Azerty

Gebruikers over webshop Azerty

Aantal producten besteld via de website, helaas ook een aantal producten retour. Daar werd gelukkig niet moeilijk over gedaan. Snel antwoord per e-mail. Zeker een aanrader om componenten te bestellen.

Een van de producten besteld op zondag en maandag in huis, snel in huis dus. Ook in het weekend. Prima verpakt.

Er kan altijd iets misgaan bij levering, maar als de advertentie directe levering uit voorraad aangeeft, bij de bestelling die ineens "1 à 2 dagen" wordt en je na die 2 dagen niks meer te horen krijgt, dan doet zelfs bedrijf X uit Bol.com het beter.
Bestaat dit bedrijf nog wel en/of geeft de bank nog wel krediet?
Eigenlijk waardeloos, maar ach, slecht dekt 't in ieder geval vriendelijker.

Als er niks te leveren blijkt dan is levering niet meer relevant.

Bevestiging van de bestelling verzenden en dan is 't klaar. Of er nou geleverd wordt of niet. Bagger.

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een review.
Het is wel spijtig te zien dat het mogelijk niet geheel naar wens is verlopen.
Dit is uiteraard niet de bedoeling en wil dit dan ook oppakken.
Helaas heb ik geen gegevens omtrent de situatie en zou ik je willen verzoeken deze op de mail te zetten naar klantenservice@azerty.nl.
Dan ga ik direct kijken voor jou.

Michiel
Azerty Klantenservice

supergoede service en ze hebben een fysieke winkel dus je communiceert niet met robots of onbereikbare webshops

ik heb het gehaald uit de winkel, wat voor mij een voordeel is.

je kan gewoon bellen en er heen dus altijd goed en er staat personeel met verstand van zaken

Hier mijn eerste computer besteld, onderdelen zelf uitgezocht maar gebruik gemaakt van de assemblage service. Ze nemen niet klakkeloos je onderdelen over maar koppelen ook terug met advies en suggesties.

Onlangs een vervangend onderdeel besteld maar de verkeerde besteld retourneren van de artikelen verliep vlekkeloos en binnen een dag het geld terug!

Al met al een Top service!

Net verpakt, precies goede formaat verpakking dus ook aan het milieu wordt gedacht.

Bij Azerty weet je waar je aan toe bent. Vanaf het moment van bestellen tot levering aan huis gata vlot en zonder problemen

Je kunt er van op aan dat wanneer Azerty zegt op voorraad, dan heb je het goed morgen in huis.

Na oriëntatie van juiste op meerdere webshops.
azarty website beste keuze voor aankoop voor onderdelen voor update van mijn pc.
Pc scherm, videokaart en geheugen de beste keus.
Bestelling geplaatst alles prima in een verpakking en op tijd geleverd.
Ik raad de Azergues webshop van harte aan(rader)

Alle bestellingen prima ingepakt.
Geen beschadigingen.

Nieuwe NAS, extra geheugen en bijbehorende harddisks gekocht bij Azerty. Zoals ik gewend ben klopte de website kwa technische info en voorraad en werd de order dezelfde dag nog verzameld en verstuurd.

De spullen zaten prima verpakt in een grote doos opgevuld met plastic 'kussens'. Gewoon zoals het hoort.

Wat je mag verwachten van een partij als azerty.
Website werkt goed. Netjes verpakt, producten werken.

Klantenservice kan ik niet beoordelen, omdat ik deze niet nodig heb gehad. De bestelling ging wat dat betreft eenvoudig, zonder retouren of aanpassingen.

Producten worden bezorgd op aangegeven tijd.
Zou hier weer bestellen als de prijs goed is.

Nieuwe computer samengesteld op basis van de Pricewatch. Twee websites konden alle onderdelen bij elkaar leveren (ik bestel liever alles bij een shop, als het kan). Azerty heb ik eerder bij besteld en het prijsverschil was niet groot. Alle onderdelen opgezocht op de website van Azerty, in het winkel mandje en gaan met die banaan.

Spullen kwamen boven verwachting snel binnen, degelijk verpakt, onbeschadigd en geheel compleet. Niets op aan te merken.

SSD voor goede prijs, snel geleverd na bestelling, goed verpakt en helemaal in orde. De beste winkel.

Prima webshop waar ik al vaker heb besteld. Hadden een 6900XT voor een aantrekkelijke prijs. Direct besteld en betaald.

Snel verzonden en de videokaart was ook goed verpakt in de doos. Goed opvulmateriaal zodat ie zelfs beschermd is tegen bezorgers die met het pakje zouden gooien.

Gisteren (mede op basis van positieve reviews hier op Tweakers) een nieuwe smartphone besteld bij Azerty. Site, bestelproces en levering ging allemaal vlot en de telefoon is vandaag gearriveerd (goed ingepakt, overigens): Bij het openen van de doos viel meteen op dat de telefoon geen EU maar een Japans model was, wat wezenlijk verschilt van een EU model (bvb dat je het geluid van de camera niet uit kan schakelen). Ik heb nergens op de site of tijdens het bestelproces informatie hierover gezien.

Ik heb de telefoon meteen weer ingepakt en een retour aangemeld via de Azerty site, waar ik achterkwam dat Azerty geen verzendlabel meegeeft en dat ik dus zelf voor de retourzending mocht betalen.

Al met al een vervelende ervaring: Mijn eerste en gelijk mijn laatste bestelling bij Azerty.

Update 28-11-22: Naar aanleiding van de response hieronder heb ik contact gezocht met azerty. Die hebben aangeboden de verzendkosten voor de retour op zich te nemen en inmiddels is de retour verwerkt en heb ik mijn geld terug gekregen. Omdat de afhandeling netjes is, pas ik de beoordeling aan van 1 naar 3 sterren.

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een recensie.
Het is zoals jezelf ook aangeeft niet de bedoeling geweest om de bestelling zo aan te leveren.
Dit wil ik ook daarom voor je oplossen, helaas kan ik geen ordergegevens terug vinden.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om deze gegevens per mail toe te sturen naar klantenservice@azerty.nl. Dan ga ik het oppakken voor jou.

Michiel
Azerty Klantenservice

Simpel en overzichtelijke website, duidelijk over eigen voorraad t.o.v. leverancier. Website mag wel een keer opgefrist worden maar over het algemeen prettig om hier te webshoppen.

Degelijk verpakt zoals gebruikelijk. Zending zonder schade aangekomen. Geen overtollig grote verpakking vol met luchtzakken etc zoals sommigen doen.

Een aantal keer fysiek in de winkel geweest, vakbekwaam personeel, goed in adviseren en klantenservice in het algemeen. Bij problemen of RMA aanvraag word het je niet onnodig moeilijk gemaakt. Erg service gericht. Ga zo door!

Ik heb 3 losse bestellingen geplaatst, binnen een week.
Heb hierbij aangegeven dat dit in 1 keer opgehaald zou worden.
Alles stond netjes bij elkaar klaar toen ik het kwam ophalen

Heb de CPU en het geheugen op het moederbord laten zetten, inclusief testen en een bios upgrade.
Dit alles was allemaal op tijd klaar.
Er ging wel verongelukt een mail mij met de mededeling dat het verstuurd is, maar dat was natuurlijk niet van toepassing, omdat ik het zelf op zou halen.
Dit is dan ook meteen er achteraan gemaild.

Service Service Service
Tot 2 keer toe een vervangend product gekregen...
Contact verliep vlekkeloos zowel via mail en telefoon

Goed... snel ... goed verpakt...

Na jaren klant te zijn bij Azerty kreeg ik voor het eerst te maken met een product
wat niet goed werkte..tot 2 keer toe
Dit is door Azerty zeer goed verholpen....
Hulde

Ik had een product besteld dat out of stock was, moest iest langer wachten dan normaal. Heb uiteindelijk het product wel snel gekregen zodra hij binnen was.

Werd geleverd in een stevige doos met voldoende schokabsorberende plastic bubbels, wel jammer dat het geen papier is om het product stevig te houden.

I ordered two products that I needed for my build and they arrived even earlier than expected. Good packaging.

De bestelling was makkelijk te plaatsen , opgehaald in Raalte bij uiterst vriendelijk personeel .

De bestelling was prima, maar iedereen die me ongevraagde mail toestuurt krijgt automatisch 1 ster.

Deze mail kwam overigens 3 weken nadat ik de bestelling had gedaan binnen, moest goed nadenken wat ik ook al weer besteld had.

Duidelijk, snel te navigeren, en overzichtelijk.
Voorraad klopt werkelijk, en besteld voor..., volgende dag in huis klopt.

Goed verpakt, snel geleverd.
Bezorger was erg voorzichtig met de doos, bij afleveren.

Scorekaart voor Azerty