Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede prijs elders was het product duurder, snel besteld en op de dag geleverd wat was aangegeven.
VerzendingGeleverd op aangegeven dag.
AlgemeenGoed geprijsde artikelen, eenvoudig besteld en op afgesproken datum geleverd. Ook de beschrijving bij de artikelen geeft een correct beeld van wat je geleverd krijgt. Duidelijke communicatie per mail, waardoor proces goed te volgen is. Geen overbodige mails.
VerzendingDe artikelen worden goed verpakt en raken dus niet beschadigd tijdens transport. Ook prettig dat je je moet legitimeren bij ontvangst, zodat spullen niet onbeheerd bij de deur achtergelaten worden.
AlgemeenIk ben al jaren tevreden klant bij Azerty, en met goede reden. Redelijk geprijsd, groot aanbod, en goede service
VerzendingBestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt, en voor zo ver ik weet heb ik nog nooit transportschade meegemaakt bij een Azerty-bestelling.
Ik kies echter de laatste tijd steeds vaker voor afhalen (ik woon in de regio). Het personeel bij de afhaal-locatie is vriendelijk en professioneel, en het is waarschijnlijk de enige plek die ik zou kunnen omschrijven als een "gezellige computerwinkel"
Ik heb twee keer de hulp van de klantenservice nodig gehad.
Een keer voor een hardware-defect (na een jaar gebruik), en een andere keer voor een product waar de levertijd van 2-3 werkdagen toch niet haalbaar was, en ik een vervangend product hiervoor in de plaats wou bestellen. Beide keren snel en zonder enige moeite afgehandeld.
AlgemeenProducten ondanks de huidige drukke tijden vrijwel meteen verzonden en stevig verpakt. In dit geval 1 SSD en 1 HDD. Heb niet te maken gehad met het retourproces dus daar kan ik niets over zeggen.
VerzendingVerzending was met DPD. Probleemloos verlopen.
AlgemeenMonitor gekocht met de belofte dat deze binnen 1 werkdag geleverd zou worden.
Na 3 dagen gebeld bleek opeens dat ik op deze monitor nog 30 werkdagen extra moest wachten of ik kon 100 euro bijbetalen en dan kon hij binnen 2 a 3 dagen worden geleverd. Vindt dit een vreemde gang van zaken.
Ik heb mijn monitor die volgens Azerty binnen een werkdag geleverd zou worden na 10 werkdagen nog steeds niet binnen.
KlantenserviceDat ik zelf contact moest opnemen toen er problemen waren met de levering. Dat ze niets voor me willen regelen, ondanks dat Azerty zijn belofte van 1 werkdag niet kan waarmaken.
Goedemorgen, bedankt voor je review.
Dat is uiteraard vervelend en hierover hebben wij per e-mail contact gehad met elkaar.
Hierin is de situatie uitgelegd en heeft dit hopelijk voor verheldering gezorgd.
Mochten hierover nog vragen of opmerkingen zijn, dan zou ik je willen vragen om op deze e-mail te reageren en kijken wij graag met je mee.
Matthijs Mekers
AlgemeenIk heb een super mooie videokaart besteld bij azerty! Ik ben er super blij mee! Er volgen zeker meerdere aankopen. Op azerty was de videokaart het goedkoopste te vinden vergeleken met de andere verkopers! Het was ook netjes en veilig verpakt! Zeker een aanrader om bij azerty elektronica te kopen!!!
VerzendingOndanks de coronacrisis waar we nu in zitten was het pakketje erg snel in huis!
Algemeengeweldige winkel, goeie prijzen, bestel nagenoeg al mijn spullen bij azerty ,tenzij ze het niet hebben maar dat gebeurt zelden
Verzendingaltijd goed verpakt en bezorgt volgens de aangegeven tijd
Klantenservicebeleeft en kundig
AlgemeenOverzichtelijk en goede website. Gemakkelijk om af te rekenen en goede communicatie. Snelle levertijd ook!
VerzendingSnel en optijd aangekomen
AlgemeenDoor de uitgebreide beschrijving van de producten is het kiezen van het juiste type of model eenvoudig. Goede bereikbaarheid van de klantenservice over een discrepantie over levertijd op de website en beschikbaarheid bij de leverancier. Dit telefonisch kunnen oplossen. De bestelprocedure is verder helder en de aflevering volgens afspraak, ondanks dat de huidige tijd met corona extra drukte geeft voor de bezorgers. Prima!
VerzendingLevering volgens afsraak en deugdelijk verpakt.
KlantenservicePrima contact mee te krijgen, vrijwel geen wachttijd. Telefonisch alles kunnen verhelderen.
AlgemeenOndanks al mijn slordigheden tijdens het bestellen en de benodigde aanpassingen toch de volgende dag binnen :-) Altijd fijn met een nieuwe volledige PC-build.
KlantenserviceFoute dubbele bestelling zonder problemen verwijderd en bestaande bestelling goed aangepast, alles rond 23:00 savonds en voor de volgende dag 12:00 rond.
AlgemeenIk bestel inmiddels al een aantal jaar met plezier bij Azerty. Een duidelijk bestel- en betaalproces, prima prijzen en een klantenservice die weet waar ze over praten.
Verzending's Middags besteld, binnen 3 kwartier een bevestiging van verzending binnen, volgende dag geleverd in een (ietwat grote, maar goed verpakte) doos. Veel beter dan dat gaat het niet worden.
AlgemeenZe hebben alles wat je nodig hebt om een pc op te bouwen dus kan niet beter!
VerzendingDe levering is supper snel!
KlantenserviceKlanten service is supper tof! Paar keer gebeld en zij zijn niet van de korste weg om iemand te helpen en ophangen, nee ze nemen de tijd voor je en helpen jou zo goed mogelijk.
AlgemeenNu meerdere keren besteld bij Azerty en eigenlijk nog nooit grote problemen gehad. Levering is snel en en de website is duidelijk en overzichtelijk. Ook heeft Azerty een groot assortiment, en zijn veel producten die mij interesseren aangeboden tegen een concurrerende prijs.
VerzendingProducten worden goed verpakt en zijn tot nu toe altijd volgens de aangegeven levertijd bezorgd.
KlantenserviceWanneer een bestelling vast loopt tijdens het betaalproces, word de bestelling geplaatst met de status 'wacht op betaling'. Op de pagina wordt verzocht om te mailen. Een aantal uur later kreeg ik antwoord dat de bestelling eerder die dag al geannuleerd was door een collega en ik de bestelling opnieuw moest plaatsen. Hier had ik liever direct de mogelijkheid toe gehad, aangezien dit tot een situatie kan leiden waarin de verzending vertraagd wordt i.v.m. bestellen voor 22/23 uur.
AlgemeenGoede reviews gelezen over de Arctic Freezer II all-in-one koeler; Azerty had ze op voorraad voor de laagste prijs.
VerzendingBestellen ging vlot, levering de volgende dag, gewoon prima.
AlgemeenVoor het bestellen van Pc componenten biedt Azerty een overzichtelijk bestel proces. Prijzen zijn gemiddeld genomen goed. Het ene product is wat duurder en andere componenten juist weer goedkoper dan bij een concurrent. Dan bestel ik de hele boel toch bij Azerty.
VerzendingIn deze Corona tijd duurt het soms ietwat langen voor ik de bestelling binnen heb. Dat ligt vaker aan de pakketdienst dan aan de webshop. Over-all ben ik tevreden.
KlantenserviceHet duurt langer voor ik antwoord krijg op vragen per E-mail dan voor de Corona crisis . Dat is echter begrijpelijk.
AlgemeenI've purchased several items at good prices, and also had to return things. Everything has always gone smoothly.
VerzendingDelivery has always been next-day.
KlantenserviceI've had two issues - one a shipping problem, and one return. In each case the problem was handled quickly.
AlgemeenEen ruime week terug, laat in de avond, een Seagate Barracuda harde schijf besteld. Bestelling werd direct verwerkt en werd de volgende dag na de lunch al bezorgd. Echt super.
VerzendingZie toelichting.
Algemeenazerty vroeg mij om een recensie achter te laten. in plaats van te zeggen voor welke bestelling, zeggen ze voor >een< bestelling. ik bestelde meerdere dingen dus ik weet niet welke ik nu moet beoordelen. zou wel handig zijn als ze dat erbij zetten wanneer ze me vragen om iets te beoordelen. het is wel leuk dat ze zeggen dat je 100 euro kan winnen, maar het is net de lotto. maak kans op een miljoen, 1 op 10 miljoen kans. veel plezier ermee.
Verzendingik heb dingen besteld, en ik heb dingen ontvangen dus ben tot nu toe tevreden over azerty, denk ik.
Klantenserviceze vragen mij om iets te beoordelen, maar weten zelf niet wat ik moet beoordelen. vind ik niet zo netjes.
AlgemeenGaming muismat besteld. Gaat prima via de website, snel binnen. Altijd fijn om bij Azerty te kopen.
VerzendingDe levering was snel binnen ondanks alle pakketjesdrukte rond het weekend. Tevreden klant
AlgemeenOverzichtelijke website met enorm veel keuze. Bestelling is eenvoudig te plaatsen en betalingsmogelijkheden zijn voldoende. Zodra de bestelling geplaatst is ontvang je een bevestiging per e-mail. Niks spannends allemaal, gewoon wat je verwacht, maar het werkt allemaal gewoon goed en duidelijk.
VerzendingEen van de bestelde producten was niet op voorraad, maar werd snel genoeg geleverd. Hier zit wel een klein puntje met verbeteringspotentieel: bij het bestellen zelf kun je makkelijk over het hoofd zien dat iets niet op voorraad is (of mogelijk door een andere koper net voor je besteld is). Na bevestiging van de bestelling gewoon nog een extra mailtje sturen met de opmerking dat het betreffende product nog even op zich laat wachten. Simpel te doen, wel zo informatief.
KlantenserviceTijd geleden een switch gehad die na een paar weken/maanden de geest gaf. Bericht gestuurd en kon hem zo omwisselen voor een nieuwe. Rechttoe rechtaan. Ook hier weer, zoals het hoort, zoals je het verwacht. Gewoon prima.