Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima webwinkel, meerdere keren aankopen gedaan. Echter na de laatste aankoop was 't de volgende dag plots goedkoper. Handelen met 'dagprijzen' is toch niet meer van deze tijd?
VerzendingLevering is altijd erg goed.
KlantenserviceBij mijn laatste bestelling bij deze webwinkel, heb ik een onderdeel besteld dat de volgende dag nogal wat goedkoper is geworden. Na contact met de klantenservice wordt er jammer genoeg niets gedaan met het prijsverschil vanwege 'dagprijzen'. Dat is naar mijn mening niet iets wat je als klant wilt horen.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenSnelle levering, snelle klantenservice en goede prijzen. Niets op aan te merken.
Ik had origineel geen track and trace code ontvangen voor mijn verzending. Kreeg de volgende dag een code toegestuurd via de mail.
AlgemeenDDR3 werkgeheugen besteld 2x4GB 2x. Zoals altijd goede kwaliteit en snelle levering. Prima websop bestel altijd met plezier.
VerzendingEne dag besteld andere dag netjes in huis net zoals altijd bij Azerty
AlgemeenVaker besteld bij Azerty, altijd een fijne ervaring. Dit maal een ryzen systeem gekocht volgende dag binnen bouwen en draaien. Zeer tevreden over de bestelling afhandeling.
VerzendingTop verpakt incl lucht zakken zodat de producten niet door de doos geschud worden
AlgemeenTwee bestellingen gedaan, scherpe prijs en veel producten direct leverbaar. Overzichtelijke website. Duidelijke levertijden en voorraad status. Direct mail met status van bestelling. Handtekening en levering aan huisadres dus niet ergens bij de buren.
VerzendingMonitor in originele verpakking zonder extra doos, prima geen rommel extra en is al goed verpakt. SSD in soort envelop goed beschermd. S'avonds besteld en volgende dag in huis, duidelijke T&T van Postnl met levertijd.
KlantenserviceBetaling via iDEAL ging eerst fout (mijn fout) waardoor twee monitoren besteld, even contact gezocht en binnen 10 sec opgelost. Prima
Algemeenik had problemen met onderdelen van mijn nieuwe pc en werd heel goed en vriendelijk geholpen door hun klantenservice plus ze waren heel snel in het reageren van een oplossing maken voor het probleem dus om het kort samen te vaten ze zijn een heel goed en vriendelijk bedrijf
Verzendingde levering van de producten zijn heel snel je hebt ze namelijk vaak al de volgende dag al in huis
Klantenserviceze zijn heel klantvriendelijk en ze behandelen je heel goed
Algemeenzeer tevreden goeie serves deze mensen nemen de tijd voor je als je dingen wilt weten ook al staat het los van het product
de rx590 nitro bevalt super
omdat ik 1 keer een verkeerde moederbord had besteld waar de socket wel van gelijk waren maar niet werkte met me processor en toch gemonteerd was werd er niet moeilijk gedaan over een omruil van de moederbord echt super serves
netjes en snel goed verpakt
AlgemeenWeinig speciaals op aan te merken. Ik koop er al jaren en wat deze bestelling betreft zie ik ook geen reden om daarmee te stoppen.
VerzendingPrima verpakt, doos was verder opgevuld met luchtzakjes en een paar flyers. Zo snel als bol.com of coolblue zijn ze nog niet. Het was in mijn geval 's avonds besteld, 2 dagen later in huis. Op zich prima, ze hadden ook niet anders beweerd.
AlgemeenNa al vele positieve ervaringen met Azerty te hebben gehad, ook bij hen extra RAM geheugen besteld voor mijn pc. De RAM werd verzonden met in een “enveloppe” die door de brievenbus past, maar dit niet af aan de goede bescherming. Ik zie dit veel liever dan dat er onnodig verpakkingsmaterieel gebruikt wordt.
Helaas was de RAM wel defect. Na contact te hebben opgenomen en het probleem uitgelegd te hebben werd mij verteld om het terug te sturen, zodat ze er naar konden kijken. Nadat deze verwerkt was meteen een nieuw exemplaar gekregen, welke het wel naar behoren doet.
Azerty is dankzij zijn service en vaak scherpe prijzen naar mijn mening een van de betere winkels op de Nederlandse markt
Klacht is netjes opgelost. Wanneer je belt naar de klantenservice wordt er snel opgenomen, wat altijd fijn is. Klacht is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Aan de telefoon werd aangegeven dat het mogelijk wat langer kon duren door vakantieperiode, maar de tijd die er overheen ging was voor de gemiddelde wehshop nog steeds erg snel.
Het enige verbeterpunt dat ik zou hebben is dat een ontvangstbevestiging wel fijn is om te krijgen. Deze kreeg ik nu pas op het moment dat het defect ook daadwerkelijk was onderzocht, terwijl PostNL al had aangegeven dat het was aangekomen.
AlgemeenVanuit de pricewatch rechtstreeks naar het product geklikt wat ik nodig had. Op de product-pagina werd aangegeven 'Voor 15:00u besteld, maandag in huis'. Dit was rond 13:00u op een zaterdag. Fijn, want ik had het snel nodig. Bestelling afgerond met mijn werk als afleveradres.
VerzendingPas maandag (de dag waarop ik verwachtte dat het geleverd kon worden) kreeg ik de verzend-notificatie in mijn mailbox. Deze mail bleek echter onvolledig. Hier staat 'U kunt uw zending opzoeken via de website van de vervoerder met uw postcode en onderstaande barcode(s):', maar de barcode zelf wordt niet vermeld.
Ook bij het stukje 'Via de volgende link kunt u uw order bekijken op onze website:' ontbreekt de link zelf. Beetje slordig.
Helaas werd het pakketje dus de dag erna pas op mijn werk bezorgd, juist die dag dat het OV staakte en ik de hele dag thuis aan het werk was. Nog een dagje wachten dus.
Product zelf was prima verpakt.
Zoals vermeld werd er niet geleverd op de aangegeven dag, en in de verzend-email ontbrak o.a. de barcode, zodat ik niet in staat was het pakketje te volgen.
AlgemeenHele fijne site. Vooral dat je nog ddr3 spullen kunt kopen en daar ben ik dan van omdat dat goedkoper is. En vind ik dus de beste computer webwinkel die er bestaat. Het fijne is ook nog dat ze bijna alles in hun assortiment hebben mijn order nummer ( W01422761)
VerzendingHele snelle verzending licht er aan wat je besteld maar als het direct leverbaar is het je het de volgende dag al thuis
KlantenserviceHad ddr3 geheugen besteld maar was in eens niet meer in de opslag heb ze gecontact en ze hebben ze omgewisseld hele fijne service reageren snel op de mail meestal binnen 5 minuten am antwoord
AlgemeenHet betalen ging zonder problemen en ik kreeg een snelle bevestiging ervan per email toegezonden. Prima geregeld.
VerzendingBen tevreden met het bestelde product en het werd op tijd geleverd..
KlantenserviceAanpassen van leveradres goed opgelost na bestellen.
AlgemeenDe website van Azerty is duidelijk en alles is goed te vinden. Bijkomend voordeel is dat ik in de buurt woon en onder het genot van een bakje koffie mijn bestelling afhaal.
AlgemeenGoede prijzen, snelle verzending, goed email communicatie! II have bought several times with AZERTY and it has always been a good choice.
Verzendingaltijd een snele verzending. Je kan koop iets vandaag and morgen in the middag je zal dat hier hebben,
AlgemeenGoede service vriendelijke personeel en zeer behulpzaam en ze weten waar ze het over hebben als het op computers aankomt
AlgemeenHiervoor nooit eerder besteld bij Azerty. Eerste indruk was vrij goed.
Zeer veilige webshop en snel.
Ik had de avond ervoor om 22:30 besteld, volgende dag om 12:15 binnen.
KlantenserviceIk had een AMD processor besteld waarbij je 2 gratis games kreeg. Kreeg snel de codes via de mail. Top service!
AlgemeenZe zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en kundige mensen aan de telefoon.
Makkelijke website.We hebben zelf een computer samen gesteldt en dat is super gelukt met hulp!
Binnen no time kon ik mijn bestelling afhalen en werd het nog gecontroleerd of alles op elkaar was afgestemd!
KlantenserviceIk had een vraag en die werd snel beantwoord en bij twijfel werdt er nog iemand gevraagd ter controle.Super service
AlgemeenEcht een moederbord, processor, geheugen, cooler en SSD besteld om 22:45. Om 23:00 bericht dat het is verzonden. niet normaal zo snel. prijs echt van de goedkoopste en goede service.
Verzendingsnel verzonden en via PostNL prima op tijd bezorgd.
AlgemeenMeerdere produkten besteld bij Azerty.Levering altijd op tijd.Voordeel van Azerty is dat ze telefonisch bereikbaar zijn.
AlgemeenDoor het enorme assortiment is er voor elke TECH kriebel wel een product voor jou bij. Elk product heeft meerdere opties binnen verschillende prijsklassen. Daarnaast is de site overzichtelijk en kun je doodmiddel van het doorzoeken van de rubrieken goed op de juiste plek terecht komen. Wat we ook wel eens zien bij Webshops met een dergelijk groot aanbod. Niets mis mee naar mijn idee. Voor de shopper die weet hij wilt is de zoekfunctie ideaal. Werkt gewoon zoals hij moet werken. De winkelwagen werkt ook prima, overzichtelijk en duidelijk. Doordat je de producten met een klik uit de winkelwagen kan gooien is de Webshop erg geschikt om eerst te shoppen en dan de winkelwagen te bekijken en je selectie te maken. Echt gebruiksgemak voor de groot in-koper!
Niet alles is perfect en naar mijn idee zie ik nog wel een verbeterpunt.
Ik zou heel graag onder een bepaald product, vergelijkbare producten zien.
Misschien gesorteerd op zoekwoord, specificatie kenmerk of prijs.
We kennen het allemaal wel. Vol smacht wachten op je pakket om dan te ontdekken dat je postpakket schade heeft opgelopen. Uiteraard moet je het treffen met je pakketbezorger maar de webshop waar jij je spulletjes inslaat kan hier ook aan bijdragen. Producten goed verpakken is dan ook een must voor de A-status webshop. Hier is bij AZERTY niets op aan te merken. Met zorg verpakt met degelijke extra bescherming bij de vele elektronische producten die Azerty verkoopt.
KlantenserviceUiterst kundig en vooral vriendelijk. Ze namen de tijd voor me en probeerde duidelijk een goede oplossing te vinden. Echt de beste klantenservice die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt!