Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
Algemeengeen problemen gehad alles ging goed shipping was snel eigelijk niets op aan te merken
AlgemeenIk heb in 3 delen een volledige computer besteld en deze is aangekomen... Sommige delen een dag later, maar dat was om ze tergelijkertijd met andere onderdelen aan te laten komen..
VerzendingPostNL werkt nog steeds met onbegripvolle remy's. als je niet binnen 2 seconden de deur open doet zijn ze weg... Je zou geen zaken moeten doen met dergelijke bedrijven!!
AlgemeenDe interne communicatie zit niet op één lijn. Waardoor ze je aan de telefoon steeds iets anders vertellen. Dit grapje heeft mij 200 euro gekost op een aankoop van 1000 euro + veel frustraties en moeite. Waardeloos!
VerzendingDe interne communicatie zit niet op één lijn. Waardoor ze je aan de telefoon steeds iets anders vertellen. Dit grapje heeft mij 200 euro gekost op een aankoop van 1000 euro + veel frustraties en moeite. Waardeloos!
KlantenserviceDe interne communicatie zit niet op één lijn. Waardoor ze je aan de telefoon steeds iets anders vertellen. Dit grapje heeft mij 200 euro gekost op een aankoop van 1000 euro + veel frustraties en moeite. Waardeloos!
Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBitphoenix Shinoba + 2 stille noctua fans besteld voor mijn Freenas systeem omdat deze te warm werdt en luidruchtig was. Levering stond 2-3 dagen maar werdt uiteindelijk iets meer dan een week. Voor mij was dit geen probleem maar dit is uiteraard wel vervelend, echter heb ik in de jaren dat ik hier bestel nog nooit problemen gehad en dit was de eerste keer. Service hier is altijd uitstekend!
VerzendingVerpakking was uitstekend echter was het pakket een halve week te laat dit keer.
Dit is op al die jaren echter de eerste keer dat mij dit overkomen is dus daarom nog 4 sterren.
Klantenservice heeft mij altijd goed geholpen in het verleden en daar is dit op gebaseerd, reageren altijd snel en komen altijd met de best mogelijke optie om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen
AlgemeenSinds lange tijd weer is een component besteld voor mijn PC. Had wat probleempje met het betalen maar daar heeft de klantenservice van Azerty mij prima bij geholpen. Prima webshop, kom zeker terug voor meer.
VerzendingSnel, goed verpakt en duidelijk op de hoogte gehouden van de status.
AlgemeenErg makkelijk bestellen en uitzoeken op de website en een erg goede prijs. Ik heb mijn hele pc bij azerty gekocht. Ik raad dit zeker aan.
R7 3700x, 500gb nvme ssd, 3tb hdd, rtx 2070 super, 16 gb gskill ram, gigabyte b450 aorus elite, gigabyte 700 watt voeding en de corsair 220t.
Erg goed verpakt en snelle levering.
AlgemeenMakkelijk te bestellen op overzichtelijke site, meestal goedkoop, ruime keuze beschikbaar, en veel op voorraad, dus snel leverbaar en ook snel geleverd
VerzendingBij aanlevering voor verzending door PostNL (waar ik niet al te goede ervaringen mee heb) geeft Azerty kennelijk aan dat het pakje alleen op het aangegeven adres mag worden afgeleverd. Dat vind ik een goede toevoeging.
AlgemeenOverzichtelijke site met genoeg garanties tot wijzigen, retourneren ed.
Over het algemeen zeer scherpe prijzen.
Zoals op de site aangegeven op tijd geleverd
KlantenserviceWijzigingen eventueel telefonisch bij te sturen
Algemeensnelle levering goede kwaliteit nette prijzen!
Veel keuze. zeker een aan rader heb ik weer iets nodig bestel ik bij jullie!
zaterdag besteld maandag in huis!
AlgemeenNieuwe voeding besteld. Product was netjes verpakt en binnen een dag heb ik het product ontvangen via Postnl.
VerzendingVerzending via Postnl een dag na verzending binnen gekregen in een goed verpakte doos.
AlgemeenBestelling optijd ontvangen, top verpakt en doet het prima. Zeker een aanrader om via azerty je pc onderdelen te bestellen.
AlgemeenIk bestel met enige regelmaat iets bij Azerty en tot op de dag van vandaag gaat dat altijd vlekkeloos.
VerzendingDe verzending was netjes op tijd waardoor ik aan mijn nieuwe build kon beginnen op het moment dat dat mij het best uitkwam.
AlgemeenPrettige duidelijke website, goede prijzen, van tevoren contact opgenomen met klantenservice/technische afdeling met aantal vragen over het systeem, compatibiliteit, opties en alternatieven. Vlot antwoord, goede adviezen.
Op de website is mooi bij te houden welke producten reeds binnen zijn en op welke nog gewacht wordt. Ook vragen hierover worden duidelijk en snel beantwoord.
Het product (complete PC) is geleverd binnen de te verwachten termijn. De levertijd van de AMD Ryzen 3900x was vrij lang, maar dat was van tevoren bekend en ook duidelijk door de winkel gecommuniceerd. Ik had m.b.t. geheugen een aantal opties en hiervoor advies gevraagd m.b.t. te verwachten levertijden.
KlantenserviceZie beschrijving algemeen, prettig contact met klantenservice, snel antwoord op vragen.
AlgemeenIn principe ws het makkelijk te zoeken (via tweeakters.net) en te bestellen. Maar dat is ook wat ik van een webshop verwacht.
VerzendingDe slechte beoordeling heeft niet zoveel te maken met azerty. Maar met het feit dat ik bij de order heb aangegeven dat dit niet afgeleverd mocht worden bij de buren. Azerty heeft dit blijkbaar gecommuniceerd met PostNL. Maar toch is het pakket door de bezorger bij de buren afgeleverd. Met als gevolg dat de doos beschadigd is, ik weet niet wie wat beschadigd heeft en de hdd niet goed functioneerd.
KlantenservicePer e-mail is het proces geautomatiseerd en verloopt niet snel. Redelijk traag eigenlijk. Telefonisch is het beter maar de communicatie is naar de klant toe niet duidelijk. Als het een doa is dan wens ik als klant niet te horen dat we dit eerst gaan onderzoeken en dan komen we wel een keer bij u terug. Ik wacht de afhandeling van mijn klacht nog even af. Maar het gevolg is denk ik dat ik niet meer bij azerty zal gaan bestellen.
Update: 8 september.
Een week na de bevestiging van ontvangst door azerty kwam de bevestiging dat de schijf inderdaad niet goed was en een nieuwe zou verstuurd worden. Die kwam na twee dagen. Maar ook deze schijf vertoonde bad sectors bij de eerste controle. Conclusie van dit alles is dat ik geen vertrouwen meer heb in azerty. En ik zal nooit meer iets bestellen hier. Zeker omdat ik een andere review las waar alles werd gedaan om voor een snelle afhandelingna een zelfde probleem. Nu is het alleen nog even afwachten hoe snel het bedrag wordt terug gestort. En gezien de eerdere ervaringen mbt terugkoppeling heb ik daar geen fiducie in.
Goedemiddag,
Sem
AlgemeenIk bestel al jaren bij Azerty en altijd met volle tevredenheid.
De afgelopen tijd ook weer meerdere bestellingen gedaan.
Artikelen die niet op voorraad zijn worden over het algemeen binnen een paar dagen verstuurd, soms zelfs de volgende dag al.
Het is ook erg prettig om een referentie op te kunnen geven tijdens het bestellen. Dit maakt het terug zoeken in de facturen handig en snel.
Door de betrouwbaarheid van Azerty weet ik dat ik mijn spullen snel thuis heb, of wanneer ik vraag pas op een vrijdag te versturen ook persoonlijke bevestiging krijgen dat het het pas die dag wordt verstuurd.
Al met al blijft Azerty mijn favoriete winkel om bij te winkelen.
De onderdelen die ik de afgelopen tijd heb besteld worden allemaal snel, zelfs wanneer niet op voorraad,en goed verpakt geleverd.
KlantenservicePer Email of telefonisch word er altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
De mailwisseling is altijd heel snel.
AlgemeenBetaling geschiedde vlekkeloos. Alle mogelijkheden om te betalen. Betaald met een cc en ook dat was geen probleem.
VerzendingZaterdag avond besteld, zondag een mailtje gekregen dat ie aan
Postnl aangeboden was en maandag werd ie bezorgd!!
AlgemeenBudget game PC besteld bij Azerty.
De reden was dat alle onderdelen op voorraad hadden en dat men met de totaalprijs (inc. verzending) het goedkoopst waren.
Ook had ik er al wat eerder besteld en dit ging altijd soepel en snel, dus de keuze was snel gemaakt.
De bestelling werd geplaatst op een zaterdag en dinsdag was alles al binnen. Netjes verpakt in 2 grote dozen met voldoende opvulling.
Zoonlief is nu helemaal blij met zijn PC!
Beide pakketten waren goed en stevig verpakt met voldoende opvulmateriaal voor de kleinere pakketjes in de dozen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van het bestelproces door middel van e-mail
AlgemeenZe waren de goedkoopste op vrijwel alle onderdelen, scheelde €5 tot €10 euro per onderdeel, daarnaast hadden ze alles op voorraad en hadden ze de pc kast die ik had uitgezocht via de pricewatch.
VerzendingDe producten zijn uitstekend verpakt en het pakket was goed te volgen via de track & trace code. Vanwege de bios update koste het afleveren 2 dagen i.p.v. 1 dag, maar dit was netjes aangegeven.
KlantenserviceIk had zaterdag alles in elkaar gezet, Windows geïnstalleerd en alles draaide prima. Die woensdag daarop viel, tijdens het gamen, de PC uit en wilde niet meer opstarten. Ik heb met een andere voeding en videokaart getest maar dat hielp allemaal niet.
De volgende dag met Azerty gebeld en kreeg binnen 5 minuten iemand aan de lijn. Omdat ik zelf mijn PC in elkaar had gezet, was het niet mogelijk om mijn hele PC afleveren zonder dat dit geld zou gaan kosten, daarom heb ik zelf mijn moederbord er uitgehaald en deze die vrijdag langs gebracht. Helaas was er deze dag geen werkplaats bezetting, maar de volgende maandag kreeg ik bericht dat er een nieuwe CPU was besteld met 2-3 dagen levertijd.
Uiteindelijk had ik die vrijdag de onderdelen weer netjes via de post binnen gehad (moederbord met koeler er op, want zo had ik hem ook aangeleverd). Heb de PC weer zelf in elkaar en nu draait hij weer uitstekend. Al met al binnen 7 dagen opgelost, top service.
AlgemeenIk wist toen ik mijn videokaart (https://tweakers.net/pric...r-gaming-oc-white-8g.html) bestelde dat het even kon duren. Maar het duurde langer dan verwacht.
De service van Azerty is iets wat me nog nooit is overkomen. Elke week die de leverancier vertaagd was heeft Azerty me persoonlijk (soms via mail soms via telefoon) op de hoogte gebracht van de situatie en telkens werd er gekeken naar alternatieven om mij tegemoet te komen. Vanwege mijn witte kast had ik helaas mijn ogen gezet op die moeilijk te verkrijgen "White" editie. Iedereen kan zich voorstellen dat drie weken wachten op je nieuwe computer een eeuwigheid kan duren en dat op de hoogte gehouden worden erg fijn kan zijn.
Speciaal om de heren en dames van Azerty te bedanken heb ik daarom deze review geschreven. Zij hebben het voor mij mogelijk gemaakt om iets super frustrerends als te lang wachten op uitlevering om te kunnen zetten in een fijne ervaring!
AlgemeenIk had over het hoofd gezien dat van de upgradeset het geheugen niet leverbaar was. Na een email verstuurd te hebben, kon ik een bedrag bij betalen voor iets duurder geheugen welke wel direct leverbaar was. Echt een top service. Boven op dit is het qua prijs ook nog interessant.
VerzendingBinnen 1 dag binnen. Gewoon geweldig.
KlantenserviceSnelle, efficiënte communicatie en 100% klantgericht.