Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoed, stevig verpakt. Niks beschadigd. En een hele snelle levering. Ben zeer tevreden met mijn mooie nieuwe computer componenten
VerzendingDoos was gevuld met zakjes lucht zodat de onderdelen niet veel ruimte hadden om te bewegen in de doos en hierdoor in goede staat aankwamen
AlgemeenWebsite kan duidelijker, bestelling ging wel gemakkelijk, levering was snel.
Nette email ontvangen met link naar de factuur 2 dagen na bestelling.
Product was in goede staat, maar vond het vreemd om heel grote kartonnen doos te ontvangen met aan een zijde een hoop van die plastic luchtkussentjes en daaronder, op de bodem van de doos, de doos met videokaart. Ik had bescherming rondom de doos met videokaart verwacht.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Ik ga het intern doorgeven hoe de videokaart is verpakt zodat wij dit op kunnen pakken.
Wens ik je veel plezier met de videokaart!
Esmee
AlgemeenVroeger vaker besteld bij ze, tijd niks nodig gehad en nu weer wat besteld. De schijven werden snel en goed geleverd, niks veranderd dus, zoals het hoort.
VerzendingGoed ingepakt de twee schijven.
AlgemeenIn 1 werkdag geleverd, geweldige service en ze reageren zeer snel op mailtjes. Producten allemaal binnen! Ik kan Azerty als geen ander aanraden!
VerzendingGoed verpakt (inclusied bescherming) en voorzichtig overhandigd.
KlantenserviceIk had een vraag en heb ook iets teruggestuurd (niet door een fout van Azerty maar omdat ik mij bedacht had) en dat is meteen goed gekomen!
AlgemeenKingston A400 SSD 480GB besteld.
Hij was op voorraad, dus direct leverbaar, aardige prijs, en snel geleverd.
Wel vaker besteld, en nog nooit teleurgesteld!
Snel verzonden (voor x uur besteld, volgende dag in huis)
AlgemeenBetalingsproces was duidelijk en gemakkelijk. bestelling stond enkele uren na betalen klaar om verzonden te worden.
KlantenserviceTijdens het ophalen van de levering kwam ik tot de conclusie dat ik 1 artikel verkeerd had besteld. Netjes ter plekke opgelost en de order om kunnen zetten naar een vervangend artikel. Geen gedoe.Top
Algemeenzeer tevreden over de levertijd de bestelling zelf was ook super dit mooi ingepakt er kon zeker geen schade aankomen en dit voor een goeie prijs
Verzendingde levering is zeer vlot verlopen en was mooi en veilig ingepakt de leverancier was ook zeer vriendelijk
Klantenservicezeer goeie communicatie naar de klant toe zeker een plus punt waar veel bedrijven kunnen van leren ook was dit pakket goed verpakt
AlgemeenGoede servise, goede website, ruim assortiment. En voelt beter om hier te bestellen dan bij de grotere concurrentie die van alles verkopen.
AlgemeenGoede overzichtelijke website en veel producten met goede beschrijvingen, lekker makkelijk om een leuk lijstje bij elkaar te zetten en makkelijk betalen.
VerzendingWordt altijd snel geleverd, nooit problemen gehad.
KlantenserviceIk heb ook nog een SSD gehad die vroegtijdig de geest gaf, deze heb ik samen met Azerty ook snel opgestuurd en na controle terug naar de fabriek gestuurd. Het heeft even geduurt maar uiteindelijk wel gewoon netjes mijn geld terug gehad.
AlgemeenDe site was erg duidelijk en qua betaling is alles goed verlopen. Het enigste is dat er een storing was met hun site waardoor er in mijn profiel stond dat ik mijn betaling nog niet was binnen gekomen terwijl het geld wel van mijn rekening was afgeschreven
VerzendingOp hun site stond levering 2-3 werkdagen echter was dit bij mij niet het geval. Ik had mijn pakket op zondag bestelt en het kwam pas om de volgende zaterdag aan. Ook was de doos waar het product in zat flink beschadigd.
KlantenserviceDe klantenservice was niet de snelste die er bestaat maar ik kreeg wel binnen 24 uur antwoord over mijn vragen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat niet alles soepel is verlopen met de bestelling.
Ik kijk graag met je mee om dit na te kijken en voor de toekomst te verbeteren. Zou je daarom je ordernummer willen mailen, esmee.heerink@azerty.nl?
Esmee
AlgemeenWas in doubt at first but gave it a try anyways. And later on found out to be a Superb website, one of the cheapest compaired to other sites. Fast and reliable order delivery. Complete and wellpacked for security.. i recommend this to my other gamer friends..
AlgemeenDesign is gedateerd en niet bijzonder gebruikersvriendelijk. Zeker niet onvriendelijk maar kan wel wat polisch gebruiken. Zeker de filters werken suboptimaal en is het vergelijk van producten niet altijd even makkelijk. Daarnaast werkt het sorteren niet echt lekker (sorteren op prijs werkt soort-van. Producten komen ongeveer op prijs te liggen, maar soms staat er een €450 product boven een €430 product).
De negatieve punten bij producten zijn soms ook een beetje vergezocht.
Product werd snel en goed verpakt geleverd. Nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceBij een eerdere order een Ryzen 3 terug gestuurd die ik gebruikt had voor BIOS upgrade. Informatie werd nogal statig gegeven maar er werd wel netjes naar gehandeld. Edit: Na het nalezen van de email conversatie lag dit volledig aan mij en mijn email programma. Die liet de herhalende tekst (het retour adres) automatisch niet zien. Gewoon goed gehandeld!
Goedemorgen,
Bedankt voor je review.
We zijn ons ervan bewust dat de filters en vergelijken niet altijd goed staan op onze website. We werken er hard aan om dit op te lossen.
Daarnaast goed om te horen dat het netjes is afgehandeld. Ik ben wel benieuwd hoe de informatie over is gedragen. Zou je dit wellicht willen mailen, dan ga ik kijken of wij dit kunnen verbeteren in de toekomst. Je mag mailen naar esmee.heerink@azerty.nl.
Esmee
AlgemeenDe website is gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Het assortiment is ruim en vaak ook op voorraad. Verzending is snel en de producten worden veilig verpakt voor transport. Bij noodzaak tot contact met medewerkers reageren ze op werkdagen binnen 24 uur. Het enige minpunt is afhankelijkheid van postbezorgers.
VerzendingPrima verzonden.
KlantenserviceZe reageren binnen 24 uur op werkdagen.
AlgemeenIk heb hier de producten gevonden welke ik niet makkelijk ergens anders kon vinden. De service was goed, de producten waren er sneller dan verwacht en alles was goed verpakt. Ik blijf zeker Azerty gebruiken bij mijn toekomstige computergerelateerde aankopen.
AlgemeenWoensdag laat besteld, donderdag in huis. Super service. Wat.kun je nog meer willen. Hassle free.
AlgemeenBestelling snel gemaakt, goed op de hoogte gehouden van de status en de volgende werkdag al binnen! top service (:
AlgemeenAl meerdere keren een systeem in elkaar laten zetten naar volle tevredenheid. Voor mijn nieuwste systeem had ik aangegeven later zelf nog een videokaart en SSD toe te voegen en tot mijn verbazing waren de kabels hiervoor al meegenomen in de build!? Top service, bedankt Stefano en Jeremy!
NB: Ze hebben ook de optie om de assemblage live mee te kijken, mits je dit aangeeft. Ik had dit niet gedaan, maar toen ik voor de lol op de livestream klikte werd toevallig net mijn systeem in elkaar gezet, heel leuk om te zien!
Algemeenvan 't uit zoeken van de onderdelen tot 't betalen ging prima voorspoedig en overzichtelijk, de site layout spreekt voor zich zelf
Verzendingeerst, hadden we een probleempje met dat 1 onderdeel (een monitor) nog niet beschikbaar was van uit de leverancier dit licht dan ook niet aan azerty maar aan de leverancier toch is 't vervelend om 2 week op een bestelling te wachten die er binnen 3 dagen zou moeten zijn
Klantenservice't probleem van dat de bestelling zo lang duurde is uitstekend opgelost door de klanten service zei hebben de bestelling opgesplitst en toen kwam alles voorspoedig en de monitor een paar dagen later, alles is nu binnen en werkt goed.
AlgemeenSnel service, fijn en vriendeijke klanten service. Ben erg tervreden met mijn aankoop. Zeker een aanrader!
AlgemeenFijne website. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen. Bestelling was op tijd binnen, zoals aangegeven.
Nadeel: je bent verplicht een account aan te maken tijdens afrekenproces.
Prima verzending snel en goed ingepakt.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Fijn dat alles op tijd binnen is gekomen.
Een account aanmaken is op dit moment inderdaad nog verplicht. Wellicht wordt dit in de toekomst nog aangepast. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen je account weer te laten verwijderen via 'Mijn Azerty'.
Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar esmee.heerink@azerty.nl.