Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet bestellen gaat zeer gemakkelijk en ze leveren snel als het product op voorraad is. Als je vragen hebt over je bestelling wordt er snel gereageerd en gezocht naar oplossingen.
VerzendingDe zending gaat via DHL.
AlgemeenIk bestel al jaren bij Azerty en heb nog geen enkele keer klachten gehad over de service, kwaliteit en algemene ervaring. Ze verdienen dan ook een review met vijf sterren, ze hebben een trouwe klant aan mij inmiddels.
AlgemeenDe config via de wensenlijst op Tweakers samengesteld en via makkelijk doorklikken alles bij Azerty in 1 order besteld.
Bestel al meer dan 10 jaar bij Azerty: uitstekende klantenservice, makkelijke DOA procedure, goede prijzen, uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel.
Indien nodig kun je ook makkelijk de bestelling laten splitsen en in delen afhalen.
Alles wat je in een leverancier zoekt :-)
AlgemeenBetse hp pavilion power laptop 15-cb0xx gebruikers, Hoi
Ik heb deze laptop en ik ben dol op mijn laptop! Het enige nadeel van deze laptop is de 8GB ram. Dat is voor mijn toepassingen net te weinig (gamen, simulaties en CAD-tekenen programma's). Dit moest dus meer worden en omdat ik niet van half werk houd heb ik het gëupdate naar 32GB ram.
Dit is de link als iemand geïnteresseerd is:
(https://azerty.nl/product...4am-geheugen-ddr4-so-dimm-) Crucial CT2K16G4S24AM - Geheugen
Nu loopt mijn computer als een zonnetje het maakt niet meer uit wat ik open heb staan mijn ram kan het aan. Toen ik nog maar 8GB had, gebruikte windows al 50% bij het opstarten zonder dat ik ook maar één ander programma te hebben getart.
Naast het Ram vond ik ook dat ik meer opslag ruimte nodig had op mijn Laptop daarom heb ik mijn SSD C: 256GB vervangen door een 1TB SSB. Met een simpel migratie programma heb ik mijn OS over gezet.
Dit is de link als iemand geïnteresseerd is:
(https://azerty.nl/product...-solid-state-drive-intern)
HP SSD EX590 1TB - Solid state drive
alles werkt super, ik raad het iedereen aan die de hardware van zijn HP pavilion laptop wil update.
Het was snel bezorgd.
KlantenserviceIk heb een paar keer heen en weer gemaild en gebeld om te overleggen en ik ben heel goed geadviseerd door de verkoopservies van AZERTY. Echt heel fijn.
AlgemeenKoop vaker bij Azerty en altijd een ruime keuze en duidelijke webshop. Ze hebben veel producten op voorraad en vriendelijke prijzen.
VerzendingHet product (Ryzen 3300X) was besteld rond 22:00u op een zondag en dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag binnen.
AlgemeenNo nonsense snelle bestelling. Ook wordt er niet moeilijk gedaan over annulering (waar ik helaas 2 keer gebruik heb gemaakt de laatste weken).
VerzendingBestellingen bij Azerty komen ook in Corona-tijd meestal binnen een dag aan.
KlantenserviceNog goed te bereiken, ondanks Corona (bij concurrenten is dat vaak wel anders)
AlgemeenBehalve webshop ook een fysieke winkel met uitstekende klantenservice en vriendelijk personeel. Zowel bezorgen als afhalen gaat zonder problemen en ook bij verkeerde bestelling wordt gezocht naar een passende oplossing zonder veel gezeur.
VerzendingAls bij Azerty staat dat het de volgende dag wordt geleverd dan is dat ook zo. Meestal haal ik het zelf af, daarvoor wordt ook keurig een mailtje gestuurd dat het klaar ligt om af te halen.
KlantenserviceAzerty maakt er werk van om klanten een tevreden gevoel te geven. Ook voor advies (welk geheugen moet ik hebben?) levert een goed advies op. En in de winkel in Raalte is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ooit verkeerde geheugen besteld, werd zonder morren weer teruggenomen en gecrediteerd.
AlgemeenPrima website, voldoende informatie en goed voorraad overzicht. Helaas moest ik wachten op 2 artikelen. Daarna door o.a. koningsdag wat langer tijd nodig gehad voor de assemblage.
VerzendingAlles voortreffelijk verpakt, helaas door de Corona wel erg lang (3 dagen) onderweg geweest
AlgemeenNieuwe laptop besteld, eerst informatie gevraagd over de specificaties, snel geholpen en snelle doorlooptijd. Zoals aangegeven duurde levertijd iets langer door de Corona crisis.
KlantenserviceVraag over levering werd direct beantwoord met de juiste informatie.
AlgemeenOp zoek gegaan naar diverse onderdelen voor mijn nieuwe PC.
Alles snel gevonden en meteen kunnen zien of dit voorradig was.
Eigenlijk pijnloos verlopen
Door de drukte bij bezorgdiensten iets vertraagd.
Maar dankzij duidelijk communicatie vanuit Azerty ook nadat het verzonden was over de vertraging, heeft dit geen ergernis opgeleverd.
AlgemeenNieuw systeem gekocht. Alles kwam netjes ingepakt binnen. In het verleden heb ik al redelijk wat besteld bij Azerty en zal dat in de toekomst blijven doen.
VerzendingEen moederbord met vertraging, postnl met drukte. Het heeft wel een tijd geduurd voor de bestelling binnen was. Maar dat was dus te verwachten.
Algemeenhet was makkelijk om allen onderdelen de kopen en toen ik iets wou switchen ging het erg makkelijk via de email.
AlgemeenI purchased a RTX 2080 Super.
In this period is difficult to find good deals on RTX graphics but Azerty was having the best bang for the buck.
First time buying through Azerty.nl but definitely not the last.
Ordered the product on Saturday, received it on monday without any complaints. Fast and precise in the delivery, good packaging. Very thorough in communicating preventively possible delays due to the CoVid19 situation.
AlgemeenPrima webshop met een duidelijke checkout. Er zijn voldoende betaalopties, dus eigenlijk alles dat je van een moderne shop zou mogen verwachten.
Producten zijn makkelijk te vinden via de zoekfunctie.
Artikelen keurig verpakt met voldoende luchtzakjes om het niet te laten schuiven tijdens transport.
Het pakket kwam met een paar dagen vertraging, maar dat lag aan de drukte bij PostNL. Ik werd daar ook keurig door Azerty over geïnformeerd.
AlgemeenZoek niet verder, beste Webshop tot nu toe. Super! Site goed, levering duidelijk. Als je op vrijdag voor moederdag in Coronatijd besteld weet je dat de levering door PostNL later kan zijn. Wat wordt je hier goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenOnderdelen voor een upgrade-kit besteld bij Azerty, namelijk CPU, RAM, PSU en moederbord.
CPU zou op dag 1 volgens de site niet op voorraad zijn bij de leverancier, dus gebeld om te vragen of Azerty op tijd kon leveren. Ze hebben een aantekening gemaakt bij de bestelling en me iedere avond gemaild over de stand van zaken. Moederbord liet ook even op zich wachten door de leverancier maar hiervan werd ik dus netjes op de hoogte gehouden.
Azerty leverde zo snel als ze konden, ze communiceerden goed en toen de order uiteindelijk gepickt was werd hij snel en netjes verpakt verzonden.
Mijn ervaring bij Azerty was prima.
Ondanks aanleveringsproblemen vond ik dat ik netjes te woord werd gestaan en Azerty er alles aan deed om mijn bestelling op tijd bezorgd te krijgen. Dit tijdens een wereldwijde pandemie, niks op aan te merken dus.
KlantenserviceTelefonisch snel en netjes te woord gestaan en individuele mailtjes omtrent de orderstatus ontvangen. Topservice.
AlgemeenIk wilde de "be quiet! Silent Base 600" bestellen. Azerty had er 0 op voorraad en 5 bij de leverancier beschikbaar.
Hierop heb ik gebeld met Azerty om te vragen of dit goed zou komen. Geen probleem zeiden ze. Levering zou wat later kunnen komen door Corona. Eind van de week is 'ie geleverd.
Niet dus.
Er is helemaal niet eens iets verstuurd. Het stond nog steeds in bestelling bij de leverancier...
Vrijdag gebeld en excuses gekregen. Ze zouden de leverancier contacten en ik zou zaterdag teruggebeld worden.
Niet dus.
Maandag gebeld en wederom excuses. Ze hebben een e-mail naar de leverancier gestuurd ipv te bellen.... Ja dan krijg je geen antwoord inderdaad.
Order dus maar gecancelled. Geld de volgende dag netjes teruggekregen.
2x Beloftes gekregen die _niet_ nagekomen zijn. Beloof dan ook niks!
Ze zijn wel netjes en heb beide keren excuses gekregen. Ook mijn geld was de dag na de annulering op m'n rekening.
AlgemeenHet was zeer goede service, ik heb ook nog telefonisch contact gehad en dit heeft mij erg geholpen. Het contact over de email was ook erg handig, helaas was dit minder snel natuurlijk dan bellen.
VerzendingIk had een product bestelt waarbij stond dat h
Et 2 tot 3 werkdagen was. Uiteindelijk werd dit 20+, gelukkig na mijn eerste mailtje hierover kreeg ik meteen te weten waarom dit was en welke alternatieve er dan waren, ik ben daardoor naar een heel goed misschien wel beter alternatief gewezen.
Alles werd snel en netjes afgehandeld en zeer klantvriendelijkd service.
AlgemeenSoms niet alles even snel te vinden op de website. Fijn dat Azerty een assemblage service heeft.
VerzendingAssemblage is goed uitgevoerd en de onderdelen waren netjes verpakt. Goede indicatie van levertijd. De levering was wel wat later dan opgegeven, maar dit beschouw ik als overmacht door de drukte bij de postbedrijven.
KlantenserviceVlotte afhandeling van service-verzoeken (was in dit geval niet voor de opgegeven order maar voor een andere order).
AlgemeenIk heb nog niet eerder gehad dat een bedrijf proactief contact met mij opnam omdat de leverancier niet kon leveren en Azerty graag wou helpen met een alternatief!
Logisch (natuurlijk), maar een aantal andere bedrijven waar ik geshopt heb zouden dit waarschijnlijk niet doen. Eerlijk toegegeven: Die zijn misschien ook niet groot genoeg omdat te kunnen doen.
Erg positieve ervaring!