Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestel al mijn computer onderdelen bij Azerty. Is snel en ook nog scherp met prijzen!
VerzendingTot nu toe altijd op tijd mijn pakketten gekregen zoals aangegeven.
Algemeenmakkelijk, handig en goedkoop. De drie belangrijkste punten die een webshop kan hebben. Azerty heeft deze punten dan ook allemaal met de hoogste score behaalt.
VerzendingDe volgende dag was het al binnen,ik kreeg binnen 2 uur de track and trace code en alles was in perfecte staat.
AlgemeenComputer onderdelen uitgezocht (veel keuze) en computer vakkundig in elkaar laten zetten door Azerty. Systeem compleet geleverd met originele dozen. Kabels netjes weggewerkt.
VerzendingOp gewenste moment verzonden, goed verpakt.
KlantenserviceAltijd bereid (technische) vragen goed en volledig te beantwoorden, en vrij snel ook.
AlgemeenGoede foto's en beschrijving op de site en makkelijk mijn koptelefoon betaald via Ideal, prima site
VerzendingVerpakking was een beetje overkill, kwam in een doos waar ik de headset doos minimaal 3* kan in stoppen maar wel netjes gevuld met lucht bubbel plasic ook jammer dat ze ook niet in het weekend bezorgen maar ja
AlgemeenIk kreeg mijn computer onderdelen snel en voor een goede prijs. Het was ook goed ingepakt om schade te voorkomen.
Verzendingheel snel en ook goed verpakt
Klantenservicekon alle informatie vinden over de producten en ook de mening van azerty helpt bij het bouwen van je eigen pc
AlgemeenOverzichtelijke website, goeie inventaris met duidelijke productinformatie. De keuze voor de componenten was makkelijk te realiseren en de compatibiliteit was goed te meten. Zondag besteld, maandag álles in huis. Perfect.
VerzendingZoals gezegd, zondag besteld maandag geleverd. Uitstekend.
AlgemeenVoor het bestellen hebben ze een prima website om specifiek te zoeken.
Ze bieden scherpe prijzen aan.
Op zondag avond om 19:00 besteld. De volgende ochtend om 10:00 al binnen. Wat een snelheid.
AlgemeenKeurige zaak, bij samenstellen nieuwe pc bestel ik hier met vertrouwen mijn onderdelen. Aan te bevelen!
AlgemeenMijn bestelling heb ik zelf afgehaald, ben prima geholpen op de zaak zelf. Goede koffie en een vriendelijke dame aan de balie. Betaling geen probleem
KlantenserviceHeb 2 case fans retour gedaan, was ik uiteindelijk niet nodig. Retour ging top, en omruilen voor andere goederen geen probleem. Al jaren top bij deze winkel.
AlgemeenAlles makkelijk te vinden. Ruime keus uit het assortiment. Prijzen ook prima. Goedkoper dan op diverse sites.
VerzendingLevering prima. Track en tracé ook betrouwbaar.
KlantenserviceHeel vriendelijk. Ik belde dat ik m'n bestelling wilde delen en dat was geen probleem. Kreeg netjes een mail dat m'n andere product dinsdag zou geleverd worden, en woensdag binnen zou zijn. Helemaal prima.
Er volgen zeker nog meer bestellingen
Mvg,
Martijn
AlgemeenProduct in kwestie was een EVGA RTX 2070 Super FTW+ Ultra deze besteld.
Maar duurde iets langer dan verwacht toch even gebeld en bleek dat er ergens bij de leverancier iets was mis gegaan maar alsnog dezelfde week nog binnen gekregen. Verder top service en al jaren mijn favoriete webshop.
Levering was gewoon snel vooral voor een GPU wat haast nergens meer op voorraad was.
KlantenserviceNa gebeld te hebben wanneer mijn product zou binnen komen kreeg ik zelfs de optie om een step up te kunnen doen naar een ander product die wel op voorraad was binnen dezelfde merk. Daarbij was de persoon aan de telefoon erg duidelijk en zeer klant vriendelijk.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling ging prima, ik wou een nieuwe PC in elkaar gaan zetten en een vriend van mij heeft een winkelwagen samen gesteld en de link aan mij doorgestuurd. De spullen worden dan aan je eigen winkelwagen toegevoegd en vervolgens kan je verder gaan met het bestel proces.. Erg handig
Vervolgens wou ik betalen via ideal, alleen ging hier iets mis met mijn browser waardoor de betaling niet lukte. Ik heb toen gebeld met de klanten service en die hebben meteen een nieuwe link bij mijn bestelling geplaatst waardoor ik de betaling kon afronden.
Verder ben ik ook nog op de hoogte gesteld via de email dat de combinatie van moederboard en processor mogelijk een Bios update nodig zou hebben die hun eventueel aan mijn bestelling konden toevoegen indien ik het zelf niet zou kunnen doen. Heel erg fijn dat er dus mee wordt gedacht vanuit azerty! echt top service, vooral voor mensen die zelf niet zouden denken aan dit soort zaken.
Na het betalen kun je gemakkelijk de status van je bestelling zien van verzamelen tot verzenden. Daarna kun je de bestelling gemakkelijk volgen via postnl met een trace code die bij je bestelling komt te staan.
Na de betaling was de levering makkelijk te volgen via postNL en kwam alles netjes en goed verpakt met voldoende pak materiaal (het waren computer onderdelen, dus dat het goed verpakt was is uiteraard erg fijn )
Zoals eerder al toegelicht had ik een probleem met de betaling en ben ik op een vriendelijke manier vrijwel direct geholpen.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen kon direct zien hoe de voorraad was van de producten
VerzendingOp de website stond volgende dag in huis nou moet ik eerlijk zijn had het niet verwacht dat het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis was . ik kreeg opeens een postNL tracking code en dacht dit meen je niet . Uitstekend !
KlantenserviceEr was een actie met het product ( Radeon 5700) die ik kochte maar ik zag niks in de doos over een code . dus ik bellen en bleek dat ik die code moest opvragen . Dit had ik geweten als ik de actie aanklikte maar ja . Klantenservice heeft mij het uitgelegd en wat ik het mooiste vond is dat ik direct iemand aan de lijn kreeg in plaats van te wachten .
AlgemeenDe website is zeer duidelijk en laat alle belangrijke informatie goed zien. Ook is de voorraad informatie uitgebreid en duidelijk. Wel vind ik het jammer dat er, ook bij hoge bedragen, altijd verzendkosten gerekend worden. Wel snap ik hun beredenering hier voor.
VerzendingLevertijd was zoals beloofd. Azerty stuurt een notificatie met de bestelde producten en tracking code van PostNL.
KlantenserviceTelefonisch contact gehad met de klantenservice in verband met het wijzigen van mijn bestelling. Geen lange menu's, bandjes of wachttijden. De wijziging was binnen enkele minuten verwerkt en was direct online te zien.
AlgemeenIk heb al vaker bij Azerty besteld. Altijd is alles prima verlopen. Goede duidelijke website met prima prijzen.
VerzendingSnel geleverd.
KlantenserviceEr liep iets fout bij de betaling. Via de klantendienst was dat zeer snel opgelost.
AlgemeenEen goede selectie artikelen in de webshop.
Heldere informatie en handige filter mogelijkheden
Concurrerende prijs en kwaliteit.
Snelle bezorging.
Snelle verzending.
Je bestelling word op werkdagen afgehandeld. Dus zondag besteld - dinsdag in huis.
AlgemeenAltijd een fijn adres geweest. Geen enkele keer mis gegrepen en goed advies. Op de web site loop ik nog wel eens te zoeken, maar na telefonische begeleiding komt het toch weer goed.
VerzendingPakket was met zorg ingepakt. Waarschijnlijk vanwege de drukte -iets later- maar dat is denk ik geen probleem.
KlantenserviceGoed bereikbaar, en men onderneemt actie.
AlgemeenAltijd goede communicatie, doen wat wordt beloofd, goede dienstverlening, geen flauwekul. Website zou iets overzichtelijker mogen...
AlgemeenGewoon geweldig.. ik bestel en de dag nadien ontvang ik het al.
Super als je zakelijk iets dringend nodig hebt.
Super.. je wordt voortdurend op de hoogte gesteld waar en wanneer het pakket er is
Klantenserviceik heb het via internet besteld... heel gemakkelijk via de site online te bestellen
AlgemeenMakkelijk te bestellen en duidelijke volging via track and trace. Snel geleverd. Bewijs van betaling snel geleverd.
VerzendingGoede staat levering en lekker snel