Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen 3050 KalmX besteld, deze had ik al eerder naar tevredenheid ook al bij Azerty aangeschaft voor een ander systeem, en wordt door weinig andere webshops goedkoper geleverd.
VerzendingGeen bijzonderheden, het product werd de volgende dag geleverd, door PostNL, de doos was goed verzegeld en het product onbeschadigd.
AlgemeenIk heb een smartphone (Motorola Moto G15 Power) gekocht bij Azerty. Net wat duurder dan bij concurrenten, maar het feit dat ik naar een fysieke winkel kan bij mogelijke problemen maakt dat verschil voor mij het dubbel en dik waard.
VerzendingDe verzending duurde helaas lang. Het product moest bij de leverancier vandaan komen, met een levertijd van 2-3 dagen. Op maandag besteld, maar op donderdag had ik nog niks gehoord over de levering.
Contact opgenomen met de service van Azerty, die aangaven dat ze de levering vanuit de leverancier op donderdag verwachtten, en dat ik vrijdag de telefoon thuis kon verwachten.
Helaas heeft het uiteindelijk nog een keer contact met de service en een extra week geduurd voordat het toestel geleverd was. Ik leg de verantwoordelijkheid hiervoor niet geheel bij Azerty, gezien ze ook afhankelijk zijn van de leverancier.
Wat betreft de verpakking van het toestel ben ik zeer tevreden. Een doos met voldoende luchtkussentjes, de telefoon kon geen kant op!
De klantenservice heeft mij, in de twee keer dat ik contact opnam, netjes te woord gestaan en geprobeerd een inschatting te geven van wanneer ik de telefoon kon verwachten.
Wederom, ik snap dat Azerty afhankelijk is van wanneer spullen geleverd worden.
AlgemeenAzerty was 2 euro duurder dan de concurrenten, maar op een ssd van €100 euro maakt dit voor mij weinig verschil.
In het midden van het land (omgeving Zwolle) is Azerty eigenlijk de enige grote hardware retailer waar je zo even langs kan. 's ochtends besteld en na de koffie even langs gereden om het op te halen.
Afleveren was ook een optie voor het zelfde geld, maar ik wou graag verder met mijn build.
Zoals altijd is het er gezellig en na even spelen met de race-sim opstelling weer tevreden weer vertrokken.
Was gratis voor mijn product, maar in dit geval opgehaald.
KlantenserviceKom er regelmatig en zie al jaren dezelfde gezichten. Wordt altijd prima geholpen!
AlgemeenHeb pc besteld. Veel keuze en goede informatie. Heb al vaak via Azerty besteld, zowel prive als zakelijk. Altijd goed.
VerzendingSnel bezorgd op afgesproken dag, de verpakking was netjes en onbeschadigd
AlgemeenLosse onderdelen besteld om zelf de computerkast te bouwen. Qua prijs waren ze scherp. Super geregeld. Alles was op voorraad en na het weekend alles geleverd gekregen. Computer gebouwd en draait perfect. Voorlopig weer voorzien van een goede computer zeker een aanrader.
Verzendingna het weekend geleverd dus prima. Alles netjes verpakt en geen verzendschade.
KlantenserviceBij bestelling kleine vraag welke per chat direct werd beantwoord.
AlgemeenIk bestel vaker bij Azerty of ik laat vrienden en kennissen daar bestellen. Het gaat dan ook wel om de duurdere zaken zoals complete laptops, moederborden of videokaarten. Juist hierin weet Azerty zich van de dozenschuivers te onderscheiden.
Misschien is een ander net een paar euro goedkoper maar daar zet Azerty jarenlange stabiele service en vertrouwen tegenover.
Product is goed verpakt en snel geleverd. Tussendoor krijg je duidelijke statusupdates over de verzending.
KlantenserviceEerder weleens gebruik moeten maken van de klantenservice. Hierbij is nooit moeilijk gedaan. Ook van vrienden en kennissen heb ik nog nooit een negatieve ervaring gehoord. Men is altijd goed geholpen. En dan heb ik het toch ook wel over een periode van bijna 20 jaar.
Ik heb jaren terug ook een situatie gehad met een defecte case fan van een kast (DOA). Direct na melden werd al een nieuwe opgestuurd en de dag erna kon ik deze alweer inbouwen. Kortom erg fijne klantenservice die actief met je meedenkt.
AlgemeenTevreden met bestelling van router bij Azerty, was op voorraad en werd de volgende dag al geleverd.
VerzendingS’avonds besteld en de volgende dag al geleverd aan de deur
AlgemeenIk kocht twee aanbiedingen bij Azerty. De eerste konden ze niet leveren.
De tweede gelukkig wel. Het zoeken was makkelijk en afrekenen overzichtelijk.
De producten kwamen goed verpakt en snel aan huis.
Snelle verzending van de producten in een goede verpakking, gewoon tevreden.
AlgemeenEen videokaart bestellen is natuurlijk tegenwoordig erg spannend, het gaat om grote bedragen. Dus altijd even zoeken welke webwinkel je kiest. Een 9070xt fxf mercury besteld, ze waren de goedkoopste en het meest duidelijk gespecificeerd. Er zijn namelijk diverse varianten te koop die erg op elkaar lijken. Azerty heeft als een van de weinige ook de fabrikant artikelcode op de site. Zo kan je goed controleren dat je het juiste artikel hebt.
VerzendingDuidelijke email m.b.t. verzending en vervolg traject van aankoop tot ontvangst. Geen overkill aan spam mails, ook fijn dat de factuur nog extra word nagestuurd.
KlantenserviceIn het verleden ook bij azerty besteld, toen bleek het product vanuit de fabrikant een slecht product geleverd te hebben. Één dag later is er een nieuwe verzonden, ook deze vertoonde problemen. Zonder moeite kreeg ik een vergelijkbaar (eigenlijk beter) product van een ander merk. Dit gaf mij ook extra vertrouwen om een videokaart te kopen bij azerty.
AlgemeenProduct makkelijk te zoeken, ik wist precies wat ik wilde hebben.
G.Skill Z5 Neo F5-6000J3238G32GX2-TZ5N
Azerty sowieso de meest inventieve en makkelijk te bedienen tech sites van het land.
Besteld op 10 september 2025, geleverd op 11 september.
Beter dan dit kan niet lijkt me. En dit is eigenlijk altijd mijn ervaring met Azerty.
AlgemeenHet zoeken en plaatsen van de producten ging gemakkelijk. Voldoende informatie beschikbaar over voorraad en levertijden. Account aanmaken verliep ook zonder problemen en ik was mijn mandje niet kwijt, ook wel erg fijn. Betalingsopties ook ruim voldoende aanwezig.
VerzendingProducten kwamen op tijd binnen en in een relatief grote doos. Meerdere malen verpakt, misschien wat overdreven, maar het kwam in ieder geval heel aan.
AlgemeenSnelle verzending, zeer goed ingepakt en beschermd, wat ook wel mag bij de koop van een Hdd voor een NAS.
AlgemeenAlle onderdelen die ik nodig had waren beschikbaar en werden de volgende dag geleverd. Top service.
VerzendingDe volgende dag binnen dus hardstikke top. Bestel hier graag.
AlgemeenPrima ervaring. Gebeld met klantenservice: duidelijke en kundige antwoorden. Snel verzonden en goed verpakt. Niets op aan te merken.
VerzendingPrima, geen opmerkingen, we waren niet thuis, vervolgens netjes bezorgd op het Postnl-punt.
KlantenserviceGebeld met wat vragen en duidelijke en heldere antwoorden gekregen.
AlgemeenDe bestelling werd snel en netjes geleverd.
Scherpe prijs
Goede communicatie, goede beschrijving op de webshop
Het was allemaal prima verzorg, goed goed en stevig verpakt
AlgemeenIk vind Azerty qua communicatie niet duidelijk. Email verkeer lijkt chaotisch. Probleem is wel snel opgelost en in de shop zelf zijn ze duidelijk en vriendelijk.
KlantenserviceAan de balie word goed meegedacht. Snel gehandeld. Klantvriendelijkheid is aan de orde.
AlgemeenIk koop af en toe iets bij Azerty. De prijzen zijn niet altijd de laagste, maar zal weinig afwijken hiervan. Daar ik nog nooit problemen bij een bestelling heb ondervonden, betaal ik liever een paar euro's extra boven de bodem-prijzen van de concurrenten omdat ik tot nu toe nooit problemen heb gehad. Ik kijk daarbij ook naar recensies over de service van de bedrijven. Als er iets is wil ik geen gezeik. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit aanspraak hoeven te maken op de support van de klantenservice van Azerty, en hopelijk blijft dat zo; dus eerlijk gezegd weet ik ook niet of deze goed is. Wel krijg ik mijn spullen altijd redelijk snel (paar dagen na de bestelling) en altijd in goede staat.
VerzendingDe producten worden altijd snel ingepakt/verzonden. Binnen enkele dagen in huis. Niet altijd "voor 23u besteld en volgende dag binnen", maar dat hoeft ook niet.
AlgemeenDe goedkoopste op internet, goede service en snelle verzending! Ik koop voortaan al mijn pc spullen bij Azerty
VerzendingSnel verstuurd en goed ingepakt, zodat het niet kon beschadigen.
KlantenserviceVerder geen ervaring met de klantenservice, omdat het altijd goed geregeld is.
AlgemeenEen retour gestuurde muis aangeschaft via Azerty. Product was keurig verpakt en binnen de aangegeven tijd geleverd.
Erg tevreden over het gehele proces.
Binnen de levertijd binnengekomen. Goed verpakt zonder beschadigingen. Alles zoals beloofd.
AlgemeenIK heb onlangs bij Azerty een Gigabyte RX9060XT 16 GB gekocht.
Werd binnen 24 uur geleverd in een zeer goede verpakking, door mijn favotite pakketbezoerger bij Postnl,
Videokaart gelijke geisnstalleerd en na 15 minuten draaide hij.
afgeleverd door postnl middels een pakket waarvoor getekend moet worden.