Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

hartstikke mooie website. leuke acties en prijzen.snelle levering met action codes
en heel veel keuzen op alles
10/10 ga hier meer bestelen

het was super snel geleverd dus kon snel genieten.

prima, alleen jammer dat als je langer nadenkt je winkelwagen leeg is. ik zou graag langer willen kunnen nadenken

Er wordt reclame gemaakt met: voor 23u besteld, morgen in huis! en ik krijg het een dag later... erg jammer

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

Bij Azerty heb ik een tijdje geleden meerdere producten gekocht. Alles ging zoals je het zou verwachten en is zonder problemen bezorgd.

Zowel persoonlijk als zakelijk kom ik al jaren bij Azerty. Het is mooi dichtbij dus ik kan het altijd gewoon ophalen in de winkel wat ik erg prettig vind

Bij komst word je altijd vriendelijk ontvangen. Het team van Azerty staat altijd klaar voor je en proberen problemen altijd zo goed mogelijk op te lossen (mochten die er zijn).

In de loop van de middag een nieuw toetsenbord besteld. Het werd, zoals ook beloofd, diezelfde dag nog verzonden. De webshop is prima, toch heb ik het gevoel dat hij qua design niet helemaal meer actueel is (bijvoorbeeld in vergelijking met Coolblue), voor mij niet een heel belangrijk aspect, dus toch 5 sterren.

Levering is goed, snel verzonden. Er ontbreekt in de webshop echter de optie om het product bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat het meeste geheel naar wens is.
Om nog een aanvulling te geven op de verzending, je kan bij het wijzigen van het verzendadres een afhaalpunt bij u in de buurt selecteren.
Zo is het mogelijk om het pakket op te halen bij een afhaalpunt.

Michiel van Aartsen

Altijd een favoriete plek om mijn computer onderdelen te bestellen! Klantenservice is goed, personeel is altijd vriendelijk en makkelijk aan te spreken (en leuk om ideeen te wisselen over een nieuwe bouw voor een PC). Webshop is makkelijk te bedienen en overzichtelijk!

Met zorg verpakt, Track en Trace code om je bestelling te volgen.

Altijd bereikbaar voor advies en ideeen uitwisselen. Altijd onpartijdig advies op het gebied van onderdelen en willen meedenken binnen budget of als een product tegen valt (Bijvoorbeeld een motherboard die na 2x wisselen nog steeds niet na behoren werkt).

Wegens een defecte voeding van mijn pc op zoek naar een nieuwe. Snel gevonden via reviews, goede (beste) prijs bij Azerty en gemakkelijke betaling.

Snelle levering en mooi verpakt.

Azerty communiceert duidelijk, verpakt de producten goed en laat eigenlijk niets te wensen over. Ik heb bij een eerdere bestelling ook contact gehad met de klantenservice, dit beviel ook prima.

Goed verpakt, op tijd, duidelijke communicatie

Nooit problemen gehad en bestel al ruim 5 jaar onderdelen bij ze. Ik zet altijd mijn computers zelf in elkaar en kies de onderdelen die ik wil. Daarna kijk ik waar ze het goedkoopst zijn (verzendkosten meegerekend) en vaak bestel ik dan de meeste onderdelen bij Azerty. Levering is ook altijd snel, en dat helpt als je videokaart stuk is :).
PS: Hoewel ik met het achterlaten van de review kans maak op een prijs, meen ik wel elk woord wat in deze review staat.

Levering is altijd zoals aangegeven op het moment van bestellen. Meestal betekent dat, dat het de volgende dag in huis is.

Ik heb 1x klantenservice moeten bellen omdat een onderdeel niet op voorraad was en vroeg me af wanneer het geleverd kon worden. Ik werd netjes te woord gestaan en ze namen de tijd. Volgende dag werd ik netjes terug gebeld met meer informatie.

Hallo,

Azerty komt in het algemeen het goedkoopste uit de test met een ontzettende goede klantenservice.

De dozen zijn zo verpakt dat je onderdelen er niet in kan rond schuiven.
Geen enkel probleem!

Laatst had ik perongeluk een verkeerde cpu koeler besteld die niet in mijn case paste.
Opgebeld en werd vriendelijk geholpen door iemand die zelfs aanbood om een cpu koeler te vinden die wel zou passen.

Snel gevonden, snel geleverd. Goede selectie mogelijkheid om een artikel te vinden. Artikelen zijn goed ondergebracht onder rubrieken.

WD passport 2T

Breed assortiment en goede prijzen. Duidelijke verwachtingen bij bestellen over voorraad en levertijd. iDealbetaling was direct verwerkt en duidelijke status van de bestelling.

Paste door de brievenbus en werd dus door de postbode bezorgd ipv pakketdienst, dat was even eem verrassing maar geen issue.

Gebruikersvriendelijke site waarmee ik snel mijn bestelling kon plaatsen. Duidelijke mails met updates over de status. Dik in orde van A tot Z, zeker aangezien ze een van de goedkoopste waren voor de producten die ik heb besteld (NAS+HDD's).

Zondagavond besteld, maandagochtend bezorgd. Uitstekend verpakt, waarbij met name de bestelde harddisks zeer grondig waren beschermd en ingepakt.

Ik heb al meerdere keren producten besteld bij Azerty, ze hebben een groot assortiment en je kan er vaak de goedkoopste prijs vinden voor jouw product.

Vanaf het bestellen tot de bezorging wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Erg fijn als je een strakke planning hebt en dus geen tijd hebt om de hele week thuis te zitten.

Ik heb een enkele keer gebruik moeten maken van de klantenservice, ik kreeg snel iemand aan de telefoon die mij goed kon helpen bij mijn probleem waardoor ik binnen 15 minuten met goeie instructies aan de slag kon.

2 nieuwe schijven voor mijn NAS besteld. Zoals beloofd zijn ze netjes met een dag geleverd.

Pakket was er met een dag zoals beloofd. Er ging wel iets mis binnen de track&trace maar ik vermoed dat dit aan de vervoerde ligt.

Groot assortiment, dus veel keuze, tegen lage prijzen. Duidelijke productinformatie en voorraadindicatie die correct is.

Snelle verzending van producten die op voorraad zijn. Verpakking in orde. Compact verpakt met weinig loze ruimte. Efficiënt dus.

Enorm groot assortiment, en natuurlijk heel lage prijzen. En een erg snelle bezorging, zelfs in the middle of nowhere.

Het product was zeer goed verpakt en snel bezorgt.

Het bestelde product was goed en snel aangekomen en zoals verwacht nieuw in doos en niet zoals sommige sites staat gebruikt.

Het product was goed verpakt

Via de Tweakers.net Pricewatch op zoek naar geheugenuitbreiding voor mijn MacBook Pro 2011. Even wat winkels vergeleken en Azerty geeft op de website zelfs hun eigen voorraad aan en wanneer er geleverd kan worden.
Dit geeft toch de doorslag om weer bij Azerty te bestellen.
Bestellen en betalen via iDeal gaat gemakkelijk en zonder problemen.

Pakket is prima verpakt en er moet voor getekend worden voor ontvangst.
Het enige is dat Post.nl beter inzicht mag geven over het leveringsproces, maar dat is een andere partij.

alles makkelijk te vinden in de webshop en zeer overzichtelijke website. de bestelling was ook zeer snel geregeld. en alles verliep zeer vlot.

levering was zeer snel en er was nix beschadigt en zeer goed ingepakt.

Scorekaart voor Azerty