Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Scherpe prijs, duidelijke voorraad en snelle verzending. Helaas moest het product retour en ook dat is snel geregeld. Omruilen in de winkel geen probleem.

Snel binnen en netjes verpakt.

Onruilen in de winkel was geen probleem. Product gelukkig op voorraad en dus gelijk een andere mee kunnen nemen.

Uitstekende en snelle service. Prima en scherpe prijzen.
Zeer overzichtelijke en fijne internet shop.
Zeer snelle levering.

Snelle levering

SSD besteld, snellere levering en goed verpakt. Zonder te vragen werd het aangetekend verstuurd terwijl het misschien via de brievenpakket had gekund.

De verzending werd in een ruime verpakken stevig verpakt, wat onder normale omstandigheden niet tot schade kan leiden.

Azerty is al jarenlang een betrouwbare winkel met goede prijzen, een prima retourbeleid en goede informatie op de website.

Levertijden altijd zoals beloofd en degelijk verpakt.

Breed assortiment.
Gaan goed mee met de markt kwa prijzen!
Goede beschrijving van het product. Ook als het product aan acties mee doen!

Binnen levertijd het product ontvangen.

Even achteraan gebeld wanneer ik precies het product kon ontvangen en hoe het met de bestelling stond!
Netjes te woord gestaan en gelijk een email gehad met de status.

Snelle levering, goede service,scherpe en een prijs. Dit zijn voor mij ook de punten om wel of niet bij een winkel te bestellen.

De Unifi security gate werk gewoon perfect.

Goede communicatie en snelle afhandeling bij product issues.

Onjuiste informatie over duur van garantie en ondertussen is mijn product al ruim 11 weken weg voor garantie.

Verzending is snel en verpakking goed.

Update: Na telefonisch contact en een goede uitleg vanuit Azerty zijn we tot een geschikte oplossing gekomen voor mijn probleem.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Ik bijna al mijn computer onderdelen besteld en heb alles in 24 uur ontvangen. Ik ben erg tevreden over azerty en ze hebben mij tot dusver nog niet in de steek gelaten. Laatst ook een nieuwe xbox controller gekoocht en heb deze meteen de volgende dag ontvangen.

Altijd de volgende dag ontvangen behalve als er op de site staat dat het 2-3 werkdagen duurt.

Super zaak altijd vooraad en dag er naar in huis heb je een probleem bel maar

Ik heb daar nagenoeg een hele PC besteld, in losse onderdelen. Een van de onderdelen had 2/3 dagen levering en de andere allemaal morgen. Ik hjad als verzoek erbij gezet of dit allemaal tegelijk kon. Dit werd gedaan. Alles zit goed verpakt en alles klopte. Zelfde middag/avond nog in elkaar gezet en alles werkt. Mocht het niet goed werken kon ik altijd alles terugsturen. De prijzen zijn hier beter dan op coolblue, en er is een beter assortiment. Het browsen naar dingen is op coolblue wel wat handiger.

Zoals al eerder gezegd was de levering top

Professionele winkel, er wordt altijd geluisterd / geholpen als je een klacht / defect hebt. Klantenservice bied goede, uitgebreide en professionele hulp bij vragen. Tot dus ver alleen maar positieve ervaringen met deze partij.

Snelle levering, de bestelde producten binnen 36 uur bezorgd.

Er wordt altijd geluisterd / geholpen als je een klacht / defect hebt. Klantenservice bied goede, uitgebreide en professionele hulp bij vragen.

Helder en correct bestelproces. Ik heb een bestelling geplaatst op zondagavond, en die bestelling is die avond nog verzonden. Had deze keer niet gehoeven, maar een snelle bezorging is altijd fijn natuurlijk.

Snel besteld, goed verpakt.

Alles ging zoals het hoort op een goede webshop. Product was makkelijk te vinden en de bestelling was eenvoudig.

Het was de enige partij die dit product in een dag kon leveren en dat deden ze ook.

Over een langere periode verschilende producten besteld, altijd mooie prijs en snel bezorgd.
Site is overzichtelijk, alleen de sorteer functie werkt niet goed, maar voldoende om te vinden wat je nodig hebt.

Goed verpakt, snel in huis.

1x service aanvraag moeten doen voor een voeding die defect ging.

Helder proces voor retouren, duidelijk uitgelegd en werd niet moeilijk gedaan.
Met een paar dagen al een vervangende voeding in huis.
10/10.

Snelle accurate service. Ook bij vragen praktische oplossingen voorgesteld. Kwaliteit van geleverde onderdelen zoals je mag verwachten, gewoon goed!

Super fijne winkel accurate aankomst tijden en goede klantenservice. Reageert snel en geeft nuttige antwoorden

Azerty.nl is een degelijke website. Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ze hebben een uitgebreid assortiment.

Ik had deze keer slechts een kabel van een paar euro nodig, toch werden er geen verzendkosten gerekend. Verpakking was prima

Goede site werkt goed erg blij super behandeling en ene men ekne nene nene men

Pakketje zat geen schade op

Goed geholpen met vragen en verzending gewoon gekomen
Props naar Azerty love

Vaak goede prijs / kwaliteit, zoals bij de monitor die ik aan heb geschaft.Betrouwbare shop, goed assortiment.

Product had lange leverduur, stond netjes aangegeven.

Product had lange leverduur, stond ook netjes aangegeven. Tussentijdse vraag naar levering werd snel en goed beantwoord.

Alles was goed aangekomen en goede prijs, ook gelijk geholpen toen er iets mis was.

Scorekaart voor Azerty