Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHet assortiment bij Azerty is enorm en alles is makkelijk te vinden. Bestellling plaatsen en betalen ging ook super makkelijk.
VerzendingHet inpakken van mijn bestelling is zorgvuldig gedaan. Dat is belangrijk aangezien het om dure spullen gaat. Voor 23:00 besteld is de volgende werkdag in huis en dat is top!
AlgemeenUitstekend elektronica bedrijf met betrokken medewerkers die genoeg snappen van de producten die ze verkopen.
VerzendingLeveringen altijd nog op tijd geweest wanneer ik er iets gekocht heb.
KlantenserviceTwee maand geleden een nieuwe pc gekocht bij Azerty, vorige week viel hij ineens uit en bleek het moederbord het niet meer te doen. Telefonisch contact gehad en kon direct langs komen om het kosteloos na te laten kijken. Binnen een half uur nagekeken en meteen een nieuw moederbord gekregen. Top service.
AlgemeenProducten waren makkelijk te vinden op de website en het bestellen was zo gedaan. Geen problemen tegen gekomen.
VerzendingOp Azerty.nl stond dat de bestellingen iedere werkdag werden bezorgd. Ik persoonlijk had vrijdagmiddag besteld en kreeg zaterdag mijn bestelling al. Ik wist niet dat zaterdag ook als werkdag werd beschouwd. Producten waren verder in perfecte conditie.
Algemeenprima webshop met goede balieservice. uitstekende retour service. kon de videokaart probleemloos omruilen voor een ander
Verzendingsnel geleverd
Klantenserviceproduct zonder problemen omgeruild
AlgemeenHelaas was mijn product niet meer bij de leverancier beschikbaar en duurde het dus langer dan verwacht, de communicatie hierover was snel en duidelijk. Ik heb uiteindelijk een alternatief product gekregen.
AlgemeenSite goed te navigeren. Snelle afhandeling van bestelling. Gemakkelijk serviceaanvraag via de website te verwezenlijken.
VerzendingSnel en goed verpakt verzonden.
KlantenserviceVoor het eerst gebruik mogen maken van RMA van een product. Dit is goed afgehandeld en heb een nieuw werkend product ontvangen.
AlgemeenMakkelijk te bestellen, alles was duidelijk tevinden en er zat ook een hulpmiddel bij waardoor ik makkelijker kon zien welke voeding ik nodig had.
VerzendingSnelle levering en veilig thuis aangekomen.
KlantenserviceIk moest eerst op een product langer wachten na dat ik besteld had, klantenservice aan de lijn gehad en hebben een goede alternatief gevonden voor het product wat ik nodig had en hebben snel mijn bestelling aangepast waardoor ik snel alles binnen had om mijn pc te bouwen.
AlgemeenDe prijzen zijn heel laag, alles is super duidelijk en je weet ook echt wat je bestelt.
supergoed en ik ga waarschijnlijk meer bij ze bestellen.
dit is niet alleen omdat ik een prijs zou krijgen, ik ben gewoon blij dat mijn spullen snel en heel aankomen zelfs in een quarantaine
de levering was sneller dan ik had verwacht, er zat wel een kleine deuk in de doos maar de onderdelen zijn niet beschadigd geraakt
AlgemeenSnelle levering (volgende dag) en goede service, met persoonlijke reactie na een vraag bij mijn bestelling.
KlantenservicePersoonlijke reacties op vragen. Mogelijkheid om een verkeerd bestelde 1051 cpu terug te sturen (socket matchte wel, maar had bij een 300 serie moederbord blijkbaar een Coffee Lake of latere generatie nodig, wat overigens wel vermeld staat op de site van Azerty, maar wat ik over het hoofd heb gezien).
Algemeenzoals verwacht geleverd binnen 24 uur; geen additionele verzendkosten, totaalprijs daardoor een van de laagste
AlgemeenUnifu Dream machine besteld, vanwege goede prijs en op vooraad.
Snel geleverd goed verpakt, niets te klagen.
Binnen 24 uur binnen
KlantenserviceNiet nodig gehad maar mailtjes etc waren netjes en snel.
AlgemeenHeb een RTX 2070 Super besteld bij Azerty. Ze hadden de kaart op voorraad en de prijs was goed.
VerzendingOndanks de coronacrisis alsnog de kaart de volgende dag ontvangen.
AlgemeenEerst via email mijn pc en toebehoren beschreven en gevraagd om de juiste update. Adives van Azerty was uitstekend en men hield duidelijk rekening met mijn portemonnee, zodanig dat ik zelfs nog iets meer kon bestellen vanwege een hoger budget.
VerzendingNieuwe processor werd met geheugen door Azerty op moederbord gemonteerd en kant en klaar goed verpakt naar me toegezonden.
KlantenserviceAdvies werd keurig en behulpzaam met een medewerker besproken
Algemeenzeer snelle levering ,goede prijzen en duidelijke beschrijving, bestel al jaren by azerty en bevalt me uitstekend, kijk ook op andere computer aanbieders, maar azerty is de goedkoopste op de meeste producten
Verzendingene dag bestellen andere dag smiddags binnen ,sneller zal niet gaan
Klantenserviceeen keer een ryzen 7-1800 gekocht en moederbord, moederbord werd na mijn vraag opgewaardeert voor de ryzen. werkt al tijden naar behoren
AlgemeenDuidelijke website, juiste informatievoorziening bij producten, scherpe prijzen. mooie aanbiedingen!!
afspraak is afspraak (binnen 24 uur bezorgd).
snelle bezorging, sneller dan track & trace aangaf.
AlgemeenBestel hier al minstens 10 jaar, bezorging en producten zijn altijd in orde bij Azerty. Klantenservice reageert snel en ook telefonisch heb je zo iemand te pakken.
VerzendingAltijd goed verpakt en op tijd bezorgd.
KlantenserviceKlantenservice niet vaak nodig gehad. Maar je hebt snel iemand te pakken indien je dat wel nodig bent.
AlgemeenZeer fijne webshop met een uitgebreid assortiment en goede prijzen. Het bestellen van producten en het bijhouden van bestellingen gaat erg makkelijk.
VerzendingVerzending en de manier van inpakken is niks op aan te merken. Ook bestellingen met producten die ze zelf op voorraad hebben worden snel en goed uitgeleverd. Enige minpunt is dat ze de levertijden van leveranciers vaak onderschatten waardoor je toch langer op een bestelling zit te wachten dan de indicatie aangeeft.
KlantenserviceStaan je altijd snel en goed te woord. Aanpassingen aan bestellingen worden zonder moeite gedaan en ook de service op het moment dat er iets teruggestuurd moet worden verloopt vlekkeloos. Zelden zo'n goede klantenservice meegemaakt.
AlgemeenAlles is goed te vinden op de webshop, er is een ruim aanbod en en zijn vaak ook nog voordelige deals. Het betalen gaat erg makkelijk en je krijgt al snel na betalen een orderbevestiging. Erg fijn!
VerzendingAl mijn bestelde producten waren binnen 1 tot 3 werkdagen binnen, alles was goed verpakt en er was dan ook niets beschadigd.
KlantenserviceDe klantenservice is erg vriendelijk, als je vragen hebt kun je ze altijd mailen of bellen. Als je mailt krijg je vaak binnen 24 uur antwoord ook in deze drukte van Corona.
AlgemeenIk had een nieuwe pc en monitor besteld. De monitor had 2-3 werkdagen levertijd, de pc kon de volgende werkdag geleverd worden. Echter na de 2 werkdagen werd de levertijd van de monitor meer dan 10 dagen. Kan gebeuren in deze corona tijden. Mail gestuurd met de vraag wat de verwachte levertijd van mijn bestelling is, en ook het verzoek de bestelling te splitsen. Keurig binnen 24 uur antwoord, en nog 1 dag later de pc al binnen. Fijn dat ondanks drukte een klanten service toch op afzienbare tijd reageert en handelt.
Een verbeterpunt voor de klantenservice: neem proactief contact op met klant als de levertijd van een product langer wordt (= om naar uitstekend te gaan)
De PC was goed verpak, veel opvul materiaal in de grote doos. Ook alle dozen van individuele componenten waren bijgevoegd met daar in boekjes en garanties van fabrikanten.
KlantenserviceKlanten service reageerde ondanks corona drukte binnen hun beloofde 24 uur.
AlgemeenIk had meer informatie nodig over een aantal producten die ik wilde bestellen. Zelfs tijdens drukte ruime uitleg gekregen via mail. Waarop zij een voorstel baseerden en goed doorvragen wat ik echt wil. Kennis van zaken en ook een goede prijs. Niet de allergoedkoopste wel de snelste en goede service.
VerzendingProducten goed verpakt. Volgende dag in huis. Extra plastic ter bescherming. Helemaal blij.
KlantenserviceZoals eerder benoemd klantenservice weet waar het het overheeft. Voegt waarde toe aan het product door informatie te verstrekken. Natuurlijk vind je uiteindelijk ook alles via google maar azerty geeft de informatie op basis van doorvragen en wat je echt nodig hebt.