Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij Azerty uitstekende service en levering! ik kom hier vaker terug om mijn onderdelen te halen
AlgemeenPakket werd bezorgd binnen de vermelde tijd, ook de prijs viel heel erg mee. Geen problemen mee gehad, was ook erg goed verpakt.
VerzendingMijn product was zeker met zorg verpakt en verstuurd.
AlgemeenSinds 2012 koop ik mijn systemen hier, die systemen draaien dan jaren foutloos. Azerty is een prima webshop. Breed assortiment en veel A-klasse componenten op voorraad. Componenten die op een andere site (hardwareinfo) goede reviews krijgen, zijn te herkennen in de webshop.
VerzendingSysteem was eerder dan verwacht gereed voor verzending, maar kon niet wachten en heb het zelf nog een dag eerder opgehaald
Prima. Duidelijke uitleg over compatibiliteit van componenten.
AlgemeenIn het verleden met andere accounts al bestellingen geplaatst en steeds zeer tevreden. Dit maal liept alles wat slechter maar al bij al hebben ze alles goed opgelost.
KlantenserviceNa enige problemen is alles toch nog vlot opgelost geraakt. Hiervoor heb vooral zelf het initiatief moeten nemen maar ik ben tevreden met de geste dat ze gedaan hebbenn.
AlgemeenMijn ervaring bij Azerty heeft ervoor gezorgd dat ik nooit meer bij dit bedrijf onderdelen ga kopen. Ik ben tegen veel verschillende muren aangelopen:
- het begon met een te late levering ( dag te laat)
- Daarna kwam ik erachter dat de computer niet werkte.
- Toen heb ik alles terug gestuurd en bleken er onderdelen kapot te zijn.
- Hier kwam ik pas echter 10 dagen later achter
- 4 dagen later werd het nieuwe product(wat op voorraad was volgens jullie) besteld door jullie.
- 3 dagen later krijg ik het product binnen en zijn jullie een onderdeel( de voeding) vergeten toe te voegen in de verzending.
- 1 dag hierna krijg ik de voeding binnen, en zijn het moederbord, het RAM geheugen en de processor vervangen.
- 1 dag hierna krijg ik weer een blue screen of death op mijn computer, en na het bellen van Azerty bieden zij mij aan om een videokaart op te sturen(zodat ik mijn pc niet op hoef te sturen naar hen, wat dus wel goeie service is)
- dit bleek echter niet het probleem te zijn, maar het RAM geheugen wat ze al een keer hadden vervangen. Hier bieden zij voor aan om voor 7 euro extra een beter RAM geheugen erin te plaatsen( uiteindelijk heb ik deze extra kosten niet hoeven betalen)
- uiteindelijk na 43 dagen en 27 telefoontjes met Azerty verder heb ik een pc die werkt.
Azerty gaf aan bij mij dat ze op het werk met een probleem zaten van werknemers te kort, maar dit is voor mij geen reden dat er tot 2 maal toe kapotte onderdelen te vervangen( ook nog 2x hetzelfde onderdeel) en ook dat er 43 dagen overheen gaan en dat ik de hele tijd achter hun aan moet bellen om er "vaart" achter te zetten. Daarbij komt ook nog dat Azerty mij in eerste instantie service kosten in rekening wilde brengen, maar omdat de service "slecht" was hebben zij dit niet gedaan(raar dat mensen servicekosten zouden moeten betalen voor onderdelen die kapot geleverd zijn).
zie bij de algemene beoordeling mijn complete beoordeling van het bedrijf Azerty.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenIk koop al jaren bij Azerty mijn producten en nooit problemen gegat.Altijd netjes op tijd bezorgt. Soms kan de komunikacie wel wat beter maar voor de rest zeer tefreden over Azerty.
AlgemeenIk ben enorm te spreken over Azerty. Goede levering, heldering communicatie. Welwillend en kundig personeel. Zowel zakelijk als prive bestel ik mijn producten hier.
Als feedback wil ik meegeven dat de zoekfunctie op de website beter kan. Soms vind ik makkelijker artikelen via google op de site van azerty dan via hun site zelf.
Verzending is altijd goed. Spullen zijn goed ingepakt en voorzien van track & trace. De communicatie hierover verloopt ook vlekkeloos.
KlantenserviceBij vragen word ik altijd goed te woord gestaan. Er word extra moeite gedaan om je te helpen en creatief mee te denken / zoeken naar oplossingen.
AlgemeenVrijdag avond besteld zaterdag ochtend in huis! Zelfs mail gekregen dat m'n moederbord bios update nodig had maar omdat bestelling al verstuurd was naar mij kreeg ik duidelijke aanwijzingen om het alsnog via hen te regelen.
Wat ik zelf belangrijk vind is dat wat AZERTY op voorraad had ook echt op voorraad had. Had geen mem besteld wat nu overal lastig te leveren is en ook niet direct leverbaar was bij hen. Nog even koeler besteld op zaterdag ..zondag verstuurd maandag binnen...perfect!
Snelle levering!
AlgemeenVeel keuze met over het algemeen goede prijzen. Website is niet echt duidelijk vind ik persoonlijk, niet slecht maar kan beter.
VerzendingZeer snelle verzending.
KlantenserviceDuidelijke net nette afhandeling. Na ontvangst duurde het verwerken van de service order 3 dagen, persoonlijk vind ik dat een beetje lang voor een omruil.
AlgemeenQuick service and a fast delivery. Exactly what you need in a business like this
AlgemeenZoals eigenlijk altijd het geval is geweest bij Azerty is mijn bestelling weer netjes afgehandeld en op de beloofde datum afgeleverd.
VerzendingGoede stevige verpakking en op tijd geleverd.
AlgemeenBestelling was niet moeilijk. Er stond aangegeven dat er een levertijd was van 2 a 3 dagen maar ik had de SSD al de volgende dag in mijn bezit.
VerzendingGoed verpakt en ook zodanig dat het met gemak door de brievenbus kon. Dat ik geen mening heb over de klanten/klachtenservice komt omdat ik daar geen gebruik van hoefde te maken. Via de mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.Ik bestel zeker nog wel eens wat bij Azerty
AlgemeenPrijs was interessant, maar orderverloop stuk minder.
Site zei 2-3 werkdagen tot bezorging. Uiteindelijk werden het 6 dagen, zonder communicatie vanuit Azerty.
Veel te laat bezorgd, geen communicatie terwijl dat toch zo makkelijk is.
KlantenserviceAls een product veel later komt dan beloofd zou ik als verkoper communiceren met een klant. Azerty doet dat niet.
Reactie op reactie: gegevens gestuurd, vreemd dat de ordergegevens ontbreken terwijl Azerty mij zelf vraagt om een reactie.
Ik weet niet wat de 'oplossing' zou moeten zijn: ik heb het product inmiddels en zal waarschijnlijk de volgende keer ergens anders winkelen.
Goedemiddag,
Michiel van Aartsen
AlgemeenZoals altijd weer uitstekende service.
Nieuwe Ryzen systeem bij elkaar geklikt, zag dat het gekozen ram wellicht niet beschikbaar zou zijn door snel aflopende voorraden. Even contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk zo geregeld om een competable setje te kiezen met de eisen die we er aan hadden. En alles vervolgens spoedig bij mij binnen.
Pakket kwam netjes ingepakt en veilig aan zoals aangegeven via email en track en trace.
KlantenserviceUitstekend, netjes en boven verwachting.
AlgemeenIk ben een pc aan het bouwen het bouwen en heb alle onderdelen bestelt bij Azerty. De onderdelen kun je goed filteren op wat je wilt en hebben de prijzen lager als andere winkels dus dat is een voordeel. De onderdelen komen goed verzorgt en onbeschadigd aan.
VerzendingDe onderdelen komen onbeschadigd aan en zijn goed veilingen gepakt.
VerzendingDe onderdelen komen onbeschadigd aan en zijn goed veilingen gepakt.
AlgemeenBestelling in de avond geplaatst en meteen bericht gekregen dat het dezelfde dag verzonden wordt. Dit is netjes gebeurd, zonder enkele problemen.
VerzendingDe levering was niet op tijd, maar dit is niet door toedoen van Azerty. Het was PostNL die er een bende van hebben gemaakt. De onderdelen zijn goed ingepakt netjes aangekomen.
KlantenserviceDe rommel die PostNL heeft veroorzaakt is netjes opgelost door Azerty. Ze dachten mee met mogelijkheden om mijn bestelling alsnog op tijd bij mij te krijgen. Ze waren snel, vriendelijk en professioneel.
AlgemeenSimpelweg perfect! Alle PC onderdelen en nieuw scherm besteld. Credit Card en iDeal gebruikt en de levering was direct de volgende dag. Nette directe communicatie per mail wat de status is van je bestelling en na de bezorging ook nog de vraag of alles naar wens is en eventuele gegevens voor de klantenservice of reparatie/retour verzoeken. Website is overzichtelijk en duidelijk.
VerzendingSnelle verzending zoals vermeld bij de bestelde artikelen. Alles netjes en goed verpakt. PC case zat zelfs in 2 dozen! Goed stevig verpakt maar niet veelste grote omdozen zoals bij andere webshops.
AlgemeenEen gloed-nieuwe PC besteld voor mijn schoonvader, omdat die van hem net als die van mij kapot ging en te oud was om uberhaupt iets te kunnen veranderen.
De zelfde bestel procedure gelopen als met mijn eigen computer: Maak een account -> Kies je onderdelen die je wilt -> Voeg eventueel hun Assemblage service toe en bestel wat je hebt uitgekozen.
Website is zeer overzichtelijk, echter is er soms wel een klein probleempje als het aankomt op zoek-opdrachten en filters op de site. Je kunt vaak een bepaald product vinden als je de naam intypt, maar als je via de filters er naar zoekt staat hij er soms niet tussen.
Assemblage was zoals gewoonlijk weer top. Houden hun woord betreft het "testen" van onderdelen en bij beide computers geen enkele defecte onderdelen gehad. Cable-management goed gedaan - Computer ziet er van binnen super netjes uit. Alles is dus goed weggewerkt.
Het feit dat ze de BIOS updaten en zodanig wat dingen instellen is ook super fijn. Hoef je niet bang te zijn dat er bij jouw thuis wat mis gaat.
Bestelling kwam ook iets eerder dan verwacht, wat natuurlijk altijd wel fijn is.
Echter moet je wel verwachten dat de doos waar alles inkomt zeer groot is. De doos waar de PC + onderdeel dozen in zitten word wel goed opgevuld met vulling ter bescherming, en de PC-case wordt ook goed verpakt.
3x bij deze winkel besteld en ik sta nogsteeds bij mijn besluit: Goede service en goede prijzen.
Net als bij de vorige bestelling: Gewoon op tijd geleverd. Informatie wordt naar je gestuurd als je pakketje onderweg is.
KlantenserviceBeantwoord snel op e-mails en ondersteunt je met al je vragen en problemen. Ook op hun livestream, waar ze PCs aan het assembleren zijn, kun je een vraag stellen en een antwoord terug verwachten.