Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Onlangs een Ryzen 5600x besteld, ondanks de schaarste van deze cpu was de voorraad toch snel aangevuld.

Ondanks de drukke kerstdagen toch binnen 2 dagen thuis.

Via de pricewatch een setje onderdelen voor een pc upgrade samengesteld en deze op zaterdag bij Azerty besteld. Dezelfde dag een verzendbevestiging gekregen en tot mijn verbazing werd de zending op maandagmorgen bezorgd. Niets dan lof.

Wat mij wel opviel was dat toen ik maandag nog eens naar mijn bestelling keek op tweakers dat de prijzen lager leken en bij narekening scheelde dat totaal rond de €80! Nu op donderdag is het verschil nog €45. Prijzen schommelen maar dit leek op een weekend-surge. Bij mijn volgende aanschaf ga ik eerst grondig de kat uit de boom kijken...

Prima verpakt en snel geleverd. PostNL werkte ook mee, mazzel in deze drukke tijd.

Dat ik een prijs winnen kan heeft geen invloed op mijn Review.
Tot nu toe alles echt perfect en het word zeer snel geleverd, als je de producten pakt die in voorraad zijn.

Ik heb tot nu toe ongeveer 750 euro uitgegeven bij Azerty.nl.
En tot nu toe 0,0 problemen, en wat niet erg onbelangrijk is, dat azerty.nl zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Ik heb sinds dien genoeg mensen na Azerty.nl gestuurd om alles uit te zoeken, en ik bouw het dan in voor die mensen.

Echt super snel, als er staat vandaag, bestelt morgen in huis, dan kan je er vanuit gaan dat het ook zo gebeurd !!

KERST... You know..., de tijd dat bestellingen bijna nooit op tijd zijn.
1e keer dat ik Azerty uitprobeer.
Besteldatum: 23 december
Mijn verwachting: levering medio januari

Realiteit: NEXT EFFING DAY (2020)

Beoordeling naar aanleiding van deze (first time) bestelling; geniaal!!!

Verpakking voor een beamer was bijna een kuub, maar hij kwam dus ook VLEKKELOOS ONBESCHADIGD aan.
Need I say more?
Azerty mag dan wel een waardeloze toetsenbord indeling zijn, verstand van CS en levering hebben ze zeker!
KUDOS en Merry Xmas Azerty!

halve kuub verpakking voor een beamer? YES PLEASE!

Licht je ervaring toe???? ok

EFFING GOED!!

Goede prijs & service, overzichtelijke website met veel producten. Nooit problemen ondervonden en snel verstuurd in een goed verpakte doos. Laat extra promoties helder zien.

Helaas is mijn SSD schijf kapot gegaan. Mijn service melding is netjes afgehandeld en ik heb een nieuwe SSD schijf mogen vervangen. Door Corona een wat langere doorlooptijd dan ik gewend ben bij Azerty, maar dat was netjes van tevoren gecommuniceerd.

Snel, goede prijs, goede service (snelle reactie op mijn mail) en een goed product. Wat wil je nog meer?

Snel genoeg, was erg druk op moment van bestellen.

Zeer snelle reactie op mijn mail.

Het is makkelijk om producten te vinden op de website en de verzending gaan altijd heel snel en je word goed op de hoogte geheiden van de status van jouw bestelling.

De verzendingen zijn snel en tot nu to nog foutloos gegaan bij mij.

Ik heb zelf nog geen contact gehad met de klantenservice

Bestel hier al jaren alles voor mijn computer, dit was ook de enige plek waar ik voor een fatsoenlijke prijs een 3060 ti kon aanschaffen. Wat ik toen ook meteen heb gedaan.

De verzending gaat als verwacht bij elke webshop, Azerty doet hier wel een stapje boven op met goede verpakking zodat er niks kapot gaat. Wat erg fijn is aangezien mijn meeste bestellingen 100+ euro kosten.

Mijn eerste bestelling bij Azerty. Heel goede ervaringen met de klantendienst. Niet omdat er een probleem was, maar omdat ik iets te snel besteld had en ik wou mijn bestelling uitbreiding met een extra artikel. Ze hebben dit netjes toegevoegd aan mijn eerdere bestelling en ik moest enkel nog via de website de extra betaling uitvoeren. Alles was snel geregeld, ook tijdens deze drukke tijden!

Verzendtijd kwam overeen met wat er op de website aangegeven werd (artikels waren niet in voorraad bij Azerty maar wel bij leverancier). Alles binnen 3 dagen geleverd.

Snelle en behulpzame medewerkers

Jarenlang klant geweest bij Gistron. Nu ik met pensioen ben heb ik geen KvK inschrijving meer. Dan mag je bij Gistron klant blijven maar moet je wel inkopen voor publieksprijzen. Dan blijkt Gistron veel duurder te zijn.
Gelukkig in Azerty een goed alternatief gevonden!
De prijzen zijn goed en de levering is Ok en snel. Kortom ik ben een tevreden nieuwe klant.

Ondanks de drukte toch snel geleverd.

De bestelling werd vlot gedaan, betaald, verwerkt, verzonden en het moederbord was goed ingepakt !

oke

Ben al jaren trouwe klant, deze keer had ik een CPU koeler nodig, voor mijn opgevoerde QNAP TVS-882.
Het is de Noctua NH-L12S - Koeler geworden. Deze past echt precies op de millimeter. Ik had alleen 4 boutjes nodig.
Ik had snachts besteld en wou via Ideal betalen, helaas was dat tijdelijk niet mogelijk. Ik heb daarover contact met de klantenservice gehad. Die hebben mijn bestelling uit het systeem gehaald. Waarna ik de volgende dag alsnog de bestelling kon plaatsen en werkte Ideal zoals het hoort.

Azerty weet goed hoe ze moeten inpakken. Ik heb hiermee nog nooit problemen gehad. Wel iets vertraging opgelopen door de drukte.

De klantenservice kan natuurlijk nog beter uit de verf komen, als iemand een knop voor ze maakt waarmee ze zonder een order te cancelen opnieuw een Ideal betaling kunnen starten.

Op zoek naar een NAS en deze gevonden bij Azerty. Goede prijs en snelle levering. Het plaatsen van mijn bestelling ging makkelijk zoals gewoonlijk.
De rest ging ondanks de drukte bij bezorgdiensten weer snel. Einde van de middag besteld en de volgende dag netjes geleverd. Hiervan ook op de hoogte gehouden. En wat natuurlijk ook belangrijk is, mijn bestelling was netjes verpakt zodat deze tijdens transport weinig kans had om te beschadigen.

Je koopt hier een product dat niet compleet is geleverd en dan wordt jou telefonisch aangepraat dat jij diegene bent die het probleem veroorzaakt. Ik koop hier dus geen producten meer.

Iets verzenden om te laten terugzenden, omdat ze blijkbaar wisten dat het product incompleet was. Asociaal volk (ja, ik ben boos).

Dit heeft niets meer met service te maken. Ik zou het eerder "kijken of we ermee kunnen wegkomen" noemen.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review!

Vervelend dat jij niet tevreden bent over Azerty.

Graag zou ik even met je mee kijken, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

Vooralsnog voldoet de headset aan mijn verwachtingen. Snel zal blijken of de overleggen via Teams beter verlopen nu audio goed geregeld is.

Bestellen ging eenvoudig en ondanks de kerstdrukte was het pakketje (goed verpakt) snel binnen. Ik denk er een hoop plezier aan te beleven.

Netjes mijn geld terug gekregen (ook voor de verzendkosten met verzekering!) nadat ik twee maal een defect product had ontvangen.
Ondanks de corona-maatregelen was alles snel afgehandeld!

Mijn bestelling was binnen no time geplaatst. Ook wordt er genoeg gewaarschuwd over eventuele vertraging van de levering van producten. Dus geen teleurstellingen.

Goed verpakt product en toch nog vlot geleverd

Ik bestel al jaren computeronderdelen via Azerty, dit tot grote tevredenheid. Levering is snel, je krijgt vooraf bericht inzake verzending e.d.
Website is overzichtelijk hier wordt duidelijk de informatie weergegeven en is er een link naar de fabrikant voor meer gedetailleerde informatie.
Geen gedoe met netto prijzen, je ziet welke kosten je maakt. Garantie wordt keurig nageleefd, als vervangend product niet meer leverbaar is, krijg je bericht met alternatieve keuzes.
Ik bouw al jaren mijn eigen systemen kies nog steeds voor om de hardware via azerty te bestellen.

Levertijd informatie is duidelijk van leverancier tot verzending door azerty.

Jaren geleden ging een harde schijf defect, hierop zat nog garantie en conform deze is er een nieuwe geleverd. Afhandeling verliep keurig en snel.

Produkt was op voorraad, gelijk besteld. Binnen uur bericht met track and trace. Geen enkel probleem gehad

Pakket gelijk de volgende dag ontvangen zoals doorgegeven. (dat het laat geleverd wordt door de bezorger kunnen ze niks aan doen)

Geen contact nodig gehad met de klantenservice

Scorekaart voor Azerty