Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik heb bij Azerty een moederbord en een processor besteld. Snel geleverd en artikelen werken perfect naar behoren.

Beide artikelen had ik 15 uur na mijn bestelling in huis. Pakket was netjes en artikelen zaten veilig verpakt.

Ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Heb een 16TB hdd gekocht, en er waren problemen mee (DOA). Heb hem terug mogen sturen en een vervangende hdd gekregen, deze werkt prima.

De eerste zending wilde ik ophalen bij een ophaalservice in de buurt, alleen hebben ze (waarschijnlijk Post.nl zelf) besloten een andere ophaalservice punt te gebruiken. Dus ik moest verder van huis om hem op te halen.

Gewoon goed, prima contact en duidelijk overleg gehad met de klantenservice.

Het was zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Zoals dat altijd gaat bij Azerty!

De levering werd de volgende dag verstuurd en was vrij snel binnen. Prima!

Niet voor deze bestelling, maar in het verleden wel contact gehad met de klantenservice. Ik ben altijd goed geholpen!

Zeer slechte service en totaal niet meedenkend. Een apple watch besteld en betaald. Tot de bezorg keuzes behoorde ook postnlpunten, vreemd vanwege de hoge waarde van het product, maar dit kwam voor mij ook goed uit ivm werktijden.

Watch moest besteld worden bij de leverancier en op 11 maart kreeg ik een mail, dat de watch is aangekomen op locatie en het zal wirden verzonden ( postnl track & trace kreeg ik ook gelijk) nog geen uur later annuleert azerty de bestelling eenzijdig, omdat hun inziens er veiligheidsrisico’s zijn. Met andere woorden, ze denken dat ik fraudeer, omdat het product met een creditcard betaald is en het product naar een postnlpunt gaat. Dat is erg knap, aangezien de kaart op mijn naam staat en ik bij ontvangst een ID moet laten zien. Een motivatie hebben ze in ieder geval niet gegeven, maar de klantenservice aan de telefoon deelde mee, dat het waarschijnlijk komt, door de keuze van een postnlpunt ( dit zou vaker voorkomen bij klanten die producten geannuleerd krijgen). Ik moest even een mail sturen en de situatie uitleggen, want er zou vast wel iets geregeld kunnen worden volgens haar.

Reactie op mijn mail was als volgt: Helaas kunnen we het product niet voor dezelfde prijs aanbieden. Geen verdere informatie gedeeld over de werkelijke reden van annulering. Het was wel netjes geweest als het product voor dezelfde prijs of een aangepaste prijs werd aangeboden in plaats van een antwoord van 10 woorden.

Product is intussen € 200 duurder geworden, maar Azerty weigert het product voor dezelfde prijs aan te bieden. Flut klantenservice, beetje klanten beschilderen als “fraudeur” zonder gegronde redenen en daarna niet eens meedenken met de klant. Als ik de watch voor € 200 meer moet kopen, dan kan de bestelling ineens wel doorgaan.

De mevrouw aan de telefoon was aardig, maar helaas de medewerkers die op de mails reageren niet. Als er aan mij via de telefoon wordt verteld, dat dit een veel voorkomend probleem is en er vast wel iets voor mij geregeld kan worden, dan heb ik begrip voor de situatie en vertrouw erop, dat er een oplossing komt.

Maar als er dan op mijn mail gereageerd wordt met : we kunnen het product niet aanbieden voor dezelfde prijs en er verder niet wordt gesproken over de situatie, vind ik dat toch kwalijk.

Op deze mail heb ik ook gereageerd, maar na 2 dagen ook geen reactie terug. Goed bezig Azerty! Topservicr hebben jullie.

Goed product welke wordt verkocht voor een redelijke prijs. Verzending was snel en adequaat. Tevreden.

Snelle bezorging, cpu werkt goed, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zou er nogmaals bestellen. Tevreden met de winkel.

De levering was optijd, goed stevig verpakt, alles netjes hier aangekomen, kunnen andere winkels van leren.

Goede winkel, snel goedkoop en dus geen klachten, bestellen ging soepel. Tevreden

Een gedeelte van mijn nieuwe pc hier gekocht. Duidelijke en mooie site.
Producten die geleverd zijn doen het allemaal goed en waren de goedkoopste vergeleken met andere tech sites.

Helaas niet (zoals bij andere sites wel kan) de leverdag kunnen aanpassen, waardoor het pakket geleverd werd toen ik niet thuis was. Toen is het ook nog eens zomaar in de voortuin neergezet... Dit is overigens de fout van PostNL, want er stond wel bij dat er een handtekening gezet moest worden.

Ook vind ik het erg apart dat ik verzendkosten moet betalen als ik voor meer dan €600,- aan artikelen koop.

Ik ben al jaren klant bij Azerty en zij hebben erg goede service, de medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je altijd.

Ik hoop met het geld wat je kan winnen een nieuwe m2 ssd upgrade voor mijn gloednieuwe game pc te kopen.

Mijn videokaart gaf storing terug naar Azerty gebracht daar is deze grondig getest en kwamen toch geen fouten naar voren en bleek het toch een driver issue te zijn wat ik zelf al vermoedde. Toch vond ik de service voor het grondig testen erg fijn ondanks een week niet kon gamen. Bedankt Azerty voor deze top service.

Klantenservice is snel en makkelijk te bereiken zowel telefonisch als op locatie. Ze reageren vriendelijk en zijn klantgericht

Azerty levert altijd zeer op tijd. Ze hebben goede voorraad en correcte afhandeling. Ik heb mijn hele pc gebouwd met hun spullen.

Levering is snel en navolgbaar. Ik heb goed inzicht in wanneer de spullen afgeleverd worden.

Ze zijn vriendelijk en goed bereikbaar en hebben een duidelijke webwinkel waar je het proces duidelijk is te volgen.

Fijne site, producten zijn goed te filteren en genoeg productspecificaties op de productpagina.

Prijzen competitief met andere webshops.

Bestelling wordt snel verpakt en verzonden.
Producten worden met voldoende verpakkingsmateriaal verzonden.

Bijvoorbeeld het zelf opblazende foam in de open ruimte van een pc kast, wat ervoor zorgt dat als een videokaart of processorkoeler loskomt tijdens verzending, het geen schade aanricht binnen de kast.

Ik had HDDs besteld voor een NAS waarvan er 3 niet werkten. Waarschijnlijk een fabrieksfout.
Met bewijs dat ze niet werkten werden er gelijk nieuwe gestuurd.

Overzichtelijk en makkelijk bestellen, website werkt snel, niet lang laden naar je winkelmand zoals bij sommige andere webshops. Geen verkeerd woord over te zeggen.

Bij de levering zijn de webshops uiteraard ook afhankelijk van de vervoerder(s), maar alles is soepel verlopen en je krijgt duidelijk berichten over de status.

N.a.v. de order had ik nog een vraag, deze heb ik gemaild en ik kreeg keurig binnen 24 uur een duidelijk, overzichtelijk en inhoudelijk kloppend antwoord.

Op dit moment is mijn complete ervaring dus gewoon een 10/10.

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen voor een goede nieuwe set. Die set had ik overigens volgens advies op Tweakers samengesteld. Ik ben ben erg blij met het resultaat.

Niet alles was direct in voorraad, maar alles werd binnen korte tijd compleet (vier dagen) geleverd. Het was prima verpakt en alles werkte direct helemaal goed.

Had snel even nog een wifi adapter nodig voor een nieuwe PC waar ik aan zat te werken, gelukkig ligt Azerty in de buurt en heb ik snel 1 kunnen bestellen en werd het klaargezet, contant afgerekend en al.

In de tijd van bestellen en ophalen in winkel stond het klaar

Makkelijk bereikbaar en vriendelijk, er zijn altijd wel mensen aan de balie die mij konden helpen

Prima levering zoals afgesproken. Een betrouwbare webshop die al lang actief is in Nederland. Ik selecteer webshops op:
1. levertijd (vandaag voor 22:00-23:00) besteld morgen in huis.
2. PostNL (betrouwbaarste dienst)
3. redelijke prijs.

Azerty is een degelijke webshop.

Levert met PostNL, die is bij ons altijd het meest betrouwbaar

Bestelling plaatsen gaat altijd zeer gemakkelijk en zonder verborgen kosten. Ook fijn is dat bij dit soort bestellingen de bezorger een handtekening moet vragen en dus niet het pakket op de stoep kan achterlaten.

Levering was uitstekend, moest voor getekend worden. En inderdaad zonder vertraging zoals vermeld bij bestelling.

Gigabyte eagle 5070 besteld bij azerty half 5 in de middag.
En een 20 uur later al in huis.
Azerty houd je altijd op de hoogte van je pakket via links met post.nl en online facturen.

Op werkdagen besteld is volgende dag in huis.
Een belofte die word waargemaakt.

Nadat ik de onderdelen op tweakers had uitgezocht, met behulp vd bestbuy. Heb ik via de pricewatch bij Azerty de spullen in 1x gekocht. De levering was idd 1 dag. De bestelling kwam bij het afhaalpunt, echter waar is mijn pc kast? Uiteindelijk maar teleurgesteld naar huis gegeaan want de medewerkers konden niks voor mij doen. Bij thuiskomst staat de pc kast in de hal vd flat. Blij maar erg verbaast nam ik de kast mee naar huis.

Alles was uitstekend verpakt.
En de update via de mail was ook goed.

Na een paar dagen bestelde ik een vga kaart, (deze kwam ook de volgende dag netjes aan) en kreeg ik een mail van Azerty, dat er een aktie loopt en ik een gratis nieuw uit te komen spel mag gaan downloaden.
Het was een goede keuze geweest om alles in 1x bij Azerty te bestellen.

Alles was uitstekend verpakt.
En de update via de mail was ook goed.

Bestelling is snel geleverd en goede services. Website is makkelijk benaderbaar en bestelling is ook simpel af te ronden

---

Geen contact gehad met de klantenservice daarom geen onderbouwing kunnen plaatsen

Ram geheugenos goed werk ook in mijn zelf gebouwde pc

Bestelling ging goed, snelle levering, goeie product informatie en overal een prima en goede websitr

De verzending was heel goed, het was goed optijd en aangetekend alleen ik kon aannemen dus

Klanten service was aardig, leuk, vriendelijk en vlot met antwoorden.

Tijdens het inleveren van de pc voor een upgrade aan de balie een zeer vakkundig service medewerker , uiterst vriendelijk en mee denkend. Al jaren klant en nog nooit teleurgesteld.

Scorekaart voor Azerty