Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Azerty heeft een duidelijke website met goede voorraadinformatie. Het artikel wat ik heb besteld was niet in het eigen magazijn op voorraad. Dit stond duidelijk vermeld.

Snel verstuurd, wel helaas in een enorme doos (meer dan de helft was gevuld met verpakkingsmateriaal).

Hoewel de interface van Azerty niet altijd even geweldig is en verwarrend kan zijn, is het verder een erg fijne winkel. Lekker no-nonsense zonder die vage 'omg mannen zijn cool'-advertenties van bijv. Megekko. Gewoon een goeie en diverse hoeveelheid electronica.

Had thermal pads gekocht en die kwamen uiteraard priem aan. In het verleden wel vaker dingen bij hen gekocht en nooit iets te klagen gehad over de verzending.

Makkelijke website. Veel eerlijke informatie over processoren, chips en moederborden zonder meteen naar eigen aanbod te verwijzen.
Kan bestellingen van 10 jaar. geleden terug vinden. Kon zo zien dat de nieuwe aankoop meer rekenkracht heeft en zuiniger is dan de oude.
Info gebruikt voor eigen aankoop en advies aan vriend in België.

Meer wrapping, dan een mummie.

Ik had een moederbord geheugen, cpu, koeler plus montage besteld.

Het was absoluut onmogelijk dat de koeler zou afbreken. Maar leek mij een beetje erg veel.

De montage was netjes uitgevoerd. Laatste bios en bios goed ingesteld. Geheugen in de juiste sloten. Verpakkingen netjes meegeleverd. Tie wrap om koeler kabel. Niet echt nodig aangezien ik ook nog een videokaart moet plaatsen.
Koelpasta kan ik niet beoordelen, maar systeem blijft koel.

Handleiding van moederbord: 1 pagina had een scheur.

Een vraag m.b.t. een variant op een upgrade kit, 32 ipv 16 GB geheugen werd een beetje vaag beantwoord.

Snelle verzending. De verzendkosten maken dat ze soms duurder zijn dan andere webshop. Mijn bestelling van over de 100 euro was nog niet voldoende om gratis te verzenden.

Zeer snel.

Ik heb onderdelen voor mijn pc gekocht en de onderdelen kwamen mooi op tijd en de onderdelen werken nog steeds goed na 3 jaar.

Goede ervaring,
Goede prijzen als je vergelijkt met anderen
Eigenlijk niet echt slechte punten op de teller

Snelle levering en duidelijke levering

Uitstekende support ook via telefoon

Altijd goede service, snelle verzending. Niks te klagen. Altijd goede prijs.
Nooit te leur gesteld door deze winkel.
Al meerdere keren dingen besteld hier en zal dat blijven doen.

Binnen een paar uur is de bestelling al binnen bij postnl en krijg je track en trace.

Al stuur je een mailtje, meestal zelfde dag nog reactie. Telefoon nemen ze altijd op.

Ik wist via vrienden dat deze winkel betrouwbaar was en heb daarom 3 onderdelen voor een nieuwe pc gekocht.

Na 1 dag kwam het pakketje al netjes aan en alles was nog heel. .

Ik heb niet veel ervaring met klantenservice maar wel een emailtje gestuurd, daar werd ook snel en aardig op gereageerd

Eenvoudig en snel afgehandeld RMA proces via de website van Azerty. Mijn verwachtingen zijn al met al ruim overtroffen als ik naar het gehele proces kijk, met 2 - 3 werkdagen opgelost.

Uitstekend verpakt en bijzonder snel afgehandeld.

Na 2.5 jaar kreeg ik een storing, de processor temperatuur liep op naar de 100 graden, ik kreeg een critical error vanuit de UEFI dat de processor buiten zijn operating specs werkte en dat er dus gekoeld moest worden.

Naar nu blijkt is dit wellicht veroorzaakt door socketschade c.q. verbogen socketpins, wat mij overigens onwaarschijnlijk leek ... ik kreeg hem binnen 2 werkdagen gerepareerd retour en dat geheel kostenloos, met de nieuwste bios update.

Heel fijn dit soort no nonsense service, waarbij de storing is verholpen.

Azerty laat geeft inhoud aan service & klantgerichtheid !

al een paar keer zaken gedaan met dit bedrijf. Altijd naar wens, Altijd klantgericht, en als er toch wat voor mocht vallen word het altijd netjes opgelost. Ik kan Azerty van harte aanbevelen.

Hele goede ervaring !
Bestelproces verloopt zeer gemakkelijk. Bezorging de volgende dag, op tijd zoals beloofd!! Product is goed verpakt om transportschade te voorkomen. Zeer tevreden met mijn bestelling.

Professioneel, transparant en eerlijk. Levertijden zijn wegens de crisis soms langer, maar hier ondervond ik weinig last vast. De helpdesk reageerde ook zeer snel in mijn geval. Ik heb expres bij Azerty besteld omdat het een vertrouwd bedrijf is voor mij, zeker een aanrader.
producten teruggestuurd binnen 1 week mijn geld terug top

Meerdere malen bij Azerty besteld in de afgelopen jaren en dat is goed bevallen vanwege de prettige service. Daarom besloten mijn nieuwe systeem hier weer te bestellen. Sommige onderdelen kwamen later binnen dan oorspronkelijk aangegeven, maar ik ben netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice.

Een product kon pas later geleverd worden dan initieel gepland. Ik kreeg netjes een mail met deze update. De levering duurde mij te lang, dus ik heb toen gevraagd of ik dit product kon annuleren om hem bij een andere winkel op te halen.

Omdat ik vooruit betaald had via iDEAL moest ik wat informatie doorgeven zodat het geld teruggestort kon worden. Ik heb vrijdag (31-7) het product geannuleerd en heb vandaag(5-8) het geld op mijn rekening ontvangen.

Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik snel reactie krijg als ik contact opneem via de mail.

Laptop besteld en netjes de volgende dag geleverd. Verder
Ben ik erg tevreden over hoe Azerty handelt.

Netjes ingepakt en onbeschadigd.

Normaliter heb ik altijd goede ervaringen met Azerty, maar de winning streak is beëindigd. Toetsenbordje gekocht, keurig via iDeal betaald, en afwachten maar. Kreeg een mail dat de bestelling zonder opgaaf van reden was geannuleerd. Bij navraag omdat er geen betaling was ontvangen. Terwijl ik het afschrift in m'n hand had. Er waren 3 telefoontjes en 3 dagen voor nodig, om het geld eindelijk teruggestort te krijgen.

Dat een foutje gemaakt wordt, kan gebeuren, ook in de automatisering. Maar dat er niet 1x excuses gemaakt werd, zit me wel vrij hoog. Ik hoef echt geen korting of compensatie of wat dan ook, maar ze deden gewoon alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Nu was het een toetsenbordje van een paar tientjes, het had evengoed een computer van €3000 kunnen zijn. Als er iemand even 'sorry' had gezegd, had ik nog wel bij hen besteld, maar mijn vertrouwen zijn ze helaas kwijt.

Goedemiddag, bedankt voor je review.

Dat zou inderdaad niet mogen gebeuren en was een excuus zeker op zijn plaatst geweest, bij deze dus onze excuses voor het ongemak.

Uiteraard kijk ik graag even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.

Matthijs

max 15 woorden ? ? Tja wat moet je zeggen als het soepel verliep, geen haperingen?

Volgende dag in huis, zoals vermeld op de site

Had mijn oog op een duurder segment toetsenbord en vond bij toeval een ''A-keuze'' (geretourneerd exemplaar) bij Azerty. De prijs was bijna 50 euro naar beneden gedaan en aangezien het in principe om een nog nieuw product gaat is dat maar al te schappelijk!

(Nu tijdens het typen valt mij alleen wel op dat er verg begint te missen binnenin de D toets... maar goed dat Azerty niet te verwijten)

Ondanks de corona toestand en dat er werd vermeld ''volgende werkdag bezorgd'' kwam de bestelling toch nog op de zaterdag aan!

Er is een zeer snelle service met goede communicatie. Leuk detail dat je mee kan kijken terwijl de PC gebouwd wordt. Ik wilde uiteindelijk de PC toch ophalen, dit kon zelfs de dag zelf nog gewijzigd worden. Fantastische service door verkoopmedewerker op locatie.

Azerty heeft een uitstekende service. Artikelen komen op tijd binnen en in goede staat. Een tijd geleden was mijn PC defect en na het indienen van een serviceaanvraag heb ik mijn PC naar Azerty gebracht. Daar gingen ze meteen aan de slag en na ongeveer 3 kwartier ging ik weer met een werkende PC naar huis!

Snelle vervanging van mijn defecte WD red 8 TB, de klantservice is uitstekend en duidelijk, er is zelfs het filmpje waarin de procedure wordt uitgelegd, Top

Correcte en snelle levering zoals ik van Azerty gewend ben.

Mijn WD red was dead on arrival waarna ik mijn klacht kenbaar heb gemaakt. Ik kon het product terug sturen en binnen 5 dgn heb ik een nieuw exemplaar ontvangen.

Nieuwe monitor gekocht (Philips 275B1/00). Was slecht leverbaar, maar toch rond afgesproken tijd binnen gekregen.

Ondanks corona zonder vertraging binne

Als ik wat meer info had gekregen tijdens het wachten op de uitlevering, was het uitstekend geweest. Nu gewoon goed.

De bestelling en levering verliepen beide snel, goed en gemakkelijk. Ondanks drukke vakantieperiode en corona tijden precies conform wensen.

Binnen 24 uur in drukke vakantieperiode en corona tijden ontvangen.

Scorekaart voor Azerty