Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling plaatsen was makkelijk te regelen factuuradres scheiden van afleveradres is ook mogelijk. Producten zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden na drie dagen geen bericht gehad. Pas na zelf contact opgezocht te hebben met Azerty tegenbericht met de vertraging van een product waarbij ze mij wel tegemoet kwamen door de producten die al op voorraad waren alvast uit te leveren. Overige berichtgeving over het laatste ontbrekende product wat beloofd was bleef echter uit. Na zelf weer contact op te zoeken werd het opeens in de middag verwacht en een dag later was het product binnen. Wel leuk dat je dat een mail krijg over feedback, terwijl de feedback die je per mail naar ze stuur genegeerd wordt.
VerzendingProducten zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden na drie dagen geen bericht gehad. Pas na zelf contact opgezocht te hebben met Azerty tegenbericht met de vertraging van een product waarbij ze mij wel tegemoet kwamen door de producten die al op voorraad waren alvast uit te leveren. Overige berichtgeving over het laatste ontbrekende product wat beloofd was bleef echter uit. Na zelf weer contact op te zoeken werd het opeens in de middag verwacht en een dag later was het product binnen.
KlantenserviceProducten zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden na drie dagen geen bericht gehad. Pas na zelf contact opgezocht te hebben met Azerty tegenbericht met de vertraging van een product waarbij ze mij wel tegemoet kwamen door de producten die al op voorraad waren alvast uit te leveren. Overige berichtgeving over het laatste ontbrekende product wat beloofd was bleef echter uit. Na zelf weer contact op te zoeken werd het opeens in de middag verwacht en een dag later was het product binnen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een verwachte levertijd niet wordt gehaald, waarvoor onze excuses.
Ik vind het erg vervelend dat de artikelen in jouw order ook zijn vertraagd. Wij nemen dan graag contact op met de leverancier om een nieuwe indicatie te geven. Mijn excuses dat je hierover geen terugkoppeling hebt gehad. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Dus als ze hebben toegezegd nog een bericht te doen, vind ik het erg vervelend dat je dat bericht niet hebt ontvangen. Dit ga ik dan ook zeker intern oppakken.
Fijn dat je uiteindelijke de order hebt ontvangen.
Wensen wij je veel plezier met de aankoop!
Esmee
AlgemeenIk heb een setje G.Skill Trident Z RGB gekocht bij Azerty, prima te vinden en te bestellen. Werd constant op de hoogte gesteld over de status van de bestelling en de bestelling werd op tijd geleverd. Prima service, betaling ging ook gemakkelijk. Al met al geweldige webwinkel met niet erg hoge verzendkosten in vergelijking met bijvoorbeeld Alternate of Amazon
AlgemeenIk bestel hier al jaren en nog nooit problemen gehad. Perfecte service en klantvriendelijkheid. Als iets niet correct is staan ze voor je klaar met alles. Top bedrijf en tot de volgende bestelling.
VerzendingBezorger was op tijd jammer genoeg was ik niet thuis. Pakketje netjes afgeleverd op een ophaalpunt
KlantenserviceKlantenservice zoals ik al had gezegd perfect. Ik had een voeding defect en alles werd netjes getest en doorgemeten. Uiteindelijk defect bij een verkeerde kabel. Eigen fout dus.
AlgemeenBestelling bestond uit de assemblage van door mij uitgekozen componenten. De assemblage is uitermate goed. De kabels zijn strak en mooi weg gewerkt. De check op compatibiliteit voor en na assemblage geeft veel geruststelling. De assemblage was zonder installatie van storage. Maar na navraag bij mij wat ik zelf zou aansluiten zijn alle benodigde kabels ingeprikt en al in de assemblage meegenomen.
NB: Motivatie voor de review is omdat Azerty het gewoon erg goed heeft gedaan. Mocht ik bij toeval shoptegoed winnen, dan hoop ik dat ik dit aan een goed doel mag schenken, of eenvoudiger dat Azerty mijn review weglaat uit de kanshebbers voor een shoptegoed.
Ik had een verzoek om op een bepaalde dag te verzenden zodat ik thuis zou zijn bij aflevering. Dit beteent dat afgeweken moest worden van het normale verzendproces. Ik was benieuwd of dit goed zou gaan en ben in mijn nopjes dat het vlekkeloos en zoals gewenst is gebeurt. Daarnaast erg blij met de goede verpakking en de aanwezigheid van alle dozen en bijbehorend materiaal van de verschillende losse componenten.
KlantenserviceOmdat ik specifieke wensen m.b.t. het verzendmoment had en zelf mijn storage zou installeren is er direct contact opgenomen via email. Enerzijds om te bevestigen dat de verzending zou gaan zoals ik had verzocht, anderzijds om na te vragen welke storage ik zelf zou aansluiten om de kabels hiervoor in de assemblage mee te nemen.
AlgemeenAlle onderdelen besteld om zelf een pc in elkaar te steken. Alles netjes, compleet en snel geleverd.
Ook vooraf via de helpdesk mooie ondersteuning gekregen om de juiste onderdelen te kiezen.
Prijzen zijn echt wel laag.
Met black friday tevens nog een betere videokaart kunnen scoren !
Binnen de drie werkdagen alles ontvangen.
KlantenserviceNiet altijd makkelijk om de onderdelen met elkaar compatibel te houden. Via telefonische ondersteuning de beste keuze kunnen maken.
AlgemeenIk vind de website overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Vanaf de mobiel is de website minder handig, met name filters werken niet goed.
VerzendingVerzending was prima. Duurde 1 dag langer dan voorspelt op de website.
Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review.
Wij pakken je tip voor de mobiele website op. Hopelijk werkt dit binnenkort wel goed.
Onze excuses voor de vertraging van je order.
Uiteraard wensen wij je veel plezier met de aankoop!
Esmee
AlgemeenEen monitor besteld die na levering niet volledig bleek te werken. Al snel kwam ik erachter dat een van de bijgeleverde kabels stuk was en niet het paneel zelf. Azerty heeft mij toen direct een vervangende kabel gestuurd, uiteraard kosteloos.
AlgemeenAzerty is een van de eerste webshops waar ik ga kijken als ik iets wil kopen. Vaak een van de goedkoopste en met een snelle levering.
VerzendingSnelle versturing en de bestellingen worden altijd goed verpakt.
AlgemeenZe zijn klant vriendelijk en het is een bekende website en het bestaat lang en het retour systeem is makelijk
VerzendingHad een ssd besteld met een case het kwam netjes
KlantenserviceZe nemmen snel contact op
Algemeen6Tb HDD besteld. Afrekenen met credit card zonder bijkomende kosten. Volgende dag geleverd. Bleek na ca. 1 week UltraATA fouten te geven en na eigen onderzoek lag het probleem bij de HDD. Contact opgenomen met de serviceafdeling die me nog wat suggesties aan de hand deed, maar die ik al had geprobeerd. Na dat te hebben teruggemeld heb ik direct een RMA nummer gekregen. Ondertussen was het Black Friday en was er een mooie aanbieding van een 8Tb HDD. RMA afhandeling duurt logischerwijs even, toen dat was afgewikkeld was de 8Tb weer de oude prijs. Telefonisch contact opgenomen met Azerty, prijs werd netjes aangepast naar de BF prijs en 1 dag later stond de 8Tb hier al vrolijk te spinnen. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, zowel aan de telefoon als per mail.
VerzendingPerfect verpakt, levering 1 dag na bestelling.
KlantenserviceVriendelijk, deskundig en klantgericht. Defect (niet de schuld van Azerty) product binnen de kortste keren omgewisseld.
AlgemeenDe website bij Azerty is duidelijk en bestellen gaat makkelijk. Ze hebben goede aanbiedingen en leuke prijzen. Dit en de vriendelijke klanten service besluit me om iedere keer weer bij Azerty te bestellen. Het volgende product bestel ik gewoon weer bij Azerty!
VerzendingDe levering van de producten is uitstekend. Bestellingen worden netjes verpakt en komen ongedeerd aan. Tot dusver gelukkig allemaal via post.nl verstuurd. Dit een betrouwbare 3de partij, en beter dan menig ander postorder bedrijf welke andere pakket diensten gebruikt.
KlantenserviceIk heb kort geleden bij Azerty een bestelling gedaan. Door een foutje aan mijn kant (niet goed gekeken) klopte het aantal niet van mijn bestelling. Ik heb de klantenservice daarna per email gevraagd of ze dit nog konden aanpassen. Ze deden niet moeilijk en vrij snel na mijn email kreeg ik een email terug met een herstel voor het aantal en een duidelijke bestel instructie via de site.
AlgemeenZe regelen alles erg goed, als ze bijvoorbeeld iets vergeten zijn te verzenden en jij stuurt daar een mailtje over word dat gelijk geregeld. Ook is het goede service.
VerzendingAlles wat azerty had gedaan was goed, ze hadden me een code gegeven dat ik het kon volgen. Alleen kwam de postNL bezorger te laat, maar daar kan azerty niks aan doen.
AlgemeenBestellen ging eenvoudig. Netjes van de diverse stappen gemaild. Enige 'minpunt' is de wisselende prijzen. Ik had product via tweakers gezocht. De daar gemelde prijs was niet actueel. Later weer wel. Geen contact gehad met klantenservice, dus daar kan ik verder geen oordeel over geven.
VerzendingLevering volgens verwachting. 's Avonds besteld, de volgende dag in huis.
AlgemeenHeb hier mijn nieuwe computergeheugen besteld. Meteen een bericht ontvangen dat de betaling was ontvangen en snel zou worden verzonden. Enkele minuten later een mail waarin stond dat het was opgestuurd en wanneer het binnen zou komen. Topservice!!
VerzendingDe levering was heel snel, de volgende werkdag na het bestellen kreeg ik mijn pakketje bezorgd. Helemaal in goede staat maar helaas zonder pakbon, wat opzich logisch is met 1 product. Helaas geen bezorging in het weekend, maar dat is geen ramp.
AlgemeenDe site is duidelijk en overzichtelijk. Hoewel mijn bestelling een paar dagen later werd bezorgd was dit al aangegeven dus geen verassingen.
AlgemeenVolledige nieuwe pc aan losse onderdelen besteld. Super snel bezorgd en alles in goede staat aangekomen.
KlantenserviceNa de pc enige tijd in gebruik gehad te hebben, kwam ik tot de conclusie dat de GPU (Gigabyte 5700 XT) toch echt te heet werd (junction temp liep regelmatig op naar 98 graden en één keer zelfs 102 graden). Omdat het even geduurd had om alles goed werkend te krijgen (nieuwe AMD drivers...) en ik niet direct wilde erkennen dat de GPU niet OK was nadat hij eindelijk werkte, heb ik pas 2 maanden na mijn bestelling een serviceaanvraag ingediend (waar het officieel binnen 2 weken had gemoeten). Echter bleek dit geen issue toen ik erover belde. Dinsdag 3 december heb ik de kaart daadwerkelijk opgestuurd, en donderdag had ik al bericht dat ze hem gecontroleerd hadden en dat ik een nieuwe kreeg! Geen gedoe dus met de schuld bij de leverancier leggen en mij eindeloos laten wachten tot Gigabyte er iets aan zou doen.
Ik denk niet dat veel leveranciers dit zo goed en klantgericht opgelost zouden hebben, helemaal top!
AlgemeenProduct kwam op tijd by me thuis zonder enige probleem, had geen probleem met bestellen of betalen van mijn producten.
AlgemeenTijdens Black Friday voor een zeer mooie prijs een RTX 2080 Super aangeschaft. Deze videokaart was tweedehands (a-product dus compleet en in nieuwstaat). Product was de volgende dag geleverd en prima verpakt.
De site van Azerty is redelijk overzichtelijk en er zijn voldoende filters om tot je gewenste zoekresultaat te komen.
Met de klantenservice heb ik nog geen contact gehad dus hier kan ik geen mening over vormen.
Levering was op tijd en goed verzorgd. Ook het bezorgproces was duidelijk (orderbevestiging, garantiebewijs, factuur, track&trace). De videokaart was verpakt in een stevige doos met voldoende beschermmateriaal. Volgende dag had ik het product al in huis.
AlgemeenFijne webwinkel, ik heb hier onderdelen voor mijn eerste pc gehaald en werd netjes behandeld.
Verzendingde verzending was ook goed, alleen had vast nog sneller gekund, de staat van de componenten die ik heb besteld kwamen in goede staat aan.
KlantenserviceIk had eerst een verkeerde ssd besteld, later een mailtje gestuurd en een andere besteld. Verschil snel terug gestort gekregen.
AlgemeenZowel deze bestelling als alle eerdere bestellingen precies geleverd wat ik besteld had, netjes verpakt en snelle verzending.