Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

komen hun woorden niet na en wimpelen je goedkoop en makkelijk weg zonder oplossing tezoeken

lost dingen slecht op zoekt niet naar een goeie oplossing leugens en bedrog
zeggen dingen en komen het niet na

Goedemorgen,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over Azerty.

Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen. Helaas kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl.

Matthijs

situatie is bekijken en jullie lossen het nog heel slecht op trek eerst maar eens 1 lijn in het bedrijf voor je klanten verder gaat helpen mensen krijgen van elke werknemer een ander verhaal te horen

ik raad echt aan iedereen aan om niets te kopen bij jullie

Website en bestelproces zijn prima, veel aanvullende algemene informatie op de site. Prijzen zijn concurrerend.

Levertijdbelofte - vandaag besteld, volgende werkdag in huis - wordt waargemaakt.

De service is uitstekend, twee keer een product ontvangen wat op korte termijn defect raakte en uiteindelijk vervangen door beter en duurder product.

Het was makkelijk de geschikte muis te vinden op de site. Site is overzichtelijk zonder al te veel poespas. Na besteld te hebben, meteen een duidelijke email ontvangen.

Mijn aankoop is gelijk de volgende dag thuisbezorgd. Het was verpakt in een stevige verpakking en via email werd ik op de hoogte gehouden wanneer pakketje verzonden is en wanneer het bij mij aangeboden zou worden.

Na ontvangst van het artikel heb ik nog de factuur via email ontvangen.

Fast & efficent good and responsible, are caring for the customer and for the making people smile

Good

Top

Heel goed geholpen met een probleem snel en goed zo blij was ook duidelijk en makkelijk zelf te doen volgens instructie echt blij

snel en prima

heel goed geholpen

super snelle levering, geen beschadigingen, fijne klanten service, en duidelijke en snelle mails, echt een aanrader !!!

pakketje is snel binnengekomen, geen beschadigingen,

sturen meteen een mail met de informatie wat je nodig hebt, reageren snel terug, en nemen de tijd voor je

Mijn laatste aankoop was 20-6-2021: een Canon Document scanner. Aangezien ik direct een bevestiging kreeg van de geplaatste order, maar niet direct van de levertermijn ervan, stuurde ik ze de dag erna een mailtje.
Binnen de 2 uur kreeg ik een persoonlijke reactie dat hun leverancier de scanner de volgende dag zou leveren en direct zou worden verstuurd.
De volgende dag kreeg ik inderdaad een verzendbevestiging met track en trace code. Het product werd op het aangegeven tijdstip geleverd 23-6-2021.
Onafhankelijk van het product, vond ik de navigatie op de website, competitieve prijs en het snelle update over de bestelstatus een zeer aangename koop ervaring.
Mijn eerste aankoop bij Azerty.nl (van PC componenten voor het zelf samenstellen van een PC) was in 2013, en ik kan ze nog steeds aanbevelen.

Als Belgische klant, die een aanschaf doet in Nederland, vind ik Post.NL handiger dan wanneer ik Bpost een pakje zou laten leveren bij een Belgische bestelling. De exacte tijdsperiode van verwachte levering die door Post.NL wordt aangegeven is minder lang dan bij Bpost (Belgische post), die vaak een hele dag aangeven wanneer het pakje kan worden geleverd. Hierdoor moet je minder lang thuisblijven.

Zeer snelle en duidelijke status update bij contacteren van de klantenservice. Ik heb nog geen onderdelen of producten moeten terugsturen.

Goede webshop met voldoende voorraad en snelle levering. Ook duidelijk de voorraad te zien bij de leverancier. Ook de prijzen zijn aantrekkelijk t.o.v. Andere shops.

Verzending vanuit de leverancier via DHL kan beter. Zo zat er geen track&trace nummer in de mail.

Snelle reacties op de mail die ik gestuurd had.

Mijn nieuwe pc met een Ryzen 5800X vertoonde kuren die ik niet kon thuisbrengen. De kast naar Azerty gebracht die hem hebben getest en onder garantie de processor hebben vervangen. Het is te kort dag om te weten of het heeft geholpen, maar na 3 dagen nog geen storing.

Goede service: onder garantie de cpu vervangen.

Alle informatie die ik wilde hebben werd vlot en duidelijk verstrekt.

Al vele jaren klant van Azerty.
Ook al woon ik vlak aan de kust en zou het logischer zijn om in de buurt te shoppen, toch kies ik voor de kwaliteit en service van Azerty in Raalte

Geen enkele klachten over verzending.

1 keer een defect aan een Asus moederbord gehad, zonder morren een nieuwe geleverd.

Erg goede service, en reageert snel op contact per email. Verstuurt de bestelde producten ook erg rap! Azerty is zeker een aanrader!

Verzendt erg snel de producten!

Reageert snel op emailberichten en is behulpzaam.

Ik heb een GT1030 besteld, helaas was de doos beschadigd. Even de kaart gecontroleerd maar daar was niets aan te zien. Toch even Azerty gemaild om te melden. Paar dagen later werd ik keurig gebeld om even te vragen of de kaart echt niets had, en dat de garantie gewoon blijft gelden. Jammer van de doos maar ach, de inhoud is belangrijker.

Volgende dag in huis.

Zie hierboven

Mooi snelle levering (wel op voorraad) van de producten en deze zijn goed beschermd verpakt.

Goed beschermd verpakt.

Heb al vaker wat besteld bij Azerty en dit altijd als prettig ervaren. Door goede ervaring met reparatie/service in het verleden meer gemotiveerd om opnieuw bij Azerty te bestellen.

Het product (moederbord) zat prima verpakt en was als beloofd netjes de volgende dag geleverd.

In het verleden problemen gehad met een moederbord, klantenservice heeft mij hier perfect mee geholpen en kosteloos voor me opgelost!

Al jarenlang klant van Azerty. Producten worden altijd netjes en vlot geleverd. Vaak is Azerty de goedkoopste in het segment.

Zie bovenstaande tekst.

Niet vaak contact gehad, maar wel altijd vriendelijk te woord gestaan. Altijd naar tevredenheid afgesloten.

Videokaart begaf het en ik had een vervanging nodig. Vrijdag namiddag besteld, volgende dag nog bezorgd. Sneller dan verwacht, dus zat ik het weekend niet zonder videokaart.

Stevig verpakt met airblisters.

Muis besteld, volgende dag binnen, geen verzendkosten. Prima. Eerder zelfde ervaring (laptop). Deze werd ook op tijd geleverd en is van prima kwaliteit.

Goed en stil.

Goed en stil.

Ruim assortiment, gunstige prijzen en mooie overzichtelijke site. Levering volgens afspraak. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en reageert snel. Prima service, onder meer BIOS update en MB test uitgevoerd voor verzending. Uitstekend!

Game systeem in componenten besteld, alles moeiteloos geassembleerd en opgestart.

De bestelling bij Azerty ging snel en zoals gewenst. Ik ervaarde geen problemen bij betaling.

Verzending zelf was prima. Echter, het 'tweedekans' product was slordig ingepakt.

Scorekaart voor Azerty