Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb onlangs op deze site mijn computer-onderdelen besteld voor de game pc die ik wou samenstellen. Azerty bood voor deze onderdelen zeer duidelijk de beste prijzen aan voor een klant uit België. Hiernaast is het ook een erkende ICT-webwinkel waardoor ik verschillende games bovenop kreeg door Nvidia en AMD. Gewoon een geweldige webwinkel waarop ik niets heb aan te merken.
VerzendingGeen klachten bij de verzending. Het pakket was in goede staat een snel geleverd. Het pakket ging normaal op vrijdag geleverd worden maar doordat dit op Allerheiligen viel en het een vrije feestdag is in België kon dit waarschijnlijk niet gebeuren. Maar doordat zij met PostNL kunnen leveren op zaterdag kon ik toch nog in het weekend genieten van mijn nieuwe aankoop.
KlantenserviceDe klantenservice is gewoon super. Ik had meermaals problemen met het betalen van mijn bestelling (een error in mijn bankapp). Hierdoor moest ik vragen aan de klantendienst om hiervoor verschillende nieuwe links te maken. Ik heb dit een paar keer over mail en telefoon gedaan. Ik kreeg telkens een vriendelijk en spoedig antwoord op mijn mail. Ook tijdens mijn telefoongesprekken was de persoon die me hielp behulpzaam en vriendelijk.
AlgemeenEr valt nergens omheen te draaien; goede webwinkel, veel op voorraad, goede service en als er iets niet helemaal naar wens is dan wordt dat ook gauw opgelost. Prijzen vaak iets hoger dan bij anderen, maar ik heb het er voor over om gewoon bij een goede winkel te bestellen
VerzendingLevering altijd stipt, goed verpakt en nog nooit iets beschadigd binnen gekregen.
KlantenserviceIk heb een kapotte SSD gehad die nog maar 1 jaar oud was. Keurig op moeten sturen en gewoon geld terug gehad. Super!
AlgemeenEen goed assortement aan producten, goed geprijsd, deskundig advies en zelfs klantvriendelijke service . nog nooit een klacht gehad met azerty en zelfs aangenaam verrast geweest door hun bereidheid om orders te annuleren en te vervangen.
Kortom, geen klachten, alleen maar goede ervaringen
gewoon correct. lekker snel en goed te traceren.
Klantenservicealtijd een vriendelijke en behulpzame medewerker. zelfs bereid wat extra speur werk te doen toen ik wou weten of ik met mijn order nummer een van de eersyte was met een schaars product.
AlgemeenVriendelijk, snel en houden me altijd Up To date van de stand van zaken als het om bestelling en of reparatie gaat ( die laatste liefst niet ). Prijzen zijn goed en levering snel. Telefonische hulp ook eens gehad en kennis is er en brengen het met vrolijke noot.
VerzendingSnelle correcte leveringen. Kan niet beter.
KlantenserviceErg meedenkend, vriendelijk en coulant in gepaste stijl
AlgemeenSnelle levering, en goede klantenservice. Ik had zelf een fout onderdeel besteld, en nadat ik mijn fout ontdekte heb ik het aan Azerty laten weten. ze hebben mijn bestelling aangepast (naar het item dat ik wel wou bestellen). Snel en efficiënt opgelost.
VerzendingAzerty zelf heeft niets fout gedaan. De enige reden waarom ik geen volle 5 sterren geef, is omdat ¨Post NL mijn pakket aan mijn voordeur heeft gelegd. Er was niemand thuis. Pas 8 uren later was ik thuis... Post NL bezorger heeft in mijn naam afgetekend! Te lui om het pakket in een postpunt of bij de buren af te leveren, wat Post NL normaal beloofd had moest er niemand thuis zijn.
Tip: zorg dat er iemand thuis is om te ontvangen. Of gebruik geen Post NL.
AlgemeenIk heb een een nieuwe PC (zelfbouw) gekocht bij Azerty. Ik ben hier heel erg tevreden mee. Ik heb deze estelling in twee delen besteld. Dit leverde ook geen probleem op voor de bestelling. Ik werd ook persoonlijk goed op de hoogte gehouden over de levertijd. De hulp achteraf is keurig en heel formeel. Ik heb daarom geen op of aanmerkingen op Azerty! De site werkt ook zeker handig en het besteloverzicht is zeker een mooie an handige functie die wel vaker wil terugzien bij anderen sites.
VerzendingDe verzending was keurig gedaan en de volgendedag al in huis! Alle losse producten waren netjes in één doos gedaan ipv alles in apparte losse doosjes. Dit is ook zeker een pluspunt. Ps. kunnen anderen nog van leren
Ik had uiteindelijk nog een vraag over mijn bestelling. Ik heb een mail verstuurd en kreeg binnen een dag al keurig antwoord. Werd netjes geholpen door een stagiair en kreeg keurig antoowrd. Kortom niets op aan te merken.
AlgemeenMijn hdd's zijn al 7 jaar oud. Daarom wilde ik ze vervangen. Zoekend kwam ik bij AZERTY. De rest was een fluitje van een cent! 's Avonds besteld, de andere dag in huis! Goed en netjes verpakt en keurig bezorgd (track en trace) hdd's vervangen voor de Toshiba's en, zoals verwacht, werkt alles als een tierelier. AZERTY.....bedankt!
VerzendingDe levering was opvallend snel!
AlgemeenLaptop in de pricewatch uitgezocht en vanwege de vele goede kritieken Azerty de order gegund. Alles prima. Eén klein zeikpuntje. Op https://azerty.nl/verzenden staat dat er standaard verzonden wordt met PostNL. Top, die bezorgen namelijk prima in de buurt, in tegenstelling tot DHL die er altijd weer een potje van maakt. Meermalen (dure) pakketjes bij (verre) buren zonder notificatie. En dat is niet fijn. En de track/trace was dus van DHL. Dat was even met de billen bij elkaar zitten tot de man aanbelde. En die kwam uit zijn auto weer terug om mijn naam nog een keer te vragen. Een optie om een verzender te kiezen zou ik enorm op prijs stellen. En dat ligt dus NIET aan Azerty, maar aan DHL.
VerzendingZie de toelichting. Het liefst wil ik NIETS te maken hebben met DHL. De optie om te laten bezorgen op een PostNL punt zou ik enorm waarderen.
Toevoeging n.a.v. reactie Azerty: Laptop is keurig binnen hoor, maar ik wil voorkomen dat ik potentieel moet aantonen dat ik niets ontvangen heb terwijl DHL meldt dat het afgeleverd is. Azerty heeft gedaan wat ik van ze mag verwachten, dat wil ik echt benadrukken!
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Standaard verzenden wij met PostNL. Er zijn een aantal uitzonderingen waardoor het met DHL verzonden wordt, denk aan palletzending of directe levering vanuit leverancier bijvoorbeeld. Zoals ik nu lees, heb je de laptop wel mogen ontvangen gelukkig.
Met uitzondering van een directe levering is verzenden naar een PostNL punt al mogelijk bij Azerty. Kies dan voor standaardverzending en selecteer als verzendadres een PakjeGemakpunt.
Maar ik verwacht dat jouw laptop rechtstreeks vanaf de leverancier naar jou is verzonden. Als voordeel heeft dit dat je het normaliter al de volgende werkdag in huis hebt. Het nadeel is dus dat je geen PostNL punt kunt selecteren.
Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag. Je mag dan mailen naar esmee.heerink@azerty.nl
Esmee
AlgemeenHulpvaardig, klantvriendelijk, goede prijskwaliteit verhouding en geven goede en eerlijke adviezen.
Zeker een winkel waar ik vaker spullen zal bestellen.
Kon direct langskomen om te laten onderzoeken waar het probleem in mijn PC aan lag.
Adequaat en snel opgelost.
AlgemeenHeb een hele computer aan onderdelen bestelt. Beschrijving en specificaties van deze onderdelen was duidelijk en kreeg de hele set na 2 dagen al op de mat. Professioneel verpakt en exact gekregen wat ik had bestelt.
AlgemeenMijn hdd van 5 jaar oud was aan vervanging toe en bij Azerty een nieuwe 2 TB hdd besteld van Toshiba. Op de site was heel veel informatie te vinden en de bestelling ging probleemloos. De levertijd zou 2 tot 3 werkdagen zijn, maar de volgende dag had ik de hdd al in huis.
VerzendingDe hdd was schokvrij verpakt en alles was naar wens bezorgd door Post NL.
KlantenserviceVan elke stap in het traject krijg je een mail en kun je alles goed volgen. Dat stel ik zeer op prijs.
AlgemeenHet advies vooraf was volledig juist, de bestelling geruisloos verlopen, de levering stipt op tijd
VerzendingConform Afspraak afgehaald
KlantenserviceWijziging bestelling correct uitgevoerd
AlgemeenHeb afgelopen week een aantal onderdelen van mijn pc vervangen. Azerty is één van de standaard winkels waar ik als eerste dingen bestel.
VerzendingVerzending is als het kan de volgende dag of, wanneer het niet in eigen voorraad is, meestal na een paar dagen.
KlantenserviceContact met de klantenservice naar aanleiding van transportschade was prima. Ook staat er een duidelijke pagina over het retourproces op de website.
AlgemeenMakkelijke bestelling, overzichtelijke site en correcte voordelige prijs.
Product informatie was ook correct en duidelijk omschreven.
Levering was zoals beloofd de volgende dag en je werd op de hoogte gehouden wanneer het pakket geleverd word en als het geleverd is krijg je nog een bericht.
AlgemeenIk bestelde iets en toen ik dat deed ging het mis bij de iDeal scherm. Even bellen en toen was het meteen gefixt en had het geen impact. Echt top ervaring!
VerzendingOp tijd, no problemo
KlantenserviceIk bestelde iets en toen ik dat deed ging het mis bij de iDeal scherm. Even bellen en toen was het meteen gefixt en had het geen impact. Echt top ervaring!
AlgemeenBestelling snel geregeld; 'savonds besteld,'s morgens om 09.uur bezorgd.Goed verpakt, helaas ontbrak de handleiding; niet bekend of dit normaal is tegenwoordig bij Logitech. Azerty was behulpzaam om op internet de handleiding te vinden; en dat is lastig te vinden. Handleiding is erg handig als je de extra functies wilt benutten; tenzij je een nerd bent
Algemeenhele goede webshop heel veel dingen die je kan kopen en voor een goede prijs
Verzendingsnel en velig verzonden en verpakt
Klantenservicebeste klantenservice die ik ooit bij een onlineshop heb gehad
AlgemeenNieuw systeem besteld.
Ik kreeg alles de volgende dag netjes geleverd.
Alles wordt zeer goed schokvrij verpakt.
Ik besloot de voeding van het systeem terug te sturen en om te ruilen voor een andere. Hiervoor heb ik een serviceaanvraag gedaan.
Ondertussen heb ik nog andere onderdelen besteld, helaas ging er iets mis in de levering van Postnl. Mijn retourpakket heeft de andere bestelling gekruist en postNL heeft mijn levering terug gestuurd naar Azerty.
Dit had waarschijnlijk te maken met een fout aan de kant van PostNL.
Ik werd gisteravond om 22:15 nog gebeld door een medewerker van Azerty hierover.
En alles is meteen netjes rechtgezet. Tevens nam de medewerker voor mij de moeite om de RMA afdeling te communiceren wat er moest gebeuren met de voeding die ik teruggestuurd had, zodat dit ook allemaal goed afgehandeld kon worden.
Ik was zeer blij dat ik 's avonds daar nog over gebeld werd en dat alles in 1 keer netjes opgelost werd. ipv dat ik zelf nog contact op had moeten nemen met de RMA afdeling.
Volgende dag in huis.
Goed schokvrij verpakt. Ik durf er bij Azerty op te vertrouwen dat mijn producten het transport overleven.
Ik werd goed te woord gestaan en er werd goed naar mij geluisterd. De afdeling verkoop deed extra moeite om informatie over mijn RMA door te zetten naar de RMA afdeling... ik hoefde hier zelf niet meer appart voor te bellen of mailen.
AlgemeenAzerty is al jaren mijn go-to on-line computerstore en dus ook voor mijn laatste aankoop; een nieuwe game PC van Azerty.
VerzendingGoed ingepakt in een stevige doos met voldoende vulmateriaal. De verpakkingen en documentatie van alle componenten waren netjes meegezonden.
AlgemeenIk heb een PC besteld met onderdelen uit de Best Buy Guide. Ik heb Azerty deze in elkaar laten zetten. Ruim een week later kreeg ik de PC toegezonden. Deze was prima in orde en werkte volledig zoals het moet.
VerzendingIk kon hem afhalen bij een Primera afhaalpunt. Dit ging zonder enig probleem
KlantenserviceIk heb ze, voordat ik de opdracht plaatste een vraag gesteld over het assembleren van de PC - of Azerty dit nog steeds doet - en kreeg netjes en nauwkeurig antwoord.