Gebruikers over webshop Azerty
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHad al eerder besteld bij Azerty dus wist wat te verwachten en kreeg dat ook; eenvoudig bestelproces (zodra ik het wachtwoord van mijn oude account weer gevonden had), betaling via iDeal en levering keurig op het aangegeven moment.
VerzendingIk had een Sound Blaster Z geluidskaart besteld, uitgezocht via de Tweakers Pricewatch. Deze zat uiteraard in de originele doos van de fabrikant, die weer in een iets grotere doos van Azerty zat, keurig opgevuld met luchtkussentjes.
Deze werd door PostNL bezorgd op het afgesproken tijdstip.
AlgemeenIk ben al sinds de oprichting van Azerty klant en nog nooit een slechte ervaring gehad. De prijzen zijn goed (zo niet vaak de laagste) de voorraad klopt altijd en bezorging is altijd stipt op het beloofde moment.
En als ik haast heb kan ik spullen ophalen in Raalte dat op acceptabele afstand van mijn woonplaats al ligt.
En ja ik kan een prijs winnen door deze review te plaatsen, maar de strekking van de review is daar niet door beïnvloed. Anders zou ik al niet zo lang klant zijn.
De laatste bestelling die ik afgelopen zaterdag heb ontvangen betrof 4 nieuwe harddisks voor mijn NAS. Deze zaten allen separaat ingepakt in bubbeltjes plastic en weer per 2 ook in bubbeltjes plastic. De doos was wat groter dan de 4 schijven en was volledig gevuld met luchtkussen zakjes. Zo goed als bom proof!
AlgemeenIk had mijn PSU bij Azerty aangeschaft, na 1 jaar gebruik gaf hij problemen. Ik mocht hem direct opsturen en ontving binnen een paar dagen een volledig nieuwe. Topservice.
VerzendingLevering zoals het hoort, op tijd zoals beloofd wordt via de mail.
KlantenserviceVriendelijk en snel in reactie.
AlgemeenOverzichtelijke website met goede omschrijvingen bij producten. De filter functie, voor bij het zoeken van het juiste product, mag van mij wel wat uitgebreider. Dit is vooral handig als je via Azerty zelf het juiste product zoekt en niet via (bijv.) Tweakers.
VerzendingProducten worden geleverd op de afgesproken datum.
AlgemeenMakkelijk via ideal, geen gedoe. En kon zo een 2e order erbij plaatsen. Producten waren goed en makkelijk te vinden, baat gehad bij de top 9 gekozen door azerty. Producten werken perfect
VerzendingIk heb de producten dezelfde dag nog opgehaald, ze stonden al voor me klaar.
KlantenservicePaar keer heen en weer gebeld met een fout in de order, super respons en zeer behulpzaam
AlgemeenNet voor 23.00 uur besteld, en de volgende dag al geleverd. Ook was de prijs erg goed.
AlgemeenIk had binnen een paar minuten gevonden wat ik zocht, kon snel een account aanmaken en de bestelling verder voltooien.
VerzendingDe levering was prima en snel, had om 22:59 besteld, op het randje (voor 23.00 besteld is morgen in huis), en de volgende dag zat het door mij bestelde pakket gewoon in goede staat in de brievenbus.
AlgemeenIk wilde graag mijn geheugen uitbreiden en heb via een mail aan Azerty advies gevraagd omdat mijn bestaand geheugen niet meer werd verkocht, na enkele dagen antwoord gekregen met een URL naar hun website welk geheugen ik kon kopen, direct gekocht + 2 harde schijven ( dag later binnen) , geplaatst en werkt prima. Bedankt Azerty voor de service .!
VerzendingNa online bestelling andere dag in huis, Top !
KlantenserviceZeer goed en vriendelijk geholpen !
AlgemeenBestellen en betalen verliep vlot met duidelijk aangegeven leveringstermijnen en voldoende betaalmogelijkheden. ook de levering verliep vlot, mijn enige issue betreft informatie over lopende acties op een besteld item en het contact hierover met de klantenservice kon beter.
VerzendingLevering vond plaats binnen de opgegeven termijn en omstreeks het opgegeven tijdstip. De verpakking was in orde en de producten waren voldoende beschermd. Helemaal prima.
KlantenserviceOver de klantenservice was ik eerst tevreden omdat ze netjes zelf contact opnemen met tips en informatie over de installatie van de door mij bestelde onderdelen. Echter ben ik niet tevreden over de afhandeling van een ander issue. Bij de product info van een van de door mij gekochte producten stond een actie vermeld die blijkbaar was verlopen. Toen ik Azerty hierop wees kreeg ik als antwoord dat ik zelf had kunnen zien dat de actie was verlopen. Ik vind het echter misleidend of op z'n minst verwarrend als acties worden weergegeven die niet meer geldig zijn. Inmiddels is de actie wel verwijderd maar ik ben teleurgesteld in het antwoord van Azerty.
Toevoeging: Ik ben nav mijn review benaderd en men heeft netjes verontschuldigingen aangeboden voor de fout en voor de initiële reactie. Ik ben nu tevreden met de afhandeling en heb mijn score voor de klantenservice daarom aangepast van 3 naar 5 sterren, mede omdat iedereen fouten kan maken en ik nog nooit eerder gedoe heb gehad met Azerty. Doorgaans word je uitstekend geholpen. Ga zo door! Ik heb overigens geen compensatie of financiële tegemoetkoming gehad waardoor ik mijn review heb gewijzigd. dit is mij ook niet gevraagd. Volledig op eigen initiatief.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Dat is inderdaad vervelend en snap ik dat dit verwarrend is.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen en te bekijken wat ik hierin eventueel voor je kan betekenen. Echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Matthijs
AlgemeenIk koop hier al jaren en altijd goed geholpen. In die tijd 2x van RMA gebruik moeten maken en daar geen problemen mee gehad.
VerzendingGoed verpakt. Alles gewrapped in bubbelverpakking.
KlantenserviceEén artikel teveel besteld. Deze onder WKOA teruggestuurd en hiervan netjes op de hoogte gehouden.
AlgemeenIk heb al vaker iets besteld bij Azerty en voor de zoveelste keer verliep alles perfect!
VerzendingAltijd op tijd geleverd, deze keer zelfs iets sneller!
Altijd goed verpakt.
AlgemeenBestelling verliep vlot en probleemloos, ik werd netjes proactief benaderd door de klantenservice met advies over installatie.
Mijn enige teleurstelling was met een actie die werd getoond bij een bepaald product terwijl de actie al was afgelopen.
Levering verliep snel, alles was prima verpakt.
KlantenserviceIk werd naar aanleiding van mijn bestelling proactief benaderd met tips en advies over de installatie, dat vond ik erg netjes en prettig. Op de meeste van mijn mails werd ook vlot en inhoudelijk goed geantwoord. Echter had ik een klacht over het feit dat een actie die al een week verlopen was nog werd getoond bij een product dat ik had besteld. Hier heeft de klantenservice in mijn ogen een steek laten vallen. Hun enige reactie is dat ik zelf maar had moeten zien dat de actie niet meer van toepassing was. Inmiddels is de actie wel weggehaald.
AlgemeenIk heb mijn computer onderdelen online besteld met de vraag of ik het op een zaterdag bezorgd kon krijgen. En zonder drama is alles mooi op zaterdag bezorgd. en dat vind ik uitstekende service alles is netjes en op tijd aangekomen. Maar nou heb ik ook nog geen klachten gehad bij vorige bestellingen.
VerzendingBij aantekening aangegeven dat ik het op zaterdag wou krijgen dus hebben ze de order op hold gezet en heb ik alles mooi op een zaterdag ontvangen
AlgemeenIk kon het product (TP-Link TG-3468) niet vinden op de website van Azerty.
Via Tweakers lukte het wel.
Besteld in het weekend, op maandag al ontvangen.
Was uitstekend verpakt. Een beetje overdone zelfs.
AlgemeenDe bestellingen zijn goed en wel aangekomen. De webshop is makkelijk en overzichtelijk geeft de juiste prijzen aan als die op de site van Tweakers staan.
VerzendingVerzending was prima, had 2 bestellingen geplaatst allebei goed en veilig aangekomen. Met beide bestellingen waren de producten goed beschermd met van die lucht kussentjes, zodat als de doos een tik of iets zou krijgen de producten niet beschadigd konden worden. Ik maak nog vaak mee dat producten gewoon los en zonder bescherming in de doos verzonden wordt.
KlantenserviceEen paar mail wisselingen gehad, niks bijzonders gewoon een goed klantenservice.
Algemeen2018 nieuwe pc laten bouwen en geleverd gekregen. Helaas werkte 1 harde schijf niet. Deze heb ik pas vorige week opgestuurd ( tijdgebrek). Toch gelijk zonder problemen een nieuwe gekregen binnen twee dagen. Helemaal top.
VerzendingMaandag insturen en donderdag nieuwe harde schijf gekregen.
Klantenservicereageren altijd bijna direct.
AlgemeenKeurige site, meerdere betalingsmogelijkheden, snelle en keurige levering. Al met al is dat alleen al genoeg om dit bedrijf aan te raden maar er is meer, ze hebben nog prima prijzen ook
Keurige verpakking, nette voortgangsrapportage per mail en op tijd!
KlantenserviceHeldere informatie, nette mails om de voortgang aan te geven. Precies goed!
AlgemeenDe overzichtelijke website met veel filter-mogelijkheden is heel handig wanneer je een zelfbouw pc wilt bestellen, in mijn geval een kast, voeding, moederbord, processor, koeler en geheugen. Bij het bestellen heb ik ook om een beoordeling van de gekozen componenten gevraagd (of ze compatibel zijn) en hierop is ook serieus gereageerd per e-mail. Ik heb verder niet gebruik gemaakt van assemblage services. De onderdelen werden in 2 dozen verzonden, alles goed beschermd tegen transport handling. Alle onderdelen werkten, na montage, zoals het hoort, en dus geen problemen.
AlgemeenPrima site, bestelling om ca. 19:30 geplaatst. Binnen een half uur een (automatisch)mailtje dat de verzending al verzonden was met een tracking link. Volgende dag al het pakket in huis.
AlgemeenBestel niet vaak pc hardware, maar als ik dan toch wat nieuws koop is dit wel mijn nr 1 goto webshop afgelopen 12 jaar. Mede omdat ze, op een voor mij acceptabele afstand, fysieke winkel hebben waar je op terug kan vallen. Elke bestelling in goede orde ontvangen en nog nooit problemen ervaren.
VerzendingVoor 23:00 besteld is volgende dag in huis is zelfs nu de markt verstoord is door corona nog een feit.