Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles oké bij Azerty. Nooit probleem gehad bij Azerty. Ben er jaren klant. Blijf daar altijd kopen.
VerzendingProduct is goed geleverd, zoals altijd bij Azerty.
AlgemeenVoor de eerste keer zelf computer samengesteld. Producten waren goed te vinden en goed omschreven. Betaling prima geregeld en de bezorging was snel. Alles goed verpakt.
VerzendingVerzending was goed. Levering zoals beloofd enkele dagen later. Goed verpakt.
AlgemeenVolgens de website geven ze aan dat de volgende dag kunnen leveren. Dit werkt helaas niet als je met creditcard betaalt. In dit geval hebben ze 2 dagen nodig om het bedrag te innen. Dit wordt nergens vermeld.
VerzendingWas netjes verpakt, verder niks over te zeggen.
KlantenserviceGeinformeerd over waarom de levertijd zo anders is met creditcard. Hier kreeg ik geen goed antwoord op (behalve dat het uiteindelijk goed gekomen is).
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je hier geen duidelijk antwoord op hebt ontvangen, waarvoor mijn excuses.
Bij een creditcard betaling kan het zijn dat MultiSafepay en/of Azerty nog handmatig akkoord moet geven. Dit kan ervoor zorgen dat de bestelling 1-2 werkdagen later wordt uitgeleverd.
Voorheen hadden wij dit op onze site vermeld, maar ik zie dit er nu helaas niet meer bij staan. Ik heb dit dus direct doorgezet naar mijn collega om dit bij de betaalmethode creditcard te vermelden.
Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan mag je altijd mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee
Algemeenheel erg goed behandeld. had twee bestellingen gedaan had een vraag over de ene werd heel snel beantwoord en geholpen
AlgemeenZoals gebruikelijk bij Azerty geen enkel probleem ondervonden,
Geheugen was niet in voorraad dus met de vaak negatieve ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan met de zin "2-3 dagen levertijd", was het afwachten.
Maar de artikelen werden bezorgd op de beloofde dag.
Azerty hield woord!
Netjes op tijd en stevig verpakt.
AlgemeenIk had bij Azerty.nl een processor en een voeding besteld, want het bedrijf oogde als betrouwbaar en hun prijzen waren toch scherp. Het betalen lukte helaas niet door een landelijke storing bij mijn creditcardmaatschappij. Toen ik na de storing contact op nam met Azerty om alsnog te betalen ging dat zonder problemen en kon de medewerker zelfs nog een extra product toevoegen aan mijn bestelling!
VerzendingWoensdagavond had ik uiteindelijk betaald en vrijdagmiddag kwamen mijn producten aan. Dat is toch echt wel snel, aangezien twee producten alleen maar bij de leverancier op voorraad waren en er voor de bestelling dus 2-3 werkdagen was verwacht. Overigens heel fijn dat Azerty op de site niet alleen hun eigen, maar ook de voorraad bij hun leverancier vermeldt.
KlantenserviceBij het openen van mijn bestelling wachtte mij echter een (on)aangename verassing. Azerty bleek namelijk de verkeerde voeding te hebben opgestuurd; niet de 1000W variant, maar die van 1200W. Eigenlijk waren deze producten min of meer exact gelijk aan elkaar, alleen had ik de wat krachtigere en tientallen euro's duurdere variant ontvangen. Als rechtenstudent bewust van het feit dat ik eigenlijk geen recht had op deze betere versie, heb ik de klantenservice gebeld. Daar moesten ze even in beraad wat ze precies gingen doen, maar uiteindelijk mocht ik bij uitzondering het betere product zonder bijbetalen gewoon houden!!! Uitzondering of niet, ik geef Azerty.nl zeven van de vijf sterren
Samengevat: Een goed informerende en fijne webshop stuurt supersnel een duurder product op dan waar ik voor had betaald en laat het mij houden.
AlgemeenIk bestel al jaren via Azerty en heb eigenlijk nooit problemen gehad. De levertijden kloppen vaak met wat er op de sites staat. En mocht een product uit voorraad zijn dan helpen ze met zoeken naar een vervangend product. Ze zijn niet de goedkoopste maar aan de andere kant is het ook zo dat goedkoop duurkoop is.
VerzendingVerzending is prima verlopen niks aan op te merken
KlantenserviceGebeld voor een gamevoucher aangevraagd via formulier ik dacht dat ik deze niet had gekregen, bleek hij in mijn spam filter te staan, dus ik was zelf de pannenkoek in dit geval. Maar service prima
AlgemeenHeel goede service, goed verpakking en veilig verzending, op tijd bezorged, ben ik helemaal blij mee.
AlgemeenGoede communicatie,service goed.Wat je besteld op voorraad is inderdaad altijd op voorraad.Wat wil je nog verder verwachten dan!
KlantenserviceWordt altijd netjes te woord gestaan aan telefoon
AlgemeenAfgelopen jaar meerdere bestellingen gedaan bij verscheidene winkels, maar Azerty is in mijn ogen toch de prettigste webshop voor computerproducten met ook nog een scherpe prijs.
VerzendingAlles de volgende dag geleverd. En goed verpakt
Klantenservice1. Had een DELL U2719DC monitor besteld die teveel backlight bleeding had. Na een belletje konden ze me vertellen dat dit waarschijnlijk een uitzondering was omdat de monitoren een zeer lage retourrate hadden. Met gerust hart heb ik dus een nieuwe besteld (die inderdaad vrijwel geen backlight bleeding had) en men bood aan om ook de retourkosten terug te betalen ondanks dat ik hem onder wet op aankoop retourneerde. Topservice!
2. Had 26 september een Ryzen 9 3900X besteld en 30 september begon een kortingsactie met gratis games. Heb ze gevraagd of ik onder coulance alsnog de games kon krijgen (ik kon immers de processor nog terugsturen onder Wet Aankoop op Afstand). Net gemaild, en nog geen reactie gehad, maar wat de uitkomst ook is mijn oordeel blijft Uitstekend!
AlgemeenIn de loop der jaren heb ik al al veel besteld bij Azerty. Ik ben ooit een keer teleurgesteld doordat een netwerkkabel haaks bleek te zijn terwijl dat niet vermeld stond maar dit is goed opgelost. Voor de rest zijn al mijn bestellingen goed verlopen.
VerzendingDe verzending was perfect. Heerlijk snel en goed verpakt in een mooie kleine doos waar mijn nieuwe access points precies goed inpasten.
Algemeenik wist niet zeker wat ik wou kopen en ik ben heel snel geholpen en op de manier dat ik gehoopt had. heel erg bedankt voor de goed service
Verzendingniets mis mee het duurde me alleen te lang omdat ik niet meer kon wachten haha.
Klantenservicevia twitter vragen gesteld en hele goed geholpen. bedankt voor de service
AlgemeenTelefonisch diverse vragen gesteld over een aantal producten en heel netjes antwoord gekregen. Helaas waren de producten niet op tijd leverbaar voor mij (ik had ze eerder nodig), maar het telefonisch contact was erg prettig.
AlgemeenCrucial SSD besteld bij AZERTY, deze is in totaal qua prijs wel iets duurder dan elders, echter vind ik service en het nakomen van verzending een pré.
Zodoende is de 1 of 2 euro meerprijs mij dit dik waard.
Aftersales vind ik nog wel belangrijker dan de sales. En met name het op tijd leveren is ook zeker zo prettig met een goede Track and Trace.
SSD Crucial MX 500 besteld, 2x op verschillende dagen.
1e keer op een zaterdag, de SSD netjes op maandag geleverd. Chappeau, bij menig andere zaak komt deze dan op de dinsdag. De 2e SD besteld dinsdag 8 oktober, netjes op woensdag geleverd.
Dit al vaker gedaan ( 20x keer in totaal of meer.. maar telkens super volgens afspraak.
Voorbeeld voor andere shops.
In het verleden al een gebruik moeten maken van de klantenservice van AZERTY. Ik kan hier alleen maar zeggen gewoon geweldig.
Product snel omgeruild ( 1 dag !! ) en onjuiste gratis retour gezonden.
Gewoon uitmuntend.
AlgemeenMoederbord, processor en case besteld. De prijs was niet het allerlaagste, maar vergeleken met links en rechts bestellen scheelde het maar een paar euro. Wilde het ook zelf op gaan halen. De dag erop stond alles netjes klaar. In het ordersysteem is ook bij te houden of de order al verzameld is, zodat je niet voor niets naar Azerty rijdt (voor als je zelf je spullen op gaat halen).
Spulletjes netjes in orde
Twee weken na aanschaf kwam AMD ineens met een reward actie voor een gratis game. Omdat de aanschaf van mijn processor buiten die actie viel, had ik daar geen recht op.
Wel zag ik een andere actie voor een Xbox Game Pass. Daar kon ik nog wel aan meedoen. Vervolgens kreeg ik van beide acties nog een code. Netjes.
Wellicht zou Azerty overigens actief klanten attent kunnen maken op acties waar je voor gerechtigd bent. Als ik zelf niet had gekeken, had ik de Game Pass actie gemist. Nu als bonus gelukkig een game erbij.
AlgemeenGoede prijzen op Azerty en hoge kortingen! Ook erg mooie en duidelijke layout. Ze hebben ook een zeer diverse inventaris met veel producten en genoeg voorraad!
VerzendingVerzending was uitstekend. Had de volgende dag het product binnen.
AlgemeenWederom gebruik gemaakt van de serivce. Mijn samsung beeldscherm dat defect was gegaan na aantal maanden, helaas heeft het 4 weken geduurd waar Azerty zelf niks aan kan doen en afhankelijk is van het reperatie bedrijf. In de tussen tijds heeft Azerty zelfs een tijdelijk kostenloos een leen monitor aangeboden, waar andere webshops een voorbeeld van kunnen nemen omdat veel webshop nooit snel een leen monitor aan zullen bieden naar klanten al zeker niet kostenloos!! . Daarnaast heel fijn contact met de klantenservice en zijn erg empatisch en klantvriendelijk klantenservice dat duidelijk begrip heeft voor hun klanten. Azerty onderscheid zich hier mee van andere webshops. Ondertussen 1 van mijn favoriete webshop!!. Service en Ordernummer : M0041953 / V00063783
Verzendingenige vertraging door reperatie bedrijf. Overmacht azerty.
Klantenserviceenigste wat ik hier over kan zeggen is dat er mee gedacht wordt in oplossingen. Een klantenservice die heel vriendelijk is en zoekt naar oplossingen!!
AlgemeenIk was op zoek naar een moederbord voor mijn intel proccesor, deze vondt ik aan de scherpste en voordeligste prijs bij azerty
VerzendingDe verzending verloopt zeer vlot en volgens de geplande en beloofde tijd
KlantenserviceDe klantenservice is vlot en makkelijk bereikbaar via email
AlgemeenNa bij veel "IT webshops" te hebben bestelt, uiteindelijk toch nu al een lange tijd vaste klant bij Azerty. Groot assortiment, goede prijzen en leveringen altijd optijd geweest tot nu toe. Over het algemeen een top winkel.
VerzendingProducten waren goed verpakt, soms zelfs misschien een beetje overkill, maar dat heb je liever dan dat er iets kapot gaat. Leveringen zijn tot nu toe ook altijd op tijd geweest.
AlgemeenIk bestel altijd alle pc hardware bij Azerty. Goede prijzen, snelle levering en goede service. Betrouwbaar.
VerzendingPakket wordt altijd op aangegeven moment geleverd. Zeer goed verpakt met meer dan voldoende luchtkussens om de hardware heen.
KlantenserviceBij mijn vorige bestelling had ik nog wat vragen voordat ik wilde bestellen. Ze hebben binnen enkele uren gereageerd op mijn mail en denken graag mee.