Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De bestelling verliep prima,erg snel bezorgd. Wel was het een beetje onduidelijk over de betaling, aangezien ik al een mail van de bestelling binnenkreeg voordat ik had betaald.

Het bestellen ging soepel en het kwam mooi op tijd binnen . . . .

1,5 jaar oude Voeding is defect gegaan, product was niet meer leverbaar. Voor meer prijs kon ik een nieuwe krijgen en dat ook gedaan. Geweldige service.

de volgende dag was het binnen.

Telefonisch gesprek gehad. Ik kon het product dus omruilen(meerprijs betaald).

Op zondagavond via de site een Asus moederbord, set geheugenmodules en een nieuwe voeding besteld in de aanbieding tijdens de "Azerty 15 jaar" actie, en maandagochtend al een bericht dat de boel klaar lag: prima!

Order opgehaald in Raalte, ging gewoon vlot, vriendelijk en probleemloos.

Duidelijke website, producten zijn makkelijk te vinden. Handig dat je de status van de bestelling bij kan houden. Als sommige producten nog niet op voorraad zijn, kun je precies zien welke wel op voorraad zijn voor jouw bestelling en welke niet. Ook de prijs is erg goed. Ze zijn zeer concurrerend en ook heel eerlijk over de verzendkosten.

Verzending is uitstekend. Alles werd in één grote doos bezorgd, met daarbij een gigantische hoeveelheid luchtkussens. Hierdoor is alles goed binnengekomen.

Sommige producten waren niet op voorraad. Pas op de dag van verzending kreeg ik een mailtje binnen met het bericht dat het laatste product die dag binnenkomt. Eerlijk gezegd had die mail wel eerder mogen verzonden, met in ieder geval het bericht dat deze nog wel komt, maar wat later. Dat had me meer gerustgesteld. Desondanks vind ik het toch netjes dat ze een berichtje gestuurd hebben.

Ten slotte nog een laatste tip, ik zou het handig vinden als het ordernummer getoond wordt in het mailtje van 'Geef uw mening'

Mijn eerste ervaring met bestellen bij Azerty stelde niet teleur. Vooral graag zien wat op voorraad was, beschikbaar was in het magazijn en de verwachte levertijd voor elk artikel. Hun prijzen zijn ook extreem concurrerend met andere retailers. Ik zou ze zeker weer gebruiken.

Alles was goed verpakt en ik heb het binnen de aangegeven tijd ontvangen.

Heb nu 3 keer een compleet nieuw systeem gekocht bij Azerty en kan alleen maar positief zijn. Ze gaven uit zich zelf aan dat de gekozen voeding niet toereikend zou zijn en kwamen meteen met een alternatief in dezelfde prijsklasse. Ze hebben het nu erg druk op de assemblage-afdeling, daarom duurt het denk ik iets langer dan normaal. W01497094

Ik kon live meekijken tijdens de assemblage.

Ik ben zeer tevreden over de service van Azerty. Daarnaast ook tevreden over de bezorging, mijn pakketje werd nog eerder gebracht dan verwacht was. Kortom zeer tevreden.

super snelle bezorging

Het betrof de klantenservice, zie daar mijn review (M2 SSD die binnen de garantietermijn stuk ging)

Ik had M2 SSD die binnen de garantietermijn stuk ging. Na het op de website van Azerty aanmaken van een servicemelding (wat prima werkt), kreeg ik al snel een meldingsnummer terug met duidelijke instructies hoe het defecte product op te sturen. Na het opsturen al snel bericht dat het product ontvangen was en dat deze verder in behandeling werd genomen. Binnen enkele dagen al bericht dat een vervangend product opgestuurd zou worden. Netjes via track en trace via Postnl deze ontvangen en zit nu alweer in mijn systeem. Nette en snelle afhandeling door Azerty. Zeker zal ik weer hier bestellen, aanrader!

Goede, mooie website waar alles goed t e vinden is. Heel overzichtelijk en fijne filters.

Verzending naar postkantoor was nagenoeg meteen na mijn bestelling. Heb mijn pakketje alleen een dag later ontvangen doordat PostNL vertraging had. Verder alles perfect verlopen.

Dinsdag 24 september besteld verwachte het de 25ste en dat ik gelijk ervan kon genieten maar er moest een bios update gebeuren voor de moederbord wat 2/3 dagen duurt uiteindelijk kreeg ik het zaterdag de 28ste zij hadden de computer case verkeerd gestuurd en ik zelf heb de ram verkeerd besteld maandag de 30ste verzond ik het terug dinsdag de 1ste om 11uur hadden ze het binnen en
IK WACHT NOGSTEEDS OP TERUG ONTVANGST
Ben zeer teleurgesteld wacht al bijna 2weken terwijl ik verwachte dat ik het de volgende dag alles in huis zou hebben
Ik moet zelf iedere keer contact zoeken over de status ze zeggen dingen en komen het niet na
zoals dat het in verwerking is en dat ik het voor weekend kant verwachten
(Heb ook bewijs van alles)
En ik wou de cpu nieuw dicht in doos ontvangen maar kreeg het toch al geïnstalleerd op de moederbord
+de cpu fan maakt een ratelende geluid
Ik wacht ook op een nieuw koeler

Mijn ervaring is wil je iets bestellen wat je volgende dag in huis hebt ik zeg doenn
Maar aan hun service zou ik niet zo snel
meer aan beginnen
*4dagen moeten wachten voor een bios update wat 15 min werk is totaal
*7 dagen moeten wachten op dat ze de terug gestuurde producten controleren en de goede terug sturen als het niet langer is want heb het nog steeds niet ontvangen terwijl ze vorige week telefonisch zijden dat ik het zaterdag kon verwachten

Alleen goed als je een product koopt wat volgende dag wordt geleverd maar als het iets is waar je op moet wachten en of service voor nodig hebt van hun zoals bios update is mijn advies niet aan beginnen

Komen hun woorden niet na
En zijn niet goed in service verlenen

Goedemiddag B.yilmaz,

Bedankt voor je feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we jouw ordergegevens niet achterhalen. Zou je daarom zo vriendelijk willen zijn jouw ordergegevens te mailen naar michiel.vanaartsen@azerty.nl zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

Michiel van Aartsen

ik heb een ryzen 3700x aangeschaft omdat die zeer voordelig was bij Azerty. nergens anders zo goedkoop.
Bestelling gesplaatst en volgende dag in huis vanuit NL naar Be, wat voor mij topservice is.

POSTNL levert wel altijd bij buren als je niet thuis bent. Ik ben hier persoonlijk geen fan van. Maar ze hebben wel binnen de termijn geleverd en alles is goed verlopen.

Aanrader! 5 STERREN

Ik heb alle onderdelen voor mijn PC build bij Azerty gekocht. Hier hebben ze een groot assortiment met de goedkoopste totaalprijs. (blijkt uit de zoek zoekopdrachten bij tweakers en google)

Zoals online aangegeven zat er op de behuizing een wachttijd van 2 a 3 dagen. 3 Dagen later kwam postNL zoals de dag ervoor aangegeven mijn pakketten bezorgen. De inhoud van de pakketten waren goed verpakt met luchtzakken. Hierdoor kon ik in 1x de hele build afmaken.

Mijn aankoop bij Azerty is vanaf bestellen tot na het bouwen van de PC goed verlopen. Hierdoor heb ik geen contact met Azerty hoeven opnemen.

Super bedankt Azerty dat jullie mijn PC build hebben waargemaakt!

Wanneer je vragen hebt, kan je per mail of telefoon. Per telefoon over de bestellingen, word je volgende dag per mail netje beantwoordt, als je, je bestellingen wilt wijzigen word je direkt geholpen.

De bestellingen is goed verpakt met heel veel luchtkussentjes. Je kan aangeven wanneer je de artikelen wilt geleverd worden. Grote bestellingen worden verzekerd

Klantenservice is na al die jaren nog steeds Uitstekend.

Site is redelijk overzichtelijk en na inloggen is het makkelijk om de bestelling af te ronden

Ik had 32gb aan ddr4 geheugen besteld (>200 EURO) Het kwam aan in een noppenfolie enveloppe. Wel netjes met aangetekende post verpakking zag er nog goed. Ik had zelf een doosje verwacht. Ook netjes de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Makkelijk, duidelijk en efficiënt. De opgegeven levertijd is waar gemaakt. De bestelling opgehaald en betaald.

Bestelling opgehaald. Heel vriendelijk ontvangen en vlot geholpen.

Azerty blijft een vertrouwde keus als het gaat om computer hardware. Ruime selectie, goede voorraadstatus en marktconforme prijzen. Overzichtelijke website, handige winkelmand (met bewaarlink, handig voor het doorsturen) en goede status updates met betrekking tot verzenden.

Vooraf een bericht dat de verzending wordt aangeboden aan PostNL. Verzending verder? Prima - vlot en goed verpakt.

In het verleden, niet specifiek een recente order, enkele keren contact gehad met Azerty's Klantenservice. Niks op aan te merken, tot nu toe altijd naar volledige tevredenheid afgehandeld.

Azerty is één van de goedkoopste hardwarewebsites dat je kan vinden in Nederland/België. Ze hebben een groot assortiment van hardware waardoor je uit vele soorten kan kiezen, door hun simplistische webdesign kon ik in no-time al mijn hardware uitkiezen en ze laten assembleren door Azerty.

Het heeft wel een week geduurd voor het assembleren maar het wachten was zeker waard, cable management, verpakking, bescherming voor de pc was allemaal uitstekend. Enige nadeel is dat bij het bezorgen dat de tape van de doos beetje losgekomen werd waardoor een paar dozen werden gebogen, maar dit stopt mij niet om nog meer aankopen te doen in de toekomst.

Klantenservice was verrassend zeer goed, ze antwoordden binnen de 24 uur, zijn vriendelijk en blijven beleefd. Ik heb zeker geen klachten.

De website is erg duidelijk en is makkelijk door te scanner en ze hebben ee goed klanten service

Ze helpen zo veel mogelijk dat ze kunnen en snelle bezorg tijd

Waren aardig en antwoorden snel

Via tweakers Pricewatch kwam ik bij Azerty terecht. Duidelijke site en laat niets te wensen over. Gemakkelijk betaling met ideal.

Ik heb al vaker iets besteld bij Azerty. De bestelde IP-camera was bij Azerty het goedkoopst. Ook deze keer weer alles snel en goed verpakt geleverd.

Scorekaart voor Azerty