Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

De Logitech G403 Hero is heel makkelijk verkrijgbaar op www.azerty.nl , het heeft ook hele goede klantenservice ze staan altijd voor je klaar. Maar over de G403 Hero zelf, het is een zeer goeie gaming muis voor de prijs. Alles werkt uitstekend, je hebt ook een gepaste Logitech Ghub Software dat heel makkelijk te begrijpen is. Zeker een aanrader!!!!

De levering was optijd er werd in de track and trace aangegeven dat het tussen half 3 en 5 uur zou komen. Ik kreeg het al rond kwart over 3 dat is ook heel mooi.

De klantenservice is heel goed! Ze staan altijd voor je klaar!!

De bestelling is prima afgehandeld.
De website is duidelijk.
De harddisk was goed verpakt.
Precies zoals ik van Azerty gewend ben en waarom ik daar bestel.

Prima verpakt. De harddisk zat in extra beschermend folie. Prima dus!

Azerty is and always will be my go-to for any IT related equipment. I bought all the different parts for my most recent PC via Azerty and keep going back to Azerty everytime i need something new.

Shipping is usually very fast, delivery on the next day and without issues. You can trust and expect shipping to be extremely reliable.

I ordered my CPU (AMD Ryzen9 3900x), from Azerty, when it was publicly launched by AMD. Obviously due to stock shortage worldwide, it took some time for me to receive the CPU - Azerty's customer service was excelent, giving me continuous feedback and correctly managing my expectations, to a point that I still today am a faithful and loyal customer.

Ik heb ram geheugen van een andere Tweaker overgenomen, later bleek het niet naar behoren te werken. Na een mail naar Azerty, kan ik het opsturen en krijg ik een gloednieuw setje, ondanks dat ik niet de originele koper was. Top service!

Alles was razendsnel geleverd, en binnen een dag antwoord op de mail.

Prima winkel en ik koop er erg graag. Ook de after sales is erg goed.

Normaal gesproken haal ik altijd de bestelling zelf op in Raalte. Nu voor het eerst laten verzenden. Geen enkel probleem. Status van voorraad ook correct. Wist dat ik 1 extra dag moest wachten.

Goed en stevig verpakt. Voldoende bescherming met plastic air bags

Onlangs een product besteld bij Azerty. Niet de goedkoopste locatie om dit te bestellen, maar omdat ik via Tweakers vaak goede reviews gezien heb over deze website ben ik er voor gegaan om voor Azerty te kiezen in plaats van een amazon of bol.

Leverdatum 2-3 dagen maar is uiteindelijk stapsgewijs naar 3 weken gegaan. Geen updates van Azerty maar alleen na mailen/bellen telkens te horen gekregen dat product *echt* dan geleverd zou zijn. Door coronavirus kan levering langer duren maar gek genoeg heb ik hier alleen bij Azerty last van gehad. Door gebrek aan communicatie (of excuses) uiteindelijk maar geannuleerd. Nu wachting op terugstorting van mijn bedrag, dit zal ook enkele werkdagen duren maar ik verwacht een maand.

2 sterren voor de klantenservice omdat mails wel werden beantwoord binnen 2 dagen. Weinig concrete informatie ook na herhaaldelijk informeren.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen, dat het bestelde product(en) niet tijdig is geleverd.

Wij werken met verwachte leverindicaties, omdat wij hierin afhankelijk zijn van onze leverancier en gezien de huidige situatie kan het helaas voorkomen, dat een bepaald product niet tijdig wordt geleverd vanuit onze leverancier, waarvoor onze excuses uiteraard. Uiteindelijk hebben wij de ambitie om in de toekomst, onze klanten pro-actief te voorzien van een update, betreft de geplaatste order. Momenteel is dit lastig, gezien de drukte en de onderbezetting.

Mochten hierover nog vragen / opmerkingen zijn, dan zou ik je willen vragen om dit te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Onlangs een nieuwe videokaart aangeschaft bij Azerty. Was op dit moment de enige die nog wat in voorraad had van product wat ik wou. Prijs was zeer goed, alles verliep vlekkeloos.
Zou het zeker aanraden!

Goed verpakt. Grote doos met lucht in plastic. Snelle levering.

Geen problemen gehad dus niet gebruik hoeven te maken van de klantenservice. Dusver alles super netjes.

Nieuwe pc laten assembleren (o.b.v. AMD Ryzen 7 2700). Meeste onderdelen waren op voorraad, enkele met 2-3 dagen levertijd. Binnen deze levertijd zijn de onderdelen ook binnengekomen. De assemblage heeft iets meer tijd in beslag genomen dan de aangegeven 2-3 dagen. Niet raar en te verwachten gezien situatie rond Covid-19. Mijn indruk is dat Azerty geen misbruik heeft gemaakt met prijsverhogingen rond Covid-19.

Vragen over uitlevering werden relatief snel en goed beantwoord. Assemblage en uitlevering is netjes gebeurd. Enige opmerking, ik heb zelf een lage CPU cooler geselecteerd (Noctua NH-L12S). Hierdoor kan ik maar twee geheugenmodules plaatsen. Eigenlijk had assemblage me hier even op moeten attenderen. Om die reden heb ik de 16Gb modules omgeruild voor 32Gb. Dit is verder netjes afgehandeld. Eigenlijk komt mijn score hiermee op 4,5 ster. Omdat ik verder (tot op heden) geheel tevreden ben heb ik hem op 5 sterren gezet.

Netjes verstuurd, goed verpakt. Alle doosjes en overgebleven materialen zijn meegestuurd.

De 16Gb modules zijn omgeruild voor 32Gb modules (met bijbetaling). Ging verder netjes en correct. Afhandeling duurt heel even.

Een monitor besteld maar wilde bestelling aanpassen na 10 dagen. Op de website stond trouwens netjes aangegeven dat de monitor niet op voorraad was bij Azerty en de leverancier en levertijd meer dan 10 werkdagen was. Mailtje gestuurd en bestelling was binnen een paar uur aangepast naar mijn nieuwe keuze. Super service.

Snel en netjes geleverd.

Professionele en snelle reactie.

Bij sommige bedrijven bestel je omdat ze de beste prijs hebben. Bij sommige bedrijven bestel je omdat ze de beste service hebben. Azerty krijgt het altijd voor elkaar krijgt om in de "sweet spot" te vallen. Dit bedrijf heeft al jaren goede beoordelingen voor een rede!

Even snel geleverd als Bol.com of Coolblue.

Toen ik ze belde om te checken of mijn aankoop inderdaad compatibel was met mijn moederbord waren we er in 30 seconden uit. Deze gasten weten waar ze het over hebben.

Webshop zoals het hoort, overzichtelijk, artikelen op voorraad en snel geleverd. Duidelijke communicatie incl track en trace codes via PostNL.

Duidelijke site met goede voorraadstatus. Al jaren klant en ik ben nooit teleurgesteld. Goede service.

Prima geregeld. Product kwam van leverancier zoals aangegeven. Netjes op tijd. Woensdagavond besteld en vrijdagmiddag binnen.

Er was geen tracking code meegestuurd. Reply met verzoek gedaan. Binnen 24 uur antwoord met code. DHL code kon pakket niet vinden (vermoed trage verwerking dhl). Weer mail gestuurd, weer binnen 24h reactie. Beeldscherm was inmiddels al (netjes op tijd) geleverd :)

Een computer website zoals het hoort, geen gedoe en duidelijke communicatie. Fijn ook dat alle producten via Pricewatch te vinden zijn.

Een dag later dan verwacht maar dat is in deze Covid-tijd niet te vermijden.

1ste keer via azerty.nl besteld en was aangenaam verrast over de prijs en snelle levering van mijn nieuwe headset.

Goed verpakt en proper afgeleverd door postnl.

Eens een mail gestuurd ivm de levering en snel geholpen.

Bij Azerty 2 beeldschermen en een monitor mount besteld. De beeldschermen lieten 1 week op zich wachten en waren nog steeds niet bezorgd. Na contact met Azerty bleek mijn adres op de verpakking iets beschadigd te zijn. Uiteindelijk fout van PostNL! Vanuit Azerty wordt er vanuit de klant meegedacht. Na telefonisch contact omdat ik het pakket nog niet had ontvangen werd er proactief actie achter gezet en werd ik keurig teruggebeld. Het pakket daarna snel en keurig ontvangen! 👍🏻 Al iaren tevreden klant and more to come!

Product goed verpakt en keurig geleverd!

Met meerdere medewerkers contact gehad. Iedereen van Azerty staat je fatsoenlijk te woord en doet er alles aan om je te helpen!

Webshop prima, maar afhandeling echt erbarmelijk. Laatste keer dat ik hier bestel (klant sinds 2009?).

Goed verpakt, alleen verzending laat lang op zich wachten, voorraden/verzendtijden kloppen ook niet op de website.

Administratief zijn ze echt een ramp;
Producten niet leveren zonder klanten op de hoogte brengen van vertraging
Daardoor andere producten op voorraad ook laten vertragen
Bij geld teruggave fouten maken
Bij navraag geen duidelijke toelichting of een nieuwe factuur kunnen sturen, ze geven enkel om hun eigen administratie in deze
Bij navraag niet verder komen dan; hier stop hun communicatie en geven ze het probleem "uit handen".

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Vervelend te om te lezen, dat jij dit zo hebt ervaren en is dit normaliter niet de manier waarop wij communiceren.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen, naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

all and all, the product was good and the package is super safe with extra carton, thank you!

The shipping took a day just as described on the page. super satisfied

there is a missing mouse pad that should be included with the purchase. I contacted the service via email and it was a 1 day quick response (since i emailed them on the evening, got the reply the next day). they even gave me discount for the mistake.

Normaal gesproken geef ik niet zomaar een negatieve review, maar ik kreeg vandaag een vraag om dit te doen.
Ik had op twee verschillende dagen een bestelling gedaan waarop op de eerste een aantal dagen levertijd zat. Bij het bestellen kun je een opmerking plaaten waarbij ik bij de tweede bestelling heb verzocht of deze tweede bestelling samengevoegd kon worden met de eerste bestelling. Dit was op een zaterdag. Levertijd van de tweede bestelling. 1 werkdag. Zondag de dag erop, kreeg ik tot mijn verbazing een melding dat mijn (2e bestelling verzonden was). Daarbij kon ik er vanuit gaan dat deze paketten met 2x verzendkosten afzonderlijk zouden worden verstuurd ondanks mijn opmerking met vraag. Na maandag ochtend te hebben gebeld werd mij verteld dat op zaterdag en zondag de opmerkingen niet meer worden gelezen, wat mij dan de vraag rest: waarom die mogelijkheid?
Dinsdag werd mijn eerste bestelling afgeleverd waardoor ik nu twee dagen aanwezig moest zijn thuis en dubbele verzendkosten heb moeten betalen. Daarna kwam er een mail dat ivm de corona drukte niet konden reageren op de opmerking van de bestelling. Twee verschillende verhalen dus. Bijzonder.
Verder zijn de bestellingen wel in goede staat afgeleverd. Hoewel ik het bijzonder vind dat mijn accu in 2 verpakkingen zat. 1 met bubbeltjes plastic en deze onderin op de bodem van een grote doos die was gevuld met opgeblazen zakjes. Waardoor de extra bescherming redelijk teniet werd gedaan.

Zie hierboven

Zie mijn verhaal hierboven bij de beschrijving van korte toelichting

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen, dat de geplaatste opmerking niet goed is opgepakt.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen, naar verkoop@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Bestel hier periodiek, al vele jaren. Nu voor het eerst product ontvangen anders dan omschreven, is meer dan schappelijk opgelost.

Een van de winkels waar ik al jaren bestel. Niet altijd de goedkoopste maar wel close enough, de rating op de pricewatch vind ik belangrijker. Nooit gedonder, nu eerste keer service nodig gehad en dat is erg goed bevallen.

Ik had een voeding besteld, Corsair sf450 platinum. Duur! Volgens omschrijving op de site (en ook van andere retailers) zit hier een 20+4pin atx voedingskabel bij. Bleek een 24pins te zijn, terwijl mijn moederbord een 20pins heeft. Corsair zelf deed hier erg nonchalant over (je kan deze kabel van ons kopen, EUR 30 in Europa), tegen azerty heb ik gezegd stuur me simpel 24->20pins verloopstukje en het is OK voor mij. Azerty lost het op door mij een nieuwe (juiste) modulaire kabel van Corsair te sturen. Dus meer dan OK! Ik blijf hier gewoon bestellen.

Scorekaart voor Azerty