Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Website super (voorraad en alle informatie), levering zoals het hoort, besteld product (door Acer) hartstikke goed, heel en werkend ontvangen in een stevig pakket. Ik raad Azerty zeker aan bij computer enthousiastelingen.

Snelle levering, stevig pakket. Zoals altijd bij Azerty.

In het verleden wel eens problemen gehad met de voorraad van mijn bestelde producten. Toentertijd heel aardig en begripvol personeel.

Snelle levering, producten in heel goede staat, website is makkelijk te gebruiken en werkt snel.

Snel bezorgd en goed verpakt.

Ik heb op vrijdagavond mijn nieuwe PC onderdelen besteld en op zaterdagochtend had ik ze al binnen. Azerty heeft altijd heerlijk lage prijzen en een heel uitgebreid assortement, waardoor ik alles voor mijn PC bij dezelfde webwinkel kon bestellen.

Allemaal zeer goed verpakt, dus ze kwamen in perfecte staat aan.

Ze houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling per e-mail. Ook kreeg ik netjes een notificatie e-mail na mijn bestelling omdat er een actie was bij de grafische kaart die ik besteld had voor een gratis game. De afhandeling hiervan is ook allemaal heel soepel en snel verlopen.

Ik heb al meerdere keren besteld bij Azerty en heb alleen maar lovende woorden over de site, de prijzen die ze hanteren en de mailtjes die ze sturen om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

Heb het 's avonds op de website besteld. Op de site stond aangegeven de volgende werkdag leverbaar en kreeg het ook netjes de volgende dag om 10 uur op de stoep. Qua verpakking kunnen ze echter nog wel iets verbeteren. Ondanks er wel 'sealed air' in de doos zat om mijn onderdelen te beschermen, zat er hoogstwaarschijnlijk te weinig in waardoor de doos van mijn moederbord licht beschadigd is geraakt. De onderdelen zelf wel helemaal intact.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Mochten er toch problemen zijn met de producten die u heeft ontvangen, zou u contact kunnen opnemen met onze service afdeling via service@azerty.nl.

Michiel van Aartsen

Ben al sinds 2014 klant bij Azerty en heb sindsdien ten alle tijden goede service gehad. Bestellingen werden op tijd geleverd en producten waarvan men bijv. zegt 2-3 dagen wachttijd zijn ook echt na 2-3 dagen in huis. Qua prijzen doet Azerty het naar mijn idee ook goed. De webshop heeft een fijne layout en producten zijn helder berschreven. Ook vind ik de klant account pagina goed werken. Ik kan makkelijk mijn oude facturen en orders terug vinden en klantenservice bereiken.

Al met al vind ik Azerty gewoon een hele fijne webshop om computeronderdelen te kopen.

De producten zijn altijd netjes bezorgd in een goed verpakte doos met correcte orderbon erbij. Nog nooit schade gehad of verkeerde bezorging.

Heb vrij recent correspondentie met de klantenservice gehad over o.a. een promo met een gratis gamekey. Ik stuurde de info in en de volgende dag kreeg ik m'n key. Ook na een probleem met een gamekey wisten zij mij prima van dienst te voorzien en alles duidelijk te maken.

Zolang alles goed loopt prima winkel. Echter service is ver te zoeken. klantenservice afdeling stuurt je met een kluitje het riet in. Wacht nu al anderhalve week op een service aanvraag betreffende defect moederbord.

verzending duurt teclang. als artikel op voorraad is wel snel, maar als het tussendoor even niet goed leverbaar is wacht je eeuwig op een antwoord

Goedemiddag,

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Excellent service, goods delivered on time. Good protection of the shipment. Supplied products in accordance with the order. Competitive prices. I would recommend.

De website is erg goed om een keuze te maken via allerlei filters en dat is erg fijn.

Ze houden je goed op de hoogte over de voortgang van je bestelling dus ik vind het fijn winkelen bij Azerty.

Ik zou niet weten wat ik over Azerty moet schrijven, want alles aan deze winkel, zowel de webshop als de winkel waar ik mijn spullen afhaal is PERFECT! De service is uitmuntend, mensen die weten waar ze het over hebben en denken met je mee en komen met degelijke oplossingen. Ik koop al mijn pc spullen ALLEEN bij Azerty. Ik zocht laatst nog een standaard intel processfan en kreeg die gratis mee als service, top.
Vorig jaar bij het uitnemen van mijn core i5 prcessor de pinnetjes verbogen. Azerty heeft het voor mij gerepareerd voor €15 (dat lijken wel voor oorlogse prijzen). Omdat de prijzen zeer concurrend zijn hoef ik niet meer te zoeken op de laagste prijs. Terecht is Azerty de beste webshop van Nederland. Houden zo!
Ik schrijf deze review om andere klanten te helpen zodat ze weten dat er eerlijke webwinkel voor pc onderdelen is.

zoals beloofd op de website krijg je bij tijdige bestelling je spullen de volgende dag

omdat zij zo een goede klantenservice hebben moet je soms even wachten, maar dat loont de moeite

Goeie prijs, genoeg keus (assortiment) en duidelijke beschrijving. Keus was snel gemaakt en bestelling verliep vlotjes.

Keurig de volgende dag afgeleverd, goed verpakt.

Zoals altijd weer een goede ervaring bij Azerty, Wat mij betreft de terechte leider van verkoop voor computer onderdelen in Nederland.

Het product is binnen de beloofde 1 dag correct geleverd, niks op aan te merken.

Alles best vlot gekregen. Ik heb alle onderdelen voor een PC besteld en ben erg tevreden. Azerty is een van de goedkopere sites met alle onderdelen die ik vergeleken heb. Alleen een beetje jammer dat je verzendkosten moet betalen bij een PC van €2k, maar wel een stuk minder dan bij Alternate.

Ik kreeg ook nog een aantal gratis games bij mijn bestelling. Deze heb ik erg snel ontvangen via e-mail, sneller dan het aantal werkdagen dat erbij stond.

Producten zijn zonder issues aangeleverd. Dus niets over te klagen. Sommige producten hadden een levertijd van 2-3 dagen (voeding en moederbord).

De Samsung 860 QVO 1TB - Solid state drives zijn een dag na de bestelling al geleverd. Perfect verpakt en het product voldoen vooralsnog aan alle verwachtingen, vooral de prijs was gaf voor mij de doorslag tot aankoop. Azerty, ga vooral zo door !

Ik wilde de items eerst naar mijn werkadres laten verzenden, maar dat adres werd bij azerty onterecht in België gelokaliseerd . Ik heb toen het postagentschap in mijn eigen dorp gekozen.

Product aangeschaft, bleek een foutieve keuze (ik had niet gelezen dat het een USB 3.1 C was, eigen fout). Ik heb deze teruggestuurd afhandeling ging super (geld snel overgemaakt), wel zelf de verzendkosten betalen wat b.v. bij een bol.com niet het geval is. Product: Ewent EW1135 - Hub

Op tijd geleverd en ook de retour zending ging vlot en soepel.

Voor de retour zending is meteen dezelfde dag toestemming gegeven en na terug sturen is het geld snel teruggeboekt, prima.

Snelle levering, product goed verpakt, tegen een aantrekkelijke prijs. Product: TP-Link Archer T2UH - Netwerkadapter. Adapter, voldoet aan de verwachting en was binnen 10 minuten geïnstalleerd.

Het product was op voorraad en is ook daadwerkelijk de volgende werkdag ontvangen.

Snelle levering van de HDD's, producten zijn goed verpakt in stevig bolletjes plastic, tegen een een scherpe prijs.

Betreft garantieafhandeling interne HDD-schijven. Dit moest helaas al drie keer plaatsvinden na de aanschaf van drie schijven. Tot nu toe altijd probleemloos verlopen. De schijven werden netjes vervangen, zij het dat het even duurde. Op 15-1 kapotte schijf verzonden, op 25-1 vervangend product in huis. Discussieloze afhandeling (en bereikbaarheid) vind ik niettemin belangrijker dan snelheid.

Veel schokabsorberend plastic bovenop de schijf in de doos, maar onderop alleen bescherming van noppenfolie om de schijf. Je zou met dat gesmijt tijdens transport ook onderop een stevig buffertje verwachten.

Bereikbaar, prettige mensen, persoonlijk, meestal goed deskundig, lossen probleem op of wijzen de weg.

Heb geen betaling gedaan het betreft een garantie afhandeling, alles verliep zoals het als moet gaan.
Zo zou het bij elke webwinkel / winkel moeten gaan

Correcte en snelle afhandeling van het nieuwe product

Correct op de hoogte gehouden over het verloop van het geteste defecte product, en het daarvoor in de plaats gekregen nieuwe product.

Snelle levering, producten in heel goede staat, sterke klantendient, ook de prijzen waren zeker correct

Levering op tijd

Correcte info

Snel gevonden wat ik zocht, bestelling eenvoudig geplaatst en de volgende dag geleverd. Snel en gemakkelijk, zonder onnodige handelingen.

Goed verpakt, snel bezorgd.

Scorekaart voor Azerty