Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Topshop. Doen wat ze beloven, snelle verzending, goede expertise in huis, goede aanbiedingen, vaak lage prijzen.

Goed verpakt, volgende dag binnengekregen.

Goed advies t.a.v. aanschaf moederbord.

Alles naar wens verlopen! Website is overzichtelijk. Heel veel keus en meestal laagste prijs. Bestelling is makkelijk af te ronden.

Wordt goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Heel goed verpakt. Handtekening bij ontvangst, dus gegarandeerd op het juiste adres.

Ik had een vraag met betrekking tot het bestelde artikel. Ondanks drukte rond oudjaarsdag, binnen een paar uur antwoord!

Duidelijke informatie over prijs, goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering maakte dat mijn keuze op Azerty viel om mijn bestellingen te plaatsen

Levering op tijd (2-3 werkdagen) degelijk ingepakt zodat alles goed beschermt is gebleven.

Had bij het bestellen wat problemen bij de betaling (mijn fout), dit hebben ze na 1 mailtje snel (binnen een uur) opgepakt en voor me opgelost. Vervolgens was de bestelling toch nog dezelfde dag de deur uit en de volgende dag in huis. Top!

zie toelichting

zie toelichting

Geen enkele probleem ondervonden, Voldoende uitleg over producten op de website, zal ik zeker aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.

Zeer goed verpakt zêer vlotte levering.

Klantvriendelijke website, voldoende info na bestelling van een product

Het plaatsen van een bestelling was goed te doen. Duidelijke info over de producten/prijzen. Ook kloppen de prijzen en betalen ging zonder problemen.

Bestelde producten waren goed/netjes ingepakt. Is in goede staat afgeleverd.

Stond snel iemand klaar om mij te helpen met mijn vraag. Netjes geholpen en goed antwoord op mijn vraag.

Bestelde producten waren goed/netjes ingepakt. Is in goede staat afgeleverd.

Prima website met informatie over de producten. Goede prijs waardoor ik voor Azerty gekozen heb.

Snelle verzending, volgende dag geleverd, met prima tracking mogelijkheid.

Eenvoudig te bestellen, goede producten en eerlijke prijzen. Alles wat ik bestelde werkt nog steeds perfect en verzendtijden zijn bijna altijd slechts 1 dag. Mijn zelfgebouwde pc en alle upgrades die ik heb gemaakt, waren allemaal met onderdelen van Azerty en alles werkt perfect samen en ik kon dit bouwen met behulp van Azerty en de compatibiliteitsinformatie.

Slechts 1 van mijn meer dan 20 pakketten duurde meer dan 1 dag om te leveren en alles is altijd in uitstekende staat

Ik heb persoonlijk nooit te maken gehad met de klantenservice, maar er is gemakkelijk toegang tot en altijd het geven van extra informatie.

Micor ATX moederbord tegn zeer goede prijs gekocht. Nadat voeding aansluitingen afwijkend bleken, goed meegedacht over alternatieve voeding en weer een voordelige aankoop kunnen doen. Snelle verzending. Alleen wachttijd voor telefonische ondersteuning duurde lang (30 minuten).

Snel, goed verpakt, geheel volgens afspraken geleverd.

Kennis is top, vriendelijkheid is top, telefonische wachttijd voor technische ondersteuning is met 30 minuten wel wat lang.

Alles ging vlot, en makkelijk. Ik vond mijn product op Azerty even goedkoop als op andere bestelsites, en aangezien Azerty in mijn gezin vanwege de lage prijzen, en de hoge betrouwbaarheid altijd bij Azerty kocht, heb ik het ook maar gedaan.

Zelfs rond de black friday en december koopdrukte wist Azerty betrekkelijk snel mijn bestelling bij PostNL te krijgen. Het duurde een dag langer dan op de website stond, vandaar geen 5 sterren. Maar zeker een prima betrouwbare bezorging.

Azerty is simpelweg mijn go-to hardware boer van de afgelopen 10 jaar. In die 10 jaar heb ik nog nooit een probleem gehad met de service, prijzen of levertijden van azerty.

De enkele keer dat ik een RMA moest aanvragen bij azerty was dat keer enkel probleem, binnen enkele werkdagen was het probleem opgelost.

Azerty,

De beste webshop voor het samenstellen van een PC. Deskundig, eerlijk, betrouwbaar, duidelijk en ondanks drukte toch snel en adequaat. Ook hun prijzen zijn interessant. Kortom, ze doen wat ze beloven en ik ben al jaren zeer tevreden.

zorgvuldig verzonden. zeer goed verpakt.

Drie keer contact gehad met klantenservice. Zowel per mail als telefonisch zeer goed geholpen en ze komen hun afspraken na.

Producten express hier besteld om ze op tijd thuis te hebben, vervolgens blijkt het werkgeheugen pas 1,5 week later leverbaar. Er is gezocht door Azerty naar een alternatief maar blijkt 3 euro duurder. Ondanks het ongemak en niet informeren van de orderstatus was het onmogelijk voor hun om deze schammele 3 euro op zich te nemen omdat de marges zo klein zijn. Erg jammer Azerty want het is niet mijn fout dat het werkgeheugen pas zo laat leverbaar is terwijl er op de website 2-3 werkdagen vermeld staat!

Zoals gezegd, late verzending en pas na zelf nabellen wordt duidelijk dat het nog een week duurt voordat het leverbaar is.

De meneer aan de telefoon wilde geen water bij de wijn doen om mij een ander product op tijd te leveren, zelfs als het gaat om 3 euro...

Door het lezen van de reviews en de goede prijs toch maar besteld want alle reviews waren meer dan positief, tot nu toe geen spijt ervan gehad

Snelle service en goede afhandeling, s’avonds het product besteld en de dag erna al voormiddags geleverd en dit voor België

Gebeld om een inlichting ivm de prijs en de kwaliteit van het product en hier een hele goed uitleg over gekregen

Ik bestel al jaren bij Azerty (sinds 2007, in de tijd dat ze nog vlakbij het spoor zaten) en al die tijd tevreden geweest. Scherpe prijzen en goede service, zowel bij het versturen en ontvangen van producten als bij het fysiek afhalen in de winkel. Erg fijn!

Erg snel geleverd, en dat met de feestdagen. Product werd per briefpost verstuurd. Dat zou kenbaar gemaakt kunnen worden in de replymail. Prijs kwaliteit dik in orde.

goede snelle service; 1 artikel had een levertijd van 2-3 werkdagen maar ruim binnen die tijd was mn pakket binnen

Alles verliep soepel en heb alles ontvangen. Nergens problemen ondervonden en alles op de site was duidelijk.

Zoals belooft ontvangen

Scorekaart voor Azerty