Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Tijdens mijn aankoop van een Ryzen 5 3600 en een moederbord kreeg ik een moederboard zonder bios update (de bios versie was meer dan een jaar oud). Ik kon hierdoor dus mijn nieuw systeem niet gebruik. Uiteindelijk teruggestuurd en alles vergoed gekregen.

Na wat moeite heb ik het geld van het retourneren ook teruggekregen.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat jij problemen hebt ervaren met de bestelde producten. Helaas kunnen sommige moederbord met de B450 chipset, nog een oudere BIOS versie bevatten en kunnen wij van te voren niet vaststellen, over welke BIOS versie een moederbord beschikt. Dit heeft er mee te maken dat het moederbord naar alle waarschijnlijkheid eerder is gefabriceerd, dan dat de Ryzen 3000 serie werd uitgebracht. Daarom geven wij bij de specificaties van het moederbord aan, welke generatie processor compatibel is en bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor onze BIOS-update service. Mocht jij in de toekomst bij een eventuele nieuwe order, niet zeker zijn van de compatibiliteit, dan zou ik je willen vragen om een e-mail te sturen naar verkoop@azerty.nl en kunnen wij jou hier van te voren op de hoogte stellen. Indien er verder nog vragen of opmerkingen zijn, wil ik je tevens vragen om ons te berichten op het eerder genoemde e-mailadres.

Matthijs

Videokaart besteld. Past dus niet. Teruggestuurd en laten vervangen door een kortere. Ging snel en zonder klagen.

Snel, netjes verpakt.

Snelle reactie, bij retour ontvangen direct omgewisseld voor wat anders.
Enige verbeterpunt zou zijn dat ze nog even hadden gecheckt of deze kaart wel zou passen. Maar dat had ik zelf ook uitgezocht en de kast is 12 jaar oud ;)

Zoals gewoonlijk weer goede service gekregen van azerty. Volgens heb ik mijn product om 22.58 besteld (2 minuten voordat ze de bestelling de volgende dag leveren) en heel kort daarna de mail die mij vertelde dat het product ingepakt en verstuurd is. Ik was al bang dat ik net te laat was, maar niks is minder waar, azerty heeft het zoals gewoonlijk weer top voor elkaar!

Duidelijke website, eenvoudig om bestelling te plaatsen. Heb een compleet systeem besteld en zelf geassembleerd.

Alles goed en degelijk verpakt. Correcte levering

nieuw grafische kaart gekocht, tegen middaguur besteld en binnen een paar uur al informatie gekregen van postnl dat het pakket bij hun is aangekomen en de afleverings datum en tijd. Daarna zonder enige kleerscheuren aangekomen en werkt perfect.
Dit is al de 5de keer dat ik computeronderdelen bij azerty heb besteld en ben nog steeds heel tevreden met de kwaliteit en service, nooit problemen gehad en altijd een mooie prijs betaald.

verzending via postnl, niks over te klagen, mooi op tijd, doos in perfecte conditie en een aardige bezorger.
mij hoor je niet klagen

goede service. al een paar keer langs geweest in raalte en altijd netjes geholpen door een beleefde medewerker.

In de afgelopen jaren diverse computeronderdelen en software bij Azerty gekocht. Altijd prima op tijd geleverd en nooit klachten gehad. Hulde!

Normaal gesproken prima op tijd. Soms gooit POSTNL er met de pet na.

Bestelling was makkelijk te plaatsen, overzichtelijke site. Kreeg ook netjes een mailtje van de technische dienst met vragen die ze hadden omdat ik zelf mijn videokaart en SSD uit mijn vorige computer erin wilde zetten. Helemaal top!

Had zelf het verkeerde aflever punt aangeklikt maar dit werd snel en zonder moeite aangepast na een simpel mailtje! Helemaal top!
Levering netjes en zorgvuldig verpakt. Alleen was mijn pakket via track en trace gekoppeld aan mijn oude huisadres. Terwijl dit wel aangepast was. waarschijnlijk een technisch foutje in het systeem ofzo dat kan een keer gebeuren :). levering is gewoon goed aangekomen gelukkig.

Vriendelijke mensen die de klant netjes beantwoorden, snelle reactie ook op mailtjes.

Verschillende onderdelen en behuizing gekocht, heel tevreden over de service. Blij met de kwaliteit en de prijs is ook zeer correct.

Snelle levering zoals beloofd. Goed verpakt.

Een Firecuda ssd m.2 nvme van 1tb besteld voor een geweldige prijs! Heb de schijf nog niet in gebruik.

Snel geleverd en goed verpakt. Kan niets anders zeggen dan goede service tot nu toe.

Was compatibiliteitsissue met combo geheugen mobo dat ik had gekocht. Probleem was niet meteen duidelijk van mijn kant. Met engelengeduld hebben de mensen van Azerty me geholpen.

Bij verzending door mij naar hen was schade ontstaan aan mijn eigen spullen (dus niet bij Azerty gekocht). Niettemin hebben ze de schade zo goed als mogelijk hersteld. En uiteraard perfect verpakt teruggestuurd.

Goed telefonisch bereikbaar. Duidelijke afspraken.

Deskundigheid, persoonlijkheid en service wordt door AZERTY als computer- en elektronicaspecialist meer dan waargemaakt. Top!

De verzending van het pakket was op tijd en keurig. Netjes en strak ingepakt. Alleen jammer dat PostNL in gebreke bleef, waardoor ik zelf mijn pakket moest gaan halen, laat duidelijk zijn dat AZERTY in mijn ogen hier GEEN schuld aan heeft.

Heden kocht ik bij AZERTY, een Corsair H100i RGB Platium Na deze ingebouwd en aangesloten te hebben in mijn computer ontstonden er storingen, hierover contact gehad met AZERTY, zij besloten meteen actie te ondernemen.
Hierdoor kreeg ik de tijd en de kans om uitgebreid te troubleshooten, keer op keer heb ik mijn bevindingen gedeeld met AZERTY Op een gegeven moment zat ik samen met de dienstdoende servicemedewerker op een lijn, en kwamen we uiteindelijk samen tot de zelfde conclusie.
Het is niet de bedoeling om de dienstdoende servicemedewerker bij voornaam te noemen, maar ik vindt dat deze toch een groot compliment verdient en daarom wil Dhr. Arends en AZERTY Hardware bedanken voor een UITSTEKENDE SERVICE.

Ondertekend

D.Jansen
(The Admiral)

Gepoogd een zakelijke bestelling te doen (waarde +- 3.000 euro). Het maken van een (zakelijk) account lukt niet. Het (digitale) formulier komt terug zonder dat er een foutmelding op staat.

Na vier keer het formulier opnieuw proberen te verzenden (met iets andere velden om te zoeken waar de foutmelding zou moeten zitten), krijg ik een rate-limit ban van Cloudflare.

Daar gaat je klant!

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Vervelend om horen dat jij problemen hebt ervaren met het aanmaken van een account bij ons. Daarom zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen via verkoop@azerty.nl of telefonisch via 0572-328120 en kijken wij graag met je mee naar een oplossing. Onze excuses voor het ongemak uiteraard.

Met vriendelijke groet, Matthijs

Vorige week een online bestelling geplaatst en dezelfde avond afgehaald in Raalte. Graag wilde ik de bestelling dezelfde dag afhalen en contant betalen. Bij de meeste webshops is dit niet mogelijk.

Na een kort telefoongesprek bleek 'contant betalen' geen probleem. Na deze positieve feedback heb ik de digitale bestelling daadwerkelijk geplaatst. Eventueel mocht ik het een en ander toelichten in het daarvoor bestemde invul-veld. Eenmaal gearriveerd bij het afhaalmagazijn werd er door het uiterst vriendelijke personeel een warm drankje aangeboden en was er ruimte voor een praatje. Nog dezelfde avond kon ik mijn zoontje verblijden met een moderne smartphone.

Al sinds 2007 mijn favoriete PC boer, vlotte levering, goede communicatie, prima prijzen, relatief duidelijke website.

Vlotte levering.

Reageert snel en correct na contact via email.

Ik heb recent onderdelen voor een nieuwe PC bij Azerty besteld. ( Moederbord, CPU, GPU, RAM en een nieuwe case. Ik had hier ook een verticale GPU bracket besteld maar dat zou 3-4 werkdagen duren. Ik heb later een mail van Azerty ontvangen dat deze nog later zou aankomen en of ik de rest van de onderdelen de volgende dag al wouw hebben. ( Het feit dat ze zelf al met suggesties komen vindt ik heel wat als je kijkt naar de klantenservice van concurrenten ). Pakketjes waren heel netjes verpakt met speciale een soort speciale luchtkussen ertussen alles was dan ook goed aangekomen en geen problemen. Kort gezegd erg tevreden zou hier vaker bestellen en raad het ook aan om hier je onderdelen te bestellen Azerty komt zijn klanten goed tegemoet.

- Lars

Heb een compleet systeem besteld, hardware componenten eerst uitgezocht via Tweakers. Alle onderdelen besteld via Azerty, duidelijke site en keurig hun afspraken na gekomen.

Ik was alleen een videokaartje vergeten omdat ik dacht dat on-board voldoende was maar de uitgekozen AMD cpu ondersteunde dit niet. Ik heb daarna per Email om advies gevraagd en kreeg heel snel en professioneel advies.

Videokaart besteld en ook deze gelijk de volgende dag in huis. De PC draait nu.

Thnx Azerty ! Top

Keurig verpakt, goed opgevuld echt helemaal niets aan op te merken.

Zie algemeen, om advies gevraagd en snel en professioneel antwoord gekregen.

Donderdag 's avond rond 18:00 uur een bestelling geplaatst, eenvoudig, overzichtelijk en betalen via iDeal een makkie. de volgende dag 10:00 ding dong werd deze al bezorgt. Echt super, dit is wat verwacht van een webshop.

Zoals al aangegeven was de bezorging perfect, het bestelde product, Ubiquity eco systeem, was conform de verwachting.

Super Klantenservice & Shop!! Vorig week had ik me een ssd bestellt. Maar helaas had ik zelf geen schroefjes om de sdd te monteren. Laat in de avond nog een mail geschreven en de volgende dag werden mij 8 schroefjes met de post bezorgd, gratis!! Dit noem ik nu eens KLANTENSERVICE!! Bedankt AZERTY voor de grote hulp!!

Mvg,

Andy

De ssd was zeer goed, stevig en neutraal verpakt, wat ik zeer op prijs stel!! Alleen heeft de Post het niet goed in de brievenbus bezorgd, iedereen had het zo kunnen meenemen terwijl de brievenbus wel groot genoeg is!! Maar daar kan AZERTY natuurlijk niets voor, dat is de schuld van de POST!!

Mvg,

Andy

Bestel al jaren bij Azerty. Prettig webshop, scherpe prijzen en snelle verzending. Ook deze bestelling ging weer volgens verwachting.

Zeer goede webwinkel! Heb er vaker dingen besteld en zijn altijd snel, en goed geleverd. Heeft vaak erg goede deals waardoor je een product voor veel minder kan kopen dan bij andere webwinkels.

Goed ingepakt en snel geleverd. Kreeg duidelijk optijd een track and trace link en de tijd hierbij gegeven was helemaal correct.

Heb een aantal jaren terug iets moeten terug sturen door een miskoop maar dat was totaal geen probleem. Kreeg snel antwoord op mijn mail en kon die zelfde dag nog mijn product retouneren zonder problemen. Had mijn geld binnen een week terug gestort gekregen!

Scorekaart voor Azerty