Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Altijd uitstekende service, prijzen zijn redelijk scherp. Al 10 jaar trouwe klant, ga zo door :-)

Zending is vrijwel altijd op tijd (tenzij postnl) en altijd degelijk verpakt. niets op aan te merken

Service is goed. Ondersteuning wordt geboden wanneer dit nodig is. Afhandeling van eventuele RMA's is prima

Ik moest een van mijn systemen thuis vervangen, ik had dit keer geen zin om deze zelf in elkaar te zetten dus dacht ik maar is de assemblage service te proberen van Azerty. Mijn eerste systeem die ik had samen gesteld paste de onderdelen niet goed in, de technische dienst neem dat contact met je op wat het probleem is en bied dan een alternatief aan. Ik heb toen mijn bestelling maar geannuleerd om een heel nieuw systeem bij elkaar te zoeken die ook deed aan mijn wensen. Annuleren ging ook zonder problemen en binnen een week is je geld weer terug gestort. Mijn tweede bestelling was verder helemaal goed en liepen ze bij de assemblage dienst verder nergens tegen aan. Ook de communicatie naar mij toe door de technische dienst vond ik heel goed, ze houden je op de hoogte over veranderingen en wijzigen van de status via de account op de azerty website. Wanneer je een vraag stelt aan de technische dienst reageren ze meestal ook wel dezelfde dag nog. Het assembleren duurde iets langer als normaal vanwege de corona crisis, maar dit staat ook keurig op hun website gemeld. Ben verder heel tevreden over azerty, in de toekomst zal ik daar zeker vaker gaan bestellen i.p.v. waar ik in het verleden vaak mijn bestellingen deed. Ik zou ook zeker kennissen azerty aanraden om hun onderdelen te bestellen of pc systemen.

Het zal allemaal goed verpakt met een beveiliging laag in de doos om het systeem te beschermen tegen schokken tijdens vervoer. Nadat het verstuurd was werd het de volgende dag bezorgd. Verder niks om op aan te merken.

Klantenservice hebben kennis wanneer je advies vraagt over onderdelen, geven ook hun mening over als je een vraag over een bepaald onderdeel hebt. Wanneer zij iets beter weten dat aan jou eisen voldoet geven ze jou ook een alternatief aan. Zijn verder heel vriendelijk en je kan merken dat ze echt hun best doen om jou te helpen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!

Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons.
In dit geval zal ik ook zeker de review doorzetten naar onze assemblage afdeling, zodat zij hem ook kunnen zien.

Rick

Azerty heeft altijd redelijke prijzen en bezorgd erg snel. Ook hebben ze behulpzame klantenservice medewerkers voor als er iets mis is.

Beste bestelling, 5 voor 12 's avonds besteld, volgende ochtend 11 uur in huis. Perfect!

Fijn dat ze niet alleen per mail te bereiken zijn maar ook telefonisch. Aardige medewerkers.

Snel gevonden wat ik nodig had en volgende dag opgestuurd!. Dinsdag via DHlL ontvangen volgens afspraak en product zoals beschreven

Zondag besteld maandag verbondenen dinsdag ontvangen

Uitstekende en fijne online winkel die goed contact houd met zijn klanten, ik bestel hier al jaren.

Snelle verzendingen

Zoals ik al zei, houd goed contact met zijn klanten.

Medio november kocht ik een 5700XT videokaart. Vanaf het begin had ik er problemen mee. Omdat meerdere mensen met verschillende AMD videokaarten problemen hadden, heb ik een half jaar steeds de verschillende firmware/software matige oplossingen gezocht. Na het probleemloos testen van een ander merk 5700XT, geconcludeerd dat het toch aan mijn eigen videokaart moest liggen. Teruggestuurd naar Azerty met het verhaal erbij van wat ik allemaal geprobeerd heb. Zonder verdere vragen hebben ze de videokaart omgeruild, hetzelfde merk, maar deze werkt dus zonder enig probleem. Geweldige service!

Goed verpakt

Snel contact, goede service. Niks op aan te merken.

Site was overzichtelijk en had snel mijn product naar keuze gevonden. Daarnaast werdern er goede alternatieven geboden. De betalingen en verzending werden goed afgerond ondanks problemen. Deze problemen waren ook snel verholpen door de goede klantenservice.

Klantenservice hielp goed toen ik tegen problemen met betaling aanliep.

Spullen besteld voor zelfbouw barebone. Prima op de hoogte gehouden en levering was zoals afgesproken

Ik had een muis gekocht bij Azerty maar was er niet tevreden mee. Product teruggestuurd zonder problemen en geld teruggekregen.

Hele nare ervaring gehad bij Azerty.
Offerte laten opmaken voor een aantal HP Elite schermen en een aantal HP notebooks, waaronder een HP notebook Bundle. De Bundle bestond uit een Hp Elitebook met een Thunderbolt Dock G2. Azerty kon deze aanbieden voor een scherpe prijs. Zowel telefonisch als via de mail gesproken over de offerte en ook akkoord gegeven.
Alles geschiede voorspoedig, de order was zo goed als compleet binnen bij Azerty, alleen bleef de HP Bundle maar in bestelling staan terwijl toegezegd was dat deze binnen enkele dagen leverbaar zou zijn. Na een week telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de status van de order.
Er was iets misgegaan met bestellen en er werd verteld dat de Bundle niet meer leverbaar was, maar Azerty kon de Thunderbolt Dock G2 wel los leveren met de HP Elitebook. De prijs zou zo goed als gematched worden. Prompt kreeg ik een nieuwe offerte waarbij de prijs van de notebook en Thunderbolt Dock G2 als los artikel ~250 euro hoger was.
Ik heb Azerty hier op aangesproken dat en gevraagd of men zich aan de eerder uitgebrachte en door mij akkoord offerte wilden houden. Azerty reageerde hierop dat ze niet konden leveren voor het eerder overeengekomen bedrag en de dat Bundle volgens de leverancier ook niet (meer) leverbaar was. Er zou navraag gedaan worden bij de leverancier. Het werd er niet duidelijker op.
Op site van Azerty stond dat de Bundle nog steeds tussen 2 en 3 werkdagen leverbaar was. Toen ik hier naar refereerde werd het artikel prompt aangepast. Let wel; zowel Thunderbolt Dock G2 en de HP Elitebook waren nog steeds wel te bestellen als losse artikelen, hetzij voor een hogere prijs.
Hierna bleef het stil.
Tot nu heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad met Azerty maar dit valt mij echt vies tegen. Mijnziens had Azerty de Elitebook en Thunderbolt Dock G2 prima los kunnen leveren en zo de offerte makkelijk kunnen honoreren maar blijkbaar kan Azerty hier zomaar onderuit.
Ik heb noodgedwongen, voor het eerst, moeten uitwijken naar een andere leverancier die wel leverde, had dat graag anders opgelost gezien.

Goedemorgen,

Het is uiteraard vervelend om te horen!

Graag kijken wij even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kunnen wij op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar Accountteam@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar je accountmanager.

Rick

Alles helder en overzichtelijk. Gaf aan dat ik het product op wilde halen wat absoluut geen probleem was. Product stond al op mij te wachten. Zoals gewoonlijk top service

14.02.2019 een compleet high-end systeem bij Azerty gekocht met daarin o.a. ook een RTX 2080TI echter ben ik eind 2019 begin 2020 met een probleem komen te zitten dat de GPU erg heet werd en niet meer 100% vermogen kon leveren, Azerty gemaild RMA aanvraag gedaan en besloten om het pakket te brengen. Kort mijn verhaal gedaan aan een van de medewerkers en duidelijk verteld wat er gaande was. Werd getest etc +- 60/90min later stond er een Gloednieuw Videokaart klaar! al met al Omruilen en gaan TOP Garantie afwerking Bedankt!

- Uiterst vriendelijk personeel
- Top Garantie service
- Juiste uitleg bij het product gegeven en ook wat ik heb gedaan om het te verbeteren. (+- 100.- voor 3x Noctua NF-F12 fans uitgegeven voor betere airflow) 0 Effect...
- Omruilen en gaan! uiterst vriendelijk en duidelijk
klasse Vakmannen! ga zo door!

Handig onderdelen te zoen via filter (daar is iets als tweakers beter voor maar het is erg handig). Snelle bezorging, zelfs met corona. Ik heb er een goede ervaring mee

Via de duidelijke website van azerty.nl kon ik snel de onderdelen voor mijn nieuwe pc bestellen.
Er werd ook steeds aangegeven hoelang het zou duren voor het onderdeel bij hen in het magazijn zou zijn.
Ik heb gebruik gemaakt van de (goedkope) bios update service om mijn moederbord met B450 chipset compatibel te krijgen met de Ryzen processor die ik wou.
Deze service werd geleverd binnen de afgesproken termijn. Zelfs de drukke periode gooide hierbij geen roet in het eten (Corona crisis: veel internetbestellingen en minder personeel beschikbaar).

Alles was netjes verpakt in een grote doos met voldoende vulmateriaal.
Een kleine suggestie: misschien kunnen ze ipv plastic kussentjes papiersnippers als vulmateriaal gebruiken. Dat recycleert iets gemakkelijker.

Mijn Go-to voor hardware aankopen. redelijke prijzen, snelle bezorging,
En een duidelijke website. De website is soms wel iets traag met laden. (kan natuurlijk ook mijn internet zijn)

Vandaag besteld morgen in huis tenzij anders aangegeven op de website. Ik woon in de buurt en dan is het fijn dat je ook gewoon kan afhalen.

Nog niet met de klantenservice hoeven te praten.

De bestelling was makkelijk geplaatst, en het product werd geleverd op de afgesproken datum. Geen gedoe, en een makkelijk bestelportaal.

De levering was snel en foutloos. Niks op aan te merken.

Alles verliep heel soepel. Product makkelijk gevonden, makkelijk te bestellen en te betalen. Product netjes thuis gekregen.

De monitor was goed verpakt en werd redelijk snel geleverd ondanks de corona-crisis.

De door mij ontvangen monitor bleek defect. De powerbutton functioneerde niet. Ik kon dit via de website melden en het product terugsturen. Na een paar dagen (corona) gaf ook Azerty aan dat het product idd een defect had. Ik kon mijn geld terugkrijgen, een andere monitor kiezen of dezelfde nogmaals bestellen. Al met al pech dat de monitor defect was, maar netjes afgehandeld door Azerty. Tevreden klant.

Behoorlijk behulpzaam naar zijn klanten en eerlijke antwoord naar klanten en de personen zijn klantvriendelijk

Ik heb bijna een heel nieuw systeem bij hun gekocht, voor zo'n 1000 euro. Intel 10e gen., Aorus etc. omdat ik mijn 10 jaar oude systeem, welke nog prima werkt aan een andere, arme sloeber weg geef. Ik heb de bestelling eerst telefonisch met S. doorgenomen. Alles was op voorraad en heb het toen afgehaald omdat ik weer niet kon wachten. Bij het afhalen stond alles al klaar en werd ik vriendelijk geholpen. Helaas had ik nog niet genoeg gespaard om de grafische kaart, NVIDIA GTX 1660s, te kopen dus die moet nog een maandje wachten en dan die ga ik die ook bij hun kopen. Nou kan ik ook een beloning winnen met deze review dus wie weet kan ik hem dan sneller kopen. Dus S. en ander meisje aan de balie, jullie zijn geweldig geweest voor mij en mijn CEO (mijn vrouw). Toen alles in elkaar zat mocht zij hem voor het eerst aan zetten en hij deed het nog ook in 1 keer. Hij staat nu naast mijn bureau onhoorbaar zijn werk te doen en mijn vrouw brengt mij een lekker bakkie.
Mooi omgeving ook dat Raalte.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Wat leuk om jouw ervaring bij Azerty te lezen! Daar doen wij het uiteindelijk voor.

De complimenten ga ik zeker doorgeven aan mijn collega's die jou geholpen hebben. Wij zien je uiteraard graag weer terug bij Azerty, in het mooie Raalte!

Matthijs

Al vaker wat gekocht. Altijd goed producten ontvangen. Ook contact met de klantenservice is goed bij vragen en men doet wat men beloofd.

Enige nadeel is dat je bestelling als een geheel wordt verstuurd. Als er dus een product met langere levertijd tussen zit, moet je op alle producten wachten.

Degelijk verpakt en komt aan wanneer beloofd.

Scorekaart voor Azerty