemeenBest pricing, good customer service and fast delivery. In my opinion the best computer store online.
VerzendingBest prices for my components. The customer service is really friendly and the quality of the PC build was excellent. In addition, my PC was delivered within one day after it was finished.
KlantenserviceFriendly customer service that was quickly reachable without waiting long time for an e-mail reply.
AlgemeenAzerty levert prima service. Dit is de zoveelste keer dat ik componenten heb besteld voor mijn pc en het wordt keer op keer geleverd zoals ik verwacht! Zeer netjes verpakt voor transport. Daarbij een zeer een overzichtelijk website. Complimenten aan Azerty.
VerzendingVoor de tijd besteld die op de website stond en jawel, de volgende dag om 14:30 ontvangen.
AlgemeenAzerty levert heel goede service! Dit is me 2e keer dat ik componenten heb besteld voor mijn PC en het wordt geleverd zoals het overal hoort! Pakje vol met lucht en niet beweegbaar of beschadigbaar in transport! Complimenten aan Azerty. De site is ook heel overzichtelijk!
VerzendingNog voor de tijd besteld die op de website stond en ja hoor gewoon volgende dag om 11:00 in huis! En savonds ook zeer snel na bestellen een track & trace ontvangen.
Algemeen3x WD Blue WD60EZRZ 6TB besteld (voor backup). Op reviews van amazon.com las ik dat dat bedrijf een beetje rommelde met de serienummers (amazon verkoopt, naar het zegt, WD schijven die uit een MyBook gehaald zijn, en daarmee dus OEM zijn, en dus buiten de garantie vallen). Dus snel even de serial number check gedaan op de WD site. En, uiteraard, mag ik wel zeggen, was allemaal dik in orde bij Azerty.
Hoewel Azerty overigens wel de mogelijkheid aanbiedt om een prijs te winnen als je een review schrijft (alsof je die ooit wint), heb ik het desalniettemin niet daarom gedaan. Het is gewoon een prima zaak, en vond het wel eens goed om dat te delen.
Alles, zoals gebruikelijk, zeer goed verpakt, in meerder-laags bubble-foam, met daarom heen nog weer luchtkussentjes. Alles netjes afgewerkt.
AlgemeenProducten goed verpakt aangekomen. Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen.
Met prijs goed overeengekomen en service altijd top geweest. Kop tot zoverre bijna altijd bij Azerty en is altijd goed. Service van defecte producten en dergelijke altijd top (zelden dat iets defect was). Alles werkt naar behoren!
Echter de aangegeven 2-3 werkdagen werd wel overschreden (Zaterdag & zondag niet meegerekend) met 5 dagen. Levering van leverancier van de RAM bankjes duurde wat langer als ik zo bekeek. Kan gebeuren, zo ver ik dat zie ligt dat buiten Azerty om.
KlantenserviceAltijd netjes te woord, ze zeggen waar het op staat. Altijd direct richting mij wat ik zeer apprecieer. Als het niet kan, dan kan het niet. Nee is een antwoord en dat respecteer ik. Top!