Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Producten zijn op de site makkelijk te vinden, als je een account hebt is het makkelijk te betalen

Netjes in een doos algeleverd

Goede ervaring. Twee producten besteld. Geen op of aanmerkingen. Volgens verwachting en wat vermeld is op website. Duidelijk informatie. Voldoende informatie.

Sommige producten niet op voorraad. Waardoor ze. Het eerst zelf moeten bestellen. Maar kan ook niet anders. Geen bedrijf heeft van elke product 1 ding op voorraad. Dus moest drie werkdagen wachten. Maar vond niet erg. Omdat het. Vermeld werd. Goed verpakt.

Vriendelijke persoon. Goed geholpen. Top service.

In korte tijd veel materiaal gekocht om 2 computers fors te updaten. Prijzen zijn scherp. Meestal volgende dag bezorgd. Bij defecten wordt snel gehandeld. Materiaal is uitstekend en veilig verpakt. E mail wisseling met geïnteresseerde en vriendelijke toon. Uitstekende ervaringen tot nog toe dus!

Volgende dag geleverd, goed en veilig verpakt.

Bij klacht wordt snel gehandeld. Snel nieuwe spullen.

monitor besteld omdat de mijne het had begeven. op voorraad klikken betalen met ideal fluijte van een cent :)

in de avond besteld en de volgende middag al binnen.
altijd weer top bij Azerty

Heb al vele malen bij Azerty artikelen besteld. Altijd op tijd en netjes afgeleverd en je krijgt waar voor je geld.

Het was eenvoudig de bestelling te plaatsen en het afrekenproces was, na invoeren van alle gegevens, met enkele klikken gedaan.

Ik heb in de loop van de ochtend een bestelling geplaatst en aan het eind van de dag was deze al bij PostNL aangeleverd. Dus volgende dag in huis. Je krijgt netjes een mail met een tracking-code.

De case die ik besteld had was bij niet veel webshops verkrijgbaar maar Azerty kon hem wel leveren.

Prima verpakt en geleverd.

bestelling een maandag geplaatst en de dag erna al binnen gewoon top dus. mijn bestelling was ook goed ingepakt geen kans op schade

Veelzijdig,duidelijk, vriendelijk. Heel snel de onderdelen kunnen vinden op de site. Order was ook de volgende dag klaar om opgehaald te worden, nadat ik op zondagavond had besteld

Voor de 1e keer contact met deze (web)shop op aanraden van familie. Het was precies zoals beschreven. Overzichtelijk site, snelle reactie op gereedheid van order. Kan gewoon afhalen in winkel/showroom tot 22:00! 2 medewerkers aanwezig die je ook desgewenst nog van extra info kunnen voorzien. Na telefoontje, snel naar showroom gereden en extra dingen besteld, kon hier gewoon op wachten.

In tegenstelling tot een andere concurrent is AZERTY telefonisch bereikbaar én kun je de fysieke winkel bezoeken. Dat geeft mij een vertrouwd gevoel.
Al meerdere bestellingen geplaatst. Steeds goed verzonden, degelijk verpakt (kan niet schuiven in de verpakking). En bij terugsturen/retourneren wordt niet moeilijk gedaan.

Degelijk verpakt.

In het veleden was dit een heel erg betrouwbare shop tegenwoordig gaat het een stuk minder goed. Veel voorraad en prijsfouten. Uiteindelijk komt het dan allemaal wel goed maar het is geen vooruitgang. Hopelijk gaat het binnenkort weer beter ?

Wanneer het op voorraad is dan gaat het verzenden prima.

In het verleden heel erg goed, nu minder....

Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat het niet altijd goed blijkt te staan of dat er veranderingen zijn, waarvoor excuses. Wij doen er uiteraard alles aan om dit tot een minimum te beperken en zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen. Ik ga er dan ook vanuit dat dit in de toekomst zeker nog beter wordt.
Esmee

Al meerdere malen bij Azerty besteld, altijd in goede orde, en de keer dat ik zelf iets fout besteld had was dit ook binnen een paar dagen opgelost.

Duidelijk over de snelheid van verzending en altijd binnen het beloofde tijdsframe

Vlotte en duidelijke klantenservice die het beste met je voor heeft

Het was super makkelijk om te bestellen ik heb hem besteld met als toevoeging of ik hem de volgende dag kon ophalen ik kreeg 10 minuten later een bericht dat het zelfs die avond nog kon en dat de koffie al klaar stond. Heb het opgehaald werdt meteen geholpen TOP!

Ik heb het bestelde product aangesloten en zag een klein verschil ik heb ze er over gemaild em binnen een half uur antwoord terug en het was meteen opgelost

Ik werdt supersnel geholpen binnen 30 minuten met een goed antwoord dat mij geholpen heeft.

Makkelijk te bestellen, snel geregeld. Dag later opgehaald. Vriendelijk personeel. Lag al klaar . Gecontroleerd en afgehandeld.

Altijd vriendelijk, nagebeld betreft bepaalde opties meteen geholpen

uitzoeken van de onderdelen die ik graag wilde was makkelijk en ging snel net zo als bestellen en afrekenen

bij vragen word je netjes te woord gestaan en krijg je een gedegen en onderbouw antwoord

Prima website met zeer veel producten die vaak goed in de pricewatch staan. Daarom kan je veel onderdelen bij Azerty bestellen zoals in mijn geval voor het samenstellen van een pc en toch een goede totaalprijs van je onderdelen hebben.

Zeer goed verpakt, snel verzonden en precies genoeg mails betreffende de status van mijn verzending ontvangen.

Ik moest enkele onderdelen retourneren die ik niet nodig had, dat proces gaat heel makkelijk en vlot bij Azerty. Ook het terugbetalen ging zeer vlot!

Duidelijke site en goede verzending. Zijn duidelijk over hun beschikbare voorraad.Tevreden over de verpakking van de bestelling en de klantenservice van Azerty.

Verzending verliep vlot, ben goed op de hoogte gehouden over het verloop van het proces. Goed ingepakt met voldoende beschermingsmateriaal.

Had per ongeluk een verkeerde voeding besteld, heb deze teruggestuurd. Kon snel geretourneerd worden.

Vooraf telefonisch contact gehad, kreeg netjes via email advies over componenten die ik wilde kopen. bestelling ging vlot, goed te volgen en werd goed geïnformeerd over de status. Ook lever informatie bij de producten klopten. In het weekend besteld en maandag eind van de dag bericht dat het klaar stond. Woensdag avond 20:00 opgehaald in Raalte. (ze zijn dagelijks open tot 22:00). die week nog wat extra componenten besteld en laten opsturen.

Conform informatie, besteld en de volgende dag goed verpakt afgeleverd.

Paar keer telefonisch contact gehad, werd netjes geholpen. netjes advies in mail ontvangen.

Bestelling plaatsen: zeer eenvoudig, toevoegen aan winkelwagen en gaan.
Producten zoeken: werkt prima, bij invoeren van exacte productcode’s komen de juiste producten naar voren.
Juiste en volledige prijzen: niks op aan te merken, klopt gewoon.
Betalen: voldoende keus voor betalingsbewijzen, niets op aan te merken.

Precies op tijd geleverd, zoals wordt beloofd (vóór 22:00 besteld, morgen in huis; mits voorradig natuurlijk). Inhoud (computeronderdelen) goed beschermd. Geen schade, dit vanwege adequate wijze van verpakken.

Note: niets van doen gehad met klantenservice, aangezien ik geen klachten heb. Derhalve geen ervaring hiermee.

Azerty heeft goede service geleverd bij mijn nieuwe X570 moederbord die bij het ontvangen kapot was. Helaas was het niet meteen duidelijk dat het om het moederbord ging. Zij hebben elke stap van de weg geholpen te kijken waar het probleem lag en zijn we zelfs met de service tot omruil gekomen.

Naar mijn mening een goed bedrijf waar ik zeker zaken mee blijf doen en geen rare fratsen mee heb gehad.

Goed ingepakt met bubble zakjes om de moederbord goed te beschermen. Is veilig en snel aangekomen!

Korte telefoontjes gehad om snel tot een oplossing van mijn problemen te komen en een nieuwe moederbord kreeg.

Scorekaart voor Azerty