Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Mijn pc gaf de afgelopen maanden vaker een BSOD. Na enig speuren kwam ik er achter dat dit waarschijnlijk bleek te liggen aan het Corsair DDR4 geheugen (via MemTest86). Hoewel het inmiddels al meer dan 2 jaar geleden was, dat deze pc door Azerty aan mij was geleverd, kreeg ik zonder problemen van hun een vervangend setje. In principe krijg je "levenslang" garantie van Corsair, maar ik weet niet precies hoe dat werkt. In ieder geval heel netjes dat Azerty dit snel voor me heeft geregeld. Ik heb het nieuwe geheugen getest en tot nu toe geen BSOD meer!

Omdat ik nu toch met het geheugen van mijn pc bezig was en ik zag dat inmiddels de prijs gehalveerd was tov 2 jaar geleden, heb ik nog een extra setje van 16 GB bij ze besteld. Prima en snelle levering.

Site is overzichtelijk en goed ingedeeld. Zoekfunctie werkt prima. Snel gevonden wat ik zocht. Voldoende informatie over de producten te lezen.

Bestelling na 1700 geplaatst en was de volgende dag keurig verpakt binnen, ook via track and trace.

Er is genoeg aanbod en zelfs met deze corona tijd kon ik snel in contact komen met de klantenservice voor mijn vragen. De producten die op voorraad zijn heb je de volgende dag al in huis.

Kleine bestelling, moederbord processor en geheugen. Ik bestel altijd hier omdat hun service in het verleden altijd prima was. Ook nu snel en netjes verpakt.

Ik kreeg het spul niet aan de praat, maar dat is netjes opgelost.

Ook in de Coronatijd werd er zeer snel afgeleverd. Alles was weer prima in orde!

Zoals al vermeld was het op tijd en helemaal naar mijn zin ingepakt.

Diverse PC onderdelen besteld. Snel en goed ontvangen.
Communicatie over annuleren van 1 deel ging super goed, en binnen een dag het geld teruggekregen.
TOP!!

Alles goed verpakt en snel geleverd

Communicatie over annuleren van 1 deel ging super goed en binnen een dag het geld teruggekregen.
TOP!!

Een videokaart besteld met een actie die bij meerdere leveranciers liep. Daarna ook nog eens gebeld waarbij bevestigd werd dat deze gewoon geleverd wordt.

Een aantal uren later krijg ik een automatisch gegeneerde email dat de kaart niet meer geleverd kan worden omdat de leverancier deze niet meer kan of wil leveren.

Dit zijn de opties die ze je aanbieden:

- Je hebt zelf al een alternatief product gevonden, dat op voorraad is of een beperkte levertijd heeft.

We zullen aangeven wat het verschil in prijs is en wat je dient bij te betalen of terug te krijgen.

- Het annuleren van het betreffende product.

En als je aangeeft dat je hebt gebeld en bevestigd dan krijg je “Ja sorry, zal ik de bestelling annuleren?”

Maar verder bieden ze je niet echt alternatieve opties of een andere tegemoetkoming.

En dan kijk je natuurlijk later bij andere leveranciers en de actie is alweer verlopen. Maar waar ze wel gewoon leveren aan de klanten.

Jammer dit. Ook mijn eerste bestelling als zakelijke klant. Vind het vooral jammer dat ze geen alternatief aanbieden met tegemoetkoming of dat ze iig een beetje hun best doen om toch een oplossing te vinden.

Niet echt meedenkend of klantgericht. Maar alleen sorry en kijk ander product.

Edit: geld iig snel teruggestort.

gpu plate gekocht, zoeken naar de juiste ging vrij simpel, en er was er 1 op voorraad.

goed verpakt, weinig op aan te merken

Al een tijdje niks meer besteld maar het blijft echt een top ervaring, 's avonds tijdens het gamen ging met muis kapot gelijk even een nieuwe besteld aan de volgende ochtend was deze natuurlijk gewoon binnen.
Geen poespas geen moeilijke dingen, bestellen en gaan.

De doos voor mijn muis was wel iets groot, in dezelfde doos had ook vier muizen gekund.
Hij was wel goed verpakt dus dat is op zich top!

Klant zijn sinds 2006 zegt denk ik genoeg. Azerty heeft een overzichtelijke website en ze kunnen doorgaans ook het 'vreemde spul' leveren, zoals uit de categorie server hardware. Haal een EAN of SKU nummer door hun zoekmachine en je komt doorgaans vaak het gewenste product tegen. Azerty's voorraad indicatie blijkt toch elke keer weer een handige feature, zeker voor de 'last minute' bestellingen.

Niets op aan te merken, volledig naar wens. Goed verpakt en verzending verliep volgens verwachting.

Nu 3x een game pc gebouwd in het afgelopen jaar. Alles besteld bij Azerty, bewust gekozen voor een iets hogere prijs, maar dit heeft zich dik terug betaald. 2x had ik namelijk service nodig en die kreeg ik, uitstekend!

Op tijd, zelfs in corona tijd, en ook nette én snelle afhandeling na adreswijziging.

Enorm goede service gekregen na 2x een probleem gehad te hebben het afgelopen jaar. Dé reden waarom ik altijd bij azerty bestel.

Snel bezorgd en tegen een scherpe prijs. Bij het retourneren moet je alles zelf regelen, maar dat is geen afknapper.

Even een nieuwe DSS in plaats van de oude HDD in de laptop zetten. Best wel een spannende actie voor mij amateur. Azerty gebeld en kreeg met een paar vragen het juiste type. Gelijk een verwijzing naar hun website, even betalen en een dag later binnen. Het plaatsen van de SSD was even goed er in duiken, maar geen enkel probleem. De laptop is ineens knetter snel!

Ja snel dus en shockproof verpakt.

Die gast aan de Azerty telefoon was keurig netjes, stelde de juiste vragen en had goed advies. De uitleg was helemaal duidelijk.

De bestelling kwam optijd en het was uitstekende service het pakket was goed verpakt en heb geen enkel probleem ervaren geweldig !!

De bestellingen die ik heb geplaats zijn allemaal snel verzonden en goed verpakt optijd aangekomen top service !!

Bestel niet vaak onderdelen voor mijn pc. (eens in de vijf jaar). Als ik bestel, doe ik dat graag bij azerty. Altijd goede prijs + goede ondersteuning.

Aangegeven leveringstijd klopte precies. In deze tijden is dat best knap.

Aangegeven dat het niet gelukt was met de betaling van mijn bestelling. Volgende ochtend bericht terug dat ze een link hadden aangemaakt om het alsnog te voltooien. Vriendelijk en snel. Zal zo weer bestellen bij deze winkel. Levering was volgens aangegeven planning.

Stabiele verkoper met uitstekende service. Betaal graag een paar euro meer dan Amazon (waar hebben we het over, AZERTY heeft erg nette prijzen en een prima sortering.)

Prima verpakt en op tijd geleverd.

In al die jaren 1 keer zelf iets verkeerd besteld en prima opgelost.

Hier een videokaart besteld met een mooie actie, er stond bij op=op en er waren nog ruim voldoende op voorraad (bij de leverancier). Besteld, netjes betaald en bevestiging ontvangen.

Uren later ontvang ik ineens een eenzijdige annulering omdat de leverancier ineens niet meer kan of wil leveren.

Waardeloos, komen de leveringsplicht niet na en bieden geen alternatief. Ja, zoek iets anders uit en betaal bij, lekker dan. Van zo'n shop als Azerty had ik dit nooit verwacht.

Edit: De voorraad was niet verstreken zoals in de reactie wordt gesuggereerd, een tijdje later was er namelijk nog steeds voorraad. Hopelijk komt Azerty alsnog met een goede oplossing, dan kan ik de review aanpassen.

Alles eenzijdig geannuleerd met automatisch gegenereerde e-mails en geen enkel zinnig alternatief geboden.

Update 22 mei, ondertussen niets meer dan standaard gegenereerde emails terwijl ze zelfs een van de producten alsnog aanbieden op dit moment. Ik had nooit gedacht dit over Azerty te zeggen maar ik zou me toch achter de oren krabben bij deze zaak, het is allemaal niet zo mooi als men het doet voorkomen. Maken ze zelf een overduidelijke fout dan kun je blijkbaar niets anders verwachten dan standaard e-mails waarin men niet eens in gaat op wat je zegt en zich verschuilen achter voorwaarden. Ik heb bewijs meegestuurd dat het artikel nog steeds wordt verkocht, ja nu natuurlijk voor een hogere prijs.

Overigens is het wel erg toevallig dat na mijn review er ineens een boel 5 sterren reviews zijn geplaatst door nieuwe accounts. Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Update 27 mei, uiteindelijk maar gekozen om mijn geld terug te laten betalen wat ook enkele dagen duurde voordat ik het terug had. Op sommige mails of inhoud van mails is gewoon niet gereageerd, enkel ontzettend flauwe standaard antwoorden: Je geld terug of bijbetalen. Niet meedenken, niet oplossen, het kan ze geen reet schelen. Ook in communicatie ronduit waardeloos. Uiteindelijk niets geleverd, terwijl soortgelijk product gewoon op voorraad was,' oh u had degene met rbg besteld en dit is hetzelfde merk maar dan zonder RGB? Nee, dat is een compleet ander product, die kunnen we niet voor die prijs aanbieden.' Hou toch op!

Azerty is met deze ervaring gereduceerd tot niets meer dan een dozenschuiver met slechte service. Voorheen had ik nog wel gedacht om niet bij Amazon te bestellen en liever iets meer te betalen zelfs om bij een shop als Azerty de bestelling te doen, dat laat ik nu ook lekker varen, je bent hier ook niets meer dan een nummertje en bij Amazon had ik tenminste nog een kleine compensatie gekregen, dat was hier ook helemaal op zijn plaats geweest en daar was ik ook wel mee akkoord gegaan en had ik niet zo'n waardeloze ervaring gehad en idem review geschreven.

Overigens maakt Azerty klanten lekker met een waardebon oid die ze kunnen winnen als ze een review plaatsen, vandaar alle positieve reviews, ik denk dat het er wel anders uit zou zien als dit niet het geval was.

En wat betreft de reactie hieronder van Azerty, annuleren doen ze dus wel zomaar, ook deze persoon heeft alsnog standaard emails lopen verzenden en ik moest meerdere malen mailen om een normaal antwoord te krijgen en zelfs toen werd er niet voldoende ingegaan op mijn klacht. Er is totaal geen alternatief geboden of op een andere manier meegedacht. Dat ze mijn gegevens niet konden vinden is ook onzin aangezien het ordernummer gewoon zichtbaar moet zijn voor Azerty bij deze review. Aanfluiting.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Dat is uiteraard vervelend en kan het zijn, dat op het moment van bestellen, de voorraad bij ons of de leverancier is verstreken.

Normaliter kijken wij dan met onze klanten mee naar een passende oplossing, door te kijken naar een eventueel geschikt alternatief of anders een creditering.
Een annulering van een order, doen wij in principe niet zomaar en wordt altijd in overleg met de klant gedaan.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Altijd goede prijzen, top service, denken met je mee, helemaal niks op aan te merken.

Heb meedere onderdelen besteld voor mij PC's thuis van geheugensticks tot laatst een complete Ryzen Build. Producten worden netjes omschreven en ook telefonisch bellen is nooit een probleem.

Next day delivery met track and trace

Bellen met problemen is nooit een issue heb altijd wel het idee dat de mensen bij Azerty goed meedenken over een oplossing

Azerty Gaming Gold Intel Super RTX Minecraft Edition gekocht op vrijdag, levering op zaterdag in een grote doos en goed verpakt. Doosjes van alle onderdelen zaten er gewoon bij en zo ook nette bescherming van de reeds gebouwde pc! Een vraag over het veranderen van de kleur van de rgb verlichting werd maandag netjes beantwoord! Top ervaring!

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Nette doos met veel opvulling voor bescherming van de kast en de inhoud!

Gebeld met een vraag over het veranderen van de kleur van de rgb verlichting, goed geholpen!

Scorekaart voor Azerty