Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Top bedrijf, uitstekende klanten service. Hier kan menig ander bedrijf een voor beeld aan nemen.

Had een vraag over een product, de jongen die ik sprak nam ter plaatse contact op met het magazijn om iets na te lopen, en kon zo mijn vraag binnen enkele minuten beantwoorden. Fantastisch.

Altijd goede ervaringen mee, koop er regelmatig wat. Als je lang gaat staan ze je ook altijd vriendelijk te woord.

Ze sturen het vrijwel altijd dezelfde dag op dus dat is meer dan prima.

Je krijgt makkelijk contact en deze verloopt ook erg vlot

Na het lezen van vele reviews heb ik besloten het Corsair K70 gaming keyboard te kopen, en wel bij Azerty vanwege mijn goede ervaring en uitstekende service. Deze werd netjes de volgende dag geleverd.

Tot mijn teleurstelling bleek een klein afdekkapje net naast de volumeknop te ontbreken. Dit werd in enkele reviews al als een kwetsbaar onderdeel aangemerkt, maar desondanks is en blijft het een toetsenbord van topkwaliteit. Het kapje was zelfs niet eens in de verpakking te vinden, anders had ik het zelf wel weer vastgezet en was het voor mij geen probleem geweest. Uiteraard is dit een fabricagefout van Corsair, dus laat duidelijk zijn dat Azerty totaal geen blaam treft!

Na een telefoontje met de helpdesk werd mij gemeld dat dit uiteraard netjes opgelost gaat worden, en dat ik een serviceaanvraag kan indienen op de website om de retour-procedure te starten. Een systeem dat overigens perfect werkt!

Ik heb het product vrijdags geretourneerd en kreeg 2 werkdagen later, dus Dinsdagmiddag, bericht dat een nieuw toetsenbord onderweg was, welke ik Woensdag heb mogen ontvangen.
Het is werkelijk een genot om deze review te mogen typen met dit geweldige toetsenbord!

Ieder bedrijf heeft wel iets te verbeteren, hoe klein het ook moge zijn, zo ook Azerty. Mijns inziens is het proces nóg klantvriendelijker te maken door het vervangende product direct toe te sturen en niet te wachten totdat het huidige product retour is ontvangen, zodat de klant zo snel mogelijk alsnog van zijn of haar aankoop kan genieten.
Desalniettemin krijgt Azerty een welverdiende 5 sterren!

Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis. Top!

Ik heb regelmatig besteld bij Azerty, en de 4x dat ik met de klantenservice van Azerty heb gesproken, ben ik uiterst vriendelijk en correct geholpen. Daar kan menig bedrijf nog een puntje aan zuigen!

Monitor informatie op de site correct en compleet.
Prijs zeer concurrerend en levering uit voorraad.
Correcte en snelle levering.

Track en trace gegevens makkelijk en levering conform belofte.

Al meerdere keren iets besteld, en altijd netjes op tijd bezorgd, en met ruim voldoende pak materiaal. Ook hun voorraad voor producten is ruim, en als je een volledige pc wilt samenstellen is er geen betere leverancier.

Bestellen was eenvoudig en er werd een sanity check gedaan om het te bouwen systeem. Wel is het soms lastig producten te vinden via de search. Via de tweakers pricewatch is het product te vinden maar via de search soms niet.

Er werd al aangegeven dat het even kon duren voor er geleverd kon worden ivm assemblage en drukte en dat kwam ook wel uit.

Netjes verpakt en via PostNL waar ik betere ervaringen mee heb dan de andere bezorgdiensten.

Heb het systeem teruggestuurd omdat ik het systeem wat te warm vond worden. Kon telefonisch schakelen met de service afdeling en konden samen tot een goeie oplossing komen. Zijn ook vriendelijk en reageer vrij vlot ondanks de drukte die ze aangeven. Terugsturen werd vergoed en nu helemaal tevreden met het resultaat.

Top bedrijf! Mensen die weten waar jij over praat en waar zij over praten. Tevens wordt alles gelijk geregeld. Behulpzame en snelle zaak. Aanrader!

Producten waren netjes verpakt. Het geheel was goed opgevuld met luchtzakjes, waardoor de producten niet konden verschuiven/vallen en dergelijke. Handig! Want het zijn best gevoelige producten.

Voor een nieuwe computer had ik een vraag met betrekking tot de assemblage. Ik had een deel van de computer al thuis liggen (overgenomen onderdelen, onderdelen die ik meenam van de vorige computer), maar ik mistte nog wat belangrijke zaken (moederbord, processor & kast). Deze onderdelen wilde ik graag geassembleerd binnen krijgen, zodat ik zelf niet nog een hele computer in elkaar hoefde te zetten. Er zijn vele mogelijkheden qua assemblage (die op de site staan vernoemd) maar niet specifiek naar de assemblage die ik zocht. Een mail gestuurd naar de klantenservice over wat de mogelijkheden zijn. Binnen een uur gepersonaliseerd antwoord gekregen. Er werd duidelijk antwoord gegeven op mijn vraag en over de vervolgstappen die ik moest nemen om te zorgen dat het allemaal geregeld zou worden (via een interne medewerker, direct contact met assemblage afdeling gehad, zodat het 100% zeker goed zou komen). Dit is allemaal gelukt en er is gelijk werk van gemaakt. De computer is geassembleerd en een dag later stond hij in huis, precies zoals naar wens :-). Een webshop die zo snel en duidelijk communiceert, dat is gewoon top!

Ik heb een LOGITECH G815 en een Kensington Wristrest besteld. Stond netjes aangegeven dat het 2-3 werkdagen zou duren en het werd netjes geleverd op de aangegeven dag.

Makkelijk gevonden wat ik nodig had.
Duidelijke beschrijvingen van de producten.

22:48 besteld. Volgende dag stond hij thuis.
Super

Binnen 24u had ik het product in huis. Wat er bij staat volgende werkdag in huis klopt.

Lian-li Razer case gekocht. Beperkte oplage, niet voorradig maar zou redelijk snel terug op voorraad zijn.

Duurde veel langer dan dat ze hadden aangegeven wegens gebrek aan stock.

Het duurde langer zan voorzien maar kreeg geen enkel bericht hierover. Als ik er zelf om vroeg kreeg ik wel snel antwoord.

Mijn 4 jaar oude Corsair RM550x voeding gaf problemen. Omdat Corsair 10 jaar garantie geeft heb ik een service aanvraag gedaan. Volgende dag de voeding naar Raalte gebracht en ik kreeg meteen een splinter nieuwe mee. Top Service van Azerty !

Bij de vorige aankoop heeft Azerty netjes en pro-actief geholpen met retourneren ivm een verkeerd besteld product. Die goede ervaring maakte dat ik nu weer heb besloten bij Azerty te bestellen. Anders dan de geautomatiseerde e-mails geen persoonlijk contact, want als alles goed gaat is dat niet nodig. En alles ging goed.

Door PostNL is het pakket 1 dag later bezorgd dan initieel aangegeven. Ondertussen zjin wel alle informatieve mails over verzending en vertraging door Azerty en PostNL tijdig verstuurd. De monitor was netjes verpakt in de eigen doos zonder onzinnige extra verpakking. Top!

Ik heb mijn product voor een goede prijs hier kunnen kopen. Er was snelle levertjjd. Als ik een vraag had werd deze via bv Instagram binnnen 1 dag beantwoord en het product was netjes en goed verpakt!

Werd goed overhandigd, volgende dag in huis. Goed verpakt. Uitstekend!

Ik had een vraagje aan ze dus ik heb ze een bericht gestuurd en binnen een dag had ik al een reactie terug dus prima!

Duidelijke site, levertijden kloppen, prijs is altijd scherp, vaak bij de laagste, geen toeslag voor betaling via Creditcard.

levertijd klopt.

Levertijden kloppen, service was goed (gebeld, geen wachtrij en deskundig advies dat klopte) en bestelling was in orde. Top!

Doe er vaker mijn technische boodschappen, hele fijne webwinkel, en ook nu weer veel plezier van. Makkelijke site, heel veel op voorraad en tegen een hele lekkere prijs.

's Avonds om tien voor elf bedacht dat ik toch die snellere videokaart wil hebben, snel besteld bij Azerty - op voorraad en voor elf uur besteld is volgende dag geleverd. En jawel, volgende dag een pakket aan de deur. Heerlijk, en dat tegen een scherpe prijs.

Veel mensen zeggen ‘goedkoop is duurkoop’, maar niet bij Azerty.
Ik heb nu ondertussen al 3 procesoors en een hdd bij Azerty gekocht en al 2 keer geretourneerd omdat ik zelf dingen niet aan de praat kreeg. Azerty kwam bij iedere bestelling hun beloftes na. Ik ga binnenkort weer een CPU upgrade doen en ik ga zeker weten bij Azerty mijn CPU halen.

Op de site is het goed en duidelijk te zien hoelang de verzending duurt.

Er werd bij mij binnen een minuut gereageerd op een service-aanvraag waardoor alles snel werd geregeld.

Alles netjes afgehandeld ik wist precies wanneer het geleverd zou worden en ben overal goed over op de hoogte gehouden.

Mooi op tijd geleverd en ook netjes afgeleverd.

Overzichtelijk website, met iDeal betaald en gelijk een bevestigingsmail. Niks mis mee, goedkoper dan bol.com of coolblue

Makkelijk geïnstalleerd

Via Tweakers bij Azerty uitgekomen voor een MacBook 2020 13 inch. Ze adverteren met dezelfde laptop en met hetzelfde typenummer. Laptop zojuist ontvangen en het blijkt een VS model te zijn. Contract opgenomen met Azerty en ik krijg dood leuk te horen dat ik hem maar moet terug sturen. Ohja de verzendkosten moet jezelf maar betalen! Waardeloos! Jullie maken de fout niet ik. Nu wordt ik maandag hierover teruggebeld.

Aangezien er geen excuses vanaf komt en zelf de verzendkosten maar moet betalen. Waardeloos!

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Dat is uiteraard vervelend en is dit niet goed gecommuniceerd vanuit ons, waarvoor excuses.

Van mijn collega heb ik begrepen dat er telefonisch contact is geweest en er een retourlabel is toegestuurd. Hopelijk is hiermee alsnog een passende oplossing geboden.

Mocht jij nog vragen of opmerkingen hebben, dan zou ik je willen vragen om dit te mailen naar feedback@azerty.nl of telefonisch via 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

Scorekaart voor Azerty