Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenAltijd goed geholpen, maar bij de laatste bestelling vond ik de klantenservice heel erg slecht!
KlantenserviceHad een barebone, processor en gebeugen besteld. Bij opmerkingen bij de bestelling had ik de vraag gesteld of processor en geheugen compatible waren met barebone. Bestelling werd geleverd maar werkte niet. Teruggestuurd maar kreeg de mededeling dat processor niet compatible was met barebone en of ik de servicekosten maar even wilde betalen. Na mijn protest werden deze gehalveerd. Omdat ik bij de bestelling gevraagd had of e.e.a. compatible was, vvind ik het in rekening brengen van kosten onterecht. Klanten/Klachtenservice heel slecht. Weet niet of ik volgende keer hier weer bestel!
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Vervelend dat je dit keer niet tevreden bent.
Ik kijk graag met je mee, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
Wil je het ordernummer naar mij mailen, esmee.heerink@azerty.nl?
Esmee
AlgemeenDe webshop is zoals ie overal zou moeten zijn, zoeken op alle mogelijk specs. Duidelijk, compleet en snel. Zoeken op bv Levering volgende dag of later, is een belangrijke optie, die in mijn geval ook waargemaakt wordt. Top.
VerzendingAlles in een doos, met pakbon, geen ontbrekende stukken.
AlgemeenAltijd één van de goedkoopste als ik naar producten zoek met een snelle en goede levering. Ook toen ik een opmerking had was Azerty snel te bereiken. Uitstekende service en webshop.
VerzendingToen ik mijn bestelling deed direct een bevestiging gekregen over de mail en vervolgens netjes te horen gekregen wanneer het product verstuurd was met een track & trace erbij. Goed verpakt en het product is netjes aangekomen.
KlantenserviceZelf had ik nog een opmerking over het product en toen ik contact met ze zocht via Facebook kreeg ik snel bericht terug en zijn ze er meteen werk van gaan maken.
AlgemeenAzerty is al lange tijd mijn vaste bestelwinkel, goede service en snelle levering. Prijzen zijn prima!
KlantenserviceGoede telefonische hulp met advies over producten.
AlgemeenBestelling gaat zonder problemen met de web site.
Betaling met Ideal is makkelijk
In de middag besteld en de volgende dag in huis.
Goede info over bezorging omdat Post gebruikt wordt voor verzenden
AlgemeenGoede webshop bestel hier vsker dingen en zal dit ook blijven doen echt een aanrader
VerzendingProducten waren goed verpakt en veilig verzonden. Verzending duurde helaas langer dan aangegeven
AlgemeenGarantie vervanging van HD. Prima procedure en snel en goed afgehandeld. Vervangingsprocedure helder en goed toegelicht
VerzendingOp tijd verzonden en goed tussentijd op de hoogte gehouden
KlantenserviceGoede begeleiding bij traject en direct antwoorden op mails
AlgemeenGeheugen besteld: werd pijlsnel geleverd.
Werkte niet goed, computer liep vast.
Kon het terugsturen waarna er een nieuwe werd geleverd.
Deze werkt nu prima!
was met zorg verpakt.
KlantenserviceKlacht werd uitstekend afgehandeld
AlgemeenIk heb een complete pc aan onderdelen besteld bij azerty. De voeding bleek niet op voorraad te zijn, dus zou het een dagje langer duren. Telefonisch heb ik met een vriendelijke medewerker een andere voeding uitgekozen die wel op voorraad was. De factuur hebben ze direct aangepast, en mijn bestelling was de volgende dag nog in huis.
Super!
Snel, goed verpakt. Wat wil ik nog meer?
KlantenserviceVriendelijk en aanspreekbaar. De service zit bij de prijs in.
AlgemeenThe order process was very easy. I had to pay at the door, because I didn't have the means to pay online. After doing so, AZERTY called me to ask if I noticed that I would pay 15€ more. Great support!
AlgemeenBestel al mijn computer onderdelen bij Azerty. Is snel en ook nog scherp met prijzen!
VerzendingTot nu toe altijd op tijd mijn pakketten gekregen zoals aangegeven.
Algemeenmakkelijk, handig en goedkoop. De drie belangrijkste punten die een webshop kan hebben. Azerty heeft deze punten dan ook allemaal met de hoogste score behaalt.
VerzendingDe volgende dag was het al binnen,ik kreeg binnen 2 uur de track and trace code en alles was in perfecte staat.
AlgemeenComputer onderdelen uitgezocht (veel keuze) en computer vakkundig in elkaar laten zetten door Azerty. Systeem compleet geleverd met originele dozen. Kabels netjes weggewerkt.
VerzendingOp gewenste moment verzonden, goed verpakt.
KlantenserviceAltijd bereid (technische) vragen goed en volledig te beantwoorden, en vrij snel ook.
AlgemeenGoede foto's en beschrijving op de site en makkelijk mijn koptelefoon betaald via Ideal, prima site
VerzendingVerpakking was een beetje overkill, kwam in een doos waar ik de headset doos minimaal 3* kan in stoppen maar wel netjes gevuld met lucht bubbel plasic ook jammer dat ze ook niet in het weekend bezorgen maar ja
AlgemeenIk kreeg mijn computer onderdelen snel en voor een goede prijs. Het was ook goed ingepakt om schade te voorkomen.
Verzendingheel snel en ook goed verpakt
Klantenservicekon alle informatie vinden over de producten en ook de mening van azerty helpt bij het bouwen van je eigen pc
AlgemeenOverzichtelijke website, goeie inventaris met duidelijke productinformatie. De keuze voor de componenten was makkelijk te realiseren en de compatibiliteit was goed te meten. Zondag besteld, maandag álles in huis. Perfect.
VerzendingZoals gezegd, zondag besteld maandag geleverd. Uitstekend.
AlgemeenVoor het bestellen hebben ze een prima website om specifiek te zoeken.
Ze bieden scherpe prijzen aan.
Op zondag avond om 19:00 besteld. De volgende ochtend om 10:00 al binnen. Wat een snelheid.
AlgemeenKeurige zaak, bij samenstellen nieuwe pc bestel ik hier met vertrouwen mijn onderdelen. Aan te bevelen!
AlgemeenMijn bestelling heb ik zelf afgehaald, ben prima geholpen op de zaak zelf. Goede koffie en een vriendelijke dame aan de balie. Betaling geen probleem
KlantenserviceHeb 2 case fans retour gedaan, was ik uiteindelijk niet nodig. Retour ging top, en omruilen voor andere goederen geen probleem. Al jaren top bij deze winkel.
AlgemeenAlles makkelijk te vinden. Ruime keus uit het assortiment. Prijzen ook prima. Goedkoper dan op diverse sites.
VerzendingLevering prima. Track en tracé ook betrouwbaar.
KlantenserviceHeel vriendelijk. Ik belde dat ik m'n bestelling wilde delen en dat was geen probleem. Kreeg netjes een mail dat m'n andere product dinsdag zou geleverd worden, en woensdag binnen zou zijn. Helemaal prima.
Er volgen zeker nog meer bestellingen
Mvg,
Martijn