Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Heb hier ruim 2 jaar geleden mijn pc samengesteld en laten assembleren en dat is uitstekend bevallen. Had nu een SSD en wat ram nodig voor mijn Intel Nuc. Had per ongeluk een verkeerd huisnummer in de bestelling gezet, dus de zending ging weer retour. De bestelling opnieuw geplaatst en meteen de klantenservice gemaild en binnen een paar dagen stond het geld weer op mijn rekening. Top geregeld!

Snelle verzending en goed verpakt!

Snelle reactie n.a.v. mijn mailtje, creditering was snel geregeld.

In mijn zoektocht naar een nieuwe gaming tower kwam ik Azerty tegen als hardware leverancier. Door de goede recenties, goede beschikbaarheid, snelle levering en competatieve prijzen toch blijven hangen. Daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Alle producten zaten prima verpakt, zijn snel verzonden en werken allen helemaal naar behoren. Mijn nieuwe pc zit niet alleen snel in elkaar maar ook nog eens goedkoper, en dat alles met dank aan de service van Azerty!

De levering was op alle fronten goed geregeld. De bestelde pakketten zijn snel aangemeld bij PostNL en waren al vrij snel te volgen. Ook de belofte om de volgende werkdag te leveren hebben ze helemaal waargemaakt.

Heb zelf een pc samengesteld en laten bouwen door azerty, ik ben prima op de hoogte gehouden door hun klantenservice en kon zelfs nog telefonisch een paar aanpassingen doorgeven. De pc kwam keurig verpakt binnen en loopt als een zonnetje. Wat ik wel jammer vond is dat ik bij opmerkingen om een aantal zaken had gevraagd (zoals bijvoorbeeld de 2070 asus super videokaart op quiet mode (hardware) zetten) en nog een aantal dingen en dat dat niet was gebeurt. Ik vraag me af of ze dat gelezen hebben. Als je meer dan 2000 euro uitgeeft verwacht je wel dat ze dat soort kleine dingen kunnen doen. Als laatste reden waarom het een goed is en iet een uitstekend is dat ik had verwacht dat ze sneller zouden bouwen. Op de site stond 2-3 werkdagen, ik kreeg keurig een mail dat het door drukte langer zou duren maar 8 werkdagen vind ik dan wel veel, anticipeer op die drukte denk ik dan. Zou ik er nog een keer bestellen? Zeker weten!

Het gehele proces van de aankoop liep soepel. Makkelijk het artikel gevonden en afrekenenen via iDeal. De site is overzichtelijk en in een paar klikken was ik een artikel rijker.

Ik was blij verrast dat er geen verzendkosten bij waren. Het artikel was snel verstuurd en het werd de volgende dag bezorgd. Wel voor een gesloten deur, dus kon nog een dagje wachten en het zelf ophalen bij een afhaalpunt in de buurt.

Ik heb een 16 gb ram module besteld bij Azerty en was de volgende dag in goede orde al bezorgd! Mijn laptop werkt nu beter als ooit daarvoor. Dankjewel Azerty ;)

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen. Netjes verpakt in een envelop met de binnen kant van bubbeltjes plastic.

Paar keer nu besteld bij Azerty.nl perfecte levering en zelfs bij een defecte cpu direct vervanging zonder bijkomende kosten. Azerty is mijn 2goto website voor al mijn hardware

Zo als ik al beschreef zelfs bij defecten direct hulp!

mijn eerste echt grote bestelling bij Azerty van 500+ euro en geen spijt van gehad. alles goed en stevig verpakt. Mooi op tijd verstuurd. Prima prijs/kwaliteit.

snelle levering.

Komen levertijden op hun website niet na.
Geven dit nergens aan. Dus zelf maar gemaild...ja over 3 dagen.
Na deze 3 dagen nog eens gebeld, ja vanmiddag, smiddag voor sluitingstijd ja maandag.
Bestelling a €2000+ geannuleerd nogal logisch!

Bij elk telefonisch contact minimaal 15min in wachtrij met de topper van 45min. Dus hopelijk is er niets mis met je levering, want succes dan!

Duurt ontzettend lang voordat je iemand te spreken krijgt.
Aan het lijntje houden door leverdatum elke keer op de schuiven.

Ik had een Toshiba MVMe SSD van 500 GB besteld en had die de volgend morgen al in huis, dus een zeer snelle levering en het product was op voorraad. Ik ben voor de uiterste prijs gegaan en Laat dat nou Azerty zijn, waar ik overigens al eerder zaken mee had gedaan. Waar andere webshops nogal eens een steek laten vallen gaat het bij Azerty gewoon goed, en snel - en een goede service, gezien mijn Shuttle de SSD niet onmiddellijk herkende. Telefonisch contact leerde me de oplossing.

Snelle levering, zie boven

Degelijk en verhelderende uitleg.

Zoals je mag verwachten eenvoudig maar robuust en professioneel!
Hierdoor is verdere nadere toelichting overbodig!!

Binnen de aangekondigde periode - dus op tijd!w

Het was makkelijk bestellen en had er geen gedoe mee. Wel vraag ik me af hoe ik mijn moederbord kan terugsturen voorheen andere.

Alles was goed verpakt en zonder schade aangekomen.

Ik weet nog niet hoe ik iets moet retourneren.

Ik had producten besteld voor een pc. De vorige pc stierf eerder dan verwacht. Smorgens besteld, smiddags opgehaald in Raalte, 's avonds draaide de computer.

Even gebeld of ik de spullen kon ophalen, dat kon. Ter plekke vriendelijk geholpen. Kopje koffie tijdens het wachten. Top.

Bestellen is gemakkelijk, de site is snel en duidelijk, alhoewel ik via de PW had gezocht en dus direct op de goede pagina binnen hun site terecht kwam.

Product werd - toen het binnen was - snel geleverd en goed verpakt.

Het duurde even voor mijn product kwam, maar een belletje werd snel en accuraat afgehandeld: In één keer de goede persoon te pakken die direct wist waar het over ging en ook nog correcte informatie gaf. Drie dingen die bij andere bedrijven nog wel eens fout gaan.

De bestelde Xiaomi Mi Band zat klem in de oplader. Serviceticket aanmaken ging soepel en zonder gedoe. Product verzekerd opgestuurd en de volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het ontvangen was en dat ik een vervangend product kreeg toegestuurd.

Daarna nog een mail gestuurd om de portokosten te declareren voor het terugsturen en deze werd ook snel afgehandeld, dus top.

Het zou nog een verbetering zijn wanneer Azerty uit zichzelf zou aanbieden de portokosten te vergoeden in plaats van te wachten of een klant die gaat declareren.

Snel en makkelijk te bestellen. Prijs is ok. De levering conform aanbod. Dus prima volgens afspraak

Precies wat ik wilde hebben.

Prima

Altijd goede ervaringen gehad met Azerty dus als ik moet kiezen uit webwinkels is dit altijd 1 van de eerste waar ik ga kijken.

Netjes zoals afgesproken de volgende dag in huis.

Azerty is al langer mijn go-to shop als het gaat om ICT bestellingen. Ze hebben eigenlijk altijd alles wel tegen een goede prijs. Niet altijd het goedkoopste, maar wel een snel en soepel proces. Zo ook deze keer weer, alleen deze keer helaas een DOA...

Het product lag zoals verwacht de volgende dag in de brievenbus. Prima verpakt, helemaal niks op aan te merken! Ook het vervangende product werd snel geleverd.

Het geheugen dat ik besteld had gaf blue screens en rare crashes in Windows. Een check met de Windows geheugen checker gaf al snel hardware-problemen. Na het indienen van een service request krijg ik binnen een kwartier al antwoord dat het ik het product terug kon sturen. Zonder problemen had ik binnen een paar dagen een nieuwe set geheugen in huis. Deze service is precies waarom ik bij Azerty bestel en ze maken het die enkele keer dat ik service nodig heb telkens weer waar.

Ik heb de AMD Ryzen 7 3800x besteld met een MSI x570 moederbord, veel goedkoper dan de winkels hier in België en snel geleverd!

De volgende werkdag had ik de bestelde producten al ontvangen.

Bij de Ryzen 7 3800x kreeg je 3 maanden Xbox game pass en de AMD equipped to win bundel. Voor deze codes te ontvangen moest je een Google formulier invullen, ook deze werden de dag nadien al bezorgd in mijn inbox. Top service!

Goede producten voor een competitieve prijs. De website is ook erg goed uitgewerkt, gedetailleerd en makkelijk in gebruik. Goede dienst na verkoop, responsief en correct.

Netjes en met zorg verpakt

Eén van de producten was niet meer op stock bij de leverancier maar ze hebben me goed verder geholpen met het uitzoeken van een alternatief dat perfect voldeed aan mijn wensen. De assemblage van mijn systeem was ook netjes verzorgd en zorgvuldig ingepakt.

Een voeding bij Azerty besteld en prima op tijd geleverd. De leveringstijden van de Webshop klopte dus geen aanmerkingen.

Geen bijzonderheden gewoon prima geleverd.

Duidelijke website, goedkoopste prijzen (die ik kon vinden), duidelijke communicatie, geen deelverzendingen, prettige ervaring, aanrader.

Het duurde een paar dagen voor de totale order compleet was om te verzenden, maar de levertijden waren duidelijk aangegeven voor bestelling.

Scorekaart voor Azerty