Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Op basis van advies van 'een handig neefje' de onderdelen uitgekozen en Azerty kon alles hiervan of een goed alternatief leveren tegen redelijke prijzen. Gekozen voor assemblage. Gewenste videokaart was nauwelijks ergens verkrijgbaar voor een normale prijs, dus met een goede processor (nog net op tijd?) heb ik nu toch een erg fijne PC.

Redelijk snel geleverd en geassembleerd, gezien de omstandigheden. Hooguit 1 dag extra t,o,v, van de 2-3 werkdagen in normale tijden. Ik heb zelf elke dag op de site gekeken of alle onderdelen aanwezig zouden zijn en wanneer de assemblage zou beginnen. De PC was netjes ingepakt met alle verpakkingen en documentatie van de verschillende onderdelen.

Overzichtelijke pagina. Snel en makkelijk bestellen. Fijne berichtgeving met betrekking tot de bestelde onderdelen. Dikke 10

Snelle levering. Goed verpakt.

Vaker besteld via Azerty, nooit problemen gehad. Altijd super vriendelijk en denken met je mee.

Altijd netjes op tijd en duidelijke tijdsindicatie

Voeding was binnen garantie kapot gegaan, direct een nieuwe meegekregen, top service!

Gekozen voor Azerty vanwege de goede reviews. Ik wilde er zeker van zijn dat als mijn onderdeel niet compatibel is, ik het zonder problemen kan retourneren. Achteraf bleek alles te passen, dus hoefde niets retour. De verzending verliep soepel, volgende dag had ik het al in huis.

Verzending was prima en snel. De enige opmerking die ik heb is dat ik volgens de Track & Trace moest tekenen, de bezorger dit gedaan en het pakketje in de brievenbus gedaan. Dit ligt echter niet aan Azerty.

Wederom voor Azerty gekozen omdat de service altijd erg goed was. Deze keer ben ik zeker niet tevreden.

Edit: de klantenservice was niet op de hoogte van de laatste info. Net verzendbevestiging. Review hier op aangepast.

Vorige week maandag een PC samengesteld met als optie assemblage.
Dinsdag waren alle onderdelen bij elkaar geraapt. Om een of andere reden heeft het echter tot vrijdag geduurd voordat PC naar assemblage is gegaan.
Inmiddels een week verder, en de klantenservice heeft aangegeven dat het vanaf nu nog wel een volle werkweek kan duren. Dan zijn we inmiddels twee weken verder. Ik kon beter zelf naar Raalte fietsen en het ding zelf in elkaar zetten. Ik heb de PC nodig voor thuiswerken, dus zeer vervelend en bijna geen communicatie over het lange proces. Klantenservice geeft niet veel meer aan dan ''het is druk''. Dat geloof ik best, maar zorg dan voor meer handjes. Ik denk niet dat ik de volgende keer de PC nog een keer door Azerty laat bouwen. Jammer, want al meer dan 10 jaar klant.

Netjes te woord gestaan en prima bereikbaar, maar veel anders kunnen ze natuurlijk ook niet doen.

Alles is goed geregeld bij Azerty. Ik heb een GTX 1660 Videokaart gekocht. Deze zijn momenteel lastig te vinden en ik had hem na een dag in huis. Ik ben dus erg tevreden.

Ik heb 2 videokaarten besteld en toen deze uit productie waren is mij de keus gegeven om andere te bestellen met voorrang of geld terug. Keurig en snel afgehandeld

Kwam aan zoals beloofd.

prima en snel geregeld overzichtelijke site, goede zoekfunctie en vaak de laagste prijs . Helaas door chiptekorten zijn bepaalde processoren slecht of niet leverbaar

snelle verzending

een van de betere shops qua helpdesk en informatievoorziening

GTX 1660 Videokaart gekocht. Goed verpakt, snel verzonden en goede service. Momenteel lastig te vinden en dus erg tevreden

Snel, met trackincode en goed verpakt

Product gevonden via Google shopping, Azerty was niet de goedkoopste maar voor mij een winkel waar ik eerder goede ervaringen mee had. Snel geleverd, goed verpakt.

Product en waren slim verpakt , iemand met Tetris ervaring!

Bestellen ging gemakkelijk en snel, enige war ik tegenaan liep was dat mijn order werd geannuleerd na een paar uur., doordat ik niet direct kon betalen. Dit kwam doordat ik mijn e.dentifier niet bij me had.

Ik had alles sneller binnen dan verwacht.

Gelukkig geen klachten, en was het ook niet nodig om de klanten service te contacteren.

Geeft de beste en meest informatieve informatie over componenten, laptops en al het andere apparatuur dat op hun site staat. Ik weet meteen wat ik nodig heb en wat de mogelijkheden zijn. Plus, het heeft een hele mooie vormgeving. Heel aantrekkelijk. Je ziet meteen dat het professionals zijn waar je je spullen van koopt.

De producten die ik bij Azerty bestel komen altijd in goede staat aan en er zit nooit een deuk of een kras op de dozen. Dit is heel fijn aangezien ik de dozen bewaar als ik ze door verkoop. Echter duurt het bij Azerty vaak langer voordat ik mijn pakket krijg vergeleken met Megekko en Alternate. Maar die komen daar in tegen wel in slechtere status voor mijn deur te liggen.

Toen ik 2 jaar geleden een pc voor mezelf ging bouwen kocht ik al mijn componenten bij Azerty. Graag wou ik deze componenten in het weekend al in huis hebben zodat ik mijn pc kon gaan bouwen. Echter kreeg ik een telefoontje dat de RAM pas na het weekend geleverd kon worden. Maar toen ik vertelde dat ik alles dit weekend al wou hebben, gingen ze meteen voor mij opzoek naar een andere RAM die wel op voorraad was. Het was nog eens een betere RAM voor een betere prijs. Op vrijdag kreeg ik al mijn componenten en mijn computer was Zaterdag al klaar. En dat kwam allemaal door een hele goede en vriendelijke klantenservice!!!

Azerty communiceert goed over de status van je bestelling en reageert snel op vragen. Retour en of garantie handelen ze ook goed af. Heb al flink wat besteld bij Azerty en tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad.

Azerty levert snel uit voorraad en communiceert duidelijk over levertijden als iets niet op voorraad is. Zou van mij nog wel frequenter mogen, maar ze doen het meer dan bij menig andere webshop.

Retour en garantie ervaring, beiden goed.

Twee weken geleden besloten over te gaan op de koop van een docking station. Bestelling ging snel, levering prima. Echter bij ontvangst bleek het een gebruikt exemplaar te zijn. Kan gebeuren, maar wel vervelend ik heb vervolgens een RMA aangevraagd en direct een nieuwe besteld.
Deze 2e kwam een dag later, echter tot mijn grote verbazing bleek het weer een gebruikt exemplaar (ook hier duidelijke gebruik sporen en geen seal meer). Erg teleurgesteld, maar toch besloten (na RMA aanvraag) een 3e te bestellen. 3 maal scheepsrecht!
De 3e kwam dag later, en ja hoor: weer gebruikt….
Tot nu toe zou ik eigenlijk een beoordeling waardeloos moeten geven, echter…
De service is werkelijk uitstekend. Ze hebben me voor de 2e en 3e bestelling een retour etiket gestuurd en voor de 1e heb ik de retour kosten betaald gekregen. Ook hebben ze aangeboden een nieuwe te bestellen bij hun leverancier en handmatig te kijken of die nieuw is.

In het kort: begin als flinke tegenvaller en was erg teleurgesteld, echter heeft de service alles goed gemaakt. Uitstekend is het niet, maar het is zeker meer dan voldoende!

In 1 woord, super! Dit zou voor mij de reden zijn om er (weer) te bestellen!

Bij Azerty besteld vanwege het ruime productaanbod, correcte prijzen en de positieve ervaringen uit het verleden (sinds 2006 klant).

S'avonds besteld en volgende dag het pakket ontvangen.

Product snel gevonden op de site, op voorraad en nagenoeg direct verzonden. Op tijd binnen, degelijk verpakt. Geen opmerkingen.

Product was snel binnen en was voldoende maar niet overdreven verpakt.

Makkelijk kunnen bestellen via tweakers pricewatch, en kunnen betalen via iDeal. Product was erg snel en verpakt en verzonden! Ook goed verpakt. Fijn dat de factuur los per mail wordt gestuurd, zou nóg fijner zijn als de inhoud van de bestelling in de body van de mail leesbaar zou zijn, en niet alleen in de bijlage.

Heel snel verzonden en goed verpakt.

Artikel gekocht, snel ontvangen, prima prijs ook.
Daarna de RMA ook keurig afgehandeld, duurde niet eens heel veel langer dan normaal (Covid-19). Ik zou hier wel weer kopen.

Verzending prima, niets op aan te merken, gewoon zoals het moet.

Duidelijke berichten ontvangen. Geen twijfel over wat er gaande is of waar in het proces mijn bestelling en RMA waren.

Ik zocht een videokaart wat op dit moment best een uitdaging is, maar gelukkig vond ik bij Azerty een kaart die naar mijn mening mijn wens even kon vervullen. Niet de nieuwste kaart (GTX 1650) maar beter iets dan niets. volgens de internet pagina waren er 3 op voorraad en dus kon ik niet aarzelen, goed mischien een uurtje nagedacht maar gelukkig kon ik ook met credit kaart betalen en de bestelling was toen snel gedaan. En daar, 24 uur later was ik in bezit van mijn videokaart, naar mijn mening netjes verpakt, kompleet in dichte originele verpakking. Voor de bestelling zelf hoefde er geen verzendkosten betaald te worden.

De videaokaart was op voorraad en zoals aangegeven direct verstuurbaar.
De kaart werd ook daadwerkelijk direct verstuurd. Videokaart was verpakt in zijn eigendoosje in een grote doos met vulling (verpakking papier)
Klein dingetje was, dat de bestelling zelf onder de naam Standaard Magazijn wordt verstuurd (verwachting was Azerty), een beetje verwarrend maar niet een heel groot probleem.

Hele fijne webwinkel ik bestel altijd onderdelen bij Azerty. bestellingen snel in huis en stevig verpakt. Klantenservice reageert ook snel!

Scorekaart voor Azerty