Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAzerty heeft goede levertijden en een duidelijke website. Vaak zijn ze ook goed geprijsd. Bestelling deze keer ging ook weer prima!
VerzendingHad wat problemen, maar weet niet of dit door het beleid van PostNL of Azerty komt. In eerste instantie kreeg ik bericht van PostNL dat ze niet de volgende dag konden leveren (dit leek door PostNL te komen). De volgende twee dagen was ik niet thuis (daar kunnen zij natuurlijk niks aan doen). Maar pas na twee pogingen werd hij de volgende dag (dus 4 dagen na plaatsen van de order) geleverd bij ophaal punt. Van mij hadden ze hem ook gelijk bij de buren of ophaal punt mogen leveren als ik niet thuis was.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat er problemen met bezorgen zijn. Hopelijk heb je het intussen op kunnen halen bij het afhaalpunt.
Gelukkig gaat PostNL de bezorging aanpassen zodat het na één bezorgpoging het pakket wordt afgeleverd bij een afhaalpunt in de buurt.
Esmee
AlgemeenIk heb al een groot aantal bestellingen geplaatst bij Azerty.nl en ben altijd zeer tevreden geweest over de informatieverstrekking, service, prijzen en bezorging. Deze (web)winkel bestaat al een geruime tijd en staat niet voor niets altijd hoog aangeschreven.
VerzendingDe levertijd van producten is op de site duidelijk aangegeven en is bij mij altijd overeengekomen met de werkelijke datum van levering. In veel gevallen is deze levering gratis. Producten zijn veilig verpakt.
KlantenserviceWeinig contact gehad door de goede afhandeling van zaken. De keren dat er contact was verliepen zeer prettig; deskundig advies en snelle, duidelijke communicatie.
AlgemeenDe monitor van mijn zoon hield er opeens mee op. Tijd dus om snel een nieuwe te kopen. Door ervaringen in het verleden en door de goede prijs voor de monitor die we op het oog hadden kwamen we uit bij Azerty.
De monitor was vlot besteld, we kregen snel een bevestiging en in de avond een bevestiging dat de bestelling was verstuurd. De volgende dag kwam de monitor - zoals beloofd - aan. Een solide service dus.
Prima. Zoals beloofd de ene dag besteld, de volgende dag in huis.
AlgemeenTelefonisch is Azerty zeer goed bereikbaar.
Bestellen van producten gaat zeer gemakkelijk via de website.
Het bedrijf komt betrouwbaar over en is klantvriendelijk.
Apparatuur is van een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben blij met mijn Asus RT-AC68U router.
Bedankt Azerty!
Online product besteld en afgehaald bij het bedrijf.
Snelle afhandeling. De order werd snel uit het magazijn gehaald en aan mij geleverd. Legitimatie verplicht laten zien is een goede beveiliging.
Zeer nette servicedesk met een aantal custom made pc's in de ruimte.
AlgemeenHad een ssd besteld via Azerty (zij waren de goedkoopste van de lijst op tweakers) en deze was er de dag erop al binnen.
Kwam net verpakt binnen en werkt ook erg goed.
Persoonlijk ben ik wel te spreken van het gemak van Azerty's website en meestal bestel ik toch bij Azerty door het gemak en fijne gebruik van hun site.
Goed verpakt en mooi op tijd
AlgemeenIk had alle onderdelen van een nieuwe build wel moeten bestellen via Azerty want alles kwam gewoon de volgende dag aan. Scherpe prijzen, bijna alles op voorraad en een goede website.
VerzendingZoals ik al zei, alles kwam de dag na de bestelling aan.
AlgemeenOverzichtelijke website en proces tot aan betaling. Ik zou wel graag in de toekomst een koppeling zien tussen tweakers/hwi wenslijsten en de azerty website.
VerzendingLevering was ook prima. Ik zou wel graag in de toekomst een melding willen krijgen als postadres niet overeenkomt met betaaladres. Als je verhuist, dan komt je pakket op je oude adres aan.
KlantenserviceKlantenservice is excellent. Azerty heeft nadat ik problemen had tijdens zelfbouw, alle componenten samen netjes werkend gekregen. Pak van mijn hart!
AlgemeenDe site werkt goed. De bestelling heb ik op tijd ontvangen, was goed maar niet overdreven verpakt. Ik ben tevreden.
KlantenserviceIk heb gebeld naar de klantenservice omdat ik in de veronderstelling was dat ik een schroefje miste voor het vastzetten van een m2 ssd. Had snel contact en werd goed geholpen.
AlgemeenDe prijzen van Azerty zijn beter dan andere websites die ik heb bekeken, denk hier aan Megekko en alternate de site is overzichtelijk met filter mogelijkheden naar precies wat je wilt en elke dag met volgende werkdag in huis bestelling vind ik geweldig
VerzendingAlles heel goed verpakt, alle dozen waren onbeschadigd
Klantenservicede moederbord die ik besteld had was op de website aangegeven als atx moederbord maar bleek mini itx te zijn. contact opgezocht met azerty en kreeg de procedure voor retour duidelijk en vriendelijk uitgelegd.
AlgemeenAccuraat informatie op de site over hun producten. Veelzijdige artikelen voor computers en randapparatuur. De site is overzichtelijk en haalt de artikelen snel op. Zoekfunctie werkt zeer goed.
VerzendingZeer snelle levering. Afspraak voor 23:00 volgende werkdag in huis klopt.
AlgemeenGoede en overzichtelijke site waarbij je makkelijk kunt vinden wat je zoekt zonder enkel probleem.
VerzendingPakket kwam binnen zonder schade intern of extern. Duurde wel een paar dagen omdat het product destijds niet op vooraad was.
AlgemeenSnelle levering en zeer groot assortiment met duidelijke productbeschrijvingen. Bij de componenten staan ook duidelijke eventueel benodigde aansluit benodigdheden vermeld.
KlantenserviceWachtwoord reset werkte niet. Probleem direct opgelost.
AlgemeenVlotte levering, doen wat ze beloven! Al jaren betrouwbaar. Een plezier om mee te werken.
AlgemeenPrima ervaring bij deze webshop. Site is eenvoudig te navigeren. Echter kunnen sommige zoekcriteria wel beter. (m.2 SSDs QLC optie ontbreekt).
Handig dat de site je winkelwagentje onthoud.
Iets langere levertijd dan verwacht, gelukkig wel netjes gecommuniceerd. Verzending was goed verpakt en compleet.
KlantenserviceBij 1 van de producten was de te verwachte levertijd 2 tot 3 werkdagen. Dinsdag besteld, zaterdag heeft Azerty contact opgenomen met de mededeling dat het onderdeel maandag binnen zou komen volgend de leverancier, dit gebeurde ook. De bestelling is de volgende dag geleverd. in totaal 5 werkdagen.
Goedemiddag,
Bedankt voor de review.
Ik ga intern doorzetten of het mogelijk is om de zoekcriteria voor de SSD's uit te breiden.
Vervelend dat de order later dan verwacht is aangekomen, waarvoor excuses.
Maar ik ben blij dat het uiteindelijk goed bij je is aangekomen.
Esmee
AlgemeenAzerty hield me via de mail op de hoogte van het volledige afhandelen van mijn bestelling. Dat zijn dan wel extra mailtjes, maar liever wat extra dan van niets horen en in onzekerheid blijven.
VerzendingIk heb gebeld met Azerty voordat ik mijn bestelling deed. Het was 15:15 uur. Voor 15:00 uur besteld, dan zou de volgende dag al geleverd worden. Helaas was ik net te laat. U kunt zich mijn verrassing voorstellen dat de levering, ondanks dat ik na 15:30 uur had besteld, toch de volgende dag werd bezorgd. Leuke verrassing.
KlantenserviceIk ben keurig te woord gestaan door een medewerker die geen valse verwachtingen heeft gewekt. En uiteindelijk kwam mijn levering toch nog binnen 24 uur!
AlgemeenHet product was veilig verpakt verstuurd, op tijd geleverd en tevens was Azerty de aanbieder met de laagste prijs (incl. verzendkosten).
AlgemeenFijn dat je 's avonds kunt bestellen en toch de dag erna het bestelde ontvangt.
VerzendingDe 3,5" harde schijf die ik bestelde was uitstekend verpakt: in een speciaal bubbeltjeszakje en dat zakje zat in een doos, aangevuld met bescherming. Zo blijft de kwestbare schijf ook heel als er wat minder voorzichtig mee wordt omgegaan tijdens het sorteer- en bezorgproces!
AlgemeenVanaf het moment dat wij alles hebben samen gesteld tot aan de betaling verliep alles goed ,geen gekke dingen.
VerzendingVanaf het moment dat wij de track en trace binnen kregen tot aan het moment van bezorging verliep alles goed, we k konden alles volgen via de app van postNL. Alles was goed verpakt in een grote doos en voorzien van luchtzakjes.
KlantenserviceVia de mail hebben wij contact gehad met de klantenservice ,wij hebben savonds een mail gestuurd en iets over negen uur de volgen de dag hadden wij netjes antwoord op onze vraag.
AlgemeenOver de webshop kan ik weinig vertellen, ik zoek iets uit op Tweakers, klik op een link en beland direct bij het artikel. Deze keer was ik te snel met bestellen, ik was een SSD vergeten. Het zou wat lullig zou zijn dat ze mij misschien twee pakketjes zouden sturen daarom heb ik de klantenservice gebeld en gevraagd of de SSD nog bij de bestaande order kon. Geen probleem: binnen een paar minuten geregeld, de aangepaste order verscheen op m'n accountpagina met een betaalverzoek die ik met IDEAL kon voldoen.
Ik had geen idee dat zulke dingen zo makkelijk geregeld konden worden.
Een fijne ervaring.