Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenZe hadden een goede monitor in de aanbieding en ik heb er toen meteen twee gekocht, en was zeer tevreden met de prijs/kwaliteit en heb toen nog ééntje gekocht een dag na het ontvangen van de eerste twee monitoren.
Alles is gewoon prima verlopen zoals je verwacht van een webshop.
Alle drie de monitoren werden verzonden met PostNL en die kwamen prima een dag later in de avond aan zonder schade of problemen.
De enige opmerking die ik heb is dat de PostNL Bezorger zelf tekent voor de pakjes wat zeer storend is maar daar kan Azerty weinig aan doen en het is algemeen bekend dat dit een probleem is.
AlgemeenAltijd goede ervaringen met Azerty gehad. Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Qua prijzen ook Altijd zeer competitief. Tot nu toe nooit problemen gehad.
VerzendingLevering was optijd en goed verpakt. Bij de bestelling ook duidelijk vermeld wat de verwachte levertijd is.
AlgemeenIk heb voor mijn pc het moederbord, de behuizing en de grafische kaart gekocht bij azerty. Ik was vooral verbaast over de bezorgsnelheid, alles was de volgende dag al binnen. Wel was er een probleem met overboeken van geld naar een aparte rekening die azerty had opgegeven, de bestelling werd niet meteen verzonden, daar moest ik nog achteraan gaan.
Maar al met al een goede ervaring.
AlgemeenMakkelijke bestelling. en zo te zien bij Tweakers veruit de goedkoopste voor de monitor die ik heb gekocht. In het verleden had ik ook al goede ervaringen met Azerty.
VerzendingWas er de volgende dag. Is bij andere shops nogal eens anders.
AlgemeenFijne website: goede en duidelijke informatie. Alles verloopt prima en het produkt is zoals beschreven.
Verzendingvolgens planning en in prima staat. Nog aan te raden
AlgemeenAzerty is voor mij de beste webshop die er is, dit komt ook door dat ik er dichtbij woonen er zo even heen kan rijden, goede en mooie ruime parkeerplaatsen, zelfs voor E auto,s, Mooi gebouw en ruime ontvangsthal met goed personeel en gratis koffie, als U ter plaatse een bestelling wil doen kan ook in de afgeschermde hoek van het pand.
Dus voor mij een 10 voor service en goed behulpzaamheid.
AlgemeenSnelle service, duidelijk communicatie en product in goede staat ontvangen. Zou zo weer bij azerty bestellen.
VerzendingHet product in goede staat ontvangen en de service eromheen was duidelijk.
KlantenserviceDuidelijke mail en huidige stand van de diensten dus was fijn, zou zo weer bestellen bij azerty.
AlgemeenAzerty bood een vlotte bestelervaring met duidelijke bevestigingen, transparante facturatie en heldere informatie over acties en cadeaubonnen. Alles werd correct opgevolgd en professioneel gecommuniceerd. Een betrouwbare webshop waar ik graag opnieuw bestel.
AlgemeenIk heb een paar weken terug een videokaart gekocht, sinds dat ik ruim 4 jaar daarvoor bij Azerty mijn eerste pc heb aangeschaft! Deze is toen des tijds uitstekend geassembleerd door hen en netjes geleverd met alle bijbehorende dozen intact. De service tot dusver is uitstekend geweest!
Al met al kan ik niets anders zeggen dan dat ik tevreden ben over Azerty. Ook met het recent aanschaffen van mijn Radeon 9070XT
De verzending was uitstekend. Het product zat goed verpakt in de doos, en had geen mogelijkheid om heen en weer te schudden of iets dergelijks. De levering was zoals beloofd gewoon de eerstvolgende werkdag na het weekend, dit kwam perfect uit gezien ik die dag ook precies jarig was! Een fantastisch begin aan de dag dus.
KlantenserviceBij het laten assembleren van mijn pc, inmiddels aan paar jaar terug, had ik een voeding uitgekozen die niet geschikt was. Azerty heeft mij hier netjes op geattendeerd, een alternatief toegestuurd, en het overgebleven bedrag teruggestort op mijn rekening.
Ik kan niets anders zeggen dan dat er goede service is geleverd, vooral als iemand die op dat moment over vrij weinig computerkennis beschikte!
AlgemeenSuper snelle levering. Kwartier na bestellen lag het al klaar voor zending. En dit in de avond! Chapeau hoor!
Heel blij met mijn bestelling
Levering was veel sneller dan ik gewend ben, een groot pluspunt!
KlantenserviceGeen toelichting hiervoor. Niet van toepassing geweest. Laten we hopen dat dit ook niet nodig is!
AlgemeenIk had op zondag iets besteld. Ik had hier nog nooit besteld.
Ik verwachtte het pas dinsdag. Maar uur later kreeg ik een melding dat het pakket klaar stond voor verzending. Maandag al in huis. Ik was onder de indruk!
---
Ik heb geen klantenservice hoeven benaderen. Niks te klagen, prima service.
Super snelle levering. Zeer tevreden met de afhandeling en verzending. Zonder extra kosten.
AlgemeenIk heb in de avond van dinsdag (Rond 10 uur) 2 Monitoren besteld en woensdag kwart over 5 in de middag ontvangen zonder problemen gewoon bestellen, betalen en ontvangen
VerzendingIk heb in de avond van dinsdag (Rond 10 uur) 2 Monitoren besteld en woensdag kwart over 5 in de middag ontvangen zonder problemen gewoon bestellen, betalen en ontvangen
AlgemeenDuidelijk overzicht in de webshop. Veel aanbod en voldoende informatie om een goede keus te kunnen maken.
VerzendingSnelle afhandeling en een erg korte levertijd!
HDD's kwamen goed verpakt binnen.
AlgemeenDe informatie wordt duidelijk en overzichtelijk getoond. Hierdoor kan ik prima een goed vergelijk maken.
VerzendingHet product werd al in een dag geleverd. Dat was sneller dan verwacht.
KlantenserviceIk had nog een vraag mbt de prijs. Die is netjes en snel via de whatsapp benatwoord.
AlgemeenStrakke prijs en daarbij mooi cadeau een recente game bij product met ook een shoptegoed
Verzendingzelfde dag al verzonden, constante updates enorm veel keus met echt mooie prijs verhouding
Klantenservicesnelle reactietijd ook veel mogelijkheden om contact op te nemen en vragen te stellen
AlgemeenHelder en heel simpel. Proces is makkelijk te volgen, eventuele fouten/vergeten items worden duidelijk aangegeven
VerzendingVolgens verwachting geleverd. Eerste tijdspanne was redelijk groot maar werd snel beter. Is meer een bezorg service dingetje denk ik.
KlantenserviceAltijd goed geholpen door Azerty. Mijn eerste zelf bouw pc gekocht 20 jaar terug. Sindsdien groot fan.
AlgemeenIk bestel alles rondom elektronische apparaten al jaren bij azerty, naar volle tevredenheid. De levering is snel en netjes, prijzen zijn ook scherp. Ruim assortiment. Over de klantenservice kan ik eigenlijk niets zeggen omdat ik geen problemen heb gehad bij de levering of met de apparaten.
VerzendingVooraf duidelijk gecommuniceerd wat de levertijden waren en vervolgens netjes afgeleverd met postnl
Algemeenhet was er snel en makkelijk maar de beloningen van het bord claimen was best wel moeilijk
AlgemeenIk gebruik de LGG Saturn Pro XSOFT nu een paar uur en het verschil met mijn vorige muismat (Corsair) is echt bizar. De overstap van mijn oude Corsair naar deze Saturn Pro voelt letterlijk alsof ik vanuit een oude Fiat Panda in een gloednieuwe Porsche 911 ben gestapt. De bouwkwaliteit is van een compleet ander niveau.
Ik speel op 550 DPI en deze muismat biedt de perfecte balans tussen snelheid en controle. Vooral in tactical shooters zoals Rainbow Six Siege en CS 2 merk ik direct een verbetering. Het helpt me echt met mijn aim en precisie; ik heb het gevoel dat ik meer controle heb over mijn micro-adjustments. Ook in FiveM PvP presteert de mat geweldig. Het oppervlak voelt super comfortabel aan voor je arm en pols.
De Saturn Pro wordt niet voor niets de "Artisan killer" genoemd. Het is absoluut een van de beste muismatten ter wereld. Ondanks de prijs is het elke euro meer dan waard, en naar mijn mening is het een betere deal dan welke Artisan dan ook. Als je serieus bent over competitief gamen, is dit de mat die je moet hebben.
De levering was echt razendsnel. Ik heb de muismat gisteren (16-03-2026) rond 17:00/18:00 uur besteld en de volgende ochtend (17-03-2026) om 09:30 uur stond de bezorger al voor de deur. Super goed verpakt en sneller dan ik had verwacht.
AlgemeenIk heb mijn HTPC Geupgrade, hier voor heb ik bij a eet een RTX 5060 TI besteld voor een ontzettend goede deal, Namelijk 449 euro. Deze kaart was erg snel geleverd binnen een dag had ik de kaart in handen.
Om de upgrade compleet te maken heb ik Los een Bequit 600w voeding en Fractal design Ridge behuizing besteld. Deze zou met 2 tot 3 werkdagen geleverd worden maar op dag 4 had ik nog geen nieuws dus ik keek mijn bestelling er op na en zag dat men mogelijk wachtte op de PSU waarvoor er 0 gereserveerd was. Mogelijk door een limiet bij de leverancier. Helaas kreeg ik hier geen mail over.
Ik heb uit eindelijk gebeld en kreeg een super vriendelijke en behulpzame medewerker aan de telefoon. Hij ging dit na kijken. Ik heb uit eigen ervaring meteen een vervangend product op genoemt die hij op de bestelling kon zetten.
Dit duurde misschien 1 a 1,5 werkdag voor dat ik zag dat de bestelling aan gepast was en totaal 2 werkdagen voor dat her verzonden was. Helaas kreeg ik geen mail over de wijzing van mijn bestelling, ook geen mail over het betaal verzoek omdat het vervangend product 9 euro duurder was.
Het ontbreken van de mails over het mogelijk niet kunnen leveren van een product en over de gedane wijzig aan mijn bestelling mistte voor mij. Geen dealbreaker maar wel een verbeter puntje!
Ik kan over de mail niet kortuiten of dat aan mijn kant lag of aan die van azerty, de factuur en verzending mail heb ik wel netjes ontvangen.
Als ze de producten hebben, snel geleverd!
Indien de leverancier ze hebben kan het tot 3 werkdagen duren maar ook dat is top!
Alles word ook goed en stevig verpakt.
Super aardige en behulpzame medewerkers die ook netjes noteren en uit voeren wat je vraagt. Super!