Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Ik kon vanuit de Tweaker review direct naar de Azerty website en daar de bestelling van een BarraCuda Fast SSD 2TB doen, en deze vervolgens met IDEAL betalen. Dit ging snel en probleemloos.

Snelle afhandeling van de bestelling ondanks de Corona situatie van dit moment.

Azerty verkoopt het volgende:
Corsair Hydro AM4-AMD Retention Bracket Kit for Series Coolers

Officiele corsair prijs 5 euro.
Officiele Azerty prijs 36,90.

Ik vindt dit asociaal en raad iedereen ook zwaar aan om dit product via de officiele website van corsair te bestellen of elders.

Hoop dat Azerty hun prijs aanpast want van zo groot en goed bedrijf waar ik persoonlijk blij mee ben verwacht je geen boeven dingen...

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Dit product dienen wij in te kopen bij één van onze leveranciers en hanteren zij een bepaalde inkoopsprijs, waarop onze verkoopprijs wordt gebaseerd. Helaas kunnen wij dit product dus niet voor dezelfde prijs aanbieden als Corsair en proberen wij de rest van onze producten voor een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden. Het product is inmiddels op niet beschikbaar gezet, gezien deze op het moment niet leverbaar is. Indien het artikel weer leverbaar is, zullen wij deze weer beschikbaar stellen en indien mogelijk, voor een zo scherp mogelijke prijs.

Mochten hierover nog vragen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Matthijs.

Bijzonder goede service, een PC ter assemblage laten samenstellen. Van te voren advies gevraagd bij de verkoopafdeling over de compatibiliteit van de componenten met spoedig en professioneel antwoord als resultaat. Zeer strake assemblage met professioneel kabel-management. Voor de prijs/kwaliteit inclusief garantie kun je niet zelf gaan klussen.

Informatie over levertijden waren bijzonder accuraat. Producten waren goed beschermd en verpakt. Ook in de samengestelde PC waren de nodige maatregelen getroffen ter bescherming voor het transport.

Uitstekend snel en professioneel antwoord.

Azerty heeft de juiste onderdelen op voorraad tegen scherpe prijzen en daarom bestel ik sinds 2012 mijn systemen bij Azerty.

Assemblage en levering duurde ivm coronadrukte iets langer, maar het resultaat is een keurig geassembleerd systeem.

kennis van zaken, goede afhandeling

De informatie was volledig en correct. Verder zie je gelijk de voorraadstatus, wat handig is. Jammer dat een account verplicht is, maar misschien begrijpelijk i.v.m. garantieclaims en online aanbieden van de factuur (ipv bijlage in mail).
De betaling zelf was gemakkelijk via iDeal.

Product kwam in zijn eigen doos die verder beschermend genoeg was. Er zat een enkele kras op het karton, verder niets bijzonders.

Azerty gaf aan dat het product bij de leverancier moest worden besteld en dat dit enkele dagen zou duren. Tot mijn verrassing werd een dag na bestelling al een mail verzonden dat het product aangeboden was bij Post NL. Klasse!

Lenovo ThinkVision T32h-20 - LED-Monitor. Ik heb deze monitor besteld om een groter beeld dan 27 inch te hebben met 10 bit kleurendiepte. Daar voldoet de monitor perfect aan. Wat tegenvalt is de bijgeleverde USB-C kabel. Deze is veel te kort om op mijn desktop computer aan te sluiten. Via HDMI en Displayport wel een voortreffelijk beeld en goed geluid, maar geen aansluiting voor de USB hubs ingebouwd in de monitor. Dit betekent dus een extra USB 3.1 kabel kopen; helaas.

Nette service, had even contact opgenomen ivm de levering in de coronatijd. Kreeg netjes antwoord!

Goed product, werkt naar behoren.

Contact gehad ivm de levering, keurig antwoord gekregen. Super service.

Winkelen bij Azerty is simpel en vlot. Geen onnodige onzin, je wilt iets, je zoekt het en vindt het gemakkelijk, voeg het aan je winkelwagen en klaar.

De doos van de processor die ik aanschafte kwam in topconditie aan. Heb niet langer dan 24 uur moeten wachten voor aankomst, wat knap is als je de hele situatie met het coronavirus en bezorging begrijpt.

Duidelijk bestelproces en het product was desondanks de huidige crisis de volgende ochtend al binnen ('s middags besteld).

Ben erg geneigd om 5 sterren te geven, want het pakketje én het product kwamen supernetjes en onbeschadigd aan. Echter vond ik het enigzins grappig dat de doos (die overigens helemaal gaaf was) compleet gevuld was met luchtfolie, maar dat het RAM-geheugen dat ik besteld had eronder lag, waardoor het slechts van boven beschermd was, maar van onderaf alleen het karton had.

Nogmaals echter ik had het pakketje echt razendsnel binnen desondanks de huidige crisis en de verzenddoos en het product waren puntjegaaf!

Via Google kwam ik uit bij Azerty. Het was erg gemakkelijk om mijn bestelling te plaatsen en te betalen.

Het product werd binnen één dag bezorgd, in tegenstelling tot veel andere bedrijven in deze tijd. Het product was daarnaast goed verpakt en werd zonder beschadigingen afgeleverd.

Snelle levering tegen goede prijs. Product voldoet aan de beschrijving en alles prima in orde.

Snel verzonden via koerier.

Overzichtelijke site, duidelijke webshop. Duidelijk aangegeven wat eigen voorraad is en wat de voorraad bij de leverancier is.

Snelle levering na 22.00 uur besteld. Voor 12.00 uur de volgende dag in huis.

Bestelling was zeer snel opgestuurd en aangekomen tijdens deze moeilijke tijden. Zeer goed verpakt voor wat het was.

De verpakking was zeer goed, heel veel luchtzakje om het product goed te beschermen. De bestelling was binnen twee dagen bij mij thuis (Ik had twee producten besteld en één was niet op voorraad en dat wist ik) wat voor mijn gevoel heel snel is.

Muis was defect gegaan had was nog in garantie dus heb het opgestuurd en binnen 3a4 dagen had ik een nieuwe omdat die uit voorraad was heel erg bedankt Azerty nog nooit problemen gehad bij hun.

Azerty heeft een snelle bezorging zolang het op voorraad is. Ik heb er in het verleden al vaker besteld, goede ervaringen.

PostNL punt, track and trace, goede communicatie, ik zou het aanraden. Deze keer had ik een muis en een lineaalsnijder (in de sale) besteld rond 11 uur 's avonds. Deze kwam de volgende dag binnen op het PostNL punt met alle voorzieningen.

Sinds tijd weer een bestelling geplaatst bij Azerty en absoluut weer aan de (goede) verwachtingen voldaan. Later in de week een tweede bestelling gedaan vlak voor het uiterlijke bestelmoment en ook deze bestelling netjes de volgende dag op de mat.

Bij (ongeveer) gelijke keuze op prijs zal ik zonder twijfel de bestelling plaatsen bij azerty.

Snelle levering, netjes ingepakt en de volgende dag in huis. Alles helemaal zoals je zal willen.

Goed optijd en gied ingepakt

Heldere bestelprocedure en omschrijving van het product, en de volgende dag het bestelde in huis. Switch is reeds operationeel in het nieuwe kantoor.

De switch was al netjes verpakt. Dus een paar luchtkussentjes in de doos van Azerty was voldoende dat deze niet in de verzenddoos ging schuiven.

In tijden van de Corona perikelen zou je verwachten dat Azerty blij zou zijn met enige klandizie. Helaas getuigt mijn ervaring van vanmiddag niet van klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Ik stond op het punt om 850 euro af te rekenen. Dit ging niet geheel soepeltjes gezien in de winkel creditcard niet geaccepteerd wordt. Vervolgens keek de dame achter de balie op de klok en zei " het is 3 minuten voor 16:00 en we sluiten om 16:00, wellicht kunt u het thuis proberen…". In andere woorden, schiet op ik wil naar huis. Absoluut de slechtste ervaring in tijden. Gezien deze ervaring is Azerty mij als klant kwijtgeraakt en zal ik niet snel iemand aanraden bij Azerty wat te kopen.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat jij dit zo hebt ervaren en is niet de manier waarop wij onze klanten te woord staan. Helaas kan ik op basis deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Graag zou ik van jou een ordernummer / klantnummer ontvangen, zodat wij dit met elkaar kunnen bespreken. Dit mag dan via e-mail naar verkoop@azerty.nl of telefonisch via 0572-328120 en kan je vragen naar mij.

Met vriendelijke groet, Matthijs.

Ik heb een PC besteld en laten assembleren door Azerty (vanwege gebrek aan tijd door hen laten doen). Tijdens Coronatijd hebben ze redelijk de verwachtingen gemanaged en binnen acceptabele tijd (een week) de PC geleverd. De kwaliteit van de assemblage was prima, maar kon wel beter. Ze hadden geen kabelkammetjes gebruikt en de RGB controller was ergens achter de kast (aan de 'dichte' zijde) weggewerkt, wat niet handig is.

Daarnaast zaten er draadjes op de 9-pin audio connector los, die ik er zelf op heb gehobbyd. Klein probleempje, dus ik had geen zin om er een punt van te maken en te moeten wachten op service.

Kabelmanagement over het algemeen was goed. Het was netjes weggewerkt en redelijk logisch aangelegd.

De PC en toebehorende dozen waren goed verpakt, in 1 grote doos met voldoende vulling.

Scorekaart voor Azerty