Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

makkelijk te bestellen en betalen, goede prijzen (beter dan bol.com), duidelijk verzending informatie. super blij met dit shop

super snel verzending, product was met zorg verpakt

Het bestellen ging erg vlot en was de volgende dag in huis. De verpakking was erg goed en heeft het product goed beschermd tijdens verzending. Zeker een aanrader. 100% recommend

Een groot voordeel van de webshop is het inzicht in de voorraad en wanneer je het dus in huis kan verwachten. Het zoeken en (multi-tabs) browsen kan iets verbeterd worden soms levert een zoekopdracht geen resultaat als er meerdere tabs open staan. Maar over het geheel is de webshop voorzien van duidelijke en alle relevante informatie.

Prettig dat ze met PostNL versturen, pakket is goed te volgen en tijdig informatie over de verzenddatum/verwachte leverdatum

Als ik nieuwe hardware nodig heb kijk ik in de pricewatch en kom ik regelmatig bij Azerty uit vanwege de prijs. Zo ben ik al 15 jaar af en toe Azerty-klant en dit altijd naar tevredenheid.
Maar de afgelopen bestelling hebben ze zich wel weer overtroffen. Op vrijdagavond 22:29 heb ik een voeding en een SSD besteld. Ik had verwacht dat ik minimaal wel tot maandag zou moeten wachten, maar tot mijn verbazing stond de pakketbezorger de volgende ochtend al voor de deur. Top!

Website: makkelijk om onderdelen te kiezen & assemblage service en ook om vervolgens een bestelling te maken. Order status via website werkt ook goed.

Informatie voorziening: ik kreeg na de bestelling een bevestiging, ik kreeg een mail toen alles was verstuurd, bij de computer zat alle info (wie heeft 't geassembleed, wie gecontroleerd) Kortom top!

Computer is goed in elkaar gezet, vooral onder de indruk van het kabel management.

Klantenservice niet hoeven te gebruiken dus daar heb ik geen mening gekozen.

Product goed verpakt en op tijd! Bij de computer nog een waarschuwing om nog even het plastic weg te halen. Door deze service wil ik hier nog eens bestellen.

Ondertussen twee desktops bij Azerty besteld. Beide keren een scherpe prijs, nette montage en zeer snelle levering.

Snelle verzending en onderdelen kwamen in perfecte staat toe. Enige minpunt: werd geleverd in een enorme doos die voor meer dan drie vierde gevuld was met plastic. Niet zo handig voor de bezorger en allesbehalve milieuvriendelijk.

Niet de laagste prijs, maar wel één van de laagste voor microSD geheugenkaartje + een mini USB kaartlezer voor microSD. Bij Azerty besteld omdat ik daar al bijna 15 jaar naar tevredenheid bestel.

Vanuit Azerty prima, maar PostNL had 2 uur voor geplande bezorging en nadat bezorger al onderweg was toch nog de levering met een dag uitgesteld, maar daar kan Azerty niks aan doen.

Een webcam besteld voor een fatsoenlijke prijs. Voor normale standaarden wat hoog maar in context van de huidige situatie (corona crisis) een stuk redelijker dan bij veel andere winkels. Een dag later gekeken en toen was de voorraad alweer op dus ze hadden meer kunnen vragen (zoals veel van de concurrentie doet). Netjes dat ze je niet proberen een poot uit te draaien.

Alles is netjes op tijd verzonden en geleverd met alle informatieve mailtjes die je daarbij zou mogen verwachten. Niets op aan te merken.

Ik wilde wat onderdelen bestellen voor een NAS project, maar wist niet 100% zeker of ze compatibel waren met elkaar. Ik besloot de technische ondersteuning van Azerty te bellen en heb daar niet alleen een antwoord op mijn vraag gekregen, maar ook nog een gezellig gesprek.

Verder heeft Azerty een groot aanbod en snelle levertijden. Helemaal top!

Ik heb wel twee verbeterpuntjes: er zouden wel meer filtermogelijkheden geplaatst kunnen worden bij de productpagina's (maar ja, voor lekker filteren hebben we eigenlijk al de Tweakers pricewatch) en er mag wat geïnnoveerd worden met het formaat van de verzenddozen. Vaak komen kleine bestellingen ook al in vrij grote dozen. Tip: spiek even bij CoolBlue en Bol.com, zij gebruiken dozen van instelbare grootte.

Goedemorgen, bedankt voor je review!

Feedback is altijd welkom, hier kunnen wij alleen maar van groeien!
Beide punten ga ik meenemen en wordt er bekeken wat hierin de mogelijkheden zijn ;).

Mocht jij nog andere punten hebben of eventuele verbeteringen zien, mag jij die altijd mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Azerty heeft een duidelijke website met goede voorraadinformatie. Het artikel wat ik heb besteld was niet in het eigen magazijn op voorraad. Dit stond duidelijk vermeld.

Snel verstuurd, wel helaas in een enorme doos (meer dan de helft was gevuld met verpakkingsmateriaal).

Hoewel de interface van Azerty niet altijd even geweldig is en verwarrend kan zijn, is het verder een erg fijne winkel. Lekker no-nonsense zonder die vage 'omg mannen zijn cool'-advertenties van bijv. Megekko. Gewoon een goeie en diverse hoeveelheid electronica.

Had thermal pads gekocht en die kwamen uiteraard priem aan. In het verleden wel vaker dingen bij hen gekocht en nooit iets te klagen gehad over de verzending.

Makkelijke website. Veel eerlijke informatie over processoren, chips en moederborden zonder meteen naar eigen aanbod te verwijzen.
Kan bestellingen van 10 jaar. geleden terug vinden. Kon zo zien dat de nieuwe aankoop meer rekenkracht heeft en zuiniger is dan de oude.
Info gebruikt voor eigen aankoop en advies aan vriend in België.

Meer wrapping, dan een mummie.

Ik had een moederbord geheugen, cpu, koeler plus montage besteld.

Het was absoluut onmogelijk dat de koeler zou afbreken. Maar leek mij een beetje erg veel.

De montage was netjes uitgevoerd. Laatste bios en bios goed ingesteld. Geheugen in de juiste sloten. Verpakkingen netjes meegeleverd. Tie wrap om koeler kabel. Niet echt nodig aangezien ik ook nog een videokaart moet plaatsen.
Koelpasta kan ik niet beoordelen, maar systeem blijft koel.

Handleiding van moederbord: 1 pagina had een scheur.

Een vraag m.b.t. een variant op een upgrade kit, 32 ipv 16 GB geheugen werd een beetje vaag beantwoord.

Snelle verzending. De verzendkosten maken dat ze soms duurder zijn dan andere webshop. Mijn bestelling van over de 100 euro was nog niet voldoende om gratis te verzenden.

Zeer snel.

Ik heb onderdelen voor mijn pc gekocht en de onderdelen kwamen mooi op tijd en de onderdelen werken nog steeds goed na 3 jaar.

Goede ervaring,
Goede prijzen als je vergelijkt met anderen
Eigenlijk niet echt slechte punten op de teller

Snelle levering en duidelijke levering

Uitstekende support ook via telefoon

Altijd goede service, snelle verzending. Niks te klagen. Altijd goede prijs.
Nooit te leur gesteld door deze winkel.
Al meerdere keren dingen besteld hier en zal dat blijven doen.

Binnen een paar uur is de bestelling al binnen bij postnl en krijg je track en trace.

Al stuur je een mailtje, meestal zelfde dag nog reactie. Telefoon nemen ze altijd op.

Ik wist via vrienden dat deze winkel betrouwbaar was en heb daarom 3 onderdelen voor een nieuwe pc gekocht.

Na 1 dag kwam het pakketje al netjes aan en alles was nog heel. .

Ik heb niet veel ervaring met klantenservice maar wel een emailtje gestuurd, daar werd ook snel en aardig op gereageerd

Eenvoudig en snel afgehandeld RMA proces via de website van Azerty. Mijn verwachtingen zijn al met al ruim overtroffen als ik naar het gehele proces kijk, met 2 - 3 werkdagen opgelost.

Uitstekend verpakt en bijzonder snel afgehandeld.

Na 2.5 jaar kreeg ik een storing, de processor temperatuur liep op naar de 100 graden, ik kreeg een critical error vanuit de UEFI dat de processor buiten zijn operating specs werkte en dat er dus gekoeld moest worden.

Naar nu blijkt is dit wellicht veroorzaakt door socketschade c.q. verbogen socketpins, wat mij overigens onwaarschijnlijk leek ... ik kreeg hem binnen 2 werkdagen gerepareerd retour en dat geheel kostenloos, met de nieuwste bios update.

Heel fijn dit soort no nonsense service, waarbij de storing is verholpen.

Azerty laat geeft inhoud aan service & klantgerichtheid !

al een paar keer zaken gedaan met dit bedrijf. Altijd naar wens, Altijd klantgericht, en als er toch wat voor mocht vallen word het altijd netjes opgelost. Ik kan Azerty van harte aanbevelen.

Hele goede ervaring !
Bestelproces verloopt zeer gemakkelijk. Bezorging de volgende dag, op tijd zoals beloofd!! Product is goed verpakt om transportschade te voorkomen. Zeer tevreden met mijn bestelling.

Professioneel, transparant en eerlijk. Levertijden zijn wegens de crisis soms langer, maar hier ondervond ik weinig last vast. De helpdesk reageerde ook zeer snel in mijn geval. Ik heb expres bij Azerty besteld omdat het een vertrouwd bedrijf is voor mij, zeker een aanrader.
producten teruggestuurd binnen 1 week mijn geld terug top

Meerdere malen bij Azerty besteld in de afgelopen jaren en dat is goed bevallen vanwege de prettige service. Daarom besloten mijn nieuwe systeem hier weer te bestellen. Sommige onderdelen kwamen later binnen dan oorspronkelijk aangegeven, maar ik ben netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice.

Een product kon pas later geleverd worden dan initieel gepland. Ik kreeg netjes een mail met deze update. De levering duurde mij te lang, dus ik heb toen gevraagd of ik dit product kon annuleren om hem bij een andere winkel op te halen.

Omdat ik vooruit betaald had via iDEAL moest ik wat informatie doorgeven zodat het geld teruggestort kon worden. Ik heb vrijdag (31-7) het product geannuleerd en heb vandaag(5-8) het geld op mijn rekening ontvangen.

Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik snel reactie krijg als ik contact opneem via de mail.

Scorekaart voor Azerty