Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Uiteindelijk een drietal monitoren besteld en deze werden binnen de gestelde levertijd bezorgd. Goede service, ook bij het aanpassen van de bestelling en het terugstorten van het restant. Top!

In deze periode is het lastig om op tijd je pakketje te krijgen, maar uiteindelijk was het binnen de marge.

Ik heb de bestelling moeten aanpassen, dit ging snel en zonder gedoe. Ook het regelen van het terugstorten van het restant was goed. Prettig werken.

Ze hebben een gebruikvriendelijke website, het bestelproces is makkelijk en de prijzen zijn goed. Zeker een aanrader!

Direct de volgende dag gratis geleverd. De verzenddoos was wel wat groot in verhouding tot de doos van het product zelf.

Besteld en na een dag al geleverd zonder problemen.Het product ziet er goed en zoals besteld uit.

In 1 dag geleverd en het product zag er prima uit

Nieuwe monitor besteld. Eerst een witte maar daarna (voor levering) omgeruild voor zwarte uitvoering. Was geen enkel probleem en in 5 min geregeld.

Levering supersnel (zeker in deze corona tijd).

Omruilen voor product dat sneller leverbaar was ging heel soepel. Helemaal tevreden!

Meerdere keren pc parts besteld en heb deze altijd de dag later in uiterst goede staat ontvangen. Zelfs in deze moeilijke tijden kan azerty vertrouwen dat je producten snel en veilig geleverd worden.

Super makkelijk en snel systeem, snelle kassa en duidelijke info. Geeft direct veel vertrouwen. Kom hier zeker terug.

Volgende dag in huis

Je kan op Azerty.nl heel veel producten vinden aan heel behoorlijke prijs. De zoekfunctie weet al exact welke product je zoekt met enkele woorden. Als je componenten zoekt, maar nog niet precies weet welke model, dan kan je gemakkelijk specifieren wat voor soort component je zoekt en daaruit filteren naargelang je voorkeuren.
De betaling zelf gaat heel vlot. Snel na je bestelling worden alle items gereserveerd en samengebracht voor een snelle verzorging zelfs al met corona maatregelen.

Verzending en levering van je items gaan heel vlot. meestal kan je je bestelling de dag na ontvangen.

Heel vriendelijk en wensen graag helpen een oplossing vinden indien je een probleem hebt met een bepaalde product.

De bestelling plaatsen ging prima ook het uitzoeken ging gladjes dus ben erg tevreden met de gang van zaken

De bestelling was snel geleverd tegen de goedkoopste prijs

Heb nog geen contact gehad met de klantenservice dus echt beoordelen kan ik ze niet maar als iets goed is dan heb je ze ook niet nodig.

Advies vooraf eerlijk en duidelijk. Goede updates over de bestelling. En beantwoording van onze vraag na levering prima, ondanks de wat langere wachttijd telefonisch

Ondanks corona snel genoeg en conform verwachting op de website

Vriendelijk en adequaat behandeld, duidelijk antwoord op onze vraag

Mijn ervaring staat in de verzending onderbouwing omdat ik niet helemaal goed had gekeken en het terugkopieren niet werkte.

Ik zal hier even de kleine minpuntjes zetten:
Duurde iets langer dan verwacht.
Leveringsdatum was een klein beetje onduidelijk.
De plaatjes zijn soms net niet helemaal duidelijk over de look van het product. Nou ging ik niet voor een bepaalde look aan de binnenkant, maar ik kan mij voorstellen dat RGB mensen die fijn vinden.

Ik bestelde een pc met zelf uitgezocht onderdelen met assemblage bij Azerty. De producten waren allemaal direct leverbaar. vanwege corona liet de bestelling iets langer op zich wachten (1 week) maar dat begrijp ik goed. Ze werken op het moment met een verminderde bezetting overdag vanwege het coronavirus. Na 1 week ongeduldig gewacht te hebben kwam de bestelling aan, geweldig verpakt. Dozen van de componenten zaten erbij en het was zelfs zo goed verpakt dat ik wel een kwartier heb gedaan over het openmaken van de doos van de pc zelf. Er zit ontzettend veel antiklap plastic in de doos en daardoor is je pc veilig van stootjes en hobbels tijdens de verzending. De pc is geweldig in elkaar gezet. Cable management is zelfs zo goed dat de enige kabels die ik in mijn kast zie van de grafische kaart zijn. Het enige wat voor mij onduidelijk is geweest, is dat mijn processor geen grafische chip heeft dus dat de monitor aansluitingen op het moederbord niet werken. Maar ook dat is geen doodzonde, kwestie van een adapter naar displayport kopen.(plus een beetje mijn eigen schuld) Qua prijs vind ik ze ontzettend goedkoop. Zeker vergeleken ander sites die computers bouwen springt azerty eruit omdat je een mega-assortiment hebt aan componenten, verschillende assemblageopties hebt en indien jezelf een pc bouwt goeie prijzen hebt op onderdelen. Al met al ontzettend tevreden met mijn bestelling, ik zal zeker voor upgrades mijn onderdelen bij Azerty blijven bestellen.

Specificaties:
Amd Ryzen 3600
MSI Gaming Plus MAX B450 moederbord
Gygabyte RTX 2070 Super
Corsair Vengeance LPX 3000 hz 16G werkgeheugen
Crucial P1 1TB SSD (M2)
Sharkoon Pure steel RGB White case
Seasonic core gold GC 650 interne voeding

Ik heb zelf niet ontzettend veel contact gezocht met de klantenservice omdat ik dat niet nodig had.Echter waarder ik de informatie op de site en tijdens het bestelproces enorm. Je kunt in principe overal advies over vinden en indien je nog hulp nodig hebt, altijd even bellen of mailen.Daarnaast houden ze je goed op de hoogte over je bestelling via de mail en dat schept vertrouwen. Ik helaas niks zeggen over de garantie, aangezien ik mijn bestelling pas een weekend lang heb.

Ik heb een goede ervaring met Azerty. De omgang met medewerkers is altijd prettig geweest. Een probleem met een cpu werd snel opgelost ondanks dat dit soort dingen frustrerend blijven, maar al met al netjes en snel opgelost. Ook omruilen nadat ik mijn keus had veranderd leverde geen enkel probleem op.

Bestellingen maken werkt gemakkelijk; ik vind alleen dat de betaaloptie wat verstopt zit in het scherm van je winkelwagen. Hierdoor wel eens per ongeluk met ideal besteld, terwijl ik met creditcard wilde betalen. Dit kon via de klantenservice opgelost worden, maar helaas niet direct via de website.

De bestelling werd netjes bezorgd in een gepaste doos met voldoende beschermend materiaal.

De klantenservice heeft mij netjes en vriendelijk te woord gestaan. Het is duidelijk een grote en professionele webshop. De service desk medewerkers kunnen je niet direct inhoudelijk helpen, maar je kunt wel doorverbonden worden met inhoudelijke experts.

Over het algemeen een prima proces. Enige puntje van aandacht is dat je bij het selecteren van een item altijd automatisch naar de winkelwagen wordt gebracht en je daarna zelf weer op de gewenste pagina moet komen. Een simpele knop 'toevoegen aan winkelwagen' waarmee je op de huidige pagina kan blijven zou een fijne toevoeging zijn.

Omdat het bij Azerty vaak over grote bedragen gaat, is het fijn om te zien dat een pakket niet bij buren mag worden afgegeven en dat het identiteitsbewijs getoond moet worden. Ik werd voor de bezorging ook voorzien van een trach-en-trace code en daarmee een tijdvak wanneer het bezorgd zal worden, ook prettig bij dure bestellingen.

Ik had een simpele vraag over mijn bestelling, en had binnen 15 minuten reactie via de mail. Erg fijn.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Goed dat je dit aangeeft, hier kunnen wij uiteraard wat mee!
Tips zijn altijd welkom, zo kunnen wij ons verbeteren en onze website optimaliseren voor onze klanten.

Matthijs

Via de pricewatch product gevonden.
Duidelijke site.
Bij het bestellingen via mail goed op de hoogte gehouden.

Geen ervaring met aftersales.

Na het bestellen snel een reactie dat het product was verzonden.
Bestelling volgende dag geleverd:)

Goede site, wel wat verouderd. Zou het fijn vinden als het een wat meer pricewatch achtigeomgeving is, ik gebruik graag de pricewatch namelijk.

Goed geleverd, maar geen duidelijke communicatei over vertraging. Wees duidelijk in je communicatie, en dan hoef ik geen email te sturen.

Ik snap dat door corona alles wat langer duurt, maar.. let me know

Recent een router gekocht bij Azerty. Website was overzichtelijk en prijs was goed. Zou hier zeker vaker iets bestellen.

Pakketje de dag na bestelling binnengekregen via PostNL.

De webshop zelf was goed overzichtelijk en het was eenvoudig om de winkelwagen aan te passen om een ander onderdeel uit te kiezen.

Ik had 's avonds laat nog de order geplaatst en 20 minuten later kreeg ik al de bevestiging dat het verzonden was en keurig de volgende dag geleverd!

Betrouwbaar, degelijke shop, een goede recentie is long overdue. Behoort tot mijn favorieten als de prijs redelijk is, komt vaak in combinatie goed uit de verf.

Altijd uitstekend verpakt en snel verzonden.

In 2013 heb ik een processor ge-RMA'd, contact was vriendelijk, snel en behulpzaam.

Altijd helder communicatie. Medewerkerser zijn deskundig een eerlijk met hun antwoorden als je vragen stelt.

de volgende dag is mijn bestelling meestal thuis als het op voorraad ligt.

Prima en overzichtelijke website met duidelijk zichtbare levertijden. Alle producten netjes en op tijd geleverd.

Snelle levering binnen de geadverteerde tijd.

Scorekaart voor Azerty