Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mooie overzichtelijke webshop, goede prijzen. En goede adviseurs die echt weten waar ze over praten.

Super snelle levertijd. 22:55 besteld volgende dag in huis..

Helaas was videokaart stuk maar ik dat is prima en snel opgelost

duidelijke webshop makkelijk zoeken eenvoudig te bestelleen en betalen .indien op voorraad volgende dag in huis

was snel verzonden zelfde dag .post nl had wel wat moite met leveren ivm de feestdagen

nog steeds mijn favoriete webshop. Prima prijzen en snelle levering. Bijna alles wat ik nodig heb koop ik daar

snel geleverd, goed verpakt

Bestellen bij Azerty gaat altijd heel makkelijk
Dit is eigenlijk mijn favoriete online shop waar ik mijn PC componenten besteld.
Producten zijn duidelijk zichtbaar mocht er iets anders zijn wordt dit netjes vermeld en tegenwoordig hebben zij ook B keus wat voor sommige een uitkomst kan zijn

Super!, levering op tijd en zoals altijd netjes verpakt. verpakking is ook altijd goed. geen onnodige grote dozen waar uiteindelijk iets heel kleins uit komt

Ik doe redelijk veel bestellingen bij Azerty om mezelf een Azerty veteraan te kunnen noemen.

Snelle verzending, enige wat ze kunnen verbeteren: share de T&T codes als een product vanuit leveranciers direct wordt verstuurd. Doordat deze niet bij mij bekend was heb ik een aantal keren een pakket gemist aangezien ik geen leverindicatie had, pakket was gemist net voor kerst en daardoor halve week langer moeten wachten dan nodig.

Buiten bovengenoemde zending geen problemen gehad met levering van producten van Azerty.

Snelle en duidelijke antwoorden. Vriendelijk personeel en klantenservice is zeer goed bereikbaar.

Goede prijs en duidelijke website.
Medewerker die mij telefonisch te woord had gestaan was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Ik zocht een Kingston A400 SSD 480GB en Azerty had een goede prijs. Het pakket was snel verzonden, goed verpakt en snel geleverd.

Prima webshop, met prima prijzen. Keurig verzonden, en de aangegeven levertijden klopten. Keurig antwoord op mijn email gehad. Uitermate tevreden over deze webshop.

Overzichtelijke site, alles makkelijk te bestellen met levertijden en informatie duidelijk aangegeven. Haal hier de afgelopen jaren bijna al mijn electronica vandaan.

Ik heb tot nu toe bijna altijd de bestelling binnen een dag in huis gehad.

Ik had in het verleden al bij hen besteld en was toen ook zeer tevreden.
Nu een vijftal jaar later, contacteerde ik hen via mail met enkele vragen.
Men heeft voor mij alles opgezocht inzake mijn oudere bestelling en ik werd geholpen om asap materiaal te kunnen bestellen waar ik naar op zoek was!

Ik raad deze winkel echt aan! service is echt alles...

Zoals eerder beschreven is de klantenservice van zeer hoge kwaliteit.
Men helpt je waar ze kunnen en dit op een vrij snel tempo.

ik ben zeer tevreden van hun service!

Via Tweakers gemakkelijk de goedkoopste te vinden met prima service tijdens bestel- en verzendtraject. Product ontvangen, zorgvuldig verpakt.

Bericht met track -and trace code om verzending te volgen.

Ondanks feestdagen toch netjes op tijd ontvangen.

Bestelling is vlot afgehandeld. Gelukkig nog geen service nodig gehad. Vlak voor de kerstdagen besteld en toch strak op tijd geleverd.

Vlak voor de kerstdagen besteld (23e) de 24e stond alles keurig op de mat. Ook een aantal klassieke HD's besteld voor in m'n NAS, deze waren super verpakt dus die beginnen alvast goed.

Super geholpen met het kiezen van de juiste GPU en super service! Toen ik daar aankwam werd deze netjes ingebouwd. Ik ben echt heel blij met de geleverde producten en de service.

Ik wilde een ander GPU. De andere was goed maar ik wilde simpelweg een nog betere. Dit was iets meer dan een maand na aankoop. Ik kreeg mijn volledige bedrag terug en alles werd perfect ingebouwd. 10/10 service!!!

Uitstekende service. Ik heb een nieuwe mainboard processor geheugen en SSD besteld als upgrade.Ook heb ik hun service van 25 euro voor assamblage gebruikt, en ze hebben ook nog de SSd ingebouwd wat eigenlijk niet in de assemblage voorwaarden staat. Dus goede service. Prefect inelkaar gezette mainboard, netjes ingepakt en optijd verzonden. Alles uitstekend. Mainboard kon ik zo inbouwen, en draait als een zonnetje

Ingepakt in 2 dozen, met genoeg bubble plastic en tape. Ook alle orginele verpakkingen (leeg) meegestuurd. Erg netjes

Al meerdere keren besteld bij Azerty. Goede prijzen met het voordeel dat er ook goed contact met hen te krijgen is indien nodig. Verzending tot nu toe altijd prima verlopen.

Netjes verpakt en kunnen afhalen bij Postnl locatie volgens voorkeur. Ondanks dat dit rond de feestdagen was kreeg ik mijn pakketje netjes de volgende dag.

Tot nu toe eenmaal contact gehad via de telefoon was kort en bondig te woord gestaan.

Ik kreeg alles heel snel binnen net zo als op de site werd gezegd .

Ik heb een jaar geleden een systeem samengesteld met componenten gekocht bij Azerty, nu een jaar later was de CoolerMaster waterkoeling gaan corroderen onder de pomp, op internet gezocht of dit incidenteel was, maar het bleek dat veel mensen deze klacht hadden met dit type waterkoeling (Cooler Master ML240R RGB).

Een service incident opgesteld op de site van Azerty, maar wat bleek was dat Azerty het defecte onderdeel RMA eerst wilde hebben voordat zij een nieuwe zouden opsturen, ik schatte de roundtrip op een week wat ik onacceptabel vond gezien ik de computer dagelijks gebruik.

Dus even bellen met Azerty om de situatie uit te leggen, de beste man aan de andere kant van de lijn(Gijs of Thijs heette hij geloof ik) begreep mijn standpunt en besloot tegen de algemene richtlijnen in de nieuwe waterkoeling eerst te sturen alvorens ik het defecte onderdeel mocht retourneren. Hierdoor was ik aangenaam verrast en scheelde mij een ritje naar Raalte. Top geregeld door Gijs/Thijs van Azerty!

Je merkt dat bedrijven eindelijk inzien dat service verlenen een belangrijk component is in E-commerce, deze Gijs/Thijs beheerst dit stukje tot in de vingers, ik werd teruggebeld omdat volgens de administratie van Azerty bij mijn oorspronkelijke bestelling twee afleveradressen bekend waren, door telefonisch het huidige aflever adres nog eens te bevestigen zodat de levering geen onnodig vertraging zou oplopen vind ik pluim waard.

Overzichtelijk site en producten zijn makkelijk te vinden. Ik heb een paar keer hier wat besteld en nog nooit problemen gehad of wat dan ook. Je kan hier met een gerust hart spullen bestellen. Het enige wat ik jammer vind is dat is niet via PayPal kan betalen.

De levering duurde een paar dagen. Dat stond netjes vermeld op de website en ik werd daar netjes van op de hoogte gehouden.

Het is altijd even zoeken wanneer je op korte termijn nieuwe onderdelen nodig hebt. Gelukkig alles wat ik wou snel gevonden en voor een goede prijs.

Door een onverwachte defect aan mijn pc moest ik voor de feestdagen nieuwe onderdelen bestellen, deze werden boven verwachting nog voor de kerst geleverd. Dus uitermate tevreden.

De gewenste assemblage/test service werd netjes en snel afgehandeld.

Na veel slechte reviews te hebben gelezen kreeg ik spijt dat ik hier besteld had. Ik kreeg een mail waar in stond dat mijn pakketje de volgende dag al geleverd zal worden, natuurlijk had ik hier geen vertrouwen in. Toch kreeg ik mijn pakketje (monitor Elienware) de volgende dag. Alles zag er goed uit en het scherm is perfect met 240hz.

Algemeen een hele goede service en ik zal hier zeker in de toekomst meer spullen halen.

Snel en de volgende dag al in huis.

Hard werkende mensen die dit bedrijf een goede richting op sturen.

Scorekaart voor Azerty