Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Betaling via iDEAL, order word korrekt afgewerkt indien de artikelen op voorraad zijn, storneringen worden snel afgewerkt.

Indien artikel op voorraad, dan de volgende dag thuis

Veel problemen gehad met nieuw gemonteerd moederbord (ASUS X470 pro), Azerty heeft er alles aangedaan om het probleem met het gewraakte moederbord adequaat op te lossen, gisteren bericht ontvangen dat het moederbord is vervangen door een nieuw exemplaar van MSI, de montage en de extra werkzaamheden zijn, zonder extra kosten in rekening te brengen, uitgevoerd. Ik ben een geregelde klant van Azerty, maar ik zou Azerty bij deze hartelijk willen bedanken voor de moeite die ze hebben gedaan om mijn computer weer functionerend op de rails te krijgen..Top
Nogmaals hartelijke dank.

Al vele jaren zeer tevreden van Azerty, steeds scherpe prijzen en goede service, aanrader!
Alle onderdelen voor een nieuwe pc besteld, levering van het memory liet op zich wachten, contact opgenomen met klantendienst en perfect geholpen met omwisselen naar memory dat wel op stock was, het verschil -nieuwe memory was iets goedkoper- terugbetaald gekregen.

Eenmaal alle onderdelen verzameld waren werd alles de volgende dag geleverd!

Omdat de levering van memory op zich liet wachten gebeld naar hun, memory gewisseld voor een ander type dat op voorraad was en het verschil terugbetaald gekregen (nieuw type was iets goedkoper). Perfect geregeld en onmiddellijk daarna mail gekregen en nog dezelfde dag alles verzonden! Top!

Wederom een goede ervaring gehad met Azerty.
Vrijdagmiddag mijn bestelling gedaan en de volgende dag in huis.
Keurig op tijd zoals beloofd.

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Heb alles zeer makkelijk bij elkaar gevonden en met wat hulp die ik kreeg van de verkoop afdeling heb ik dingen aangepast. De service is echt geweldig als je het aan mij vraagt heb de persoon waar ik mijn pc heb overhandigd gekregen dit ook gezegd.

De pc heb ik laten assambleren bij Azerty zelf en dit had ik ook met mijn vorige systeem gedaan ik ben zeer te spreken over hoe mijn pc is gebouwd.

De verzending heb ik niet laten doen door postnl, maar ik heb mijn computer zelf opgehaald bij de afleverbalie. De balie mederwerker vroeg nog of hij mij kon helpen tillen naar mijn auto

SUPER SERVICE!!!!!

Heb contact gehad met de verkoop afdeling om hen te vragen wat nou een goede alternatief was voor de voeding en de medewerker heeft direct ook gekeken naar of alles bij elkaar past en ook samen werkt.

Vlot, correct, helder advies. Een vertraging (door een van hun toeleveranciers) keurig opgelost. Zeer tevreden.

Bestellen is 1, maar service is 2. Zie het stukje over klantenservice. De originele order is gewoon goed verlopen en netjes geleverd.

Afgelopen week stopte mijn GPU ineens met werken. Omdat ik veel thuis werk ( Corona, jaj!) had ik snel een oplossing nodig. Azerty gebeld met de vraag of zij iets voor me konden betekenen. Ik kon dezelfde dag langskomen, en de kaart werd omgeruild. Thuis bij het inbouwen bleek dat helaas ook het mobo was meegetrokken. Weer naar Azerty gereden, verhaal uitgelegd, en mobo direct omgeruild.

Dat vind ik dus service. Het is fijn dat het een goede webshop is die afspraken nakomt voor wat betreft leveringen (maar dat doen de meesten wel), maar dat je er langs kan als je gedoe hebt en dan ook goed wordt geholpen zorgt ervoor dat ik deze winkel absoluut kan aanraden.

Op vrijdag een moederbord besteld, makkelijk via de duidelijke website.
Alleen het betaal proces via Ideal (QR) liep niet helemaal lekker en bleef hangen.
Dit wijt ik overigens aan de Ideal afhandeling via mobiel betalingapp, contact gehad met Klantenservice, zie onder, gerustgesteld en prima in orde.

Snel bezorgd volgende dag op zaterdag, Prima verpakt.

Zoals genoemd ging het betaal proces niet helemaal lekker.
Via de keuze Ideal QR werd de afhandeling verder via mobiel betaalapp gedaan, echter was er geen terugkoppeling waardoor het betaalscherm op pc bleef hangen.
Een belletje aan de klantenservice, met een korte acceptabele wachttijd, bracht echter bevestiging, de medewerker was zeer attent en kon snel zien wat de bestelling was en de actuele betaalstatus. Perfect afgehandeld.

Ik heb afgelopen week een pc kast gekocht bij Azerty. De volgende dag meteen binnen gekregen en erg netjes verzonden!

Bestelling en levering ging relatief vlot, vooral gezien het feit dat de tablet bij een ander bedrijf vandaan moest komen

Veel betaalmogelijkheden, vlot en soepel betalen ,bevestiging keurig ontvangen, duidelijk weten waar je aan toe bent

Snel aangekomen.

Producten heb ik helaas terug moeten terugsturen, ht zou fijn zijn bij retour dat je een barcode krijgt zoals bij vele webshops nu moet je het eerst uit eigen portemonnee betalen en hopen dat je het terugkrijgt.

The prices are fair and the delivery is fast. I would recommend buying from this store.

On time delivery. Product is on good condition.

Super goede webshop, met uitstekende klantenservice, die inhoudelijk goed advies kunnen geven. Daarnaast een goede, overzichtelijke website, waarin productspecificaties goed terug te vinden zijn, en producten goed te vergelijken zijn.

Een hele vlotte levering nadat ik de bestelling geplaatst had. Eigenlijk zelfs sneller dan ik verwacht had, aangezien ik ook (gedeeltelijke) assemblage gevraagd had.

Er is de nodige mail wisseling over en weer geweest, omdat ik bezig was met het zelf samenstellen van een game-pc. veel technisch advies over optimale combi van onderdelen, waarbij goed advies gegeven werd, soms alternatieven geboden werd. Belangrijkste vond ik dat ik het gevoel kreeg dat ze echt de tijd namen om me goed advies te geven.

Verzending was snel en de producten zijn rond de bodemprijzen. Andere webshops die goedkoper waren hadden vaak een langer levertijd terwijl de prijs bijna hetzelfde is. Producten kwamen ook goed beschermt binnen.

Het product wat ik zocht was zo gevonden op de site van Azerty. Via de zoek functie werd ik rechtstreeks naar het product geleid.
Zodoende had ik het product snel in de bestelling staan

De melding dat het product de volgende geleverd zou worden klopte perfect. De avond voor de levering besteld en aan het begin van de middag had ik het product al in huis. Ik kon hem dezelfde middag nog kon inbouwen en gebruiken.

Heb eerder een computer besteld en gevraagd om bepaalde producten. Ze gaven mij de juiste informatie zodat ik een perfect samengesteld product kreeg. Dus mijn complimenten voor de juiste informatie.

Snelle service met eerlijke voorraad aanduidingen, zeer snelle verzending in goede stevige verpakking. Zeer correct tijdens telefonisch contact.

Ik vind dat ik goed geholpen werd en met mijn bestelling ging alles hoe ik me had voorgesteld. Ik zou het alleen wel fijn vinden als jullie een app of iets van jullie eigen simpeler je pakket kan traceren voor de rest goed
Gr kees

Hij is met zorg verpakt en kwam goed en optijd aan niks mis mee 👍

Ik werd goed geïnformeerd over mijn bestelling met alle info wat je nodig hebt

Werkt super, goede prijs kwaliteit verhouding op de website word ook duidelijk aangegeven hoe en wat er bij kan horen.

Was goed verpakt kon niks mee gebeuren.

Bestelling plaatsen ging makkelijk, werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling met meerdere mails en levering was binnen de aangegeven tijd.

Levering binnen beloofde tijd.

Ik had een nieuwe CPU-koeler nodig en besloot deze bij Azerty te kopen, door mijn goede ervaringen met deze shop in het verleden en de laagste prijs.

Ook deze keer beviel Azerty weer erg goed. Ik heb de order op een zaterdagavond geplaatst en de volgende dag werd deze al verzonden. Dit is een dag eerder dan ik verwacht had. Uitstekend!

Op de eerste werkdag na mijn bestelling ontving ik de koeler via PostNL. Koeler was verpakt in een grote doos met luchtkussens en was zo uitstekend beschermd. Niets dan positiefs over de bezorging.

geheugen nodig, nieuwprijs maar iets duurder als 2e hands op vraag en aanbod.
dus goedkoop/het werkt/snel geleverd.
eeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn kans op 100 euro(die ik toch niet win)

Scorekaart voor Azerty