Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBetalen via PayPal ging uitstekend.
Wel verbeter puntje voor de financiële afdeling. Ik kreeg bericht dat de factuur niet betaald zou zijn. Checken ging wel moeizaam doordat alle emails en nieuwe code bevatten. De bestelling heeft een bestelnummer, en dat vindt je terug op je PayPal afschrift. Dan krijg je een factuur met een factuurnummer in de email, dus moet je de pdf openen voor het bestelnummer. Een dan krijgt de (in mijn geval onterechte) herinnering opnieuw een nieuw nummer, met in de pdf alleen het factuur nummer. Het zou een hoop tijd schelen en veel makkelijker zijn als in de mail ook steeds het bestelnummer zou staan zodat je dat eenvoudig aan de betaling kunt koppelen.
Uitstekend, keurig op tijd. Ook fijn dat je tegenwoordig bij PostNL ook het bestelmoment kunt aanpassen.
KlantenserviceGoed en vakkundig advies.
Betalings herinnering als eerder genoemd werd snel hersteld.
Algemeenzoals altijd bij Azerty werd mijn bestelling volgens afspraak en in goede verpakking bij me afgeleverd.
een gedeelte van de bestelling heb ik weer terug gestuurd en ook dat ging zonder veel inspanning.
de producten waren goed verpakt waardoor ze in goede staat bij mij aankwamen.
Klantenserviceik had een mail wisseling met klantenservice en dat verliep vriendelijk, vlot en deskundig.
AlgemeenWederom een mooie aankoop bij Azerty gedaan.
Deze webshop heeft veel assortiment, nette prijzen en een vlotte levering. Ook bij eventuele problemen, zoals het verkeerde product aanschaffen, meer dan voldoende ondersteuning.
Ik koop hier bijna altijd losse onderdelen, waarbij natuurlijk de levering keurig en veilig plaatsvind.
Vlot en netjes ingepakt, volgende dag al geleverd. Heb eigenlijk nog nooit een probleem ondervonden met levering, echter ben je wel afhankelijk van de gebruikte vervoerder natuurlijk.
KlantenserviceVrindelijk, fijne mensen, altijd komen met een oplossing. Gelukkig niet vaak nodig gehad. Eigenlijk maar een keer, maar dat was een eigen fout.
AlgemeenZeer teleurgesteld in deze webshop. één van mijn orders in mijn account zijn verdwenen. hierdoor is mijn aankoopbewijs vervallen. ook de factuur bestaat niet meer.
Nu heb ik een component dat defect is geraakt. hoewel de fabrikant "lifetime warranty" geeft kan ik niet meer aantonen waar ik het product heb gekocht. en hierdoor kan ik geen gebruik maken van de garantie.
Waardeloos.
Order is direct de volgende dag verzonden. geen klachten hierover.
KlantenserviceKlantenservice bied enkel een lose excuus aan. kan niets voor mij betekenen.
AlgemeenIk heb gekozen voor het ophalen van een artikel dat op voorraad was, besteld rond 23:00 en kon de volgende ochtend vanaf openingstijd al ophalen.
Personeel was vriendelijk doch druk, het duurde even voordat mijn bestelling klaar was maar het was redelijk ingericht om mijzelf even een paar minuten te vermaken.
AlgemeenZeer tevreden over deze combo inclusief assemblage en BIOS-update. De CPU was perfect gemonteerd en de BIOS was al correct geüpdatet, waardoor het systeem direct probleemloos werkte.
Geen enkel gedoe met compatibiliteit of handmatig flashen, alles was netjes voorbereid en duidelijk met zorg gedaan. Voor wie gewoon wil dat alles in een keer goed werkt en geen risico wil nemen met een BIOS-update, is dit echt een ideale oplossing.
Al met al een zeer prettige ervaring en absoluut een aanrader!
De levering was keurig op tijd en de verpakking was stevig en netjes, precies wat je verwacht bij kwetsbare hardware. Het is duidelijk dat hier aandacht is besteed aan zowel de assemblage als de afhandeling van de bestelling.
AlgemeenNiet dat ik met deze review kans maak op die prijs, maar dat boeit niet...
Waardeloze ervaring helaas. Product bij levenbracier op voorraad, amar duurde 1,5 week voor ze het in huis hadden. Steeds weer halve smoesjes: "zou vandaag moeten komen"
Ze hebben gewoon geen idee en houden je ana het lijntje i.p.v. echt info in te winnen lijkt het.
Zakelijk bestellen we er al jaren (helaas geen andere keuze) en we zien ook daar een slechte dienst afgelopen tijd helaas.
AlgemeenNogmaals op azerty besteld en wederom niet teleurgesteld. Hun klantendienst is vlot bereikbaar in mijn ervaring, ze leveren op tijd, pakken hun producten zorgvuldig in en communiceren duidelijk per mail.
VerzendingDeftig ingepakt, op tijd volgens afspraak geleverd. Duidelijk communicatie per mail.
AlgemeeniMac gekocht, die werd geleverd met een Duits toetsenbord. Het kostte 5 weken en diverse telefoontjes om een Nederlands toetsenbord te krijgen. Omdat het zo lang duurde, had ik telefonisch akkoord gekregen om een numeriek toetsenbord te krijgen. Dat kreeg ik niet. Tip: laat alle mondelinge afspraken schriftelijk bevestigen. Bij mij reageerde ze simpel: ik kan niet terugvinden dat we dit hebben afgesproken. Ik had toen de persoon aan de telefoon met wie ik het (ook) had afgesproken. Het toetsenbord werd trouwens geleverd zonder oplaadkabel, terwijl mij (na telefonisch dubbelchecken) gevraagd was de kabel mee terug te sturen. Nog weer een keer bellen dus. Nu nog hopen dat ik mijn verzendkosten (aangetekend) terugkrijg. Ook zoiets: ze wilden eerst dat ik de hele iMac terug zou sturen. Dat moet je dan verzekerd doen. Kost een hoop geld en je krijgt max 16 euro terug. Voor een fout van hen...
VerzendingDe iMac werd snel geleverd, maar dus wel met een verkeerd toetsenbord. Daarna duurde het weken (en vele telefoontjes) om te krijgen waar ik recht top had.
KlantenserviceVaak moeten bellen. De vraag om m'n toetsenbord vanwege het lange wachten te upgraden naar een numeriek toetsenbord werd mondeling toegezegd, later niet gegeven 'want het staat nergens dat we dit hebben beloofd'.
AlgemeenOmdat ik gewend ben bij Azerty uit een groot assortiment te kiezen, zocht ik bij hen naar een externe dvd-speler/schrijver. Ik vond binnen de korste keren een goede en handige uitvoering die bij mijn laptop past. De betaling ging vlot en als aangekondigd, de bezorging was binnen een paar dagen.
VerzendingOmdat mijn buren het zat zijn van iedereen in de straat de pakjes aan te nemen, vind ik het belangrijk om thuis te zijn mijn bestelling zelf aan te nemen. Azerty en de pakketbezorger waren duidelijk over het moment van de berzorging.
AlgemeenMijn minderjarige zoon wilde maandag, toch wel een gaming headphone kopen voor een lanparty op vrijdag en zaterdag. Dus betaalbaar, goed en ook nog eens snel geleverd. We kwamen via reviews bij een headphone die Azerty op voorraad had voor een scherpe prijs.
Ik heb de bestelling voor mijn zoon geplaatst met een cadeaubon en wat contant geld. Dat kon alleen niet online bij de winkel, maar wel met papa als 'middle man'.
Ik ben al vele jaren klant bij Azerty, maar mijn laatste aankoop was misschien al wel 15 jaar geleden. Vanwege de goede ervaringen durfde ik de aankoop bij deze winkel wel aan.
De bestelde headphone werd netjes verpakt al op dinsdag geleverd. Mijn zoon had een studiedag dus stond de pakketbezorger al stuiterend op te wachten.
Natuurlijk snel uitgepakt, kunnen testen en vervolgens twee dagen op de lanparty gebruikt. Hij is er helemaal blij mee.
Ik hoop dat mijn zoon er zuinig op is en de headphone lang mee gaat. En, als er wat mis is, we goed geholpen worden ivm een garantievraag.
AlgemeenTP-Link Omada EAP225 V3 besteld was op voorraad. Binnen uur bevestiging van versturen.
Werkt zoals het hoort.
Volgende dag in huis.
Prima verpakt in extra doos.
Klantenservice niet nodig gehad.
AlgemeenAlles ging vrij vlot. eigenlijk zoals het hoort. Maar dat kan ik niet van alle webshops hierover zeggen. Heb wel vaker meegemaakt lange wachttijden. Maar bij Azerty was dit niet het geval.
VerzendingZondag bestelling geplaatst maandag al bezorgd. Het was echt uitstekend
AlgemeenOnderdelen met assemblage besteld.
Blijkbaar pastte de koeler die ik had gekozen niet aan de bovenkant van de kast (wat de voorkeur heeft). Ik kreeg de vrfaag of ik een andere koeler wilde of deze aan de zijkant geplaatst wilde hebben. Verder allemaal snelle communicatie. Levering was ook snel en het geleverde product is netjes verpakt en afgeleverd.
Gewoon goed! Alle doosjes (van de geassembleerde onderdelen) zaten er netjes bij. De kast was netjes opgevuld met schuim zodat er niks kan verschuiven.
KlantenserviceNette en vlotte communicatie over de onderdelen voor assemblage. Gewoon zoals het hoort!
AlgemeenBestelling geplaatst voor 2 controllers voor bij mijn steam deck. Deze was binnen 2 dagen goed geleverd en er werd over elke stap duidelijk gecommuniceerd via email. Prima winkel, goed geholpen!
VerzendingDe bestelling was snel en goed verpakt geleverd. Goede updates over de levering.
AlgemeenTwee weken terug een cpu koeler besteld. Zoals gewend bij Azerty verliep het betaalproces soepel. Account aanmaken is handig, werkt goed en betalen ging ook zoals tegenwoordig verwacht mag worden, zonder enig probleem.
VerzendingPakket was goed verpakt, snel verzonden en snel ontvangen hier in het buitengebied. Dat is zeker geen gegeven! Niks op aan te merken.
AlgemeenDe prijzen zijn zeer goed geprijsd. Bovendien een heel groot aanbod en zeker niets te kort om uit te kiezen. De levering ging zeer snel zonder fouten. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug bestellen bij hen.
VerzendingDe levering ging zoals beloofd werd. Het product kwam op dit in een zeer goede staat.
AlgemeenZoals ik gewend ben van Azerty: duidelijke website, eenvoudig bestellen, heldere communicatie over bezorging en bezorgd zoals afgesproken.
Mijn bestelling (Jabra hoofdtelefoon) was keurig netjes verpakt en kwam onbeschadigd aan.
Wederom een Happy Camper (niet bij first persoon shooters ;-) ).
Verzending was volgens afspraak, keurig verpakt en onbeschadigd.
Ik maak al jaren gebruik van de diensten van Azerty, dit is nog nooit misgegaan.
Keep that up!
AlgemeenBij Azerty een geheugenmodule gekocht. De reden om het bij Azerty te bestellen, was dat zij een goede naam hebben en daar naast ook nog eens een uitstekende prijs-kwalteit bieden.
VerzendingDe bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en wij kregen op de verwachte dag thuis bezorgd.
KlantenserviceWe hadden een probleem bij het uitchecken van de bestelling. De klantenservice reageerde vlot op onze mail en gaven een uitgebreide lijst met opties om het probleem op te lossen.
AlgemeenHet was enigszins ingewikkeld om de juiste NVMe te vinden.
Ik heb mijn vraag eerst aan de klantenservice/advies gesteld.
Daarin werd alleen een product genoemd en niet of hij zou passen in mijn PC die door Azerty recentelijk was ge-upgraded.
Bij herhaling van de vraag kwam er een passend antwoord en heb ik de NVMe besteld en dat ging razendsnel.
De webshop werkt dus heel goed, aanvulling zou kunnen zijn wat allemaal goed bij elkaar zou kunnen passen.
De verzending was per direct, de volgende dag dus. Prima dus
KlantenserviceIk heb mijn vraag eerst aan de klantenservice/advies gesteld.
De klantenservice zou wat uitgebreider en gerichter kunnen zijn.