Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Fijne shop waar je ook gewoon nog met vragen over de configuratie/samenstelling terecht kan. In een dag reactie met daarin goed advies. Bij de afhandeling keurig rekening gehouden met aanvullende afhandeling instructies die ik in commentaar veld had gezet. Will buy again

Had in tekst verzocht dat bij weekend levering naar huis en niet naar werk verstuurd zou worden. Liep uiteindelijk zo dat levering zaterdag niet vrijdag geleverd werd en instructies keurig gevolgd

Scherp antwoord op vragen van te voren. Na bestelling bleek HDD trager leverbaar dan origineel verwacht. Zei hebben contact met mij opgenomen en samen een alternatief gekozen

FIjne website alle informatie is beschikbaar koop hier altijd mijn computer onderdelen prima prima prima!

Goede en overzichtelijke site. Makkelijk te zoeken en bestellen. Goed geholpen door de klantenservice bij veranderingen

netjes optijd.

Bestelling geplaatst maar toch nog uiteindelijk na half uur bedacht en de bestelling verandert. Hierbij goed geholpen om mijn bestelling te veranderen.

Overzichtelijke site. Makkelijk dingen te vinden. Het is wel een aanrader. Snelle levering ook. Goed!

Besloten om een computer te bestellen en zelf in elkaar te zetten, na het vergelijken van prijzen voor een aantal onderdelen bij Azerty uitgekomen. Alles binnen 2 dagen bezorgd en tot nu toe geen problemen.

Snel geleverd en goed verpakt.

Azerty? Er is geen betere computerwinkel!!!!!!
ik koop alleen nog bij Azerty omdat ze volgens mij de beste pc winkel zijn.

wordt altijd de volgende werkdag geleverd (mits voorraad artikel)

vriendelijke en professionele klantenservice, zeer behulpzaam!

Altijd al zeer goede ervaringen gehad met Azerty. De service is goed, het aanbod is prima en er werken mensen met verstand van zaken waar je echt wat aan hebt.

De verzending leek helemaal super te gaan. Besteld en de volgende dag zou het worden bezorgd. Echter is de verzending was ronduit slecht afgelopen. De fout ligt in deze bij PostNL. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor een goede bezorging en is hierin niet geslaagd. Het pakket is zoek en dit is voor zowel Azerty als mijzelf erg vervelend. Azerty heeft mij een goede indruk gegeven door gelijk actie te ondernemen en contact op te nemen met PostNL voor een onderzoek. Tevens kijken ze naar mogelijkheden om mij als klant z.s.m. te helpen. Top!

Uitstekende klantenservice. De bezorgende instantie maakt er een rommeltje van en Azerty doet haar uiterste best invloed uit te oefenen bij het oplossen van de ontstane situatie. Belangrijk is dat de klantenservice snel en adequaat reageert en bovendien begrip toont voor de situatie.

Ik heb al vaker besteld bij dit bedrijf uit Raalte, altijd goede prijs en bijna alles op elektronica te koop.
Niet alles op voorraad soms moet je wat langer wachten, maar dat staat netjes bij het artikel vermeld.
Ik kan hier vaak slagen

ASUS PRIME Z370-A II - Moederbord, Intel Core i7 9700K - Processor, Cooler Master MasterLiquid Lite 240 - Vloeistof-koelsysteem, Geheugen gekocht om mijn pc te upgraden.

Helaas zat er wat levertijd op het moederbord (stond duidelijk aangegeven).
Toch alles 1 dag eerder dan belooft in huis.

Even gebeld voor de levertijd. Kreeg direct antwoord van de vriendelijke dame.
Ook mijn vraag of het geheugen en processor bij elkaar passen krijg ik direct een duidelijk antwoord.

ik bestel wel vaker bij azerty. als hun site aangeeft op voorraad is het dat ook. voor 11 uur besteld is volgende dag in huis, tot nu toe altijd nagekomen

wordt degeleijk verpakt met genoeg vulmateriaal, 1 klein punt van aandacht, ze doen de spullen in de doos en dan vulmateriaal erin.

tot nu toe nog nooit problemen gehad, maar het betekent dus wel dat 1 kant van de doos de hardware geen bescherming heft, afgezien van de verpakking.

ik had per ongeluk een verkeerd moederbord besteld, ik nam contact op met de klantenservice, was zeer vriendelijk, die gaven aan dat ik een serviceaanvraag kon doen. packet was snel terug bij hun, kreeg snel status updates en geld werd zeer vlot gecrediteerd.

Was na een jaar of 6 echt toe aan een nieuwe pc, de gpu en geheugen bij azerty gekocht via de webshop.

Volgend de website van azerty zou ik het over 2-3 dagen binnen krijgen, maar het was er alemaal al de volgende dag!

Ik had een setje DDR4 geheugen nodig en, vanwege de prijs en goede ervaringen in het verleden, deze bij Azerty gekocht. De levertijd was zoals vermeld bij het product, 2 werkdagen. Goed verpakt verstuurd kwam het op tijd aan.

De verzending was zoals toegezegd bij bestellen.

In het verleden wel heb ik weleens een DOA grafische kaart gekregen. Deze was na 2 werkdagen vervangen.

kocht een obsidian 750d en een samsung evo 860 500gb werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd

werd zoals beloofd binnen 1 dag geleverd ondanks ik het na 18:00 had besteld.

snel, duidelijk, gemakkelijk, komt beloftes na, goed geprijsd

had een 3TB hardeschijf besteld. Na een half jaar kreeg deze een SMART failure, door azerty snel en gemakkelijk omgeruild voor een nieuwe schijf.

de volgende dag in huis

toen ik een serviceaanvraag heb gedaan is deze snel en vakkundig opgelost.

Azerty is voor mij eigenlijk altijd de go-to winkel geweest wanneer het aankomt op het aanschaffen van nieuwe hardware. Dankzij de competitieve prijzen, snelle levering en uitstekende klantenservice zal ik hier naar mijn verwachting ook nog lang trouwe klant blijven.

Bij een bestelling die ik plaatste, was de verwachte bezorgtijd 2-3 werkdagen. Echter zou ik alleen op de derde dag aanwezig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Hierdoor besloot ik op de orderbevestiging te reageren, en na een kort heen-en-weer met emailen was mijn voorkeur voor de bezorging opgegeven. En zoals je mag verwachten, kwam het pakket ook daadwerkelijk op de derde dag. Dit lijkt misschien op een simpele vraag, maar het is toch fijn om te weten dat Azerty hier rekening mee houdt.

De klantenservice, die ik slechts één keer hoefde te contacteren (ik wilde een bezorgmoment als voorkeur opgeven), reageerde snel en behulpzaam op nette wijze. Toegegeven; mijn ervaring is dus gelimiteerd, maar in mijn geval was deze uitstekend.

Azerty is een goede webshop voor computer-onderdelen. Levering gaat altijd super snel zoals ze beloven èn alles wordt goed verpakt zodat niks beschadigd kan raken.

Regelmatig bestel ik bij deze website. ik woon er ongeveer 30 minuten rijden vanaf. en ik kies vaak toch voor fysiek een bezoekje te brengen en mijn spullen op te halen dan bezorgen omdat:
het is gewoon een top winkel, ze zijn vaak 1 van de goedkoopste. de mensen die in de winkel werken zijn heel erg klantgericht en helpen je met alles wat ze kunnen.

Ook producten die retour moeten doen ze niet moeilijk over. Ik had een ram setje dat kapot was ( 4000 errors in MEM86) gewoon even heen gereden na het werk. via 1 van hun showsystemen ter plekke een servicemelding aangemaakt en zonder problemen het setje omgewisselt.

Gelukkig zijn er nog van deze winkels waar klantgerichtheid en kwaliteit voorop staan.!!

Dik aanbevolen winkel!

Als ik er voor kies het te laten verzenden komt het altijd snel en perfect verpakt uit!.
mankeert niks aan!

Zoals hierboven ook al genoemd. De medewerkers in de fysieke winkel zijn super klantgericht.
aan de telefoon doen ze ook niet moeilijk.
laatst een monitor gekocht (keuzeC) gevraagd via de telefoon of ik hem kon bekijken alvorens ik heb kocht. en dit was geen probleem. hierna hebben ze hem netjes uit de doos gehaald en bekeken met mij.

en met meer producten en bestellingen alles perfect afgehandeld.

De artikelen die ik zocht waren op voorraad en hadden een aantrekkelijks prijs. Ik koop regelmatig bij Azerty en daar heb ik tot nu toe nooit spijt van gehad. (Ook zonder de kans op een prijs had ik deze review wel geplaatst overigens, is gewoon prima in orde allemaal :-)

Mijn producten waren dusdanig ingepakt dat ze volgens mij zelf na een val uit een vliegtuig onbeschadigd waren gebleven. Netjes..

Er was voldoende informatie te vinden over het product wat ik zocht, en de prijs qualiteit verhouding vond ik erg goed!
Verder is het een duidelijke en makkelijke site waar alles op gevonden kan worden.

Ik had mijn toetsenbord op zonder voor 22:00 besteld en had hrt toetsenbord de volgende dag al in huis.

Heb een nieuwe CPU en moederbord bij Azerty besteld, is allemaal binnen 1 werkdag binnen. Erg lage prijzen en verder een goede website. Heb ook the Division 2 gratis bij mijn processor gekregen door een mailtje te sturen, ik kreeg binnen een paar uur een geldige coupon code voor de game.

Levering was op tijd, en de spullen waren veilig ingepakt.

Scorekaart voor Azerty