WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Bestel al jaren bij Azerty en er zijn nog nooit problemen geweest. Heel volwassen bedrijf met super groot aanbod. De contacten in Azerty zijn snel met offertes en denken mee met vervangende onderdelen als gevraagde producten niet leverbaar zijn.

Product dat ik bestelde was niet op voorraad, netjes een mail ontvangen dat deze binnen 10 werkdagen er zou zijn. Dat zijn er 7 geweest dus ruim binnen verwachtingen geleverd.

Snel en nauwkeurig.

Al jarenlang klant en blijvend goed. Er zijn weinig elektronische apparaten die ik niet bij azerty heb gekocht.

Goed, tijdens mijn laatste order was ik fysiek in België en kreeg een foutmelding mbt het aflever adres. Gelijk een net antwoord en mijn order werd zonder enig probleem geleverd op mijn huisadres.

het was makkelijk om een bestelling te maken en je krijgt ook zeker waar voor de prijs. ik heb nu een pc kunnen bouwen van een goeie prijs en het werkt uitstekend.

Duidelijke site waardoor je snel kan vinden wat je zoekt.
Duidelijke beschrijving bij de producten en voldoende foto's zodat je weet wat je in huis haalt.

Product zou niet op vooraad zijn en de verwachte levertijd was 5-10 dagen. Toch was de boel ruim binnen de 5 dagen in huis.

Je kan je bestelling laten afleveren bij een pakketpunt waardoor je niet thuis hoeft te blijven, ideaal!

Ik had een korte vraag over de levertijd i.c.m. een cashback actie en ik kreeg vlot antwoord.

Ondergewaardeerde firma mijns inziens. Zelf heb ik altijd probleemloze levering.
Materiaal is altijd safe verpakt en voorraad status is altijd juist

Altijd goed verpakt in blanco verpakking

easy ordering, everything got quickly deliverdnothing wrong with it. i could find everything easy on the website

i orderd a whole pc built and 2 items had a 2-3 day delivery and the rest was next (work)day delivery and got everything together on a wednesday (i order on a friday evening)
everything was in a big box which could have been smaller but it was carefully packet

Voor de tweede keer erg goed geholpen, vriendelijk personeel en erg duidelijk. Snelle service. Uitstekend!

Leveringen zijn erg snel.

Zelfde als algemene beoordeling.

nou ik was dus opzoek naar een PC Case genaamd H500P White Mesh deze vond ik op azerty voor een zeer goedkope prijs van 135 euro! deze heb ik toen besteld en kwam ook de volgende dag netjes binnen ook heb ik daarvoor een RAM setje besteld wat ook netjes binnen kwam maar 1 dag later als gepland maar dit was door Post nl hierop nam ik contact op met Azerty en was een snelle reactie! ze zeiden ook zekers tegen me dat als er ook maar iets was ik kon bellen met ze

zeer goed verpakt! en snel bezorgd

snelle service en zeer virendelijk! geen onzin

Via Tweakers pricewatch Azerty gekozen. Eén van de goedkoopste, en uit eerdere bestellingen vertrouwd. Vlot besteld, snel geleverd, prima!

Snel en prima verpakt, hoewel een SSD in een A4 envelop... Nou ja.

Ik koop bijna al m'n PC onderdelen bij azerty vanwege de snelle levering, goede klantenservice & scherpe prijzen.

2-3 werkdagen was de verwachting, bestelling werd uiteindelijk netjes binnen 2 werkdagen geleverd.

Altijd stipte levering, zeer vriendelijke help dek, deskundig advies,en perfecte materialen, kortom een aanrader !!

Doe al jaren zaken met Azerty tot mijn volste tevredenheid

Laatst had ik per vergissing een dubbele bestelling geplaatst en deze werd zonder morren retour genomen en gecrediteerd. Bravo !!

Betaling heeft plaatsgevonden met Ideal. Later heeft een wijziging van de bestelling plaatsgevonden. Alles is goed in de betaling verwerkt. Juiste en tijdige betaling.

Tijdens het transport waren enkele onderdelen los geraakt zonder verdere gevolgen. Advies om dit met de transporteur van de producten scherp aan te geven of wellicht te kiezen voor een andere transporteur

Naar aanleiding van voorgaande ben ik prima geholpen door de service desk

Bij Azerty is alles goed geregeld. Duidelijke vermelding van verzending en aankomst via mail/PostNL. Je kan thuis laten bezorgen of via pakjes gemak. Ik had een verkeerd produkt besteld maar kreeg via een servicenummer mijn geld terug. Niks op aan te merken.

In de doos zat bubbel plastic om het op te vullen en de componenten zelf zaten in de originele verpakking. Pakket kwam (zoals vermeld op de website) na 1 werkdag aan.

Op mijn mail werd snel gereageerd en duidelijk aangegeven wat de volgende stappen waren.

Gemakkelijk producten vinden, gemakkelijk bestellen en gemakkelijk betalen. Een aantal vragen gesteld aan de klantenservice, prima beantwoord, zeer tevreden. Minimaal probleempje met het product, keurig opgelost. En op bijna alle fronten zeer scherp geprijsd!

Uitstekend verpakt, prima op tijd.

Een aantal keer contact gehad: in eerste instantie voor keuze inventarisatie, hier heeft Azerty keurig met mij meegedacht en uitstekend geadviseerd. Daarna voor een minimaal product probleempje, wat keurig werd opgelost.

Monitor besteld bij Azerty, snelle levering en om gevraagde extra doos om de monitor doos i.v.m bescherming, top!

Goede webshop, ik hoop nog dat deze shop nog lang bestaat!

Ik had om een extra buitendoos gevraagd tijdens bestellen, dit werd gedaan en vlotte levering en communicatie is ook top!

Top webshop!

Supersnelle bestelling geplaatst en deze lag gelijk klaar om af te halen, Uiterst vriendelijk en deskundig personeel.
De Samsung 970 EVO Plus voldoet aan al mijn verwachtingen, snel en betrouwbaar

Azerty heeft na mijn mening altijd zeer scherpe prijzen, meestal hier en daar net even wat goedkoper dan bij de concurrentie, goedkope en snelle verzending.
Verzending makkelijk te volgen via track & trace die ik vrij snel kreeg na mijn bestelling
Eigenlijk alles vanaf het zoeken van een product tot de verzending heb ik niets over te klagen.
Enige min puntje is dat ik niet met klarna of afterpay kan betalen, dit is bij de concurrent wel mogelijk (Alternate)

Heb het product eind van de middag besteld, en rond de middag de volgende dag al in huis via post nl, lekker snel :)

Het enige waar ik over kan klagen is dat je bestelling met postnl wordt verzonden. Ik had bijna een week vertraging met mijn pakketje (ik denk dat postnl gewoon mijn pakketje kwijt is geraakt bij het sorteerproces). Gelukkig heeft azerty wel top klantenservice. Toen ik gebeld had, zijn ze er direct achteraan gegaan en toen het pakketje de volgende dag nog niet binnen was, hebben ze gewoon alle producten opnieuw opgestuurd. verder waren ze ook erg vriendelijk aan de telefoon.

Mijn pakketje was bijna een week te laat met leveren (en als azerty zelf niks opnieuw had opgestuurd, zou ik nu waarschijnlijk nog mijn producten niet ontvangen hebben).

Zeer vriendelijk, nadat ik contact opnam voor mijn pakketje, zijn ze er direct achteraan gegaan.

De medewerkers van Azerty nemen De Tijd en denken goed met je mee. Afsprakenworden gehouden en als iets niet in voorraad is zijn ze er duidelijk over. Fijne webshops

Ik kocht een pc die ik op basis van de laatste tweakerssamenstelling liet maken. Men kijkt goed naar wat ik wil en de computer is nu helemaal naar mijn wens

Als je belt wordt je de juiste persoon doorverbonden en doe weet goed wat een oplossing is. Ben bijzonder tevreden over de mensen daar

Prachtige RAM voor in je PC. de RGB ziet er echt geweldig uit en G.Skill doet dit als beste. Product werd snel verzonden door Azerty

Snel verzonden door Azerty

Scorekaart voor Azerty