Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenWaardeloze ervaring. Azerty annuleert ongevraagd mijn order omdat ze zich beseffen dat ze een paar tientjes meer kunnen vragen voor dit product. Beroepen zich op "kennelijke fout", maar dat kon ik vrij gemakkelijk ontkrachten. En toen stopte de klantenservice met reageren.
Sneu, voor een paar tientjes nota bene. Erg onprettig dat de klantenservice ook ophoudt te reageren zodra ik mijn punt onderbouwde.
Uiteindelijk hetzelfde product elders voor nagenoeg dezelfde prijs gekocht die volgens Azerty Onmogelijk zou zijn.
Ik vind het van een ongekende krenterigheid en ga hier nooit meer iets bestellen, er zijn goedkopere en klantvriendelijkere webshops 🙂
Ongevraagd annuleren is 1 ding, maar vervolgens stoppen met reageren als ik valide punten aandraagt om de verkoper aan de verkoopovereenkomst te houden is echt kneuterig.
AlgemeenUitstekende website met ruimvoldoende aanbod. Fijn om producten te zoeken.
Producten hebben een goede omschrijving.
Geleverd op tijd zoals bij bestelling aangegeven.
Zelfs tijdens Sinterklaas/BlackFriday periode product op tijd ontvangen.
Zowel door PostNL als Azerty op de hoogte gehouden van bestelling.
AlgemeenTijdens de black Friday dagen heb ik een Lian Li case besteld voor mijn zoon zijn eerste game pc. Ik verwachtte drukte en daardoor latere levering. Maar tot mijn verbazing stond hij de volgende dag in huis. Top service en een prettige shop ervaring.
VerzendingDe case werd netjes en onbeschadigd geleverd in een stevige doos met voldoende padding
AlgemeenRond Black Friday besloot ik een nieuwe game-pc samen te stellen en zelf te bouwen. Via Tweakers had ik een volledige wishlist samengesteld en daarna mijn bestellingen verdeeld over drie verschillende webshops. Het grootste deel kwam uiteindelijk bij Azerty terecht: zij waren bij de meeste componenten de goedkoopste én staan bekend als een betrouwbare partij.
De bestelling werd keurig de volgende dag geleverd, precies zoals beloofd. Alle onderdelen waren netjes verpakt en in perfecte staat. Daarnaast heb ik ook zakelijk een nieuw beeldscherm besteld via Azerty, en ook die levering verliep zonder problemen.
Kortom: scherpe prijzen, een goede reputatie en een vlekkeloze levering - zowel privé als zakelijk een positieve ervaring.
AlgemeenPrima winkel waar je zonder zorgen over kwaliteit een bestelling kan plaatsen.
(Helaas?)Geen prijsvechter waardoor de prijzen meestal net iets hoger liggen, daar tegenover staat dat je de producten over het algemeen eerder in huis heb.
Er zijn kleine puntjes van aandacht, die beschrijf ik hieronder.
Vragen via de mail redelijk snel beantwoord maar niet volledig. Iets wat mij persoonlijk irriteert.
Als namelijk vraag of een systeem bestaande uit X en X componenten gaat werken, dan wil ik geen algemeen antwoord.
Daarbij dacht ik “leuk, ik ga ff langs voor info en kijken” (ter illustratie, het is 1,5 uur rijden).
Ja…viel dat ff tegen. 0 kennis achter de balie “stuur maar een email, wij kunnen zo geen advies geven”.
Sorry hoor, maar dan sla je in mijn ogen als hardware winkel echt een flater.
Pluspunt, retour aanvragen (en deze vervolgens annuleren) is easy!
AlgemeenAan de prijzige kant, maar het is wel een uistekende videokaart die prima jaren mee kan. Ik heb het gehaald voornamelijk voor de 16gb VRAM, Ik vind dat dit eiegnelijk ook op de andere 50 series varianten had gemoeten, maar voor een thuis setup om het een en ander met AI te werken en developemnt is dit alsnog een mooi product.
Game gaan ook moeiteloos op hoge instellingen en met de Steam Frame die binnen kort aankomt ben ik ook niet bang dat de videokaart moeite ermee gaat hebben.
AlgemeenGreat card, does what it's supposed to do. 9070 XT and I'm very happy with it. FPS more than doubled. The price was €679 with a €75 cashback offer from Asus (MSRP, after all), so after a lot of comparing, I made the decision and went for AMD again and I'm very happy with it. A worthy competitor for Nvidia. AMD is on the right track and with every generation they get closer to Nvidia! Price-quality-wise, I will always choose AMD, and if they can deliver on their promises, Nvidia will be in trouble. Video rendering and 3D
Verzendingi bought from azerty website in blackfriday , next day they delivered.
Klantenservicei got every time email regard my order and delivery
AlgemeenBestel al jaren bij o.a Azerty, prima prijzen/deals en altijd netjes en optijd op de post gestuurd.
VerzendingLeveren bij mij altijd optijd, en alles altijd netjes ingepakt
KlantenserviceHad een vraag en deze werdt netjes beantwoordt, met een link naar desbetreffend item
AlgemeenGrote keuze, goede prijzen en snelle levering. Wat wil een mens nog meer :-)
Ohja, de kwaliteit natuurlijk.......het geleverde (moederbord met CPU) kwam keurig verpakt en op tijd binnen. En niet onbelangrijk -> Het spul werkt uitstekend :-)
Snelle en goed verpakte levering.
Geen gedoe van "vandaag voor .... besteld = morgen in huis" en dan krijg je het 2 dagen later pas. Nee gewoon boter bij de vis. Perfect op tijd zoals beloofd.
AlgemeenLaatst een volledige pc qua componenten besteld bij Azerty,
Ik heb het moederbord ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI en videokaart ASUS ROG Strix GeForce RTX 5070 Ti OC Edition bij Azerty gekocht en ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de bouwkwaliteit.
Zeker een aanrader.
VerzendingMijn bestelling kwam gewoon de volgende dag in huis netjes en op tijd
AlgemeenAl van kinds af aan ben ik druk met PC’s en staat een bezoek aan een PC-winkel ongeveer gelijk aan een bezoek aan een snoepwinkel voor mij. In de periode voor het internet winkelen waren dat nog fysieke bezoeken aan winkels, met eindeloos folders bekijken en PC’s samenstellen op papier (voor de Zwollenaren onder ons, dat waren de Norrod, MyCom en Dynabyte, inmiddels allemaal niet meer onder ons). Mijn eerste onlinebestelling is zo’n twintig jaar geleden gedaan bij Salland Automatisering, een winkel die inmiddels failliet is, maar ook uit Raalte kwam.
Door de jaren heen heb ik vaak gezocht naar goedkopere onderdelen en PC’s samengesteld door middel van verschillende bestellingen door het land heen, maar bouwen bij één leverancier is toch prettiger. Azerty biedt daarin een voor mij perfecte mix van een goed, zeer uitgebreid aanbod van hardware, tegen een vaak scherpe prijs en het vertrouwde gevoel van bestellen bij een winkel in Raalte. Iets dat gepaard gaat met een nuchtere, klantvriendelijke houding die in het oosten van Nederland helemaal normaal is, maar wat in de Randstad al lang niet meer de standaard is. Daarbij bieden ze allerlei diensten aan zoals het bouwen van de PC en het installeren van software. Van die diensten heb ik zelf nooit gebruik gemaakt, maar vrienden wel en het beviel ze goed.
Dus tenzij de prijs bij een concurrent echt veel scherper is blijf ik mijn hardware gewoon bij Azerty bestellen.
De bestelling heb ik op een vrijdag avond om 22.00 gedaan, en de volgende dag om 16.00 thuis was het pakket thuis, hoe snel wil je het hebben?
KlantenserviceBij de laatste bestelling was één van de twee ramsticks defect. Na uitgebreid testen heb ik de klantenservice benaderd. Daar kwam een duidelijk uitleg over wat ik moest doen met vervolgens een afspraak om de stick op locatie nog te testen en direct om te wisselen mocht deze echt defect blijken te zijn. Zo gezegd, zo gedaan en ik heb zonder gedoe een nieuwe set met ram meegekregen.
AlgemeenMakkelijk en overzichtelijke website een ieder kan zo uit de voeten en bestellen wat hij of zij nodig heeft.
VerzendingMijn bestelling kwam gewoon de volgende dag in huis netjes en op tijd niks op aan te merken.
KlantenserviceNiet nodig gehad vanwege overzichtelijkheid van de websitehouders verder geen contact mee gehad.
AlgemeenLaatst een volledige pc qua componenten besteld bij Azerty,
Alles de volgende dag in huis en in orde.
Naast de snelle service score je qua prijs ook vaak nog bij Azerty inplaats van sommige andere zaken.
Zeker een aanrader als je voor prijs, kwaliteit en service gaat.
Zoals in vorige stukje beschreven mijn bestelling de volgende dag in huis.
KlantenserviceGoed geholpen dat ik verder geen hulp meer nodig had.
AlgemeenAfgelopen weken besloten een nieuwe game PC te gaan bouwen. Hiervoor een mooie lijst samengesteld via Tweakers. De keuze voor een moederbord is gevallen op de ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI en man; wát een kwaliteit! Het moederbord is vrij prijzig, maar gelukkig kon ik bij Azerty een mooie deal scoren. Daarnaast wist Azerty het artikel super snel te leveren. Vrijdag eind van de dag besteld, zaterdag in huis. Wat een topservice! Vandaag de CPU installeren en het moederbord plaatsen. Ik ben zeer benieuwd naar de prestaties!
VerzendingSneller dan verwacht/aangegeven in de PostNL app. Zoals benoemd laat 's avonds besteld, maar vroeg binnen. Top!
AlgemeenIk bestelde een Be Quiet! computerbehuizing omdat mijn Corsair geen 360mm AIO kon bevatten. Azerty had degene die ik zocht op voorraad en voor een hele goede prijs.
Verzendingde levering was erg snel, het arriveerde de volgende dag en de koffer arriveerde zonder schade
AlgemeenIk heb in het verleden weleens besteld bij Azerty en had daar eigenlijk niet zoveel over te klagen. Helaas begin ik daar nu een andere mening over te krijgen. Ik heb een paar weken terug een switch besteld, waarbij stond dat het leveren langer kon duren dan 10 dagen. Ik ben het product in de gaten aan het houden en zie al een tijdje dat het product een levertijd heeft van 2 a 3 dagen en dat er voorraad is bij de leverancier. Inmiddels wacht ik 20 dagen op het product.
KlantenserviceIk heb nu twee keer de klantenservice gemaild, maar een reactie blijft uit. Zelfs geen automatisch bericht met een reden waarom het wat langer duurt. Ik kan me zo voorstellen dat het daar wat drukker is met Black Friday. Maar toch..
Algemeenbestelling was makkelijk te plaatsen, erg duidelijke website met alle informatie die nodig was om juiste bestelling te doen
Verzendingzoals gewend een hele snelle levering, goed en degelijk ingepakt
AlgemeenBlijft een top zaak. Er is een reden dat ik altijd als eerste naar hun (online of fysiek) toe ga voor mijn computer onderdelen. Snelle service, goede prijs en gemak.
VerzendingOphalen gaat altijd snel, vaak dezelfde dag nog mogelijk. Anders ligt het de volgende dag meteen klaar!
KlantenserviceSnelle reactie op mails en telefonisch contact.
Enige nadeel is dat ze via WhatsApp niet veel "technische" service bieden. Hiervoor moet je altijd mailen.
AlgemeenVia Tweakers uitgekomen bij Azerty voor een hele mooie "tweedekansje" de ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMR, wat in mijn ogen een compleet nieuwe monitor lijkt te zijn met een paar uurtjes gebruikerstijd erop.
Azerty heeft deze monitor weer zo netjes opnieuw weten te verpakken en nagekeken dat het lijkt alsof het zo van de productieband af is gekomen!
Azerty heeft er in ieder weer een vaste klant bij, puik werk!
Ik ben dan ook zeer tevreden en ontzettend blij met/over de bouw/kwaliteit van deze ASUS monitor. Aangezien dit mijn eerste OLED is ben ik letterlijk omvergeblazen wat dit scherm in petto had in vergelijking met mijn vorig scherm (TN paneel).
Bedankt Azerty.
Laat besteld op een zondagavond en dezelfde avond nog verzonden waardoor het al de volgende dag rond de middag op de stoep stond! Dat is nog eens een servicementaliteit waar je u tegen zegt.
Handelen ontzettend snel, verpakkingen zoals ze horen, geen beschadigingen, communicatie qua levering ook top.
AlgemeenVia tweakers bij hun uitgekomen voor de onderdelen die ik nodig had, alles ging makkelijk en snel, zoals verwacht.
VerzendingNetjes ingepakt, via postnl bezorgt, volgende dag was het in huis.