Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Moederboard en geheugen besteld. Volgende dag geleverd, goed verpakt en keurig op de hoogte gehouden. Netjes op de hoogte gehouden, prima zo hoort het!

Goed verpakt en opgevuld met luchtkussens, kan niets mee gebeuern.

Ik had een nieuwe hardeschijf nodig en via Tweakers kam ik bij Azerty terecht, ik was al klant bij se overegens.
De volgende dag geleverd en goed verpakt, ik had ook niet anders verwacht!..top.

Ze hebben hele goedkope producten met snelle bezorging. Ik had een ram stick gekocht die nergens anders zo goedkoop wad.

Het product was goed verpakt en optijd aangekomen.

Je kreeg veel updates over wanneer je pakketje aankwam.

De website is makkelijk te gebruiken en werkt snel, alle onderdelen waren goed te vinden en de betaling gaat ook makkelijk! De website is ook zeker mobiel vriendelijk :)

Had een onderdeel besteld die niet meer leverbaar was. Azerty gaf de keuze om een ander product te kiezen en het overige geld terug gestort te krijgen of een aantal dagen te wachten. Heb gekozen voor een ander product, het geld was snel op mijn rekening en de bestelling was de volgende dag in huis!

Dit was mijn eerste keer dat ik een pc ging bouwen dus had via messenger contact opgenomen met Azerty, ze hebben me geholpen met de keuze uit verschillende onderdelen te maken en hebben zelfs een "aangeraden" winkelmandje voor me aangemaakt.

Ik geef hier een voldoende om mijn orders uit het verleden die altijd top zijn afgehandeld, maar ik neig richting slecht.
Gigabyte Vega56 aangeschaft, direct bij het openen van de omdoos valt mij: De doos is unsealed.
Ik denk: Wellicht hebben zij de voucher voor de AMD game bundle in de doos gestopt, maar bij het openen van de doos valt mij direct op: De pluggen voor de DP poorten zijn niet aanwezig. Deze zaten wel in de kaart die een familielid bij een andere winkel kocht.
Mijn conclusie: De kaart is geopend, getest en geretourneerd. En waar is mijn game bundle?

Kaart inmiddels uitvoerig getest, werkt prima ik denk dat hij terug gestuurd is ivm een lage coil whine af en toe.
Ik hoor het amper en als ik hem terug stuur heb ik kans op een mindere kaart, zeker omdat het nogal hit/miss is met deze Gigabyte modellen.
Ik houd hem wel, maar ik zal wel twee keer nadenken voor ik weer bij Azerty bestel. Ik bestel hier al sinds 2005 zonder problemen maar dit is toch wel een teleurstelling.

Over die game bundel: Schijnt dat je Azerty je factuur moet mailen en je dan de voucher krijgt, ik vind het nogal backwards. Andere shops sturen je een print mee of mailen je de code zodra er betaald is. Had beter gekund! (Ik had dit weekend lekker RE2 willen spelen op mijn nieuwe GPU :))

Ik verwacht dat ik maandag netjes zal geholpen worden door de klantenservice en alsnog mijn bundel ontvang.
Ik snap dat je als winkel toch iets moet doen met je retourzendingen, maar het voelt als klant niet prettig een GPU te ontvangen die vooraf door een andere klant getest is en niet goed bevonden is.

Verzending is goed en vlot zoals ik van Azerty gewend ben.

Duidelijke website, zoekfunctie werkt goed, er wordt aangegeven of iets op voorraad is, overzichtelijk bestelformulier.

Product (SSD) de volgende dag goed ingepakt en in goede staat geleverd, kortom alles in orde.

Alles was heel gemakkelijk en ik ben superblij met de service. Ik ga zeker later meer bestellen want ik vond het soepel gaan.

Het kwam heel snel en zonder beschadiging. Ik zou het wel voor de laatst mogelijk tijd bestellen ander komt het wat later.

Heel goed, geen problemen

Ik heb hier een cpu koeler besteld kwam mooi op tijd binnen en doet het uitstekend

Netjes op tijd

Duidelijke en overzichtelijke website. Goed advies en kennis van de klantenservice over de verschillende producten.

Binnen een dag ontvangen. Goed en netjes verpakt.

Voordat we de videokaart hadden besteld hebben wij een advies gevraagd. We werden uitvoerig en deskundig geadviseerd. Ik heb het gesprek als.zeer vriendelijk en deskundig ervaren.

Beeldscherm besteld bij deze webshop.
De webwinkel ziet er netjes uit en producten zijn goed te vinden, ook werkt de webshop vlot en soepel.
Het hele proces tot aan bestellen en betalen werkt zonder enig probleem.
Daarna word je op de hoogte gehouden van het verdere verloop.
Binnen een uur blijkt het pakket al verzonden, razendsnel dus.
s'avond om 21:00 uur besteld en volgende dag binnen is de verwachting.
Ik vind dit zelf een fijne webshop waar ik zeker nog eens ga shoppen.

Product werd in orginele verpakking, (dus goed verpakt) bij mij aangeboden.
21:00 uur besteld volgende dag net voor 16:00 binnen. Dus vanaf bestel moment heeft het 19 uur geduurd dat het binnen was. Dat is "voor mij althans" een record zo snel. Kan alleen maar heel tevreden zijn

Een originele Apple Lightning USB kabel MD819ZM/A besteld.
Ik ontvang een nep kabel van het merk Foxconn.
Een email om opheldering blijft tot dusver achterwege

Fake artikel ontvangen in plaats een originele kabel wat besteld is.

Op de email met opheldering is tot op heden niet gereageerd. Lijkt me wel het minste wat je kunt doen.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Het proces is makkelijk verlopen, enige lastige was dat wat ik wou bestellen moest ik best diep zoeken om hem te vinden, maar uiteindelijk wel gevonden

Het product is snel afgeleverd en in uitstekende staat.

Ik heb er zelf geen gebruik van hoeven te maken, maar ik vrienden van mij wel, en die zeiden dat ze alles snel en goed afhandelen

Bij Azerty gebruik gemaakt van de kado bon bij mijn hero abonnement. SSD die ik wilde kopen was ook bij Azerty het goedkoopste dus een mooie combinatie dacht ik zo.

Prima verpakt met vulling in het pakket zelf. Ben zelf niet echt te spreken over de extra 'kado' bonnen van andere bedrijven.

De korting werd in eerste instantie niet goed verrekend maar na contact met klantenservice was het opgelost en was pakket de volgende dag in huis.

Al meerdere malen bij Azerty besteld. Weer uitstekend en naar tevredenheid verlopen. Ga zo door.

Op tijd volgens afspraak verzonden. Echter toestel werd met originele doos zonder extra verpakkingsmateriaal geleverd. Dit maakt de kans op beschadiging tijdens transport toch wel groter. Extra buitendoos was op zijn plaats geweest.

Eerste keer dat ik bij Azerty bestel en zeker tevreden. Duidelijke website en overzichtelijk bestelproces.
Nieuw systeem samengesteld m.b.v. de reviews en recensies op tweakers en hardwarinfo. 85% van de hardware besteld bij Azerty o.b.v. shopreviews en pricewatch.
Vlotte afhandeling en netjes binnen de aangegeven verzendduur ontvangen. Concurrerende prijzen voor veruit de meeste producten. Alleen de videokaart heb ik puur prijstechnisch elders besteld, scheelde meer dan €100,- (ASUS ROG Strix Radeon RX 580 OC edition 8GB, zie pricewatch).

binnen aangegeven verzendduur bestelling ontvangen, zorgvuldig en netjes verpakt allemaal.

Al jaren bestel ik bij Azerty, altijd goede levering, producten ook goed en belangrijk de service. Bij defect gelijk een nieuw product.

Veel keus en overzichtelijke website met goede prijzen.
Snel verzonden en prima verpakt.
Orders zijn terug te vinden op de website.

Pakket laten afleveren op het post kantoor.
Net zo makkelijk als thuis af leveren

Heb hier in het verleden mijn computer onderdelen besteld waar ik nog steeds erg blij mee ben en geen problemen mee heb gehad. Nu een nieuwe muis gehaald en heb weer een erg fijne ervaring met Azerty gehad.

Op de webshop is alles heel makkelijk te vinden en deze is keurig ingedeeld.

Altijd erg goed verpakt met veel inpak materiaal. Tot nu toe altijd mijn pakketje de volgende werkdag ontvangen.

Een top bedrijf met de meeste artikelen op voorraad. Op tijd besteld is de volgende dag in huis, wat erg fijn is als iets er onverwacht mee gestopt is, zoals een harddisk.

Een op voorraad zijnde artikel voor 23:00 besteld is de volgende dag in huis en dat wordt ook waar gemaakt. Order wordt via een betrouwbare koerier verzonden, met voldoende ophaalpunten in de buurt. Dus geen gedoe dat je het pakket ergens in een afgelegen pakhuis moet gaan ophalen als je niet thuis bent.

Als er problemen zijn wordt je netjes te woord gestaan. Tot nu toe ben ik altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Bij Azerty 2 monitoren aangeschaft voor op kantoor. Besteld op maandag en netjes zoals verwacht op dinsdag geleverd.

De schermen waren goed verpakt in een extra buitendoos.

Scorekaart voor Azerty