Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Duidelijke website met voor veel onderdelen de scherpste prijs. Daarom daar besteld en ook dat beviel prima. Snelle levering. Had ook nog een offerte opgevraagd maar uiteindelijk het net anders aangepakt. Blij met het totale plaatje!

Alles netjes verpakt en afgeleverd. Volgende dag ook alles geleverd.

Had tijdens de bestelling nog wat vragen gesteld en werd ook daar nog netjes mee geholpen. Bij eventuele problemen kon ik het onderdeel mogelijk gewoon zonder problemen retourneren.

De site is duidelijk en netjes. Mijn zoekopdracht kon worden gecombineerd met genoeg filters om precies te zoeken wat ik wou. Het betalen is ook super makkelijk!

De verzending was duidelijk door gemailed en het was helemaal optijd en onbeschadigd ondanks de black friday drukte!

Ik heb de klanten/klachtenservice bij deze bestelling niet gebruikt. Een andere keer wel het was goed omdat ze directe antwoorden gaven ipv eromheen draaien. Het duurde wel wat lang op een antwoord maar het was het waard.

Ongeveer twee dagen geleden heb ik een bestelling geplaatst bij azerty alles is goed verlopen en ik had mijn pakketje de volgende middag al binnen. Ook is het fijn/handig dat er veel informatie is over elk component, hierdoor bestel je iniedergeval niet iets wat je niet nodig hebt. Top service!

Het pakketje werd geleverd binnen 24 uur. Precies wat azerty had beloofd, ook hier geen klachten dus.

Er is niet veel over te zeggen het is gewoon een hele goeie winkel met goede prijzen

Niks beschadigt snelle levering

mijn pc gaf steeds bleu screen en ik wist niet hoe ik het moest oplossen dus heb ik de pc naar iemand gebracht die over een pc weet hij gaf mij informatie met die informatie ben ik naar de klanten service van azerty gegaan en hebben ze het voor mij gamaakt.

Op de donderdag voor BlackFriday meerdere onderdelen besteld bij Azerty. Helaas is door eigen schuld niet alles in een keer besteld en heb ik 15 minuten later nog een bestelling geplaatst bij hun.
Ik ging er eigenlijk al vanuit dat dit fout zou gaan en had mij er al bij neergelegd. Tot mijn verbazing kwamen alle onderdelen de eerst volgende dag aan, keurig netjes verpakt en geen deukje of krasje te zien (Ook mijn complimenten naar PostNL hiervoor!).
Computeronderdelen kopen is altijd 'lastig' omdat dit breekbaar is, duur is, en bijna nooit op vaarraad ondanks dat dit wel wordt aangegeven.

Bij Azerty heb ik al het vertrouwen dat het goed komt en dat zij eerlijk zijn over de levertijd. Goed voorbeeld hiervan is een paar maanden terug. Toen ook iets besteld bij Azerty en 5 minuten later een mailtje dat dit niet op voorraad was en dat het zo snel mogelijk verstuurd zou worden. Als ik het hier niet mee eens was kon ik per direct mijn geld terug krijgen. Dit is service zoals het hoort te zijn en Azerty doet dit top!

Aangezien Azerty hiernaast ook nog bij de goedkopere winkels hoort zie ik geen reden tot uitsluiten van Azerty bij het overwegen van welke winkel er gebruikt zal worden voor de aankopen.

Azerty, mij kunnen jullie weer verwachten als ik iets nodig heb!!!

Mooie overzichtelijke website en makkelijk om alles te bestellen. Bijna alles is op voorraad en ook nog heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en verpakking was goed beschermd. En alle onderdelen doen het uitstekend.

Mooi en een overzichtelijke website. Alles in 1 oogpunt te zien en te bestellen. Naar het winkelwagentje en betalen maar! Kortom simpel en snel.

Levering is gelijk de volgende dag binnengekomen!

Super goeie service! 1x een defecte socket gehad op mijn moederbord en kon gemaakt worden voor een lage prijs! Levering was snel en goed. Ik ben super blij met Azerty!

Duidelijke website, scherpe prijzen en over het algemeen altijd goede ervaringen gehad bij deze webshop.

Producten komen altijd de volgende dag binnen mits ze op voorraad zijn.

Ooit eens een keer een CPU koeler omgeruild voor een andere variant, dit ging probleemloos en erg snel!

De website is duidelijk en overzichtelijk. De omschrijving is to the point. Betaling via ideal probleemloos

Meteen volgende dag geleverd

Ik moest de schijf retourneren omdat hij niet compatible was met mijn mac. Verliep perfect, geen probleem.

makelijk bestellen, en leuke prijsen voor de producten. Voor recenties moet je meestal wel op een andere site kijken

het product was goed verpakt en kwam heel aan

Website ziet er goed uit en de bezorging is snel. Het enige wat jammer is, is dat de bezorging niet gratis is, maar dat is ook zo bij andere bedrijven. De rest is prima.

Producten komen snel en heel binnen. De verpakking ziet er goed uit en bevat geen schade.

Goedenavond,

Bedankt voor je mooie review.

Ook voor ons is het verzenden van een pakket niet gratis. Vroeger bood Azerty gratis verzending aan. Om deze kosten te kunnen dekken, verrekenden we deze kosten in de productprijs. Eigenlijk vinden we dat niet logisch. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bestelling af te halen of meerdere producten in één keer bestellen. In beide gevallen betaalde je dan indirect voor de verzending van iemand die een kleinere bestelling plaatst.
Om zo transparant mogelijk te zijn, rekenen we nu verzendkosten per zending. Zo betaal je alleen voor je eigen verzending en kunnen we per product betere prijzen aanbieden. Wel zo logisch.

Esmee

Uitstekende website, goede verpakking zending. Handige filters en zoekfuncties. Compatibiliteit check mist, voor het samenstellen van 1 heel systeem.

Zending kwam voor track en tracé tijd aan, toen was ik er niet. Pakket werd bij de buren afgeleverd, zoals werd gevraagd. Producten stevig verpakt met voldoende luchtkussens

Zending kwam voor track en tracé tijd aan, toen was ik er niet. Gelukkig kwam de postbode na zijn ronde, 's avonds, toch nog eens langs. Ik maakte me al zorgen dat ik twee grote pakken op de fiets moest gaan balanceren.

Goed toelichting aangaande verzending. En retour: mijn geheugen module bleek niet compatibel met het MB. Netjes geregeld! Geen 5 sterren omdat de medewerker niet wist hoe het zat met de hoge selectiviteit van b450 MB en snel RAM geheugen... alleen Samsung b werkt, helaas.

Goedenavond,
Bedankt voor je mooie review.
Fijn dat de postbode 's avonds nog een keer langs kwam om het te bezorgen.
Je tip voor een automatische compatibiliteitscheck ga ik intern bespreken. Hopelijk is dit in de toekomst mogelijk.
Helaas weet niet elke medewerker alles, wij vragen het dan graag bij een technische collega of externe partij na. Hopelijk kunnen wij zo onze klanten van het beste advies voorzien. Onze excuses dat het in jouw geval niet direct opgepakt is.
Esmee

Erg overzichtelijke site, die goed onderhouden wordt. Veel keuze wat fijn is als je je eigen pc wilt bouwen, zodat je echt je eigen master piece kunt bouwen. Zou wel fijn zijn als er meerdere slots zouden zijn voor je winkel wagen zodat je verschillende builds met elkaar kunt vergelijken.

Wat beloofd werd gebeurde ook. Alles wordt zorgvuldig in beschermend materiaal gestuurd. Niet blij geld terug, je hebt garantie. Niks te klagen.

Ik had een 240 radiator besteld voor mijn build maar na pijnzen wilde ik toch liever een 360 mm. Zonder moeite werd dit geregeld! Ookal ben ik lastig wordt ik hartstikke goed geholpen bedankt!

Inmiddels ben ik ruim 7 jaar klant bij Azerty en kan denk ik wel met recht een goede beoordeling schrijven van deze webshop. In deze 7 jaar heb ik nooit gekke dingen meegemaakt bij Azerty. Altijd lage prijzen, goed productaanbod en een echte no-nonsense webshop.

De verzending is prima in orde bij Azerty en producten altijd op de afgesproken tijd bezorgd worden. Wat ik persoonlijk ook wel een goed punt vind is dat Azerty de producten in neutrale dozen verstuurd. Hierdoor weet een bezorger of distributiecentrum niet wat er in de doos zit.

De klantenservice handelt zaken netjes af maar misschien welk een klein kritiekpuntje is dat de snelheid ietwat aan de trage kant is. Evenzogoed vind ik de goede afhandeling het belangrijkste en wacht dan liever 1 dagje langer.

Top webshop. Goeie prijzen en een groot assortiment. Snelle levering donderdag 7 uur besteld en om half 8 al track and trace code in de mail. Verpakking is goed en met de nodige veiligheidsmaatregelen. Al met al een goede ervaring en zal zeker meer producten gaan bestellen bij deze webshop.

De site zag er goed uit, heb makkelijk mijn benodigdheden kunnen vinden en de informatie was meer dan voldoende.

Goede aflevering, alles zat erbij en was in perfecte conditie toen het aankwam.

Ben al jaren klant bij Azerty. Ze geven uitstekend advies (zelfs over artikelen die niet direct bij hun gekocht zijn) en de website geeft correcte informatie. Twee Black Friday artikelen besteld en direct geleverd gekregen. De ene was echt Black Friday, de volgende dag alweer €50 duurder in de shop.

Vandaag besteld is morgen geleverd klopt altijd bij Azerty. Ondanks Black Fridsay drukte alles meteen binnen 24 uur thuis bezorgd gekregen.

Deze keer geen klantenservice nodig gehad. Bij een vorige zending wel en deze heeft het probleem accuraat opgelost zonder dat ik hier zelf telkens weer achteraan moest gaan.

Een Lenovo laptop besteld voor een goede prijs. Een heldere website met uitgebreide specificaties van de laptop.

De laptop was goed verpakt en bezorgd binnen de aangegeven tijd. Keurig.

Vorige week had ik 3 onderdelen besteld CPU AMD Ryzen 7 3700x, Asus TUF MB450 plus Moederboard en Ram 16 gb geheugen.
De moederboard had een bios update nodig voor de nieuwe CPU. Ik had geen idee hoe ik dat moet doen tot dat ik een bios update liet doen door Azerty zelf voor maar 9 euro.

Woensdag na 23:00 uur besteld en ik kreeg het vrijdag al binnen. In eerste instantie dacht ik dat het volgende week maandag zou krijgen i.v.m Bios update door Azerty zelf zou het 2-3 dagen duren. Donderdag kreeg ik bericht en de volgende dag al binnen.
Eenmaal binnen alle 3 onderdelen in elkaar gezet en alles deed goed. Ik ben erg tevreden met de servers en de bestelling echt een aanrader en vertrouwt

Scorekaart voor Azerty