Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDoor de jaren heen af en toe op zoek geweest naar upgrades. eerst goegelen, dan naar tweakers en azerty voor keuzebepaling, waarbij de verhouding kwaliteit/kwantiteit mij welbevalt.
Voelt goed en vertrouwd.
Geen teleurstellingen gehad, altijd geleverd (plusmunus 20 maal)
Wonderlijk was de ssd die ik via een afhaalpunt had geregeld, maar die toch naar mijn huisadres werd gestuurd, waarschijnlijk omdat het `brievenbuspost`geacht werd. Had afhalen geregeld omfat mijn brievenbus niet regenbestendig is en de grote envelop kwam alsnog bij de buren aangezien die een halve centimeter te groot was.
Een tweede opmerking, aan de inpakkers; beter een videokaarst tússen de twee luchtkussentjes in de doos, dan eerst de kaart in de doos en dan twee luchtkussentjes er bovenop, toch?
AlgemeenPrima verzending op de afgesproken dag ontvangen prima verpakt .
Prijs en kwaliteit is mijn ogen goed gezien de service die ze verlenen
Buiten dat doen ze een hoop extra voor mensen die niet zo bezig zijn met het PC gebeuren de hulp is uitstekend . Ruim aanbod met vaak de nieuwste spullen . Prima uitleg
AlgemeenWanneer ik computeronderdelen nodig heb bestel ik vaak bij Azerty. Altijd snelle levering en nooit klachten gehad.
VerzendingSnelle levering en goed verpakt
AlgemeenEr worden goede toelichtingen beschreven bij de diverse apparatuur welke Azerty aanbiedt. Ook de reactie op vragen via de mail verloopt erg goed (na een dag reactie)
Kortom ik ben erg tevreden met Azerty en kom er graag terug voor een bestelling
Ik heb een nieuwe monitor gekocht. Deze was niet in voorraad en zou mogelijk 10 dagen duren voordat ik hem kon verwachten. Twee dagen later ontving ik de monitor.
KlantenserviceBij vragen wordt je snel geholpen. Ik kreeg na een dag (goede) reactie op mijn vraag
AlgemeenIk heb een moederbord retour gestuurd met een mogelijk defect en binnen een zeer acceptable termijn een nieuw moederbord ontvangen, inclusief nieuwe factuur met nieuwe garantie.
VerzendingGoed verpakt weer retour ontvangen en omdat het daadwerkelijk om een defect ging ook de verzendkosten kunnen declareren.
AlgemeenNa dat ik een muis besteld had bleek deze na 2 maanden was de muis defekt.
Een nieuwe muis gekregen na 14 dagen
De nodige emails gekregen en op tijd bezorgd. Zoals meestal de andere dag
KlantenserviceGeen vragen gewoon een nieuw product
AlgemeenEen goede webshop, bestellen en betalen en een goede service bij Azerty.. Ik zou altijd hier blijven kopen.
VerzendingLevering op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceJa alles is goed opgelost
AlgemeenMakeelijke bestelling plaatsen en betalen is heel handig.
De webstie is goed gesoteerd en kan alles makkelijke vinden.
Snel verzonden zoals omschrijving (volgende dag in huis!!)
AlgemeenIk heb in lange tijd weer eens besloten om een nieuwe Moederboard te kopen,
en me ouders te vervangen die ik ook vroeger bij Azerty heb besteld zo ongeveer 6 jaar geleden.
Vorige week had ik heb binnen en heb nettjes gewacht totdat ik me CPU binnen kwam core i9 10900k
Vandaag 25-06-2020 heb ik het vervangen en het loopt als zonnetje!
En effe als klein kind weer opgevrolijk dat alles weer nieuw is en sneller is! En meer cores (leuk om te zien
De modderboard zit er strak uit! met RGB en leuke functies!
Engiste na deel is dat het te wienig usb 3.0 extern aansluiting heeft om aan de voorkant toe te passen
Maar de Board heeft wel iets nieuws dat ik opzicht wel apart vind, (Oled)
dat je wat meer info en handige infomatie kan bekijken net als q-code
Op dit moment heb ik niks te klagen en het is weer upgrade van vorige ROG
me post NL is het altijd lekker snel! en op tijd en nettjjes!
Dus geen problemen ermee
Klanteservice is altijd goed, al jaren koop ik daar ook in hun eigen winkel
AlgemeenOp donderdagavond een Gigabyte moederbord en Seasonic voeding besteld; kort daarna een verzendbevesting ontvangen. Prima!
VerzendingDonderdagavond besteld en verzonden, vrijdag in huis: perfect.
AlgemeenEr was een uitgebreide keuze aan producten, goede productbeschrijving en verschillende betaalopties. De klanten dienst antwoorde ook snel op mijn vragen en ik kon achteraf nog makkelijk aanpassingen maken aan mijn bestelling voor deze verzonden was.
VerzendingProducten waren goed verpakt met extra beschermfolie en de levering naar België was er na 1 dag al.
KlantenserviceSnel antwoord op mijn vragen en via de klantendiest makkelijk nog aanpassingen te maken aan mijn bestelling.
AlgemeenBetaling via iDEAL, order word korrekt afgewerkt indien de artikelen op voorraad zijn, storneringen worden snel afgewerkt.
VerzendingIndien artikel op voorraad, dan de volgende dag thuis
KlantenserviceVeel problemen gehad met nieuw gemonteerd moederbord (ASUS X470 pro), Azerty heeft er alles aangedaan om het probleem met het gewraakte moederbord adequaat op te lossen, gisteren bericht ontvangen dat het moederbord is vervangen door een nieuw exemplaar van MSI, de montage en de extra werkzaamheden zijn, zonder extra kosten in rekening te brengen, uitgevoerd. Ik ben een geregelde klant van Azerty, maar ik zou Azerty bij deze hartelijk willen bedanken voor de moeite die ze hebben gedaan om mijn computer weer functionerend op de rails te krijgen..Top
Nogmaals hartelijke dank.
AlgemeenAl vele jaren zeer tevreden van Azerty, steeds scherpe prijzen en goede service, aanrader!
Alle onderdelen voor een nieuwe pc besteld, levering van het memory liet op zich wachten, contact opgenomen met klantendienst en perfect geholpen met omwisselen naar memory dat wel op stock was, het verschil -nieuwe memory was iets goedkoper- terugbetaald gekregen.
Eenmaal alle onderdelen verzameld waren werd alles de volgende dag geleverd!
KlantenserviceOmdat de levering van memory op zich liet wachten gebeld naar hun, memory gewisseld voor een ander type dat op voorraad was en het verschil terugbetaald gekregen (nieuw type was iets goedkoper). Perfect geregeld en onmiddellijk daarna mail gekregen en nog dezelfde dag alles verzonden! Top!
AlgemeenWederom een goede ervaring gehad met Azerty.
Vrijdagmiddag mijn bestelling gedaan en de volgende dag in huis.
Keurig op tijd zoals beloofd.
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Heb alles zeer makkelijk bij elkaar gevonden en met wat hulp die ik kreeg van de verkoop afdeling heb ik dingen aangepast. De service is echt geweldig als je het aan mij vraagt heb de persoon waar ik mijn pc heb overhandigd gekregen dit ook gezegd.
De pc heb ik laten assambleren bij Azerty zelf en dit had ik ook met mijn vorige systeem gedaan ik ben zeer te spreken over hoe mijn pc is gebouwd.
De verzending heb ik niet laten doen door postnl, maar ik heb mijn computer zelf opgehaald bij de afleverbalie. De balie mederwerker vroeg nog of hij mij kon helpen tillen naar mijn auto
SUPER SERVICE!!!!!
Heb contact gehad met de verkoop afdeling om hen te vragen wat nou een goede alternatief was voor de voeding en de medewerker heeft direct ook gekeken naar of alles bij elkaar past en ook samen werkt.
AlgemeenVlot, correct, helder advies. Een vertraging (door een van hun toeleveranciers) keurig opgelost. Zeer tevreden.
AlgemeenBestellen is 1, maar service is 2. Zie het stukje over klantenservice. De originele order is gewoon goed verlopen en netjes geleverd.
KlantenserviceAfgelopen week stopte mijn GPU ineens met werken. Omdat ik veel thuis werk ( Corona, jaj!) had ik snel een oplossing nodig. Azerty gebeld met de vraag of zij iets voor me konden betekenen. Ik kon dezelfde dag langskomen, en de kaart werd omgeruild. Thuis bij het inbouwen bleek dat helaas ook het mobo was meegetrokken. Weer naar Azerty gereden, verhaal uitgelegd, en mobo direct omgeruild.
Dat vind ik dus service. Het is fijn dat het een goede webshop is die afspraken nakomt voor wat betreft leveringen (maar dat doen de meesten wel), maar dat je er langs kan als je gedoe hebt en dan ook goed wordt geholpen zorgt ervoor dat ik deze winkel absoluut kan aanraden.
AlgemeenOp vrijdag een moederbord besteld, makkelijk via de duidelijke website.
Alleen het betaal proces via Ideal (QR) liep niet helemaal lekker en bleef hangen.
Dit wijt ik overigens aan de Ideal afhandeling via mobiel betalingapp, contact gehad met Klantenservice, zie onder, gerustgesteld en prima in orde.
Snel bezorgd volgende dag op zaterdag, Prima verpakt.
KlantenserviceZoals genoemd ging het betaal proces niet helemaal lekker.
Via de keuze Ideal QR werd de afhandeling verder via mobiel betaalapp gedaan, echter was er geen terugkoppeling waardoor het betaalscherm op pc bleef hangen.
Een belletje aan de klantenservice, met een korte acceptabele wachttijd, bracht echter bevestiging, de medewerker was zeer attent en kon snel zien wat de bestelling was en de actuele betaalstatus. Perfect afgehandeld.
AlgemeenIk heb afgelopen week een pc kast gekocht bij Azerty. De volgende dag meteen binnen gekregen en erg netjes verzonden!
AlgemeenBestelling en levering ging relatief vlot, vooral gezien het feit dat de tablet bij een ander bedrijf vandaan moest komen