Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe website is overzichtelijk, het product werd goedkoop aangeboden ten opzichte van de concurrent en de levering was zeer snel, een dag later bezorging is altijd prettig dus fijn dat het zo snel kan! Azerty verkoopt meerdere componenten, dus voelt ook vertrouwt. Verder geen contact gehad met de klantenservice.
VerzendingZeer goed verpakt en snelle levering. Geen beschadiging of iets dus dat was top. Ik kreeg alleen niet de optie om het op een afhaallocatie te laten bezorgen, maar desalniettemin ben ik zeer tevreden.
AlgemeenNetjes op tijd geleverd. Vraag over levering werd zeer snel en correct behandeld via e-mail.
VerzendingDubbel verpakt. Verpakking was beschadigd maar product niet. Lage verzendkosten.
KlantenserviceE-mail werd snel en correct behandeld.
Algemeen3 keer iets besteld bij Azerty. Alle 3x in keurige staat. Wat wel ietsje beter zou kunnen is de webshop. Sommige onderdelen zijn moeilijk te vinden.
Verzending3 keer iets besteld bij Azerty. De eerste 2 keren keurig op tijd (in tegenstelling tot een andere webshop). De 3e keer helaas een dag vertraging, wel kreeg ik een mailtje met uitleg waarom het vertraagd was, wat bij betreft perfect opgelost. Op die manier vind je het ook minder erg dat de levering een dag vertraagt.
KlantenserviceNetjes een mail ontvangen van een medewerker dat mijn bestelling vertraagd was. Bij andere webshops nog niet meegemaakt.
AlgemeenIk had een defect aan mijn Corsair LS100 waarbij 1 strip na een paar weken uit viel. Azerty heeft na aanmelden storing compleet nieuwe set gestuurd waardoor ik defecte onderdeel kon vervangen en daarna de set met defect kon opsturen.
VerzendingSnel en accuraat. Uit voorraad leverbaar waardoor omwisselen van defecte onderdeel snel was. Ook is de RMA procedure goed geregeld.
KlantenserviceRonduit fantastisch. Misschien omdat ik een "vaste klant" ben, maar de afhandeling van mijn RMA en de snelheid van communicatie is het beloof in deze leverancier waard.
AlgemeenMijn USB van 2.5 jaar geleden was kapot gegaan. Er zat 3 jaar garantie op, echter hadden ze hem niet meer in het assortiment. Van de klantenservice een goed alternatief product gekregen. Helemaal goed!
AlgemeenIk had een klein probleem met een product, ik had hierover gelijk gemaild en kreeg bijna gelijk een reactie.
VerzendingSnelle verzending, moest ook wat retouren en werd goed geleid hoe ik dat moest doen!
KlantenserviceIk had een klein probleem met een product, ik had hierover gelijk gemaild en kreeg bijna gelijk een reactie. Ben goed geholpen en ik ga zeker vaker dingen bij dit bedrijf bestelen. Echt een goede service!
AlgemeenVlotte service, alles is eigenlijk opzicht wel heel erg goed en ik ben er wel blij mee
VerzendingMijn producted komen altijd optijd of vroeger binnen
AlgemeenSuper goede service meteen geholpen winkel super mooi om te zien super liefe mensen echt op azerty ik kom zeker vaker effe wat ophalen
VerzendingSnelle levering zoals verwacht top azerty
KlantenserviceIk belde even voor vragen super lief geantwoord op mijn vragen echt zeker een aanrader julie zijn top
AlgemeenHet was erg overzichtelijk om mijn componenten voor mijn computer samen te stellen en de betaling via I-deal verliep vlekkeloos.
VerzendingDe componenten waren perfect verpakt. Dit zegt ook al genoeg over de service en professionaliteit van Azerty.
KlantenserviceDe klantenservice heeft mij heel goed geholpen met het samenstellen van mijn computer. Daarnaast heb ik goed advies gekregen voor een aantal alternatieven voor sommige componenten. Ik ben er erg blij mee.
AlgemeenAlles op voorraad en ondanks dat in redelijk laat had besteld toch de volgende dag alles gewoon netjes binnen.
VerzendingAlles netjes verpakt, geen krassen, geen deuken. Zag er allemaal goed uit!
AlgemeenNr.1 hardware webshop wanneer het gaat over betrouwbaarheid, productkeuze en hulpzaamheid! Kwaliteit of kwantiteit, waarom niet allebei!
VerzendingWanneer ik hier bestel, heb ik het vaak de volgende dag al in huis. Voor de gekozen producten krijg ik altijd een Track & Trace code via de mail voor beide PostNL of DHL, wat heel handig werkt om de dag van bezorging van te voren uit te kunnen plannen. De pakketjes komen ook altijd netjes én keurig op tijd aan.
KlantenserviceWanneer ik met een vraag zit, weet Azerty altijd een oplossing, al is het technisch, economisch of planning. Ze zijn erg vriendelijk en nemen de tijd die nodig is om het contact het waard te hebben gemaakt. Er is veel keus in het assortiment én ze weten daarnaast als de beste wat ze verkopen, vragen zijn daarom vaak duidelijk beantwoord.
AlgemeenSSD besteld werkt prima volgende dag geleverd fijne bevestigingsmail ontvangen met een track en trace zodat ik mijn pakket kon volgen!
VerzendingAlles is soepel verlopen en goed geregeld...
AlgemeenTja, dit is ook niet moeilijk. Dat moet toch wel het minimale van het minimale tegenwoordig zijn.
VerzendingVerzending nooit problemen mee, dat is altijd netjes gedaan.
KlantenserviceNa een hoop heen en weer gemail over het feit dat ik een particulier ben die kleine bedrijven doet uithelpen in de IT, zijn we eindelijk tot een oplossing gekomen waarin ik me kan vinden.
De communicatie kan iets beter en duidelijker zijn, dan was een hoop stress vermeden geweest.
Goedemorgen, bedankt voor je review.
Zoals wij eerder meerdere malen in ons e-mailverkeer hebben aangegeven, is een factuur met bedrijfsgegevens alleen mogelijk wanneer je beschikt over een zakelijk account. Dit heeft er ook mee te maken, dat de garantievoorwaarden verschillen tussen een particuliere en zakelijke klant. Uiteraard willen wij je graag helpen bij het aanmaken van een zakelijk account, waardoor het mogelijk is om bedrijfsgegevens te vermelden op de factuur. Daarom zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen via verkoop@azerty.nl en kijken wij graag mee naar een oplossing.
Matthijs
AlgemeenPC zelf samengesteld op de Azerty website en door hen laten assembleren. Mooi snel, binnen een week geleverd, en alles perfect werkend.
VerzendingGoed verpakt en voor dezelfde prijs fijn verzekerd
AlgemeenWat Azerty beloofd doen ze. Het bestelde al de volgende dag in huis. Goed verpakt en goed contact via email. Ik ben zeeeer te te vreden!
AlgemeenGoede service ook nadat iets onder garantie terug gestuurd moet worden en de verder afhandeling ervan
VerzendingIk had liever gehad dat er een retour ticket was om iets terug te sturen maar de service erna is wel goed
KlantenserviceNiks op aan te merken gewoon goede service zoals het hoort
KlantenserviceNiks op aan te merken gewoon goede service zoals het hoort
Algemeenalles verliep heel soepel. Bestelling was makkeijk en de afhandeling was ook zeer goed. Zeer tevreden!!!
AlgemeenProduct was op voorraad en kon deze een dag na het bestellen afhalen. Prijs voor het betreffende onderdeel was de scherpste op dat moment. Ik kon gewoon betalen met PIN bij het afhalen.