Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

In 6 jaar meerdere bestellingen gedaan. Altijd keurig afgeleverd goed materiaal. Betrouwbaar en redelijk geprijsd.

Goed verpakt en prompt.

Had problemen met een eerste bestelling, welke totaal niet aan mijn verwachting voldeed. Dit netjes telefonisch uitgelegd en het was geen enkel probleem, kon alles wat niet beviel retourneren. Heb uiteindelijk alle kosten behalve mijn eigen verzendkosten (staat ook netjes uitgelegd op de site) teruggekregen en geniet nu van mijn set die ik ter vervanging heb gekocht!!

Netjes ingepakt met voldoende vulling zodat niets kan beschadigen

Zowel telefonisch als via de mail prima te woord gestaan, dit kon eigenlijk niet beter, een 10!

Samsung monitor S24D330 gekocht,goede concurerende prijs,uitgezocht middels tweakers.net.ik vond het nodig om een nieuwe monitor aan te schaffen.En door de reviews op tweakers kwam ik bij Azerty voor deze monitor terecht

Op werkdagen voor 23.00 besteld de volgende dag geleverd,mits op voorraad uiteraard

Super goeie site je kan makkelijk iets vinden en het werkt goed bestelling komt snel binnen en goed veilig ingepakt

Ondanks dat ik mijn bestelling 2 keer heb veranderd was dat geen enkel probleem, en heb ik de artikelen keurig bezorgd gekregen

NAS was niet op voorraad bij de leverancier, maar is toch in 4 werkdagen geleverd

Prima informatie op de site; de aankoop werd prima op tijd geleverd, volgens de gewekte verwachtingen

zie boven

Er zijn hele fijne zoekfilters op de site aanwezig waardoor je snel alles kon vinden, en de betaling ging ook vrij makkelijk. Helaas moest je wel een account aanmaken om te kunnen te betalen. Hierbij vroegen ze ook om je telefoonnummer. Wat bij 4launch en megekko niet het geval was.

Ik had drie producten besteld waaronder 1 binnen 2-3 werkdagen bezorgd zou worden en de andere twee in 1 dag, Maar blijkbaar zouden ze alleen alles tegelijk bezorgen dus werd het voor alle producten 2-3 werkdagen.Vervolgens was op de derde werkdag nog steeds niks bezorgd. Pas op de 5e werkdag kwam alles binnen. Waarvan twee producten 4 werkdagen telaat en een 2 werkdagen te laat. Het was wel allemaal heel goed ingepakt. Anders had ik 1 ster gegeven.

Prima bestelling overall. Snelle levering, duidelijke info in de mail wanneer nodig. Kortom meer dan prima.

Top website. Ik heb alles op zaterdag besteld en dinsdag was alles binnen. Het bezorgen duurde dus iets langer, maar dat lag niet aan Azerty, maar ik bestelde producten die niet in hun winkel op voorraad waren. Alsnog een supersnelle levering dus! De producten waren heel goed verpakt en kwam allemaal heel aan. Alles werkte gelijk perfect uit de doos. De website zelf voelt ietwat langzaam aan, maar werkt alsnog perfect. Het betalen ging ook heel soepel, en ik werd iedere keer gemaild als er iets was, dus als ik betaald had en of dat succesvol was, waar mijn product op dit moment is en hoe lang het nog zal duren. Ik raad Azerty ten zeerste aan en bestel hier de volgende keer weer!

Snel en goed verpakt.

Meerdere malen goede ervaringen gehad bij deze winkel en verdienen een goede review. Als er dan gevraagd word of je een beoordeling geeft doe ik dat graag. Een prijs winnen is natuurlijk altijd leuk.
Goed telefonisch bereikbaar, denken met je mee als het moet en leveren naar verwachting.

Verzending gaat als afgesproken en duidelijk te volgen online.

Personeel weet waar ze het over hebben en kunnen meedenken bij een probleem.

Via pricewatch zijn de producten makkelijk te vinden. Op Azerty zelf zoeken gaat iets minder goed. De hoeveelheid informatie van een product vind ik niet altijd toereikend. Buiten deze 2 dingen om, prima.

Goed verpakt in de doos. Geleverd op beloofde datum. Producten zijn goed. Niet meer te wensen.

Ik heb een Gigabyte Z390 Aorus Utra moederbord en een Intel i5-9600K processor besteld en ben zeer tevreden met de afhandeling.

Verzending altijd netjes op tijd.
En updates van de verzendel

Ik heb in het afgelopen jaar meerdere keren wat bij deze webshop besteld, elke keer alles erg netjes verpakt en duidelijke levertijden.
Ook reparaties of garanties zijn op en top geregeld.

Altijd super verpakt en alles gekregen wat ik had besteld. Levertijden worden duidelijk vermeld en wanneer er vertraging is wordt dat ook gemeld.

Niks op de klantenservice aan te merken, medewerkers hebben verstand van zaken en zijn erg vriendelijk.

Ik heb een moederbord, processor en een ssd besteld en de service was top! Werd erg goed op de hoogte gehouden kreeg een track en trace code en het was zoals beloofd de eerst volgende werkdag in huis.

Bestelling plaatsen gaat makkelijk. Afrekenen gaat ook gemakkelijk. Je kunt status order makkelijk nakijken in My Azerty.

Het wordt netjes verzonden in nette doos met voldoende bescherming. Alleen levertijden duren in de 3 keer dat ik heb besteld langer dan beloofd.

1e Bestelling levering na 2 dagen

2e Bestelling was niet alles op voorraad. Levertijd duurde dubbel zo lang. En dat was dan ook nog dankzij het omruilen van een artikel wat een levertijd had van 2-3 dagen maar ineens 10+ dagen na bestelling.

3e Bestelling rond het middaguur gedaan dus ruim voor 23:00 artikelen waren op voorraad maar zijn uiteindelijk niet verstuurd.

Klantenservice reageert op zich snel. Dacht bij de 2e bestelling mee met een eventueel vervangend product ivm levertijd maar pas nadat ik had aangegeven dat ik wilde annuleren of een vervangend product wilde. (product was iets duurder dus bijbetaling was nodig).

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Een overzichtelijke website.
Erg goed qua levering en kwaliteit.
En niet duur voor wat je ervoor krijgt.

De site geeft duidelijk aan wat de levertijden zijn en als die overschreden word dan krijg je netjes een mail met excuus en uitleg.

De klantenservice komt vanuit zichzelf met een reactie als dingen anders gaan dan afgesproken.

Duidelijk en overzichtelijke website. Alles via track en trace te volgen. Producten zijn goed verpakt. Helaas was het "Onboard Audio" defect van het moederbord. Dit heb ik terug gestuurd d.m.v. een service aanvraag. De procedure is goed beschreven en ik werd beleeft en behulpzaam geholpen. Er werd mij een goede indicatie geven over de verwachte tijdsbestek voor vervanging.

Kleine punten van kritiek:

- Verzendkosten die jezelf maakt niet automatisch terug gekregen.

- Bij vervanging van het moederbord moet je ook opnieuw koelpasta aanbrengen op de CPU. Ik had hier zelf gelukkig aan gedacht om dit te halen. Het zou prettig zijn om dit aan klanten kenbaar te maken, dat men hier rekening mee moet houden.

Gewoon een prima webshop waar ik in het verleden ook producten had besteld.

Nieuwe PC kast besteld met gevoelige onderdelen zoals glas en electronica. Alles is naar behoren aangekomen en werkt nu uitstekend.

Snel en zonder zichtbare schade geleverd.

Een webwinkel leer je pas kennen bij problemen.
4 dec '18 een game pc besteld, incl assemblage. 19 dec ontvangen (assemblage zou 2-3 dagen zijn). harde schijf was niet goed aan bracket bevestigd, die was gaan rondzwerven tijdens transport,dus flinke schade. 20 dec (verzerkerd) teruggestuurd. 20 januari pas weer functionerend ontvangen. communicatie hierover was treurig. mail wordt vaker niet dan wel op gereageerd. telefonisch wel goed geholpen. medewerkers vragen zich dan ook af waarom het allemaal zo lang moet duren..

geen enkele reactie van azerty over de fout van azerty zelf, alleen dat 3 van de 10 onderdelen opnieuw besteld zijn. kosten terugsturen |(15,-) niet vergoed, communicatie alleen als je zelf belt, 2 van de drie usb poorten voor doen het nu nog niet. Heb twijfels over schade aan overige onderdelen. azerty lijkt wel een overheid, zo groot en onpersoonlijk. ze hebben duidelijk geen probleem als jij problemen door azerty hebt.

Goedemiddag,

Michiel van Aartsen

Scherpe prijs, duidelijke voorraad en snelle verzending. Helaas moest het product retour en ook dat is snel geregeld. Omruilen in de winkel geen probleem.

Snel binnen en netjes verpakt.

Onruilen in de winkel was geen probleem. Product gelukkig op voorraad en dus gelijk een andere mee kunnen nemen.

Scorekaart voor Azerty