Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestel al vele jaren de meeste computerspullen bij deze webshop. Meestal goede prijzen en als het op voorraad is, wordt het ook de volgende dag bezorgd.
VerzendingWordt de volgende dag bezorgd. (meer) dan voldoende informatie via mails.
AlgemeenGoede muis voor weinig geld alleen de muisknoppen hebben iets te veel weerstand dus het klikken vereist meer kracht dan bij een muis van hogere kwaliteit.
VerzendingDuurde langer dan aangegeven bij Azerty.
AlgemeenGoede prijs en snelle levering van een Lexmark MC2425adw - Multifunctionele printer. Verpakking had wel stuk steviger gekund, die viel er nu al bijna vanaf. Was gelukkig niets beschadigd en de printer doet het prima.
AlgemeenNette prijzen, snelle levering, maar ook goede service daarna. De WD RED 4TD disk die ik had gekocht bleek kapot. NA retourzending binnen 2 dagen ene nieuwe schijf op de mat. Die werkte perfect en kreeg daarna ook mijn verzendkosten vergoed, omdat het garantie betrof. Top service (Y)
Verzendingharde schijf was echt super goed verpakt in bubbelplastic en luchtzakken
KlantenserviceNette prijzen, snelle levering, maar ook goede service daarna. De WD RED 4TD disk die ik had gekocht bleek kapot. NA retourzending binnen 2 dagen ene nieuwe schijf op de mat. Die werkte perfect en kreeg daarna ook mijn verzendkosten vergoed, omdat het garantie betrof. Top service (Y)
AlgemeenIk bestel hier al jaren onderdelen om eigen PC systsemen te bouwen. Bij vragen over compatibiliteit altijd snel en zeer nuttige hulp. Telefonisch hiervoor goed bereikbaar. Ook pro-actief met bellen of een bepaalde combinatie wel zo bedoeld is of als er een mogelijk aandachtspunt is met een configuratie.
Levertijden komen goed overeen.
Altijd zeer zorgvuldig verpakt met veel luchtbellen plastic
KlantenserviceSnelle respons en correcte behandeling
AlgemeenBeste lezer,
Sinds 3 a 4 jaar heb ik de website Azerty verkregen van een goede kennis van mij. Alle producten die ik heb aangeschaft zoals o.a. motherboard, RAM en processor zijn in perfecte staat aangekomen.
Ik heb ook contact gehad met hun over meerdere producten en hun klantenservice staat altijd voor je klaar. Tevens heb ik een fan gehad die na een tijdje stuk was gegaan bij mijn waterkoeling. Deze heb ik gratis vernieuwd gekregen zonder hierover te moeten vragen of klagen.
Azerty staat in voor je producten en laat merken zorgzaam te zijn over de aankomst en staat waarop deze aankomen. Tevens is hun levertijd en prijs ook echt zoals aangekondigd op de website. Bij de vergelijking van een aantal producten bleef Azerty ook steeds lager uitkomen met alle product prijzen.
Er is nu inmiddels meer dan 1500 euro gespendeerd bij Azerty over een bepaalde tijd en hun klantenservice is altijd hetzelfde geweest: "vriendelijk", "behulpzaam" en "zorgzaam".
Mijn persoonlijke advies is dus om voortaan je producten bij hun te bestellen.
Als er bij hun staat aangegeven dat er iets op magazijn is, en je besteld tijdig staat het de volgende dag direct tijdig bij je voor de deur.
KlantenserviceIk heb vaker contact met hun via e-mail. Na eenmalig telefonisch contact te hebben gehad waarbij ik direct werd geholpen heb ik uitgelegd over een defecte fan die geluid maakte. Hierop zei ik dat ik graag een nieuwe wou bestellen en toen zeiden hun al gelijk dat het niet nodig was en dat ze gewoon gloednieuwe fans konden opsturen als ik dat wou. Prijsloos. Super vriendelijk dus!
AlgemeenDe website is duidelijk en het is makelijk om er te navigeren.
Snelle service en goede prijzen.
De levering was erg snel. Zaterdag besteld, en maandag ochtend al geleverd. Mijn besteling was met zorg verpakt.
In andere woorden, erg tevreden.
AlgemeenBegin januari een laptop gekocht bij Azerty, vroeger gingen mijn aankopen hier altijd goed, nooit problemen mee gehad dus nu ook maar een laptop aanbevolen aan mijn tante van Azerty. Na een normale bezorgtijd kwam de laptop binnen, maar wat links boven in het scherm zat een dode pixel. Direct maar de laptop weer teruggestuurd, in de hoop op een andere/reparatie. Azerty ging maar gelijk uit van een reparatie, maar dat duurde eerste een volle week voordat ze er überhaupt naar keken, waarna we een mail kregen dat hij terug moest worden gestuurd naar de leverancier wat weer 4 weken zou duren. Na 5 weken kregen we eindelijk vandaag de laptop terug, met de mededeling dat ze er niets aan doen want 1 dode pixel valt binnen de norm. Dus nu 6 weken gewacht om eindelijk de laptop te krijgen, en helemaal niks aan veranderd, en nu zitten we met een laptop met kapot scherm.
VerzendingVerzending was bij de eerste levering op tijd. Bij het terugsturen duurde het eerst een week voordat ze naar de laptop keken, waarna het weer 5 weken duurde voordat we hem terug kregen.
KlantenserviceReageren relatief snel op de mails, alleen zonder overleg een laptop terugsturen met kapot scherm en in de tussentijd niets vermelden over dat ze er niets mee doen is overbodig. 6 Weken gewacht, geen communicatie van Azerty en uiteindelijk niets gerepareerd.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBestel hier vaker, gaat altijd goed, goede prijzen over het algemeen, dit keer een Cooler Master MasterBox Q300L besteld zoals geadverteerd snel binnen.
VerzendingNext day & PostNL, geen DPD dus dat maakt mij al blij.
AlgemeenPerfecte website en snel geregeld. Ik zou deze site zeker weten aanraden om iets te kopen
VerzendingSnel en op tijd bezorgd, niet binnen 24 uur, zeker wel een verbeter punt, maar alsnog het is binnen gekomen
AlgemeenPrima prijs, goed verpakt en gratis verzonden. Verzenden ging niet helemaal goed en de doos wordt voorzien van ongevraagde reclame.
VerzendingBij het artikel stond 'voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Ik had het 's avonds gekocht dus ging ik ervan uit dat het de dag erna verzonden zou worden. Na een paar dagen nog geen verzendbevestiging, dus zelf achteraan gegaan. Schijnbaar was er iets verkeerd gegaan bij de leverancier. Uiteindelijk duurde het een week voor ik het binnen had.
Daarnaast worden er maar liefst 4 ongevraagde commerciële uitingen van derden toegevoegd aan de doos, van scheermesjesreclame tot een folder over kachels. Zou wel zo netjes zijn als je je klanten hiervoor toestemming vraagt of misschien gewoon helemaal niet doen.
Ik had een vraag over de verzending en ik kreeg snel een duidelijk antwoord.
AlgemeenMijn nieuwe GPU werkt geweldig en het pakket is heel en goed aangekomen. Wel was een van de verzegelingstickers los, maar dit kon ook zijn omdat de kwaliteit van deze sticker wat minder was. Het zag er niet naar uit dat het product eerder uit de verpakking was, dus was verder geen probleem!
Wat vooral prettig is, is dat ze de voorraad goed bijhouden op hun website. Zo weet je altijd waar je aan toe bent wanneer je een product besteld. Ik heb dit ook gecheckt na mijn bestelling en toen was er inderdaad meteen -1 van de voorraad af.
De rede dat ik geef 5 sterren geef is het feit dat ik graag duidelijk wil zijn dat ik geen gekochte review ben, maar een echte klant en kennelijk moet je voor je geloofwaardigheid dan niet té lovend zijn
Zelfde dag verzonden, dus keurig op tijd gekregen de volgende dag!
KlantenserviceBij de actie kreeg ik de game Battlefield V. Het was op de laatste dag van de actie, maar ze hadden ze nog op voorraad! Wel was het even uitzoeken hoe ik dit moest claimen, maar dit was duidelijk uitgelegd op de website. De instructies die ik daarna gekregen heb waren duidelijk en helder.
AlgemeenOp de website kon ik voldoende vergelijken tussen de verschillende modellen van de GTX 1660ti door nauwkeurige beschrijvingen en afbeeldingen
VerzendingAlles werd goed afgeleverd en was zorgvuldig verpakt, ook kwam het pakket binnen zoals het vermeld werd.
AlgemeenAfgelopen tien jaar heb regelmatig het een en ander bij Azerty besteld. Voornamelijk omdat zij in de Pricewatch vaak als voordelige aanbieder naar voren komen (en ik er inmiddels prima ervaringen mee heb). Verzending is altijd in orde geweest en een enkele keer dat ik van de klantenservice gebruik heb gemaakt werd ik vrij vlot vriendelijk en vakkundig geholpen.
AlgemeenVeel op voorraad. Snelle levering. Iets minder goed in aanpassen van orders. Al houden ze zich perfect aan initiële afspraak.
VerzendingLevering 1 dag later dag aangegeven maar verder prima.
KlantenserviceNiet heel flexibel met aanpassen order. Maar houden zich wel aan initiële afspraak.
Algemeenmet de prijswatch gevonden product. maar de levering was verbazend snel.
daarnaast werd ik bij elke stap netjes op de hoogte gehouden, wat kan een mens nog meer van een webwinkel verwachten?
zoals hierboven gemeld, de levering was verbazend snel, sneller dan aangegeven op de site!
AlgemeenPrima ervaring zoals altijd. Statusinformatie klopte en levertijd is netjes gehaald. Heb de onderdelen afgehaald, een kast met glas verzenden gaat op een pallet beter als via de post, scheelt natuurlijk dat ik in de buurt woon
Algemeende site is overzichtelijk en het is 1 van de goedkoopste site's voor pc onderdelen
Verzendingik had het op zaterdag besteld en maandag in huis
AlgemeenBij Azerty 2 videokaarten besteld (RTX 2070 omdat ik hier in het verleden ook weleens heb besteld en was ik tevreden mee. Ook de mogelijkheid tot ophalen was een goede overtuiging. Ik ben normaal van het bestellen ook omdat bijvoorbeeld Azerty nou niet om de hoek zit, maar het was het zeker waard deze moeite te nemen en Azerty heeft me goed geholpen.
VerzendingVerzending is geen sprake van, omdat ik de prodcuten heb opgehaald. De snelheid waarop dit geregeld wordt was erg fijn. Ik heb besteld, gebeld hoe snel dat kon zijn en binnen een half uur al een e-mail gekregen dat de producten klaar lagen.
KlantenserviceOmdat ik niet om de hoek wonen bij Azerty hebben ik gebeld om te vragen hoe snel de producten klaar kunnen liggen als ik het online zou bestellen met de optie om op te kunnen komen halen. Hier werd ik erg goed geholpen en werd aangegeven dat dat direct geregeld kan worden en dat ze konden regelen dat het diezelfde avond gewoon kon worden opgehaald. Zelf weet ik niet hoe snel ze normaal zijn, maar de bevestiging en de hulp via de telefoon was erg fijn. Ook bij Azerty zelf nog wat vragen kunnen stellen over hun processen en de "zorgen" die ik had vanwege mindere ervaring bij een andere webshop werden door hun antwoord weggenomen en ik ging met een goed gevoel naar huis.
AlgemeenIk heb sedert januari 2018 14 bestelling bij dit bedrijf gedaan, waaronder een laptop, drives ssd's , adapters, videokaarten, switches , keyboards, 3 nucs en geheugen. De zendingen kwamen altijd binnen de gestelde periode. Je kunt ook een vraag stellen en krijgt een nuttig antwoord. Zaken zijn vaak heel goed verpakt en ik heb nog nooit een probleem er mee gehad. Er is een keer door ons een fout gemaakt met een bestelling, maar dat werd keurig en zonder problemen recht gezet. Kortom top bedrijf!
VerzendingProducten die voorradig waren kwamen de volgende dag. Bij de producten staan levertijden, die men prima weet aan te houden. Ook met bijzondere wensen b.v. bij verzending op vrijdag leveren op een ander adres, kunnen worden opgegeven. Het maakt een heel competente indruk.
KlantenserviceEen keer navraag gedaan over een artikel en een keer een verkeerd artikel besteld. In beide gevallen werd de zaak perfect opgelost. Chapeau!