Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestellen ging super makkelijk. Had zelf een foute postcode opgegeven maar werd hierna uitstekend geholpen door de klantenservice om het op te lossen.
KlantenserviceWerdt uitstekend geholpen bij het aanpassen van de bestelling
AlgemeenHeb al vaker wat besteld dus kon ik mijn weg prima vinden. De zoekfunctie werkt ook prima. Ik heb een behuizing en een setje geheugen besteld, waarbij de behuizing alleen op voorraad was bij de leverancier. Ze werden prima binnen de verwachte levertijd verstuurd.
VerzendingDe producten zijn in twee delen verstuurd (zelfde zending). De behuizing is in zijn originele verpakking verstuurd, wat prima is aangezien daarbinnen nog een dikke laag beschermingsmateriaal zit. Het geheugen is verstuurd in een kartonnen verpakking. Beide zijn onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenMijn laptop was stuk en niet bij azerty gekocht.
En ik werd niet allen ge holpen maar het was ook nog eens gratis. Zij hadden voor mij de garantie code ge vonden en ik hoef te verder niets te doen.
Ik moest er wel even op wachten maar dit was de schuld van Dell. En hierover informeerde zij mij ook en hielden me op de hoogte
KlantenserviceZe hadden me niet hoeven helpen maar dat deden ze toch en nu kan ik weer genieten van mijn laptop
AlgemeenWat een top service van Azerty, Ik bestel een artikel en krijg gelijk de verzendinformatie van PostNL. Dit is zelfs nog sneller dan Coolblue.
Ik ben echt super tevreden met de service, ik had bij de opmerkingen geschreven dat mijn vorige order geannuleerd moest worden. De order is binnen een paar seconden geannuleerd. De service is super snel!
Ik bestel hier al jaren mijn PC onderdelen en ben nog nooit teleurgesteld door de mannen van Azerty.
Groet,
Jesse
AlgemeenBestelling geplaatst op zaterdag en op maandag geleverd. Geheugen gekocht voor een goede prijs. Het bestelproces was eenvoudig en inzichtelijk, net als de communicatie vanuit Azerty.
VerzendingDe levering geschiedde op tijd
AlgemeenHet was overzichtelijk en makkelijk om producten te vinden. Als je er iets besteld weet je waar je aan toe bent.
Verzendingik heb bij Azerty al 2 bestellingen gedaan en ze zijn allebei goed aangekomen en op tijd. de producten die ik heb besteld zijn goed ingepakt met opvul materialen en zijn daar door onbeschadigd aangekomen.
AlgemeenComponenten zoeken ging erg makkelijk, intuïtieve en duidelijke website. Winkelwagen naar checkout proces ook eenvoudig. Altijd goede ervaringen met Azerty gehad.
VerzendingComponenten voor mijn build kwamen goed verpakt binnen, genoeg beschermende maatregelen aanwezig. Gewoon goed geregeld.
AlgemeenAzerty is geweldig. Zij is veruit de beste webshop voor electronica. Ik haal alles bij hun. Klantenservice is ook top!
Algemeeneen van mijn favoriete winkels. snelle service, goeie prijzen, capabele mensen, een site die werkt.
Verzendingkleine ssd niet in een envelop maar in een doos met bubbels.
Klantenservicedit keer niet nodig gehad, maar vaak genoeg gebeld om een bestelling te wijzigen of uit te breiden en iedere keer blijkt weer dat ze snel en kundig zijn.
AlgemeenIk bestel alles bij Azerty en normaal gesp[roken maak ik geen fout, maar nu helaas wel en het duurt wel erg lang voordat de creditering rond is en ik het juiste product kan bestellen.
VerzendingProduct kwam de volgende dag.
KlantenserviceDoor te snel lezen, de Asus Strict 5700 besteld i.p.v. de 5700XT. Ik zag hem voor 499 bij Hardware.info en niet op Tweakers. Gebeld om ze aan te geven dat ze niet op Tweakers stonden met hun prijs en toen kwam ik er achter dat ik een fout begaan had. Het pakket kwam inderdaag snel de volgende dag en ik heb het direct terug gestuurd. Helaas wacht ik nog STEEDS op de creditering, zodat ik de juiste kaart kan bestellen. Op 12/09 retour ontvangen, Op 16/09 bleek dat men mijn iban nummer niet had, maar op 19/09 nog steed GEEN creditering.
Goedemorgen,
Bedankt voor je feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Michiel van Aartsen
AlgemeenBestelling en betaling was uiteraard zeer eenvoudig en overzichtelijk. de website gaf aan dat het product nog voorradig was en binnen 2-3 werkdagen geleverd zou worden. Dit bleek echter niet het geval en de levertijd was onbekend. een weekje langer moeten wachten op mijn bestelling.
KlantenserviceKeurig op de hoogte gehouden door de klantenservice over de status van mijn bestelling, communicatie met Azerty is snel en prettig.
Algemeenalles in de webshop makkelijk besteld, alles op voorraad (danwel bij de leverancier). lekker overzichtelijk en makkelijk geregeld.
Verzendinggekozen voor afhalen in Raalte, daar snel en vriendelijk geholpen middels het ordernummer.
Klantenserviceper abuis verkeerde adres op de factuur gekomen (net verhuisd) dit is keurig opgelost door de sales afdeling.
AlgemeenPrima service weer van Azerty! Ik bestel hier regelmatig computer accessoires vanwege het grote aanbod, zowel zakelijk als privé. Nog nooit problemen gehad.
VerzendingOnderdelen 's avonds besteld, de volgende dag geleverd in een goed verpakte doos. Azerty doet wat het belooft!
KlantenserviceNog nooit klachten gehad dus geen ervaring mee.
AlgemeenJe bestelling plaatsen is heel makkelijk, alles netjes gecategoriseerd, afrekenen gaat ook heel gemakkelijk via iDeal. Alleen jammer dat je de verzendkosten moet betalen, want alle webshops hoef je dat tegenwoordig niet meer te betalen, maar dat valt goed te overzien.
Bij Azerty doen ze niet moeilijk over het retour sturen van producten! Je wordt gebeld of je wel echt het pakketje terug hebt gestuurd. (Het is trouwens beter om het pakketje te weigeren aan de deur of bij het ophaalpunt, dat kan via PostNL ook gemakkelijk in de app, retour te laten sturen, want dan hoef je geen servicekosten te betalen).
Als je vragen hebt kan dat via de email, telefoon of social media, jammer genoeg geen whatsapp, dan zou het helemaal perfect zijn! Het kan soms zijn als je mailt dat het wat lang duurt voordat je reactie krijgt, dus misschien is het handig zijn om een whatsapp service te krijgen van Azerty!
Zeker een aanrader als je een computer-nerd bent! Zeker weten vaker bestellen op Azerty.nl!
Het product bestelt, een paar minuten later kwam ik erachter dat er voor een iets hogere prijs een betere versie te bestellen was, heb met Azerty contact opgenomen en de bestelling kunnen annuleren, geld terug gekregen en de betere versie bestelt! Top service Azerty!
Mijn producten kwamen de volgende dag netjes in een kartonnen doos aan, geen gedeukte doos of iets in die richting! Als je de doos opent ligt er tussen de producten een hele hoop opvullingsmateriaal, om je producten netjes en beschermd aan de deur te kunnen brengen!
Tot nu toe geen problemen gehad met mijn producten en ik voorspel dat dat nog wel eventjes zo blijft, althans daar ga ik van uit!
De klantenservice reageerde altijd binnen drie uur, op een uitzondering na. Ze geven goede en realistische reactie op mijn vragen! Verders is er niets mis mee, vol houden zo!
AlgemeenNieuw moederbord, processor en RAM besteld voor upgrade. Zowel qua prijs, levering en service was Azerty de beste keuze. Betaling verliep zonder problemen.
VerzendingNiet de schuld van Azerty, maar van PostNL. Op de dag dat de bestelling moest toekomen kreeg ik opeens op de track & trace pagina van PostNL te zien dat de bestelling geleverd zou zijn. Hier stond ook een handtekening voor ontvangst bij die mij niet bekend was.
De bezorger had niet aangebeld en geen briefje in de bus gestoken. Ik was bang dat mijn bestelling gestolen was door iemand. Later bleek dat de zoon van de buren (die daar niet eens woont) de bestelling ontvangen had.
Zeer frustrerend dat PostNL zulke fouten blijft maken, zeker bij bestellingen met een hoge waarde.
Niets op te merken op de klantenservice.
AlgemeenHP ZBook Studio x360 G5 gekocht via Azerty. Een redelijk dure laptop om online te laten leveren vind ik, maar dankzij de goede reputatie en eigen ervaringen bij Azerty toch online besteld. Betaling verliep zonder problemen.
VerzendingOndanks dat de website aangaf dat de laptop op voorraad was (en de volgende dag geleverd zou worden) bleek hij toch niet binnen te zijn. Heb uiteindelijk een weekje moeten wachten.
Verder geen klacht voor Azerty, maar voor PostNL. Normaal was een handtekening vereist voor ontvangst. De bezorger van PostNL zei dat het 'niet uitmaakte'. Redelijk vreemd. Er is dus ook geen bewijs dat ik mijn bestelling effectief ontvangen heb.
Klantenservice is uitstekend. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Zowel via Facebook als mail.
Algemeenoverzichtelijke site, goed en uitgebreid assortiment met fatsoenlijke prijzen. Daarnaast wordt alles snel bezorgt en wordt je snel geholpen bij vragen of problemen. Al met al, raad ik deze organisatie graag aan.
AlgemeenEenvoudig om een bestelling te plaatsen Geen probleem om de producten te vinden in de navigatie van de site. IDEAL betaling gebruikt. dit verliep soepel.
VerzendingDuidelijk aangegeven welke producten in voorraad waren. aangezien alle producten in het magazijn aanwezig waren was er binnen een half uur een verzend bevestiging. Zeer netjes gecommuniceerd via de mail.
Producten waren netjes verpakt.
AlgemeenGoeie prijzen en website, ook een ruime keuze. Vaak ook de nieuwste producten te krijgen (via importeur).
VerzendingOpsturen is natuurlijk gratis bij een bepaalde prijs maar bij retour sturen, ook bij herroepingsrecht, .moet je zelf betalen.
KlantenserviceMoederbord besteld maar was stuk, omruilen zou een week duren dus ik (niet Azerty) kwam met de optie om een nieuwe te bestellen en de oude via herroepingsrecht terug te sturen en geld terug te laten storten. Ze gingen akkoord maar vervolgens kreeg ik mijn geld niet terug. Na een paar mails waarop ik op sommige geen reactie kreeg uiteindelijk na bijna een maand bericht gekregen dat het geld op vrijdagavond terug zou worden geboekt. Het is nu de maandag erna in de avond en heb mijn geld nog steeds niet.
Inmiddels donderdagavond en een mail aan de persoon van Azerty die reageerde op mijn review later (geen antwoord) en nog geen geld...Inmiddels een maand later dus! Uiteindelijk weer een mail met antwoord dat het vrijdag(avond) gestort is, je hebt je geld dan pas maandag natuurlijk, en inderdaad! Na ruim 5 weken kan de vlag uit, het geld is binnen!!! Geen excuus of niks natuurlijk van Azerty.
Ik lees meer klachten over geld, problemen bij Azerty?
Zo jammer, vroeger was dit een prima bedrijf maar nooit meer.
Ps: Ordernummer klopt gewoon hoor, dat is een afleidingstrucje dat meer winkels gebruiken om de schuld af te schuiven.
Goedemiddag,
Michiel van Aartsen
AlgemeenIk koop al jaren mijn computeronderdelen bij Azerty omdat het een betrouwbaar internetbedrijf is met een ruim aanbod aan vooral A-merken computeronderdelen tegen acceptabele prijzen die gepaard gaan met een uitstekende levering en service condities.
VerzendingHet gekochte bij Azerty, ongeacht de grootte van het producten wordt altijd zorgvuldig verpakt en netjes afgeleverd. In de ruim 12 jaar dat ik producten van Azerty afneem heb nog nooit een beschadigd product ontvangen. Altijd keurig en veilig verpakt, chapeau!
KlantenserviceDeze afdeling van Azerty is zowel bij direct contact (telefonisch of via e-mail) snel te vinden en lost op een proactieve manier mijn problemen met producten (retourzendingen) vakkundig af. De instructies bij retourzendingen (serviceaanvragen) zijn meer dan duidelijk. Een en ander verloopt heel erg soepeltjes, wat je ook van een top Internetbedrijf zou mogen verwachten. Ik zal dan ook iedereen die computeronderdelen wilt doorverwijzen naar Azerty, the place to be!!